Új privát üzeneted érkezett!

Györesz, Mica!

Nagyon jól esett amit írtatok, köszönöm. :) :) :)

Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Ne hülyéskedj már!!! Nagyon jól nézel ki és ezt nem csak úúúúgy mondom! Annyira jó Rád nézni...sugárzol! :) És Lilike teljesen Rád hasonlít, a pofitok totál egyforma! :)

Mica!
Ne ijesztgess! Mit kálváriáztál má' megint! :shock:
A pajzsmirigy sajna egy nagyon alattomos dolog :(

Györesz!
Tök jó, hogy megoldódott a kakiügy! Mit csinált anyósod? Marci is kezdi, hogy csak minden szökőévben termel WC-be nagydolgot...még akkor sem vallja be, hogy kakilni kell, ha rákérdezünk, inkább a gatyóba nyomja :(

Mi is megvettük a Anna és Peti óvodába megy (vagy vmi hasonló) című könyvet, nagyon helyes és Marcinak is nagyon tetszik.

Ajánlani tudom Nektek az Alexandra könyvesház online könyvrendelését (www.alexandra.hu), ahol alapban 20% kedvezménnyel lehet vásárolni, azaz nincs áfa és klassz akciókat lehet kifogni.

Megvan Marci ovizsákja, tisztasági és tornazsákja :lol: , meg a rávasalható ovijelek is. Tök jó, a babaszobán rendeltem a jeleket egy lánytól...így nem kell törnöm az agyamat, hogy is kreálok kismillió gombát a rucikra, cipőkre stb.

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Saxi,
Nincs mit, mert ez tény, amit írtunk :) Sugárzik rólad a boldogság és szinte látható az az aura, ami egy várandós anyukát körbevesz és különleges szépséget ad neki :)

Melinda,
A kálvária a héten a bútorozással kezdődött, 2 napig szenvedni egy nyomorult és minimális hitellel, az nem semmi... Szerintem több millió Ft-ot hamarabb adnak, mint ezt a 70e Ft-ot. (104e Ft volt a teljes sor ára, 34e Ft önrész, és mág vettem 2 forgószéket is - 15e Ft ismét ugrott) Lassan úgy voltam, hogy lefújom a dolgot és inkább kiszorítom a családi kasszából az összeget. Utólag kiderült, hogy jobban tettem, hogy nem. Csütörtökön délután meghozták a bútort, szombatig legóztunk vele Apával :) Mostmár kész, a bepakolás is sokat alakult :)
Szerdán a kocsival voltam szervízben, mert lejárt a zöldkártyája és mivel csütörtökön a 2 éves garanciaidő is letelt, ezért kértem, hogy a 60e km-es szervízt hozzuk előrébb (56e km van az autóban), mert ha valami nagyobb gondja lenne, még garanciába menjen a javítása. Hálistennek gond nem volt, de így 40e Ft volt a teljes szervízköltség.
Csütörtökön Zolcsival voltam vérvételen, a teszt díja 10e Ft. Ma délután már elvileg eredmény is lesz. Utána az ismerősöm íjászboltjába mentünk, mert eladott egy régebbi íjunkat, így legalább 40Ft-t visszajött a kiadásokból.
Korán örültem, mert hazafele jövet egy szembejövő kamion felcsapott egy kavicsot és a szélvédőnk bánta. Mázli, hogy csak megpattintotta és nem átütötte, mert akkor pont fejen talált volna engem... Sajnos a szélvédőt így is cseréltetni kell, mert nem csak réteges pattanásnyom van, hanem elindult egy repedés is, ami ugye veszélyes. Ezt holnap csinálják meg, 80-90e Ft között lesz a díja. Igaz, hogy van casco a kocsin, de az majd csak utólag fizeti ki a pénzt, addig meg telefonálgathatok és rohangászhatok a papírokkal (csütörtökön egyből utánakérdeztem mindennek, hát van ügyintézés vele, mert ugye hiteles autó és így a bankkal is egyeztetni kell a dolgot).
Ennyi a kálvária...

Marci remélem ügyes ovis lesz :) Zolcsi majd december elején megy oviba, annyi változik igazából neki, hogy a mostani épület másik oldalára kerül (egy épületben van az ovi és a bölcsi).

Gigi,
Köszi a Gyuszkó-bíztatást, eddig egész jól veszi az akadályokat, bár úgy látom, hogy orvosnak készül, mert nagyon ronda az írása :D Sokat kell gyakorolni vele, főleg mától, mert az f betű formáját kezdik gyakorolni :D
Amúgy köszi, jól vagyok, a szervezetem egész jól helyreállt, mert a havim szépen és pontosan 4 héttel a műtét után megjött. Most már csak nyugisabb napok kellenek és akkor vérnyomásom se lesz magas :)
A képeket elnézve eszembe jutott egy másik topikban leírt történet:
Család tengerparti nyaralásra készült és az anyuka elment a gyermek-háziorvoshoz, hogy rákérdezzem, mi is kell egy babás nyaraláshoz. A dokinő pedig azt mondta: egy gyermek-háziorvos :D Anyuka először megijedt, hogy ilyen veszélyes lenne a tengerparti nyaralás, de aztán kapcsolt, hogy a dokinéni is nyaralni szeretne :D :D
A képek alapján Oli is nagyon jól érezte magát :) Én nem merném elvinni őket ilyen helyre, mert másnap ez lenne az újságok főcímén: 2 magyar lurkó lerombolta Disneyland-et :)

Puszi mindenkinek,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok,

Örömhír: Zolcsi véreredménye negatív! Ha jövő márciusban is az lesz, akkor elfelejthetjük a Lyme-kórt!

Mica

Kép
Kép
mica-

Most csak ennyi:

Mica!
HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! :D :D :D Csak nem lesz gond jövőre sem! :)

Vigyázz magadra!!! Kerüld a kavicsokat :wink:

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Örülök, hogy sugárzónak látszom a képeken, alapból tényleg nagyon boldog vagyok és jól érzem magam, remélem sokáig érzem így.:)

Mica!

Hát barátosném te aztán nem unatkozol, zajlanak az események körülötted. :) :) :) :)
Azért örülök, hogy nem lett bajod a kavicsos sztoriban, mert rosszabbul is elsülhetett volna.
Persze a plusz költség soha nem jön jókor de a lényeg, hogy ép börrel megúsztátok.
Nagyon jó hír Zolcsi eredménye, örülök neki, és szurkolok, hogy így is maradjon.
Most rohanunk ovizni.

Melinda!

Marcika már biztosan várja az ovit.
És talán neked is könnyebb lesz csak Benire koncentrálni.
Kívánom, hogy így legyen.:)

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Sziasztok!

Nem mintha olyan őrült forgalom lenne itt, azért leírom, hátha érdekel valakit. :)
Ma voltam dokinál és védőnőnél.
Két hete meg kellett ismételni a terheléses cukor vizsgálatot mert magas értéket mutatott.
A kontroll sokkal jobb lett hála Istennek, így nem kell bevonulnom a kórházba, csak szénhidrát szegény diétát kell tartanom.
Ezt már magamtól is elkezdtem, és így lett jobb a mostani eredmény, úgyhogy nem gáz.
A doki mindent rendben talált, szívhangoztunk amit nagyon élveztem, jókat nevettünk a dokibácsimmal amikor Pocilakó belerúgott az érzékelőbe.
Szóval nagyon jó érzés volt hallani a kicsi szivét.
Két hét múlva Uh., talán már láthatom, hogy ténylegesen fiúcska vagy kislány.
Hát röviden ennyi.

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Igen, bármennyire ritkán jövök is mostanság, érdekel, hogy mi van Veletek!!! Nagyon jó, hogy minden rendben :) Pláne a cukor! Tényleg kórházba kellett volna menni, az elég gáz lett volna.
És nagyon kíváncsi vagyok én is, hogy tényleg a harmadik kiscsajszit növesztgeted-e :lol:

Sajna tegnap mi is diétát, mondhatni nulldiétát tartottunk. Nálam kedd este kezdődött valami nagyon rossz, a 90 naposom ellenére úgy éreztem, hogy hülyére ettem magamat, hányni (bocsi) kívántam és segítettem is magamon. Aztán szerda reggel majdnem leszédültem a WC-ről, jött utánam Gábor is, valami nála sem stimmelt már, így dolgozni sem ment. Szerencse, hogy itthon maradt, mert én mozdulni nem bírtam és a Srácok taknyosak (istenien vannak a takonykórhoz képest, legalább valami jó is történik a rosszak mellett), így plusz energiát is kívánnak a gyogyiztatással, orrszívással megspékelve. Egész nap megettünk együtt kb. 6 szem kekszet, meg 1 szelet kenyeret, de minden visszaköszönt. Jelentem 3 kilót fogytam 1 nap alatt :shock:
Mára már jobb, de Gábor csak most ment be a munkahelyére, csak mert muszáj volt...

Remélem mindenki más rendben van, ahogy Saxiék is :)

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok :)

Semmire sincs időm..... Tanulnom kéne egy csomót, Viktor Kínában, Olikám délután már nem mindig alszik. Közben szombat estére osztálytalálkozót szervezem....

Saxi :)
Örülök, hogy nem kell inzulin. vacak lett volna a kórházban! Rendes ez a harmadik kiscsaj :mrgreen:

Melinda :)
Gyógyúljatok-gyógyúljatok! Remélem, hogy már jobban vagytok. Megint egy fosós-hányós járvány van?
Gratula Marci ovis cuccaihoz :D Én is a neten rendeltem jelet, én hímzettet, úgyhogy nem úsztam meg a varrást. De amibe lehetett én inkább alkoholos filccel írtam. :wink: Nahh ja, a lusta anyuka.

Mica :)
Nagyon örülök, hogy ZOlcsi eredménye negatív lett!!!!

Valamit még akartam, de tiszta koki vagyok!
Györesz, puszilom a majdnem háromévesed :wink:

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok, bár még nagyon az elején vagyok. 11 héten. Már van két fiam: Gergő 5 éves, Dani 3 lesz decemberben. Ja, és 26 éves vagyok.

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Melinda!

Nem semmi ez a vacak amit összeszedtetek.
Gratula a kilókhoz, de kívánom, hogy a jövőben ne így menjenek le.
Gyógyuljatok meg hamar.
Mennek a gyógypuszik.:) :) :) :)

Gigi!

Te már tudsz valamit???
Megsúgták az égiek, hogy tuti lányom lesz??? :) :) :) :)
Mi még szurkolunk egy kicsit, hátha kukacot növesztett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ha nem az sem baj.
Én is nagyon örülök, hogy megúsztam a kórházat, már csak azért is mert nem szivesen hagytam volna anyósomra a lányokat.
Anyukám meg dolgozik és tartalékolja a szabikat mire megszülök.
Szóval mindenképpen jó, hogy nem kellett befeküdni.
Hajrá tanulás!!
Milyen volt az osztálytali???

Brigi!

Üdv közöttünk, bár mostanában nincs itt akkora forgalom.
Gratulálok a harmadik gyerkőchöz.
Nekem két lányom van, és most várom a harmadik babámat.

Többieket is puszilom.
Most rohanok mert odaég a hagymás kenyerem.

Puszi, Saxi

Kép

Kép

Kép
saxi

Szia Saxi!

Köszi az üdvöt. Gyönyörűek a lányok. Talán most fiú lesz? MIndegy, csak egészséges legyen, ugye?

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Brigi!

Köszönjük.:)
Igazándiból tényleg csak az a fontos, hogy egészséges legyen a baba.
Azért nem lenne baj ha születne egy trónörökös, mert így lenne egy férfi aki tovább viszi a férjem családnevét.
Nálatok gondolom pont fordítva van, egy kislányért megy a drukk.
Már beszéltetek a névválasztásról??
Mi fiúnevet találtunk hamar, de ha kislány lesz nem tudjuk még a nevét.
Olyan nehéz választani.
A kisfiú is csak azért ment könnyen, mert Liliánánál ez volt a választott fiúnév.
Most rohanok főzni, mára már sajna nincs ebédem.

Puszi mindenkinek, Saxi
saxi

Szia Saxi!

Nálunk már van két trónörökös, aki továbbviszi a párom nevét, így jobb lenne, ha kislány lenne a következő.
Beszéltünk a nevekről: ha kislány, akkor Hanna, ha fiú, akkor valószínűleg Dávid. Bár ez utóbbi még nem 100%. Én örülnék, ha nem kellene fiúnéven gondolkodni. Majd kiderül.

Nekem sincs mára kajám, de délelőtt orvoshoz kellett Gergőt vinni, így csak akkor főzök, ha már alszanak. Képzeld, kötőhártya-gyulladása van és pirosodik a torka. Múlt kedden kezdte betegség után az ovit. MOst megint beteg. Elegem van kicsit.

Na, nem panaszkodom tovább.

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi :)
Üdv minálunk :D Te is bátor csaj vagy, hogy bevállalsz három gyerkőcöt és még a korkülönbség is kicsi ! Gergődnek jobbulást! Van valami a levegőben mert egy csomó gyerek beteg körülöttünk.

Osztálytalálkozó fergeteges volt. Igaz csak 8-an voltunk, de én ezer éve nem éreztem magam ennyire szuperül ! :D Hajnali négyre értem haza, aztán hétkor már kelhettem is, de az volt a meglepő, hogy nem voltam másnap fáradt.... Gondolom annyira föl voltam dobva :wink:
Már amikor mondtad, hogy babát vársz, rögtön kislány ugrott be. De azért szurkolok egy kukisért, annyira helyesek tudnak lenni. Elárulod, hogy milyen fiú nevet választottatok ?

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Brigi!

Gergőnek mielőbbi gyógyulást, mennek az éterben a gyógypuszik. :):)
Nálunk is ez volt a tavalyi évben, hogy Bogikám állandóan beteg volt. Már nagyon untam, hogy hozta haza a rengeteg trutyit, és szórta szét az egész családban.
Aztán az utolsó két hónapban kivettem az oviból, és immunerősítő kúrát kezdtünk, sziruppal és cseppekkel.
Egy orvosi igazolást kellett bevinnem, hogy a gyermekorvos javasolja az óvoda mellőzését.
Azóta hála Istennek nem volt beteg.
A Hanna nekem is nagyon tetszik de a férjemnek sajna nem.

Gigi!

Örülök, hogy jól sikerült az osztálytali.
Mi 5 évente rendezzük az általános iskolait, és eddig mindíg nagyon szuper volt.
Lehet, hogy jó a megérzésed és lányunk lesz, de azért jó lenne egy kukis is.
Apa azt mondta, hogy "nembaj anya majd a negyedik biztosan fiú lesz".:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Modtam neki, hogy oké, de azt te szülöd meg. :lol: :lol: :lol:
Nem titok, ha fiunk lesz Dorián lesz a neve.

Megyek vacsiztatni.

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Gigi!

Köszi. Hát egy-másfél éve még nem egészen így vélekedtem. Vagyis nem igazán akartam még egyet. De apa rábeszélt, miért is ne?

Saxi!

Én nem akarom kivenni Gergőt, mert nem díjazzák, de igyekszem mindent megtenni, hogy ne legyen beteg. Tavaly is ez volt. Csak az a baj, hogy én elviszem a dokihoz, más meg sz.rik rá. Kértem a vezető óvónőt, nézzen utána, van-e még torokfájós gyerek, mert az enyém nem itthon kapta el. Mivel senkinek semmi baja. Majd ezután, mert megfertőz bennünket.
Nagyon szép neve lesz, ha kukacosan jön világra.

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Brigi!

Hát nálam sem díjazták tulságosan, sőt. De úgy voltam vele, hogy nem érdekel ki mit mond, szerintem az nagyon fontos, hogy az utolsó évben ami már úgymond iskolaelőkészítő, csak nagyon minimálisan hiányozzon.
Így inkább bevállaltam, hogy többen furán néztek rám.
Most már a óvonéni is mondta, hogy megérte, mert Bogikám szépen összeszede magát, nálunk az állandó betegeskedések miatt, már az evéssel is gondok voltak, és eléggé lerongyolódott a gyerek.
Szóval remélem jól döntöttem.
A fiú névvel én is elégedett vagyok, de ha kislányka lesz akkor nincs még ötletem.Vagyis egy jópár már volt csak apa mindig leszavazza.
:) :) :)

Megyek mert leragad a szemem, mostanában rámtör néha sz álomkór.
Neked nincsenek ilyen tüneteid?

Mindenkinek pussz, Saxi
Kép

Kép

Kép
saxi

Szia Saxi!

Én már hetek óta állandó fáradtsággal küzdök. Ma pedig kicsit muszáj volt már takarítanom, így pláne elfáradtam, de még nem végeztem. A főzés is most készül. Nem baj. A gyerekek segítettek szerencsére, így könnyebb volt.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam belépni a b.-netre, este már tisztára ideges lettem tőle, így inkább kikapcsoltam.
Nem tudom mi a túró volt vele.

Brigi!

Nálam is voltak az elején ilyen tünetek aztán elmúlt, és mostanában megint kezdődik.
De nem minden nap csak néha.
Ha előjön akkor egész nap tudnék aludni.
Persze ilyenkor vannak a legzsúfoltabb napjaim, de ez van nem tudok mit tenni.
Most éppen a front kínoz, annyira bepörög a kis pocilakó, hogy egész éjjel nem alszok mert annyira rugdos.
Tegnap még ráadásul keményedni is kedett a pocakom, úgyhogy nem volt egy túl jó nap.
Még Lilikém is nehezíti a dolgomat, minden nap sirdogál, mert ott akar maradni Ő is az oviban.
Már beszéltem a vezető óvonénivel, és lehet, hogy előbb engedik ha ennyire menni akar.
Én még szerettem volna itthon tartani, de mehetnéke van.
Na megyek mert fontos feladatom van, Liliána szekál, hogy rajzoljak neki halacskát.:)

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Szia Saxi!

Nekem sem mindennap van alhatnékom, de az esetek többségében igen.
Tegnap jól kifáradtam, este alig bírtam nyitva tartani a szemem.
És a tetejében este még a babanet is kiszúrt velem, így mérges is voltam.

Kép
Kép
Kép
britta

Ti mindig olyan különleges neveket találtok amikről én még nem is hallottam, de nagyon szép. Szurkolok,hogy kukis legyen!
Aranyos lehet Lilike, hogy ennyire maradna az oviban. Szerintem neki könnyebb lesz, mert ő azon biztos nem fog parázni, hogy nem mész érte az oviba, mert a tesónál már megtanulta, hogy mentek érte. Hátad?

Kismamik, kitartás az álomkórhoz. Rám is rám tör pedig sehol semmi :) Trutyi az idő is.

Norbikának pedig előre is nagyon boldog szülinapot kívánok, nem tudom, hogy jövök e addig még!!
Kép

Rinyus ?

KépKép
gigi28

Gigi!

Igazad van, az idő a ludas az álomkór miatt. Nálatok nem lesz még baba?

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Brigi :)

Tegnap itt nagyon szép idő volt, nem is voltam álmos :wink:
Nekünk természetes úton nem lehet gyerekünk, Olivér is nagyon nehezen lett. Újabb lombikot nem szeretnék, volt már négy, jóból is megárt a sok :wink: Maradunk ennyien ahányan vagyunk. De közben lett egy csodás keresztlányom, úgyhogy azért lányban sincs hiány! :D

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Remélem, nem bántottalak meg a kérdésemmel. Nem tudtam, hogy ez a helyzet nálatok. Olivér nagyon aranyos kisfiú. Biztos sok örömöd van benne.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Norbika!

3. születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot, minden jót és sok-sok szép ajándékot, játékot kívánunk Neked! :D

Kép

Puszi: Melinda, Marci és Beni

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Most dög módjára csak egy kérdés erejéig jövök :oops:

Ti mit csinálnátok a helyemben?
Marci december 6-án tölti be a 3-at és december 10-től, egy hétfői napon kezdhetné az ovit. Mivel december 20-án vagy 21-én kezdődik a karácsonyi szünet, így lényegében 1,5 hetet járhatna oviba, és utána jönne 2hét szünet, majd januárban újra.
Marci várja az ovit (persze nem mindig ez a téma nálunk, de érezhető, hogy menne: hátára veszi a hátizsákját és kijelenti: "megyek dógozni, megyek oviba!' :lol: ), de ahogy olvasom másoknál is általában a 2. héten lehetnek visszaesések, megtorpanások a lelkesedésben még olyan gyereknél is, aki várja, szereti az ovit, a közösséget. És emiatt kezdtem el agyalni, hogy ha nálunk is bekövetkezik ez, akkor épp az (esetleges) hullámvölgy után nem menne 2 hetet, ami talán azt sugallná Neki, hogy anya úgy ugrál, ahogy én fütyülök... Persze lehet, hogy nem lesz probléma semmi, de ezt előre nem tudhatom.

A nagy kérdés: Ti vinnétek a helyemben decemberben, vagy várnátok januárig?

Ja és még egy kis adalék: rinyálok, hogy karácsonyra hazahozna valami nyavaját az ott töltött 1,5 hét szüleményeként. :roll:

Puszi és köszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok :D

Dehogy bántottál meg :D Én ezt nem úgy veszem mint valami sorscsapást. Most, hogy meg már itt van Olivér nincs is különösebb jelentősége. Lehet, hogy pár év múlva fog a szívem fájni egy kisbabáért, de hát ez van. Ezt kell szeretni :wink:

Rinyus :)
Én nem vinném! Most, hogy OLi jár a napközibe a többi gyerken látom, hogy hogy megviseli őket példáúl egy betegség utáni visszarázódás. Beszoknak, betegek lesznek és újra kezdődik a beszoktatás. Szerintem többre mész vele ha januárban kezded és akkor viszed minden nap. Persze abból a szempontból jobb lenne decemberben vinni, hogy könnyebb lenne készülődnöd a karácsonyra, de hát nagyon sanszos, hogy valami betegséget összeszed. Úgyhogy én januárra szavazok :D Járhat még eleget oviba, meg is fogja unni :wink:

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!

A fiúnevet úgy válaztottuk ki, hogy Isti nagypapája volt Adorján, ami nekem nagyon tetszett, de apának annyira nem.
Ahogy nézegettük tovább a neveket így bukkantunk a Dorián-ra ami az Adorján rövidített, modernebb változata, így született a döntés, hogy mégis valahogy benne legyen a dédapja neve is.
Lánynevünk még mindíg nincs.

Brigi!

Álomkórral, hogy állsz?
Én nagyon szarul alszom már napok óta, így napközben bármikor tudnék szunyálni.
De lehetőségem persze nincs, mert előjöttek a fészakrakó ösztöneim, és pakolok, rámolok, takarítok ezerrel. :lol: :lol: :lol:
Nem tudom miért de annyira közelinek érzem azt a decemberi dátumot, hogy félek nem leszek készen időben az előkészületekkel.
Gondolom ez is ilyen kismami dili, ami néha előjön.:):)

Melinda!

Nem tudok pártatlan válasszal szolgálni.
Már csak azért sem, mert szerintem minden anyuka maga ismeri a legjobban a gyerekét, és te látod, hogy mennyire van oda Marcika az oviért.
Nekem Bogika 4 évesen ment csak, akkor viszont már szinte repült annyira mehetnéke volt.
Liliána már most nagyon megérett az ovira, mert őt hiába akarom nem tudom még egy évet visszatartani.
Már annyira menni akar, hogy azért van a sírás, mert a Bogika maradhat ő pedig még nem.
Szerintem a betegesekedést egy megelőző vitaminkúrával, ki tudod védeni.
Amit már most elkezdhetsz, hogy mire megy az oviba egy kicsit még ellenállóbb legyen.
Én ezt Boginál nem csináltam meg, mert még nem voltam elég rutinos.
Most már mindegyik túl van a dolgon, és egyenlőre úgy tűnik, hogy bevált ez a módszer.
Szerintem a gyerek megérti ha jóelőre elmondod neki, hogy most azért járunk csak egy hetet mert utána karácsonyozik az ovi és az óvonéni is.
Bocsi ha nem tudtam konkrétan segíteni, én csak leírtam a véleményemet hátha tudod használni a döntésben.

Most szokás szerint rohanok.:oops: :oops: :oops:
Mindenkit puszilok, Saxi

Kép

Kép

Kép
saxi

Norbika!

Szülinapod alkalmából sok szeretettel köszöntünk!!

Sokszor puszil:

Saxi, Boglárka, Liliána
Kép
saxi

Sziasztok csajok!

Azt hiszem, megüt a guta. Kb 1 órája már írtam nektek hozzászólást, és nem látom sehol. Mi történt? Hát, én nem tudom. Most kezdhetem előről.

Melinda!

Szerintem nyugodtan várj januárig az ovival. Nálunk Dani dec 20-án betölti a 3. évet és azt javasolták, várjunk január közepéig, mert nincs érteme szünet előtt beszoktatni. Inkább utána. Persze, én csak szeptemberben kezdem, mert amúgy is itthon vagyok. Neked kell eldönteni, mi csak tanácsot adhatunk.

Saxi!

Úgy néz ki, lassan minden nyavalyám alábbhagy. Még jó, mert így többet bírok. Sok éjjel nem tudok aludni én sem, de ez van. Majd egyszer. A fészekrakó ösztön normális szerintem. Mi is voltunk, vagyunk és leszünk így néhányan. De csak akkor csináld, ha nem túl fárasztó. HA annak érzed, inkább pihenj.

NORBIKÁnak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!

Most látom.

GERGÖ!

SOK BOLDOGSÁGOT, MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNOK SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!!!

Kép

A pakolászást nem érzem fárasztónak, de lehet, hogy mégis az és ezért nem tudok rendesen aludni.
Majd visszafogom magam egy kicsit.:)

Puszi, Saxi
Kép

Kép

Kép
saxi

Saxi!

Köszi neked is a jókívánságokat. Pihenj, és vigyázz magadra.

Kép
Kép
Kép
britta

Gergőnek én is nagyon boldog szülinapot kívánok!
Nem tudnál esetleg képet feltenni magatokról?

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Brigi!
Szerintem én még nem is üdvözöltelek úgy külön: Üdv itt :D
Gergődnek valóban BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!! :D :D :D
Képeket én is nézegetnék ám :wink:

Rinyus!
Hogy Te mennyire figyelmes vagy! :wink:
Mesélj, milyen ajándékot terveztek Olinak a szülinapjára? Mondjuk nálunk már most van nem kevés, de azért 1-2 kósza ötlet sosem jön rosszul :D
Oli 3-szor jár a héten a csanába? Szereti még mindig? Nem volt visszaesés? (Tapasztalatokra gyúrok...bújom az őszieket is ezerrel, ha tehetem)

Saxi!
Milyen "vitaminfeltöltést" alkalmaztál Boginál? Homeos vagy egyéb cuccot? (Ha írtad már és szerintem már igen, úgy bocs!)

Köszönöm a tanácsokat ovikezdés-ügyben. Még mindig filózok, mert valahogy 50-50%-ban oszlanak meg a válaszok az igen-nemet illetően - csak hogy könnyebb legyen a dolgom :lol:
Marci nem "remegve" várja az ovit, de azért emlegeti - meg persze, mi is Neki. Meg jó lenne egy picit kizárólag Benyóval foglalkozni, Szegényem mindig háttérbe szorul Marci rombolása mellett. Viszont ami nagy visszatartó erő, hogy nehogy lebetegedjen karácsonyra és vele együtt a másik aprónép is :? Tudom-tudom, hogy ismétlem magamat, de bizonytalan vagyok na és hátha megjön az ihlet :lol:

Mica, Kata, Györgyi!
Veletek mi van? Srácok? Ovi? Suli?

Évi!
Te már nem is akarsz felénk jönni? :cry:

Tudom, hogy én is régen voltam, úgyhogy ne vegyétek számonkérésnek a kérdésemet, az érdeklődést :wink:

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Gigi, Melinda!

KÖszi a jókívánságokat. Teszek fel szülinapos képeket.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Jó kép nézegetést!

Kép
Kép
Kép
britta

Ráadásképpen 1-2 kép, hogy egy időre megunjatok engem/minket :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

és még kettő :oops: 8)

Kép

Kép

M

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!

Lányok a lehető leg egyszerűbb és legrégibb szereket kapták, ami már az én gyerekkoromban is létezett.
Vitacolan szirup, és Maltofer cseppek.
Kúraszerűen kapták, két hét gyogyó aztán egy hét szünet, és a vége felé egy hét gyogyó két hét szünet.
Nálunk nagyon bejött.

Na ide figyuzzatok lányok!
Ne csigázzatok engem ezekkel a szebbnél szebb fiúkkal, mert becsinálok ha nem fiam lesz.
Azért egy magamfajta kismamának nem tesznek jót az efféle izgalmak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap megyek Uh.-ra, de csak késő délután.
Majd bejelentkezek és tudósítok az fejleményekről.

Mndenkit puszilok, Saxi
saxi

Köszi a képeket! :D Ugye nem tévedek amikor azt mondom, hogy két rosszcsont fiad van? :wink: Annyira huncut fejük van! :lol:

Én csak ismételni tudom önmagam: szerintem másfél hét nem ér annyit, hogy esetleg az ünnepek alatt betegek legyetek. Az újra beszoktatásról már nem is beszélve.
Igen, heti három délelött megy a csanába Oli. Igaz múlthéten csak kétsze volt, mert akkor jött haza apja messzi Kínából és inkább ő vigyázott rá míg én suliba voltam. Nem volt visszaesés. Igaz ma mondta, hogy nem akar menni, de csak azért mert tegnap kapott egy hiper-szuper honda motort és azon akart ülni. Mire beértünk már vigyorgott, le se tojta a fejem. És olyan jó, hogy itthon meg énekelget, amit épp hallott. Az egyik dajka (vagy nem tom minek nevezzem) az rádió kórusában énekelt 100 évig, gyönyörű hangja van.
Marci nagyon komoly a lovon! Nálunk is van lovarda, le kéne már menni, bár én nem nagyon csípem őket... na majd Viktor.

Az Adorján nekem sem jön be, rögtön a Boborján jut eszembe :wink: Holnapra szurkolok.. hátha :wink:

puszi

KépKép
gigi28

Kedves apuka a gyerekén éli ki a motoros szenvedélyét 8) Én meg rohanhatok utána, hogy még el tudjam kapni időben :wink:
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Brigi!
Most láttam a képeket! Helyesek a kis Kopaszaid :lol: és erősen rosszcsontnak tűnnek :wink:

Saxi!
Drukk megy holnapra! Én is elég későn tudtam meg Benyóról, hogy kukacos...először kiscsajnak mutatta magát :wink:

Gigi!
Csúcs Oli a motoron :D Ez olyan, mint egy nagy moci? Ugyanőgy kell húzni, beindítani? :shock: Viktornak üzenem, ha nagy Hondát akar, akkor Gáboréknál van :lol: bár tudom, vagy sejtem, hogy Te nem értékelnéd :lol: :wink:

Asszem, Gigi az újrabeszoktatást említve, edöntötte a bigkvescsönt! Gábornak eleve szabit kell kivennie a beszoktatáshoz, mert Benyót nem vihetem az oviba. Úgyhogy januárban kezdünk...már csak az ovónők reakciójára leszek kíváncsi :roll:

Szétmegy a fejem, úúúúúúúúúúúúgy fááááááááááj :cry: :cry: :cry:

M

KépKép

KépKép
bujka

Kulcsa is van a motornak és húzni kell a kart :roll: Tisztára mint a nagyok. Viktor inkább a choppereket értékeli de meg lett beszélve vele, hogy ohne motor! De Gábort mindig emlegetjük ha megyünk a Soroksári úton. És Viktor is kérdezte, hogy mi van veletek!
Nem válaszoltam a szülinapos kérdésedre: Oli tőlünk lego-t kap. Már kinézett egy vonatos szettet. De nem Thomas, végre!!! :twisted: Judit mamától pénztárgépet kért, imád boltosat játszani. Arra gondoltam, hogy majd karácsonyra felfejlesztem a boltját egy kis pulttal meg ilyenek. Idén nem szeretnék sok ajándékot, már így is egy rakat játékot viszünk majd a Mikulás gyárba.
A fejem nekem is le akar esni. Megfáztam.. :evil: Torkom, fejem ezerrel fáj, közben azért Olikát is szórakoztatni kell.
SZerintemjól döntöttél az ovival kapcsolatban. Gondolom az óvonő
sem fog tiltakozni, ennyivel kevesebb dolga lesz :wink:
Vasárnap lesz a kis Noémi keresztelője, remélem addigra elmúlik a nyavalyám! Majd rakok fel képeket!

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Valóban rosszcsontok a fiaim. Épp ezért örülnék nagyon egy kislánynak.

Csajok!

Szuper képeket tettetek fel.

Saxi!

Anyum szerint nálunk ismét fiú lesz. Ha nálatok lány, akkor cserélhetünk :lol: :lol:
Na jó! Csak vicc volt.

Legyetk jók!

Szép napot!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Csak,hogy erősítsem egy kicsit a női szakaszt. :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

Mindenkit puszilok, Saxi

Kép

Kép

Kép
saxi

Saxi!

Gyönyörűek a lányok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok,

Szokásos rohanásban és egyéb bajokban, de most pár percre én is itt vagyok.

Brigi,
Üdv közöttünk :) Meg a 2 rosszcsont fiút nevelő szülők klubbjában is :) Majd az írásom végén én is megmutatom az én ördögfiókáimat :)

Szülinaposok! Norbika, Gergő!
Bocsánat, hogy lemaradtunk, de most annál nagyobb örömmel kívánunk Boldog Szülinapot Nektek!

Bocsánat, de időhiány miatt csak általában írok mindenkinek:
- suli - Gyuszkó: a tanulás prímán megy, nagyon dicsérik, okos és ügyes fiú! A magatartásról már nem szólok... több a zöld pontja, mint piros... na igen, a szünetben kiéli magát. Kiskakasok a tyúkudvarban, most döntik el a rangsort, csak a tanárok ezt nem értékelik :) Vagyis értékelik, csak nem pirosponttal :)
- Zolcsi prímán megvan a bölcsiben, csak a szövegelése fárasztja már a gondozókat :) Csajok, ebben a srácban 4 pletykás vénasszony nyelve van :D
- éljen az egészségügy, ismét... kértem 1hete pajzsmirigy szakvizsgálatra időpontot a Rókusba: november 29! Hurrá-hurrá :evil:

Melinda,
Neked csak írok külön: szerintem ne vidd Marcit arra a kis időre beszokatni. Könnyebb, ha egyben mennek a dolgok, és nincs közben szünet.

Most gyorsan még két kép a fiúkról (azóta rövidebb a hajuk, 3 napos a kép és 2 napja voltak fodrásznál), és itt se vagyok... talán élen lesz időm mindenre...

Mica

Kép

Kép

Kép
Kép
mica-

Naaaaaaaa ? ? Ha kislány, Lilit nagyon szívesen örökbefogadjuk :wink: :wink: Gyönyörű! Persze Bogi is, csak Lilinek még olyan babás arca van.

Neked akkor meg egy kislányt fogunk szuggerálni! Azért három fiúval elég gázos lehet :D

Mica :)
Zolcsi pletykás nyelve :D Oli is ilyen. Én sokszor este már csak azért könyörgöm, hogy két percig maradjon csendbe :mrgreen:
Gyuszkó már komoly nagyfiú lett! Egy fiúnál inkább a jeles magaviselet az aggasztó! :wink:
Egészségügy: anyósomnak holnap csípő protézis műtéte lesz. Egy év a várakozási idő!!! Az volt a szerencséje, hogy valaki visszamondta.

Melinda :)
És Marci mennyi ideig lesz az oviban? Ott is alszik vagy hazahozod? Hogy tudod megoldani?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok Kismamák!

Új kismamanacikat tudok 3500-5000-ig.
Farmerok, kordbársnyak, melegítő nacik, elegáns nadrágok...
Akit érdekel bővebb infót kaphat, ha ír egy e-mail címet a következő címre: npmelinda@freemail.hu.

Üdv:
Melimami
melimami26

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.
Tegnapi uh.-n, mindent rendben találtak.
A baba méretei megfelelnek a korának, mindene a helyén van, de a nemét megint nem sikerült meglátni.
Úgyhogy marad a meglepetés továbbra is.
Azt hittem csalódottab leszek ha nem sikerül kiderítei, hogy kukis vagy puncis, de most már kezd izgis lenni inkább.
Anyósomon viszont nagyon láttam, hogy csalódott.
Csak legyintett és azt mondta "ez is csak egy lány lesz".
Inkább nem írom le, hogy mit szerettem volna mondani neki, de inkább hallgattam.
Most rohanásban vagyok mert Bogikámnak a szülinapjára kell készülődnöm, és tegnap este hívott a cukrász, hogy mégsem vállalja a tortát.
Frankó nem?
Most hova rohanok gyorsan egy tortáért nem tudom, lehet, hogy berágok és sütök egyet én.

Gigi, Brigi!

Majd még alkudozunk a cseréről vagy örökbefogadásról.:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Bár nem hiszem, hogy számotokra kedvező lenne az alku.:) :) :)

Mindenkinek szép napot jó hétvégét.
Puszi, Saxi

Kép

Kép

Kép
saxi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?