Hali Lányok!
Benszi
nagyon édesek a babók - bár tényleg nem sok látszik főleg a csajsziból
Elhiszem, hogy nagyon ki vagy, de tényleg már nincs sok hátra, s örülj, hogy minden rendben van, illetve, hogy otthon lehetsz, s a 8 év vágyakozás után ez a 6-8 hét (illetve a 30 hét is) szinte semmi
igaz???? próbálj meg sokat feküdni, pihenni, mert aztán nem lesz időd!! Pl. könyvolvasás, filmnézés..stb
vjudit
Örülök, hogy jobban vagy!! ügyi csaj vagy!
Tittina
Nagyon szép, csinos kismami vagy!!! A babakocsi is klassz!! Én nem akartam olyat, ahol a hordozót nem a vázra, hanem a sportkocsirészre lehet tenni...ennek néz utána, hogy csak a képen mutatják be így, vagy egyébként is ilyen!! Bocs, hogy beleszólok
Ancsa
akkor a névnapomat már bent "ünnepeled"...onnan már nincs sok hátra, s a kezedbe lehet a kistündéred!! Addig majd cserélj számot a lányokkal (én is szívesen megadom, de nekem csak spanyol van
), hogy tudjunk rólad akkor is, ha nem leszel netközelben!!! Eredmények biztos jók, én nem tudom, hogy mennyi a fej-, haskörfogat, nekem ilyet nem mond a dokim
Cas
Barátnődnek gratula!! Akkor ezek szerint otthon is vannak "sarlatán" bunkó orvosok...bocsánat, de az ilyenről nem tudok másképpen írni....Az én véleményem szerint egy szülész - nőgyógyász dokinak - legyen akár a huszadik bébi, akit a világra hozol - nagyon emberinek kell lennie, mert egy nő ilyenkor a legérzékenyebb, a legsérülékenyebb...s ami még fontosabb, hogy szakmailag is a csúcson kell lennie, mert ugye nincs még egy olyan helyzet, amikor egyszerre min.2 életért felelős egy doki (egy esetet tekintve ugyebár)....na nem is okoskodom tovább, mert csak magamat húzom fel
Krisztina
Mi is Jane-t választottunk, s nem is gondoltam, hogy ennyire nehéz Magyarországon megvenni...én azt is otthonról akartam hozni, de a párom lebeszélt róla....mi pénteken rendeltük meg, s itt is egy-másfél hónapot mondtak.....Háááát nagyon remélem, hogy időben kihozzák, mert különben nem tudom, hogy mit csinálok....
nagyon necces az idő (szerintem)...A Nagy Lajos király úton a XIV.kerületben van a Minimanó, ott nagyon rendes volt a srác, most amikor otthon voltunk..nekik van az üzletben is egy-két Jane kocsi, s akkor kaptak árút, s mondta, hogy ha lepakolják a többi üzletbe is (nem tudom, hogy melyikekre gondolt), s van pont olyan amit én szerettem volna, akkor felhív...nem hívott, ezek szerint olyat nem kaptak, de lehet, hogy van nekik olyan, amit Te szeretnél...ha kell a számuk, vagy egyébb "spanyol" segítség csak írj!!! Milyen fura, hogy én a magyarországi beszerzést istenítem, Te pedig azon vagy kiakadva
a szomszéd nője szindróma
Nyafi, Cas
Én már lassan 36 leszek, volt egy időszak, amikor nagyon sokat buliztunk, de most egy porcikám sem kívánja.....kimenni vacsizni, sétálni, felöltözni, azt igen!!! De úgy gondolom, hogy ezt a babóval sem kell feladni....persze x havonta jól esik egy kis dorbézolás, s az is biztos, hogy akkor ha tudod, hogy nem mehetsz, akkor jobban vágyódsz
Edit
Gratula a jó eredményekhez!!! Bizti, hogy minden rendben van!!!
Na megyek krumplit pucolni....krumplis tésztát, s krumplifőzeléket gyártok...mert a pocakomon kívüli két pasi persze nem ugyanazt enné.....na nem vagyok ám én ilyen konyhatündér, de megbeszéltem magammal, hogy megpróbálok több időd a konyhában tölteni...tegnap marhapöri volt tarhonyával, s nagyon élveztem...ezért a mai napi buzgóságom