Új privát üzeneted érkezett!

Kia:Mi két hetente megyünk UH-ra.A cukor miatt.

Kép

Kép
ancsa03

Edit
Biztos jó lesz a véreredmény is...
Jobbulást! ...és pihengess sokat, ha Kriszta hagy.

Láttátok már ezeket a videókat?

vagy a www.youtube.com -on a

hahaha, Top 3 laughing baby's, baby laughing címek alatt

vagy az iwiw-en az "anyák, kismamák" név alatt.

Nagyon jók! Sokat nevettem :P

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Megszületett a barátnőm kisfia, Lőrinc! 3600 g és 55 cm, szóval tényleg nem lett kis baba! :)
A dokija pedig tett rá magasról, és nem jött be a szülésre. :evil:
Hát igen, nem magánba járt hozzá, hanem az sztk-ba...

Szilvi
Kutya se nézett ott semmit?! Pont ezért voltam nagyon mérges a dokijára, a héten volt nála, és még azt se nézte meg, hogy nyílik-e már?!?!?! (Jövő keddre volt kiírva!)
Amikor kérte a barátnőm, hogy csináljanak egy utsó UH-t, akkor a doki közölte, hogy az UH túl van terhelve, és az UH-os doki nem szereti, ha ilyennel zaklatják?!
Na szóval ezek után nagyon remélem, hogy dokit vált, szerintem eddig is isteni szerencse volt, hogy nem lett nagyobb bajuk?!

Kia
Ráadásul képzelj el egy marék alig huszonéves csajszit, hát volt nagy visongás néha?! :twisted:

Kép
Kép
Kép
cas

Szia Kia! Megnéztem a videókat, tényleg helyesek. De azért négyes ikreket nem nevettetnék...
Cas! Nem csak neked szól, de a te hozzászólásodról jutott eszembe. Mi mióta terhes vagyok, csak kerti partira járunk, ami tök jó és tényleg két hetente legalább egyszer van és semmi pénzért nem adnám a kiscsajt és inkább ez, de.... Néha úgy hiányzik az a táncos, spicces, mulatság. Biztos rossz vagyok, de tényleg. Pedig már benőhetne a fejem lágya, mert mikor a kislány születik, én akkor leszek 30.

Kép
nyafi

Nyafi
Én is maholnap 30 leszek, és nekem már van egy gyerekem, de néha nekem is nagyon jól esik lepasszolni Sebit, és lelépni vmi buliba. Pláne, hogy elég nagy a baráti társaságunk, mindig találni vmi bulifélét, és mi voltunk az elsők, akinek gyereke született... néha kicsit irigyeltem a többieket, milyen "gondtalan" az életük, de persze soha nem adnám Sebit semmi laza életért! :D
Szóval a konklúzió: igenis jár a szülőknek havonta-kéthavonta 1-1 este, amikor kölcsönadják a gyerek(ek)et a nagyszülőknek/bébiszitternek, és lelépnek kettesben mulatni. Az az igazi, ha a nagyszülőknél is alszanak, mert akkor nem kell másnap reggel korán kelni a gyerekekhez... :)
Legalábbis nálunk így működik.
No meg néha a kismama-barátnőimmel is rendezünk néha 1-1 csajos estét, amikor apukákat-gyerekeket otthon hagyjuk, kicsípjük magunkat, és beülünk vhová dumálni egy nagyot!
Na jó, mindezt persze csak akkor tudja már az ember megcsinálni, ha már a pici nem nagyon szopik éjjel, és este is el tud már aludni cici nélkül.
Az első 6 hónapban, míg jó eséllyel csak szopik a pici max. 2 óra kimenője lehet az ember lányának. :)
A spiccességről nem nagyon tudok nyilatkozni, nem iszom alkoholt, életemben össz egyszer voltam rendesen becsípve: a lánybúcsúmon... :)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok csajok!
Vagyok csak már egyre kevesebbet vagyo gép előtt,mert nehéz az ülés!
3napja nagyon komoly keményedésem van méh növekedéssel és kölkök mocorgásával!Estére annyira kimerülök,mert éjszaka nincs alvás,hogy szinte többet sírok,mint eddig valaha!Ettől meg lelkiismerte furdalásom van,hogy milyen genya vagyok ennyit sem lehet kibírni,csak nekem az átlag ikresekhez képest is nagyobb a hasam!Nehéz már!Valószínű mégegyszer nem vállalkoznék ikrekre!Még 6hetet szeretnék kihúzni,mert úgy érzem ez is sok lesz,de ennyi kéne!
Megindítás,nem tudom hogyan lesz a 38.hét az nov.vége!De nem valószínű,hogy addig kihúzzuk!Az átlag a 35-36 héten megszül!

Mindenkinek köszönöm a pocak dícséretet!

Drumka!
Szép nagy babád lesz!
Goodfairy!
Nem örülné neki,ha a kiírt időpontig dec.16.kéne húznom!Már most nagyon nehéz minden!Fürdés,öltözés,levegővétel,ülés stb.
Szilvia!
Van képem az UH-ról,de nem a legjobb minőség,mert n em mutatták meg magukat!Balázs 2D-ben,Dóra 4D-ben van!
Gem!
Köszi a telcsiszámod elmentem!

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon büszke vagyok magamra, mert sikerült leküzdeni a megfázást. Az egy napos torokfájáson kívül semmi bajom nem volt.
úgyhogy nagyon örülök, hogy szedem a vitaminokat, és legalább bebizonyosodott, hogy a tévhit ellenére a vitamin igenis használ. Mert sok mindenki riogat azzal, hogy óriás-bébink lesz emiatt.

Benszi
Sok pihit neked.

Cas
Gratula a barátnődnek.

Judit

Kép
vjudyt

Hello Lányok!

Kicsit eltűntem, de olvastalak Benetteket!
Köszönöm az aggódó szavakat, nagyon jól estek. :) Már jobban vagyok. Bár Törpi néha produkál dolgokat. Nekem eddig semmilyen hasfájásom, keményedésem nem volt. Sztem eddig bírta "szó" nélkül a méhem, a belső dolgaim a Babó növekedését. Tegnap este pl. nem bírtam a bal oldalamon elaludni (pedig úgy szoktam), mert nyomott ott valamit. Megfordultam, és 2 perc múlva már horpasztottam is.

Én maximum 2x kelek fel éjjel pisilni. Remélem ez így is marad. Viszont képes vagyok 10-ig aludni. De ha előbb felébredek, akkor sincs kedvem felkelni az ágyikóból. :(

Apukám holnap jön vissza, mi megyünk elé a reptérre. Ővele hozatok 20 db textilpelust, meg egy kifogót. (Itt még egyáltalán nem láttam ilyet.) Kapucnis törcsit lehet kapni.

Nekünk sztem nem lesz probléma a beérés a kórházba. Kb 20 perc kocsival normális tempóban, hát még ha belehúz...

Benszi
Kitartás!!! Ki fogod bírni. Természetes, hogy az ember néha gyengébbnek érzi Magát, és inkább feladná. De az vígasztaljon, hogy már nem sok van hátra, és a jutalom bármilyen szenvedést megér. Tudom, könnyen beszélek. Viszont nem felejtettem el, hogy én az egyhónapig tartó hányás miatt is elég sokat sírtam. És az mi volt ahhoz kpest, amit Te viselsz.
Amúgy nagyon csini vagy! :) És milyen jó lehet a vízben... Ott azért elviselhetőbb gondolom.

Kriszti
Nekem néha még mindig hihetetlen, hogy van valaki a pocakomban, aki nemsokára a karjaimban fog szuszogni... Annyira várom már!

Szilvi
Nem tudom, hogy van-e itt bedolgozás-féle munka, még nem nagyon hallottam, hogy lenne. :(
Baross utca? Én abban a kórházban születtem. :)
Palacsinta, édesség - nekem is az a gyengém!

Cas
Szerintem nem lesz semmi baj Sebi beszédével. Van két öcsém (Apám 2. házasságából), akik között 3 év a korkülönbség. És a Nagyobbik még akkor sem tudott szépen beszélni, amikor a kisebb már igen. Nem ment Neki az "r" betű, és ami nagyon furcsa volt számomra, hogy az "ö,ő, ü-ű" betűket egyáltalán nem tudta használni, kimondani. (uveg, úrhajó, ózike) De most már nyoma sincs ezeknek. Biztos Sebi is nagyon szépen fog beszélni.

Sedith
Örülök, hogy jók az eredményeid.

Ancsa, Kia
Lélekben én is ott leszek Veletek a szülésfelkészítőn! Majd nagyvonalakban a fontosabbak osszátok meg velem/Velünk is!

Judyt
Már éppen hiányoltalak. Örülök, hogy meggyógyultál.

Gem? Rebeka? Hogy vagytok?

Találtam egy babakocsit, ami árban sem vészes, és tudja azt, amit én szeretném, hogy tudjon. Katalógusbúl választotam ki! Íme:

Kép

És egy kép rólam, szombaton készült:

Kép

Bocs, egy kicsit hosszú lettem! :oops:

Puszi és ölelés Mindenkinek,

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól.Hát a súlyáról megint nem mondott semmit.
Adatok:BPD:80mm
THQ:75mm
FL:56mm
Na ez mind amit kaptam,na meg azt,hogy a drágám nem szereti,ha a "fejébe megy a vér"és úgy döntött,hogy keresztbe feksizk.Ezért nem tugok ülni,mert baromira nyomja a csipőmet.Ja,és megvan az időpont.Ha addig nem történik semmi,és miért történne,akkor Nov.12-én fekszem be. :( :( :(

Cas:Én maholnap betöltöm a 35-öt,és bevallom nekem is hiányzik néha valami dorbézolás féle.Na de a férjemet ilyenekre nem nagyon lehet rávenni.

Benszi:Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gondolj a végeredményre.Nagyon szépek a babák.....Tudom milyen érzés.Ugyan én nem ikreket vártam,de az előző terhességemnél a 16.hétig olyan rosszul voltam,hogy szinte napokon keresztül csak sirtam.Azt mondtam,hogy ezt nem lehet elviselni.

Tittina:Igérem beszámolunk a hallottakról.Nagyon szép a babakocsi.na meg a pocikép is....

Kép

Kép
ancsa03

Tittina!Ancsa!
Köszönöm a vígasztaló szavakat!Csak annyi,hogy már nagyon fáradt vagyok,mert szinte a terhesség eleje óta ugyanennyit járok pisilni és emiatt nem alszom már elég régóta!

Tittina!
Nagyon csini vagy!Jó a verda,amit kinéztetek!És tényleg óvatosan a melóval!

Ancsa!
A te babád kb.1400 gr-os lehet most!Miért kell befeküdnöd nov.12-én?
Vendég

Benszi:Inzulinos cukros vagyok,és az utolsó 4 hetet bent kell tölteni.Ne kérdezd,hogy miért.Különben én is óránként járok pisilni,már az elejétől fogva.Sokszor reggelre fáradtabb vagyok,mint amikor lefeküdtem.

Kép

Kép
ancsa03

Tittina
Jól néz ki a babakocsi.
Ti mikor veszitek meg? Már én is kinéztem, hogy melyiket szeretném, de mi úgy terveztük, hogy novemberben vesszük csak meg.
A kép rólad is nagyon jó, sztem kb nekem is ekkora a pocakom, nemsokára én is teszek fel képet magamról.

Hát nem lehet egyszerű úgy pihenni, hogy közben óránként kell wc-t látogatni. Na de kirtartás mindenkinek.

Judit

Kép
vjudyt

Sziasztok!

Titti csini kismami vagy! Tényleg jó a verda, tök jó szine van!

Benszi! Kitartás! Egyszer úgyis eljön az a nap!!!!! Édesek a pindurkák!

Babakocsival vigyázzatok, mert mi is úgy jártunk, hogy amit kinéztünk (jané), hiába van fenn a bababolt honlapján, nem lehet őket kapni, rendelés pedig negyed év/ fél év, nem lehet tudni, nem ígérnek semmit, mert annnyira nem küldik őket M.o.-ra Spanyolból, hogy inkább ne rendeljünk (két forgalmazó van az Elefáni, és a babycenter-ek, de mind ezt mondta, csak akkor miért rakják fel a netre, nem értem.....)
Szóval tiszta gáz, egyébként még kinéztünk egy csomó jané terméket az elefáni honlapján (bébiörző, körforgó, mittudomén, ne is mondjam, hogy mézesmadzag, semmmilyen jané termék nincs, és nem is várható, fasza, ez Magyarország, grrrrrrrrrrrrrrr.... :evil: :evil: :evil:
A héten valszínűleg kinézünk scs-be, Bécsbe.
Most mondjátok azt, hogy nem vagyok válogatós... :oops: :lol:
bababútort is csak az scs-ben találtam....én nem tudom, de egyszer veszi meg az ember, nem olcsó dolgok, és sztem akkor már olyat szeretnék, ami tetszik.

Kép
kkriszti77

Hali Lányok!

Benszi :D
nagyon édesek a babók - bár tényleg nem sok látszik főleg a csajsziból :wink: Elhiszem, hogy nagyon ki vagy, de tényleg már nincs sok hátra, s örülj, hogy minden rendben van, illetve, hogy otthon lehetsz, s a 8 év vágyakozás után ez a 6-8 hét (illetve a 30 hét is) szinte semmi :lol: :wink: igaz???? próbálj meg sokat feküdni, pihenni, mert aztán nem lesz időd!! Pl. könyvolvasás, filmnézés..stb :wink:

vjudit :D
Örülök, hogy jobban vagy!! ügyi csaj vagy!

Tittina :D
Nagyon szép, csinos kismami vagy!!! A babakocsi is klassz!! Én nem akartam olyat, ahol a hordozót nem a vázra, hanem a sportkocsirészre lehet tenni...ennek néz utána, hogy csak a képen mutatják be így, vagy egyébként is ilyen!! Bocs, hogy beleszólok :oops:

Ancsa :D
akkor a névnapomat már bent "ünnepeled"...onnan már nincs sok hátra, s a kezedbe lehet a kistündéred!! Addig majd cserélj számot a lányokkal (én is szívesen megadom, de nekem csak spanyol van :oops: ), hogy tudjunk rólad akkor is, ha nem leszel netközelben!!! Eredmények biztos jók, én nem tudom, hogy mennyi a fej-, haskörfogat, nekem ilyet nem mond a dokim :roll:

Cas :D
Barátnődnek gratula!! Akkor ezek szerint otthon is vannak "sarlatán" bunkó orvosok...bocsánat, de az ilyenről nem tudok másképpen írni....Az én véleményem szerint egy szülész - nőgyógyász dokinak - legyen akár a huszadik bébi, akit a világra hozol - nagyon emberinek kell lennie, mert egy nő ilyenkor a legérzékenyebb, a legsérülékenyebb...s ami még fontosabb, hogy szakmailag is a csúcson kell lennie, mert ugye nincs még egy olyan helyzet, amikor egyszerre min.2 életért felelős egy doki (egy esetet tekintve ugyebár)....na nem is okoskodom tovább, mert csak magamat húzom fel :twisted:

Krisztina :D
Mi is Jane-t választottunk, s nem is gondoltam, hogy ennyire nehéz Magyarországon megvenni...én azt is otthonról akartam hozni, de a párom lebeszélt róla....mi pénteken rendeltük meg, s itt is egy-másfél hónapot mondtak.....Háááát nagyon remélem, hogy időben kihozzák, mert különben nem tudom, hogy mit csinálok.... :roll: nagyon necces az idő (szerintem)...A Nagy Lajos király úton a XIV.kerületben van a Minimanó, ott nagyon rendes volt a srác, most amikor otthon voltunk..nekik van az üzletben is egy-két Jane kocsi, s akkor kaptak árút, s mondta, hogy ha lepakolják a többi üzletbe is (nem tudom, hogy melyikekre gondolt), s van pont olyan amit én szerettem volna, akkor felhív...nem hívott, ezek szerint olyat nem kaptak, de lehet, hogy van nekik olyan, amit Te szeretnél...ha kell a számuk, vagy egyébb "spanyol" segítség csak írj!!! Milyen fura, hogy én a magyarországi beszerzést istenítem, Te pedig azon vagy kiakadva :wink: a szomszéd nője szindróma :wink: :lol:

Nyafi, Cas :D
Én már lassan 36 leszek, volt egy időszak, amikor nagyon sokat buliztunk, de most egy porcikám sem kívánja.....kimenni vacsizni, sétálni, felöltözni, azt igen!!! De úgy gondolom, hogy ezt a babóval sem kell feladni....persze x havonta jól esik egy kis dorbézolás, s az is biztos, hogy akkor ha tudod, hogy nem mehetsz, akkor jobban vágyódsz :roll:

Edit :D
Gratula a jó eredményekhez!!! Bizti, hogy minden rendben van!!!

Na megyek krumplit pucolni....krumplis tésztát, s krumplifőzeléket gyártok...mert a pocakomon kívüli két pasi persze nem ugyanazt enné.....na nem vagyok ám én ilyen konyhatündér, de megbeszéltem magammal, hogy megpróbálok több időd a konyhában tölteni...tegnap marhapöri volt tarhonyával, s nagyon élveztem...ezért a mai napi buzgóságom :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Cas
Gratulálok a barátnődnek és sajnálom, hogy ilyen a dokija.

Benszi
Jobbulást Neked is! Jobb éjszakákat!
Szépek a bébik. Látom Dóra is nagyon takargatja az arcát... :P Manó is azt csinálta :lol:

Judit
Örülök, hogy nem vagy beteg...

Tittina
Csini vagy!
Majd írunk a tanfolyamról :wink:

Ancsa
Remélem hamarosan megfordul...
A bejárat előtt leszek kb fél 1-től - jó?

Szilvi
Remélem finom volt a krumplis tészta és a krumpilfőzelék.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Köszi a gratulákat a barátnőmnek! :)
íme egy kép a piciről, hadd olvadjunk!!! :lol:
Kép

Benszi
Egy hős vagy, fel a fejjel!!! :)
Neked sokkal-sokkal nehezebb dolgod van, mint nekünk! Sebivel nekem 1 gyerekkel is volt már olyan rossz ilyenkortájt, hogy esténként sírtam, nem is annyira a fájdalomtól, hanem a tehetetlenségtől és attól a tudattól, hogy ez még hónapokig így lesz. :( És akkor még annyira elvont dolognak tűnt, hogy lesz egy gyerekünk, hogy nem nagyon vigasztalt?! :roll:
Szóval kitartás, az eredmény hidd el, tényleg mindent megér, és az összes nyűgöt elfelejted majd! :)
Helyette lesz másik! :lol:
Tényleg, biztos kérdeztem már, de lesz az elején, legalább az első hetekben vmi segítséged? Mert egy gyerekkel se könnyű, pláne két babóval?

Na majd jövök még, de most a fiam kitúr?! :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Kia:Én már reggel Pesten leszek a hugoméknál,mert nem akarok délben a buszon inzulinozni.Picit csalok,és előbb eszem egy negyed órával,hogy én is oda érjek 1/2 1-re.Zsuzsi nem jön?Tényleg azt sem tudom,hogy hova kell menni.A szülőszoba a harmadikon van,de a többi az hól lessz?

Cas:nagyon szép a barátnőd kisfia.Akkor olvadjunk tovább.Itt a hugom babája.Egy hónapos. Kép

Szilvi:Gondoltam én is arra,hogy lassan telefonszámokat kellene cserélni.Bár már a férjemet is tanitgatom,hogy hova kell majd irogatnia.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Szépek a bébik!

Ancsa
Jön Zsuzsi is... azt mondta, hogy 3/4 1 körül ott lesz a 10-es épület előtt.
Én azért írtam fél 1-et, mert nem tudom mikor érek oda - 2x kell átszállnom :?
Állítólag a múltkor csak 4 kismama volt - az jó, hogy nem lesz nagy tömeg :)

Megyek, mert a főzés nem vár.... és Apa 14-kor indul haza a munkából :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia :D
Jól sikerült a vacsi, csak a mennyiséget számoltam el egy kicsit :oops: egy egész hadseregnek elég lenne :lol:

Még elvileg van idő, de én szeretek mindent időben elintézni....a párommal pont az ellentétetem, néha ezzel kerget őrületbe :twisted:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

...a lényeget meg elfelejtettem: a babók nagyon aranyosak!!! Gratula hozzájuk :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!
Benszi: Kitartás!!!
El tudom képzelni mit élsz át, de a végeredmény megéri hidd el!
A babók gyönyörűségesek!
Sajna nem tudok mindenkinek írni, kicsit kimerít a felújítás, és még kaptam + munkát is, így napi 9-10 órát dolgozom és még otthon is amit tudok segítek. Már állnak a falak, kész a villanyszerelés, hétvégén azaz csütörtökön már a festők jönnek és a háló szobákat csinálják. Ha minden jól megy jvőhéten a szobák lakhatóak lesznek. De még messze a vége. :( Remélem november 20 körül 100%-ban kész lesz minden, és akkor már csak Barbi születésére koncentrálunk.

drumka

Cas, Ancsa, aranyosak a babák.
De jó lesz, mikor már a sajátunkkal büszkélkedhetünk.
Én már nagyon várom, pedig hát nekünk mi Tittinával zárjuk a sort, szóval ti már rég babáztok, amikor mi még a terhesség végén leszünk.
Na de eljön a mi időnk is.

Próbálok felrakni magamról képed, de a gépcsere miatt most minden máshogy van, és még szenvedek vele, de hamarosan meglesz.

Judit

Kép
vjudyt

Cas, Ancsa, aranyosak a babák.
De jó lesz, mikor már a sajátunkkal büszkélkedhetünk.
Én már nagyon várom, pedig hát mi Tittinával zárjuk a sort, szóval ti már rég babáztok, amikor mi még a terhesség végén leszünk.
Na de eljön a mi időnk is.

Próbálok felrakni magamról képed, de a gépcsere miatt most minden máshogy van, és még szenvedek vele, de hamarosan meglesz.

Judit

Kép
vjudyt

Sziasztok!

Kriszti! Asszem, a tepertő volt a ludas, pedig nagyon kicsit ettem belőle, meg kivételesen jól is esett. A fürdetéshez én is használtam textilpelust, hogy ne legyen hideg a kád Manónak. Sőt, most is van alatta, pedig ő már rég a nagykádban fürdik. Megnéztem a videók közül egy-kettőt és jók nagyon, még gyakorlott anyukáknak is, bár én még nem tartom magam annak. :wink: Egy dolog nem tetszett a „Profi fürdetés” című videókban. Szerintem először a vizet kell elkészíteni, és utána levetkőztetni a babát. Picit melegebb vizet készítettem mindig, illetve a párom, mert ő mindig itthon van fürdetéskor a mai napig, ez olyan szertartásféle nálunk, és utána vetkőztetjük le a gyereket. Ja és lehet, hogy csak az én figyelmem kerülte el, de nem láttam, hogy ellenőrizték volna a víz hőfokát, mielőtt a babát beletették… :roll:

Cas! Amikor Manó megszületett mi a kisebb fajtát használtuk, kényelmesen belefért, bár kisebb volt, mint Sebi. Most pedig pár hónapja a piacon találtam nagyot, kb. 130X130-as, abba még jó sokáig bele tudom bugyolálni. Nekem a kapucni miatt fontos, mert a fürdő lenn van, a hálók pedig az emeleten, és bár mindenhol egyenletes meleg van, azért a kis kopcsi fejét szeretem bebugyolálni fürdés után. :)

Szilvi! Örülök, hogy minden OK. A méhszáj zártsága a fontosabb, sőt az az igazán fontos. Kajával én is rendszeresen elszámítom magam. Általában 2 napig ugyanazt esszük. :) :oops:

Edit! Ez nálunk az egészségügyi átszervezések miatt van. Mikor kértem képet, mondta a dokinőm, hogy sajnos nem tud adni, mert nincs papírjuk hozzá. Meg egyébként is szabálytalan kinyomtatni. :evil:

Benszi! Elhiszem, hogy nehéz. És ne mondd magadra, hogy genya vagy, én tavaly a szülés előtt két-három héttel egy gyerekkel is azt éreztem, hogy ez már nem az az igazi boldog várandósság. :oops: Hatalmas volt a pocakom, vizesedtem, már az emeletre a hálóba sem tudtam úgy felmenni, hogy ne fulladjak ki, stb. Szóval megértem, hogy nem akarod a végéig kihúzni.

Tittina! Az én Pocaklakómnak most semelyik oldalam nem jó. Ha a bal oldalamon fekszek rúgkapál, ha a jobbon akkor feszeleg. A hátamon pedig nem tudok aludni. Tavaly Manóval is így volt, a megoldás az lett, hogy az utolsó hónapban félig ülve aludtam. :? Nagyon takaros pocid van. :)

Drumka! Azért pihengess, ne hajtsd túl magad.

Én csak akkor megyek le éjjel pisilni, ha Manóhoz fel kell kelni, egyébként nem ébredek fel, hogy menni kellene. Na aztán reggel fél órát ülök a WC-n. :oops: :(

Babakocsit én is választottam már, a www.arzuhanas.com oldalon van nagyon jó árban testvérkocsi, csak nekem még mindig fenntartásaim vannak az előre fizetés miatt. Bár most valamelyik fórumon olvastam, hogy valaki már rendelt onnan, és egy héten belül kivitték a cuccost. Lehet megpróbálom, mert majdnem 20 ezerrel olcsóbb, mint bárhol máshol.

A baráti társaságunkban is született két hete pici baba, tényleg pici, 2,5 kg és 45 cm. Tegnap a karomba vettem, szinte féltem tőle annyira pici volt Manó után. Ja, és Manó nagyon édes volt, először csak nézte-nézte, kíváncsian egyre közelebb ment, aztán megsimogatta a kis kezét, meg a lábát. És olyan óvatosan nyúlt hozzá, mint a hímes tojáshoz. Majd megzabáltam, annyira tündéri volt. :D

Mindenkinek szép napot.

goodfairy

Anita
BOLDOG SZÜLINAPOT Máté Manónak!

Drumka
Ne hajszold túl magad!
Pihenjetek!!

Manó ma nagyon aktív - szerintem boxmeccs van bent :lol:
Dudorodik itt is - ott is, hullámzik az egész hasam , ma már ez a második alkalom :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Anita :D
ISTEN ÉLTESSE MANÓT!! Mikor ünnepeltek?? Majd kérünk képeket!!

Lányok én fürdőkád ügyben kaptam egy nagyon jó tanácsot: IKEA!! csúszásgátlós kiskád - szerintem nagyon jó, s itt euróban nem volt 7€ - gondolom otthon sem több :roll:
A késöbbi időkre pedig szeretnék egy ülőrészeset, ahol el tud csücsülni a kis hurkáival 8) De az első hónapokban ez tökéletes, úgy gondolom :)

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Szilvi! Szomszéd nője, hát ja, de egyébként tényleg ez van ám itthon is...:) Köszi előre is a segítséget a spanyollal kapcsolatban, de úgy néz ki, hogy lemondtunk a janéról, marad a concord, egyébként kb. ugyanazt tudja, icipicit drágább, de egyszerűbbnek tűnik, mert lehet kapni legalább :lol:

Goodfairy! Kép Boldog szülinapot Máté!!!!

Kép
kkriszti77

Ja és Goodfairy! tessék szülinapos képeket felrakni ám!!!
Egyébként a "profi fürdetés"-ben nem emlékszem, hogy ellenőrizték-e a víz hőfokát, mondjuk nyilván evidens, meg fogom nézni majd....
hogy mikor kell engedni a vizet, vetkőzés előtt vagy után, azt nem tudom, de kishugom mindig pancsi előtt nudizott egy 10-15 percet, tornával egybekötve, erre emlékszem, és nagyon élvezte, amikor így ki volt bontva....(nov.-ben lesz 19 éves :lol: )
Nyilván ha nincs semmi efféle program, akkor érdemes először a vizet elkészíteni...bár ha apa is segít, akkor lehet párhuzamosan is....

Kép
kkriszti77

Sziasztok!

Anita
Boldog szülinapot az elsőszülöttednek! :)

Drumka
Pihenj egy kicsit többet! Én a múlt7en nagyon megijedtem...

Szilvi
Kösz a tippet! Sajna én nem vagyok jártas még a témában. Az biztos, hogy a háttámla teljesen vizszintesig dönthető. Akkor sem tudom oda berakni a Babót? Lehet buta kérdés, bocsi. :oops:

JuditCsak akkor lesz ez a babakocsi, ha Törpi fiú; vagy ha lány és em kapjuk meg az ígértet. Amit kapnánk elég lányos, és sztem 37,500 Ft nem vészes egy vadiúj kocsiért. Majd meglátjuk. Én ebbe beleszerettem. Talán még unisex-nek is elmegy - vagy nem?
Hát igen! Nekünk még majdnem a fele hátravan...

Én úgy gondolom, hogy ha karácsonyra minden készen várja a Babót, az elég. Ha valami kimarad, majd Apa megoldja... :)

Kép
tittina1982

Sziasztok:

Anita: Kép Boldog Születésnapot Máténak!!!!!

Lányok!Mi ezt rendeltük meg,csak piros,bézs szinben.

Kép

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa
Ehhez van hordozó, vagy külön kell vennetek?
És ha nem vagyok indiszkrét: milyen árban van a kocsi?

Kép
tittina1982

Tittina:Nincs.Hordozót külön vettünk.Bár nem újat,de a barátnőm lánya nem sokat ült benne.A kocsi ára 39990,- és 54000,- között van.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa
Akkor az nem vészes árban, és jól is néz ki!
Tetszik, hogy nagy a kereke. Itt általában a háromkerekűeké ilyen.

Kép
tittina1982

Valahogy nekem a háromkerekűek nem jönnek be.

És mit szóltok a pocakom csúcsa meg a háttérben.

Kép

Kép
ancsa03

Tényleg ott egy poci! Lányok! Tudja valaki mi lehet ez? Fáj a fenekem és ha felállok átsugárzik a lábamba!Nagyon kellemetlen.

Kép
nyafi

Ancsa
Jó a kocsi! ...és láttam a pocakod :) Majd holnap megnézem személyesen :lol:

Nyafi
Máshol is fáj?
Lehet az izületek tágulása miatti fájdalom?
Néha nekem is fáj, pl. egy nagyobb terpesznél, vagy ha leülök, felállok.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok Lányok!

Bocsi az eltűnésért, de az utóbbi napokban sokat pihentem. Sokat keményedett a pocim és néha finoman, de görcsölgetett. A kis Aranyom is néha nagyon beindult, így jobb volt a kinyújtott lábos, fekvő pozíció.
Egyszer-egyszer leültem a géphez, de egyszerűen nem volt sehogy sem jó az ülés és a legsűrgősebb dolgok után (egy kis munka még mindig van, mert hát nem tudtam átadni semmit a bentieknek, annyira egyik napról a másikra maradtam itthon) inkább felálltam.
Már kicsit jobban vagyok, de egyre nagyobb a pocim, (többen is mondják, hogy nekik nem volt ennyi idősen ekkora) és valóban kezd igazán "súlya" lenni a várandósságnak.
Ne haragudjatok, de lehetetlenség visszaolvasnom és reagálnom arra a sokmindenre amit azóta írtatok, így megpróbálok mostantól újra visszakapcsolódni.

Réka

Kép
solymosy

Jó estét mindenkinek!

Köszönjük a köszöntéseket. :D "Buli" vasárnap lesz, majd akkor lesz több kép is. Ma csak egy-kettőt készítettem.
Összehasonlításul
Kép Egy éve
Kép Ma

goodfairy

Kriszti! Persze mindenkinek evidens, hogy ellenőrzi a víz hőfokát, azért is írtam, hogy valszeg csak az én figyelmem kerülte el a filmen. :wink: Mikor "nagyobb" lett Manó akkor már mi is hagytuk kicsit kibontva játszadozni, de 1-2 hónaposan még nem. Bár lehet, hogy én aggódtam túl a féltést, hogy megfázik. :roll:

Nyafi! Én is szoktam ilyet érezni, nagyon kellemetlen, és én sem tudom mitől van. :(

Ancsa! Jó ez a babakocsi, és az ára is nagyon baráti.

Réka! Örülök, hogy jobban vagy.

Teszek fel én is képet a kocsiról.
Kép Ez a Brendonos, 52990 Ft Kép Ez az arzuhanas.com-os, 38.000 Ft

Még mindig vacilálok, főleg, hogy az arzuhanas.com-oshoz nincs lábzsák, és nem tudom, így hogyan fogom téliesíteni.

Egyébként sikerült beszednem egy szép kis náthát, fáj a torkom, nem kapok levegőt. A septophort az egyetlen, amit terhesen torokfájásra lehet szedni, náthára meg azt mondták a gyógyszertárban egyem a C-vitamint. Ja, persze, és mi lesz, ha belázasodok? Az már komolyan veszélyes a babára nézve. :(

Megyek le is fekszem, bár abszolút nem vagyok álmos. :(

Jóccakát mindenkinek.

goodfairy

Anita
130×130-as?! Az már tényleg kellemes méret! A kapucni a buksira jó ötlet, Sebinél nem hiányzott, mert a szobájában fürdettünk, de most a fürdőből viszük majd ki, és félek én is, hogy megcsapja a hideg...
Jópofák a kocsik, de szerintem a lábzsákból ne csinálj presztízskérdést. (Nekem az árzuhanásos amúgy is jobban tetszik vhogy...) Én Sebit 9 hónapos korától (decembertől) jó meleg kezes-lábasban alaposan felöltöztetve sétáltattam egy nyári esernyőkocsiban, és teljesen oké volt. De tény, hogy nagyon fel volt öltöztetve...
Manónak sok boldog szülinapot!
Gyors gyógyulást neked! És ha van a közeletekben homeopátiás gyógyszertár kérj vmi bogyót rá, hátha segít! (Szerintem az oscillococcimum is jó volna, de majd ott megmondják...)

Szilvi
Nézted élőben az Ikeás kádat? Szerintem oltári picike?! Nekünk nagyon kényelmes volt a viszonylag nagy kád Sebivel, könnyű volt benne tartani a gyereket, de ebben az ikeás-mini-csodában nem fér semmi a gyerek mellé, főleg nem a karom... :roll:

Kép
Kép
Kép
cas

Nyafi! Nekem is szokott így fájni az "aljam", hosszú perceken keresztül meg sem bírok mozdulni, és rendszerint utána egyből irány a wc, alig bír távozni belőlem a kaja....Sztem a belek csavarodnak, és kisugárzik a végbélnyílás köré, gondolom kevés ott már a hely....fú ha hülyeség, akkor ne röhögjetek ki.

Egyébként napok óta szinte megy a hasam, tegnap szabályosan ment is, de úgy rendesen, úgy megijedtem (azt mondják, ez szokott lenni a szülés előjele is...), pedig semmi különöset nem ettem...

Goodfairy! Tündéri a kis manó, jaj zabálnivaló, milyen gyorsan megnőnek...A babakocsik szuperek, de ebben el tudod fektetni a pindurkát? Lábzsák nekünk sem lesz , lesz helyette bundazsák, vagy overzsák, pléd, ilyenek...Mondjuk a Brendonos annyiból jobb, hogy gondolom garanciás, vagy a másik is új? Bár fene tudja, mi bajuk lehet, de sose lehet tudni...

Szilvi! Írtad, hogy jobb, ha a hordozót a vázra lehet tenni, nem a sportrészre, de miért is??? Pedig sztem a concord-nál sem lehet teljesen vázig lecsupaszítani, hanem a sportrészt kell ledönteni, és úgy rápakolni a cuccost...Most elbizonytalanítottál :lol:

Réka! Pihenj, és gyere írj, mi van veletek, vásároltatok már? Most akkor már nem is dolgozol? Sztem ne menj vissza már....

Ancsa! Vagány a járgány, és szép kis pocid van már.... :lol: :lol: :lol:

Kép
kkriszti77

Köszi lányok a válaszokat! Ma megyek kismamatornára ott is érdeklődök.
Még egy kérdés! Hallotatok arról a rendeletről, hogy állítólag ha szültél gyás, gyes, gyed alatt most már nem ingyenes a felsőoktatás? nekem ezt a sulim mondja, de nem akarom elhinni. 3. éves vagyok és 130e helyett csak 30at kéne fizetni, a következő félévben ha megszülöm a gyereket, de azt mondják, hogy ez nem így van, mert kijött egy tv.

Kép
nyafi

Tittina :D
A vízszintesig dönthető az fontos....bár én nem vagyok ám gyakorlott kisgyermekes anyuka :oops: a másik kérdésed, hogy oda be tudod-e rakni a babót, nem igazán értem...bocsi :oops:

Pocid szép nagy- ahogy a képen látszik :wink: Babakocsi jól néz ki, azt hiszem, hogy unokatesómnál láttam valami hasonlót, de nem vagyok benne biztos :roll:
Babakocsi ügyben még azt hallottam azoktól, akik babával (s persze babkocsival) jönnek ide nyaralni, hogy azzal van sok gond, ami belső kerekes, mert hamar "eldurran" a kerék belső, s állítólag biciklis tudja csak megcsinálni :roll: :oops:
Csak remélem, hogy nem írtam túl nagy hülyeséget, ezt a párom tudja jól, de ő most nincs 8)

Anita :D
Manó nagyon édes volt/s most is az...persze szerintem hasonlít önmagára :wink: Majd várjuk a bulis képeket!
Nekem is az árzuhanásos kocsi tetszik jobban, valamiért a brendonos már olyan agyonstrapáltnak tűnik (persze, lehet, hogy csak a kép rossz, mert ott ugyebár minden új kell, hogy legyen :roll: )

Annyi típusú kerék van, de valahogy nekem ezek a dupla bolygókerekek jönnek be a legjobban. Ilyen volt már anno Kristófnak is, s nem emlékszem, hogy bajom lett volna vele...

Réka :D
Örülök, hogy jobban vagy!! Pihenj sokat, s gyere, ha tudsz!!!

Cas :D
Megvettük a kádat, így igen, néztem élőben is...s nekem is az a véleményem, hogy nagyon picuri...kérdeztem az egyik barátunkat, akinek két kisgyereke van, s szerinte elég... :roll: Ezért is írtam, hogy az első hetekben elég lesz, utána pedig szeretnék egy nagyobbat. Az az igazság, hogy én a kádat is otthon szerettem volna megvenni, de a párom nem engedte :twisted: Itt annyira nehezen találom meg a megfelelő helyeket :roll: Nincs ám olyan bababolt, mint otthon, hogy több száz négyzetméteren babacuccok egy helyen :shock: na mindegy nem károgok, örülök, hogy nagyja cuccunk megvan, aztán majd alakul :roll:

Kriszti :D
Dehogy akartalak én elbizonytalnítani...attól is függ szerintem, hogy miképp fogod használni a kocsit....nekem fontos volt, hogy gyerekestől emeljem ki -, s be a kocsiba/ból, s hogy minél könyebb legyen a váz, mert sokszor kell majd szerintem nekem emelgetnem. Ezért nem mindegy, hogy ott van a sportkocsi a vázon, amikor még csak a hordozó kell, vagy nincs ott :roll: + eszétitkailag sem tetszik, illetve egyszerre koszolódik feleslegesen (ez utóbbi kettő már csak hóbort :oops: )

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Én babkocsi ügyben nem vagyok valami gyakorlott kismama, mert kaptuk és így igazán utána sem jártunk semminek.
Amit fontosnak tartottunk a férjemmel (és szerencsére ilyen is lett), a súly, a hordozó ki/be tétele (úgy tudd behelyezni a babát, hogy ha esetleg szunyizik, ne ébredjen fel) és a teljes dönthetőség.
Nekünk persze szerencsénk volt, mert tényleg egy nagyon szupi kocsit kaptunk és hát ha nekünk kellett volna megfizetni (láttuk nem rég a Brendonban azt hiszem 109 eFt-ért gyerekülés nélkül és nekünk az is van hozzá), akkor tuti hogy nem ilyet kap Csongor.

Nyafi
Én is úgy tudom már nem jár olyan támogatás mint régen. Ez egy új törvény és több kismama járt pórul, mert nem tudta és hirtelen megnőtt a tandíja. Szerintem az oktatási minisztérium honlapján biztosan találsz róla infót.
Sajnálom...

Anita
Tündéri, drága kisbabátok van :D

Kriszti
Mi már elég jól állunk mindennel. Csak apróságok hiányoznak. Lepedő, egy-két harisnya, 56 rugiból max. 3 db, textil pelus, a szokásos tisztálkodó, pelenkázó kellékek (mármint a pelus :)), a nagy dolgok mind megvannak. Persze a sok kicsi sem kevés, de tényleg nagyon sok mindenünk megvan.
A hordozókendőt szeretném még megrendelni és a saját dolgaimat, mint hálóing (amiben szoptatni is tudok) és a szokásos kórházi cuccból egy-két dolog. Gondoltam ezzel azért ráérek még novemberben is.
Nem dolgozom már. Eredetileg okt. 15-ig akartam, de a múlt keddi orvoslátogatás óta a doktornő azt mondta ő jobban örülne, ha a dolgok tükrében már másnaptól nem tenném. Így itthon vagyok, bár minden nap kicsi időre leülök és segítek a többieknek. Ahogy írtam most került átadásra egy informatikai fejlesztés, aminek én vagyok/voltam a gazdája és kicsit tanácsadója, szóval "saját gyerek" és nem tudom csak úgy ott hagyni :) . Persze korlátozottan segítek nekik, de azért teszem.
Egyébként sem baj, hogy le tudom magam foglalni valamivel.

Mikor szokott lenni a következő UH? Nekünk utoljára a 21. héten volt és múlt kedden nem említették hogy kellene menni. Legközelebb már a 31. hétben leszek amikor nem a kontrollra, hanem a hivatalos rendelésre megyek. Utána esetleg?
Azt nem írtam, hogy a cukrom 5.6 lett, pedig a cukros löttyös vérvételem volt és PCO-s vagyok :lol: . Nagyon boldog vagyok és a doktronő is elégedett volt az eredménnyel... Hurrá!!!

Képzeljétek, hétfőn a tervezőnk beadta az építési engedélyt, még pár elvi engedélyt el kell intéznünk és akkor már csak várni, hogy megkapjuk a szükséges "zöld" lámpát. Addigra meg lesz két kivitelező árajánlata (itt ugrik majd a majom a vízbe, hogy egyáltalán hogy jövünk ki a pénzből) és ha ok, akkor megyünk hitelért. Ha idén nem is, de jövőre indulhat az építkezés...
Igazából már annyira elképzeltem mindent, persze sok mindennek össze kell majd jönnie addig, de hiszek a csodákban :)

Réka

Kép
solymosy

Látjátok visszajött a régi énem, sikerült már megint egy kilóméteres levelet írni :lol:
Bocsi

Kép
solymosy

Máténak nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is! :) :) :) Sok egészséget, boldogságot az egész családnak!!! :)

Anita, így már értem, miért nem kaptok mindig képet. Én magánrendelésre járok és keményen meg is fizetem, ezért legalább a képet (persze, kedvesség, szakmai kompetencia meg iylesmik magától értetődőek) elvárom!
Különben, ha az Szkt itteni megfelelőjébe járnék, akkor ... hát, nem is mondok semmit. Végülis nem tudom, mert sosem voltam, desejtem, hogy milyen körülmények uralkodnak itt is! :roll:

Bocs', hoyg nem írok, nem reagálok, az a helyzet, hoyg a net hol megy, hol nem, elmaradtam az olvasással is, sőt, az utóbbi napokban nagyon szarul vagyok. A derekam még csak hagyján, de most a hasam rengeteget keményedik, a medence/szeméremcsontom szörnyen fáj, csak totyogni tudok, mindemellett pedig ma nagyon szúrkált is a hasam alja. Dokihoz legközelebb 15-én megyek, és nagyon remélem, hoyg eloszlatja az aggályimat, mert most nagyon bepánikoltam, hoyg mi van, ha hamarabb jön a kismanó, és még semmi sincs készen, se ruhák, semmi. Végülis a dolgok 90 %-a megvan, csak össze/elő kellene szedni, rendbetenni stb. :roll:

Kitartás minden kismamának, aki hasonló problémákkal, aggályokkal küszködik. Minden szépen megoldódik (ezt én is tudom) csak néha úgy elkeseredik az ember és mindent olyan borúsan lát! :(

Na, megyek, még pihenek, amíg Kriszta alszik. :) puszi mindenkinek! :) Igyekszem azért jönni.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
Megjöttünka dokitól. MOst kaptam meg az augusztus végei terheléses cukor eredményét és nem akartam elhinni, hogy éhgyomorra 5,61 és a cukros lötty után 5,09 nem fordíva kellett volna lennie??? :?
Ma megbeszéltük a szülést is. Ha befordul a nagysasszony akkor nincs gond, ha nem fordul meg és így marad harántba akkor ha 3 kg körül lesz akkor faros szülés 2 orvossal+ gyerekorvossal és valszeg gátmetszéssel, ha a feje 110-en felül lesz és 4 kg környékén lesz a súlya akkor tuti császár. Ma beszéltem a szülésznővel, és azt mondja hogy vannak homepátiás szerek amiktől 97%-ba befordulhat még, kedden randizok vele, hogy megbeszéljük a részleteket. A dokim nagyon javasolja a málnalevél teát, a gátmasszázst és a homeós szülést könnyítő készítményeket, mivel nem híve a gátvágásnak. Na majd meglátjuk cirka 10 hét múlva, hogy mi lesz. :roll:

drumka

Edit
Kitartás... és ahogy írtad, majd minden rendbejön. Szerencsére nekem azért ennyire nagy fájdalmaim még nem voltak (pl. ahogy írtad, hogy csak totyogva tudsz járni), viszont a derekam és a csípőm néha nekem is kivan, de főleg éjszaka amikor sokáig fekszem egyik oldalamon és felkelek pisilni. Ilyenkor csak mire kiérek a wc-re, addigra járatódik be és eléggé fáj, de tényleg még nem a panaszkodós fájdalom ez. Szerencsére.
Próbálj pihenni amikor csak tudsz, bár Kriszta mellett gondolom ezt könnyű mondani.

Drumka
Nem tudtam hogy már ilyen hamar át szokták ezt a dolgot beszélni. Azt hittem majd a 34-35. hét körül téma csak. Én azért remélem hogy az utolsó pillanatig is kivárható hogy megforduljon a kis picurka (mondom ahogy Anyukámnak anno megtette nővérem, csak fordítva). Szerintem a homeipátiás szereket mindenképpen próbáld ki és tudok egy olyan módszert amit biztos szintén sokan nem hisznek el, de már több könyvben is olvastam és bevált.
Beszéld meg a kis picúrral hogy forduljon meg. Mond el neki, hogy itt ugyanaz a biztonság és szeretet várja, ami bent van és nyugodtan kijöhet, mert Anya, Apa várja őt teljes szívével. Ugyanolyan jó és csodálatos a világ idekint mint bent.
Ezt érdemes majd naponta mondogatni neki (de talán még kicsit ráér a dolog).
Állítólag nagyon sokat segít, ha a baba érzi biztonságban lehet majd az anyaméhen kívül is, nem csak odabent.
Persze van aki ezt hülyeségnek gondolja, de mit veszíthetsz vele.
Van két elismert magyar orvos (akiket nobel díjra is akartak jelölni vagy jelöltek is), akik az anya-magzat lelkikapcsolattal foglalkoztak behatóan és összeállítottak egy nagyon jó programot. A lényege, hogy nem csak az anyának kell lelkileg felkészülnie a szülésre és a fizikai elválásra, hanem a babának is, mert ugyanolyan tudattal rendelkeznek, mint mi felnőtt emberek.
Nagyon nagy és áttörő sikereket értek el ilyen módszerekkel (mint amit fent írtam) és sok esetben az említett megfordulást is véghez tudták vinni.
Ha gondolod majd próbáld ki, mert szerintem nem veszítesz vele semmit. Ha több is érdekel a dologról "Lelki köldökzsinór" néven ismert a könyv és az előadás sorozat is, de rengeteg online oldal foglalkozott már a témával sikeressége miatt.

Csináltunk ma pocakfotót, így felteszem :)

Réka

Kép
solymosy

Szóval a mai 28. heti pocakfotó :D

Kép

Kép
solymosy

Solymosy: :)
Az orvosom is azt mondta, hogy beszélgessek el Barbival, hogy mind a kettőnknek jobb lenne ha befordulna. Igazából ráértünk volna átbeszélni később is, de ma olyan hangulata volt, hogy beszélgetni akart és nekem is jöttek elő a kérdések. Soha nem lehet tudni, hogy mikor indul be a szülés, ne adja Isten de 33-34. héten is eljöhet az idő, így úgy gonodoltam hogy ártani nem árt ha átbeszéljük, és így még van időm a szülésznőhöz is elmenni, kikérni a véleményét, milyen szereket érdemes megvenni, beszedni, használni. Szerintem csak azért mondta el a lehetőségeket, hogy legyen idő rákészülni a szülésre. Na meg persze így is kicsit jobban odafigyel ránk, mert ismerős sőt már asszem barát is, talán már túlzott figyelmet kapunk. De én hiszem azt, hogy mire kell Barbi is úgy fogja gondolni, hogy jobb ha befordul, és megadja nekem és a páromnak is a születés élményét. :wink:

drumka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?