Sziasztok!!
Dia:
sajnálom, hogy Gabi kihánja szirupot
Esetleg egy másik fajta szirupot nem lehetne kipróbálni??
Helyettesítés itt is volt, de úgy, hogy a másik rendelési idejében.
Mi odamentünk mikor a miénk rendelt, de nem volt senki, ezért kellett menni a másik doki rendelési idejében. szóval olyan helyettesítés, hogy ugyan abban az időpontban legyen rendelés olyan nincs
Egyáltalán nem volt feltűnő a papír amire kiírták
,hogy nem lesz a doktornéni.
Betegeskedés nálunk úgy szokott lenni, hogy Flóra megygógyul aztán én leszek beteg. Ez az első nálunk is, hogy együtt vagyunk betegek, bár én 2 nappal elöbb kezdtem.
Frei műsora érdekes lehetett.szoktam nézni, de ezt sajnos nem néztem
Igen a mai gyerekek sokkal korábban érnek
Nekem 13 évesen eszembe nem jutott volna a sex vagy csak az, hogy barátom legyen. Én enyni idősen még babáztam, későn érő tipus voltam, de nagyon. 15 éves elmúlottam mikor lett barátom, barinőim meg már túl voltak több paisin is
Azt még én sem tudom elképzelni, mi lesz ha Flóra is bulizni akar menni.
Hogy merem elengedni nyugodt szívvel???
Ugye én falun nőttem fel, ha bulizni mentem az is ott volt 5 percre mindenki ismert mindenkit. Nem volt aggódtak a szüleim, hogy hogyan érek haza. (sose értem haza időben
)
Meglehetett bennem bízni, hogy nem iszom nem drogozom stb.
Az utánnam következő generációban már nem tudok megbízni , kis falumban sem.Többen drogznak, isznak
Persze vannak kivételek!!!
Tényleg Gabi legalább megeszi a körtét!!
Jók a képek-- a pizzás---a Gabis mindegyik!!
Csilla:
Jó, hogy írtál a gyerekekről! Gábor nagyon aranyos , okos kis pasi!!
Bonihoz meg sok-sok türelmet kívánok! nincs ötletem, hogyan szoktassad le a hazudozásról!
Flóra jól érezte magát az oviban, hogy nem volt"egyedül" Reggel nem sírt, másnap meg már nem ment( Csütörtök óta beteg)
Gábor még mindig cicizik azta! Ügyik vagytok és még illedelmes is.
Judit:
Kivolt írva, hogy a dokinő nem lesz, de egyáltalán nem úgy, hogy az feltűnjön a"szüléskor eszüket vesztett enyukáknak is"
Flóra ott marad az oviban délutánig igen. Nálunk ahogy észre vettem.Van ahol van kistesó, de a nagyot mégsem viszik haza délben. Van aki viszont hazaviszi rendesen ahogy kell.
képeid nagyon tetszenek!!!
Ildi:
buliban nem voltunk. Flóra nagyon köhög és még alig van hangja.Begyulladt a légcsöve
minimaxon tényleg vannak bugyuta mesék. Amiket felsoroltál számomra elég idegesítőek
gügyögnek a tévében
Tavaly még Flóra sem engedte az arcfestést!!
Ha egyszer eljöttök akkor szívesen kifestem Dávidot. Majd felkészülök fiús alkotásokkal is
Topicunk minden gyerkőjét szívesen kifestem mejd egy tali alkalmával
A hétvégén az egyik szomszéd aszonyommal úgy gondoltuk, hogy jó ötlet lenne kiírni, hogy ki mikor takarítja a lépcsőházat,ki öntözi a tujákat a bejárati ajtónál.
Ki is nyomtattam egy naptárat, beleírtam lakásonként/hét a felosztást.
Úgy gondoltuk,így nem lesz lyan, hogy egymásután 1-1 nap feltakarítunk majd hetekig semmi! a tujákat is én öntöztem egy darabig aztán senki.(Nem csak az enyémek)
Na ezért a kiírásért másik 2 szomszéd aszsonyom majdnem a fejemet vette, hogy miért írok én ki ilyeneket.miért akarom én feltakarítani a lépcsőt ha nem is járok arra
Mivel az a lépcsőház része nekem nem fáradság egyzser hetente azt is felmosni nem csak az ajtóm elött lévő 2 2nm területet.
Persze amikor szakad az eső nekinek se jut eszébe lejönni és felsikálni
a feltakarítás nem csak felsöprésből áll.
Többször volt, hogy felsöpörtek azt ennyi.
fél éve lakunk itt és sokszor úgy néz ki minden mint egy disznó ól!!
Most a héten, hogy beteg voltam nem takarítottam egy hétig feküdt egy sültkrumpli az ajtó ban
Pénteken a nagy eső után vettem a fáradságot és feltakarítottam.
Miután kikerült a beosztás és én is megkaptam a magamét
mérgükben gyorsan felmostak
szinte hallottam a fülemben" Na most bíztos megnyugszom, hogy fel van takarítva!"
Most ha tudták volna , hogy ki mikor takarít akkor eszük ágába se lett volna felmosni vasárnap is mikor én pénteken már megtettem
Nekem soha se lesz Bpesti felfogásom, hogy a tulajdon csak a kerítésig tart az utcát meg gondozza aki akarja.Jelen esetünkben az ajtóig tartó tulajdon érdekes, az, hogy ahol mindennap ki be járunk az ha van kedvem fel mosom ha nincs akkor nem alapon működik. Én nem így nőttem fel, hogy bármi olyan munka nehezemre essen amit amúgy nem nekem kell megcsinálni
most már értem miért volt, jó az albiban a magas közösköltség.minden héten kijött valaki és feltakarította az egész lépcsőházat--és minden héten kivitte a kukákat is.
Ebből az egészből az jött le, hogy én kétségbe vonom azt, hogy ők takarítanak hetente.én, hogy merek rájuk"parancsolni", hogy ki mikor takrítson.
Rosszul esett, hogy majdnem a fejemet vették ezért.úgy éreztem megamat mint akit tök hülyének néznek, mert iylet kimertem találni!! Mindig úgy bezsélnek velem, hogy úgy érezzem én tök hülye vagyok és ök az okosak!!! gondolom ez mindehol így van ahol egy házban lakik több család??
Én soha nem bíráltam felül az ő ötleteiket!! Nem szóltam azért se, hogy egy 3000Ft-os lábtörlőt vettek az ajtó elé ami ha asik az eső tocsog a vízben (Kb 40x30cm es).
Szerintem jogos a elvárásom, hogy ha én találok ki valamit és nekik nem tetszik azt nem vágják a fejemhez.
Minden ilyen házban bevan osztva , hogy ki mikor takarít! Senknek nincs ezzel problémája(legalább is nem mondja).
Ezek után, hogy én semmi féle ötlettel nem állok elő ami a közös dolgainkat illeti az tuti!!!!!!!!!!!