Új privát üzeneted érkezett!

Alexaa
Visszajelöltelek. 6 nap van közöttünk. :lol:
A kisnagyfőnöknek nem tudom még mikor mondjam el. :? A pénteki dokibácsit mindenféleképp meg akarom várni. Sokáig nem tudok titkolózni, mert kezdenek összemenni a nadrágjaim.
:twisted:
Vendég

Ja,persze,én is a dokibácsi után mondtam el.Pont szabin voltam(a költözködés miatt) amikor kiderült,hogy baba van a pocakban!Azóta is tart a szabadság! :D :D

Nekem is hamar "összementek" a nadrágjaim!
:D :D
Vendég

Na ettől a keksztől se lett jobb :(

Csajszikák, övlehúzót keresek, ha tudtok jó áron szoljatok!

madiani

Ani
Próbáld meg a tejet vagy valamilyen tejterméket. Nekem eddig bejött.

Alexa
Tőlem is rögtön azt kérdezték, hogy meddig akarok még dolgozni. 3 műszakban nem akarok sokáig.
:lol:
Vendég

Sziasztok!

Látom ma mindenki pihizik, apázik, kirándulgat, jól is teszitek.

Én küszködöm a hányingerrel, na meg keresgélek még mindig az övlehúzót (szóljatok ha tudtok valamit).

Nati, holnapra drukk az aneszteziológushoz, remélem nem talál semmi akadájt az altatáshoz.

madiani

Sziasztok,
Most csak nagyon gyorsan jelt adok magamról, hogy még mindig élek :lol: . TEgnap késő estig takarítottam, ma meg folytattam - ablakpucolás, függőnymosás, bútorok lemosása, stb-, utána meg azonnal indultunk a tesómékhoz, majd Etyekre a kezes-lábas ünnepre. Én most voltam először... hát, valamivel többet vártam. Itt is volt nálunk lovas nap, meg búcsú, de oda ki se jutottunk a takarítás miatt... De legalább most minden szép tiszta és jó illata van :P

Ani,
Vukot küldd Vicuskának, ha már nagyon unod :wink: Sajnálom, hogy nem érzed jól magad, azért remélem bírod még :wink:

Vicuska,
szuper a hőd, jövő héten hogy-hogy kell menned uh-ra??? Alapos doki ez a Deák :wink:

Kata,
Gergő baba ma hogy viselkedett? Rugdosott?

Lányok, holnap jövök bővebben délelőtt, most futok, mert apa velem akar tévézni :oops: (ilyen is csak egyszer van egy évben)
Puszi mindenkinek és szép álmokat!
Vendég

Ani, én innen vettem volna magzatvédő övet, de közben találtam itt Fehérváron.

http://gportal.hu/gindex.php?pg=1706063 ... 1898f2fc71

Itt van egy 5000 Ft-ért!!

http://borze.babazo.hu/borze.php?lr_szo ... hu&m=0&p=6

Majd holnap jövök délután!

Nati, Gergő ma is mocorgott, persze még nem kell komoly boxmeccsre gondolni, de azért érezni, hogy mocorog :wink:
Nemsokára ti is átélitek ezt az érzést!!

Jó éjt, babás álmokat!! :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Ani, bocs, most látom, hogy elkelt.....

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Nati jó tévézést, köszi, feltétlen tovább küldöm a vukot Neked és Vicuskának, nekem már most elegem van belőle.

Kata, köszike a másik is jó lenne, majd nézem a honlapjukat hátha lesz raktáron.

madiani

Ja, Ani a hányingert nekem úgy sikerült legyőznöm, hogy valamit mindig kellett ennem, mert akkor is rossz volt a gyomrom és hányingerem volt, amikor nem volt semmi a gyomromban, meg akkor is, ha túl sok volt. Úgyhogy mindig kell valamit rágcsálni, úgy jó lesz!! :wink: (bár nekem nem reggel volt hányingerem, hanem napközben bármikor...)

Kép

Kép

hoppá

Kata, nekem egész nap hányingerem van, hányni még nem hányram. A keksz nem jött be szarabbúl lettem tőle
a tej viszont jó volt

madiani

Most megyek mert apa már csúnyán néz rám, meg kicsit beteg is és tudjátok milyennek a férfiak "meg akar halni".

Jó éjt babás álmokat. Pápá

madiani

Ani!

Vuk jöhet hozzám!bár uuuuuutálok hányni,nekem most is non-stop hányingerem van, :shock: ez már igazi babás tünet,nem? :lol:
Sőt,a farmerom is szűk volt ma :wink: :roll:

Nem is mondtam,hogy múlt héten levágattam a hajam rövidre :D tudjátok,olyan terhes-frizurára 8) :lol:
Apának bejön :oops: :wink: :P

Nati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

millió drukk holnap az aneszteshez! :D :D :D
Vendég

Jó éjt mindenkinek!

Már pár napja egy kicsit erősebben görcsölget a hasam. Lehet, hogy nem bírjuk ki keddig, és holnap elmegyünk dokihoz. Ha voltunk, mindenképpen jelentkezem!

Nati! Én is drukkolok holnapra!

Ani!Sajnálom a rosszulléteket, de a kis csöppségért mindent! Nekem is volt, de sosem hánytam.

Vicuska! Remélem tényleg a kismanó okozza a tüneteket!
Vendég

Jó reggelt.

Nati, az anesztesnél csak egy rossz lesz: a várakozás. Nekem is volt időpontom,de kb 30-40 percet kellett várnom. Az idős nénik bácsik nagyon sokat voltak bent, én megg kb 2 perc alatt végeztem. Megkérdezték van-e gyógyszerérzékenységem, stb. Gondolom egy fiatalnál nincs annyi dolog, ami gondot okozhat.

Ani, ha majd egyszer meglátogat a Vuk, de rendesen, rájössz, hogy nem kellett volna tejet innod...... :wink: (bocs, ha kissé gusztustalan voltam...)

Vicuska, igen, ez már igazi terhestünet, a gatyaösszemenéssel együtt!! Drukkolok!!! :wink:

Chrissy, ha sokat görcsölsz, tényleg menjetek el inkább dokihoz!! Jobb, ha megnyugtat!!

Mi 10-re megyünk fel Pestre a kanapénkért, jön a hugim is velünk. Tegnap itt aludt, mert anyáék korán mentek el, és ő sem szeret egyedül lenni, főleg nem 13 évesen. A lényeg, hogy valamitől allergiás. Kiütéses az arca, térde, hol mi. Most is be van dagadva a szája, meg a szeme. Úgyhogy nem megy suliba, jön velünk.

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt,
képzeljétek ma reggelre megfájdult a torkom és orrhangom lett... marha jó, mi jöhet még. Most igyekszem kúrálni magam, hogy délutánra ne látszódjom, mert akkor gondolom tolódik a műtét, azt meg nem akarom!!!!!!

Ani,
jobban vagy már??? Én is utálok hányni, kb 5-6-szor hánytam életemben, s ilyenkor a legrosszabb, hogy mozogni se bír az ember. De drukkolok, hogy mielőbb elmúljon, vagy legalább is enyhüljön!!!! Szénsavas vízet nem próbáltad? Az megbüfiztet és általában nekem jó :wink:

Lányok, olyanok vagyunk, mint az öregasszonyok :lol: :lol: Igyál tejet, egyél kekszet, vagy inkább egy kis szénsavat :wink: Azért remélem Ani egyik bejön :P

Kata,
vigyázz ám magadra, nehogy Te cipeld a kanapét!!!! :wink: Ha beraktátok küldhetnél róla képet!!! És még pocis képet sem küldtél!!!!

Vicuska,
Te is küldj képet terhes frizuval!!!! Kicsi gatyó, ez jó hír!!!! :wink: Bár én most annak örülök, hogy kicsit nagyobb rám, 4 hete fogyózok és 4 kg ment le eddig :lol: :lol: Remélem lesz kitartásom a hátralévő 2 hónaphoz is!!!!
Egy hét múlva már duplacsíkos lesz a teszted!!!!! Juhééééééééééé!!!!!! Kitartás!!!!

Chrissyy,
gyere doki után mindenképp, izgulok, hogy minden rendben legyen és ezek még csak az előfájások legyenek. Nézted a baba szívhangját? Ha az rendben, akkor minden ok!!!

Gabi,
a Te torkod hogy van? Megjavult? Mit szopogattál?

Alexa,
nem szeretnétek előbb-utóbb kistesót, hogy mindent eladtok? Nem fáj a szíved érte? Én olyan nehezen válok meg dolgoktól... ratkározó típus vagyok, minden jó lesz még valamire :wink:

Judy,
Neked ez az első napod otthon :P Jól érzed magad, minden rendben? Régen jöttél!!!! Most már jöhet a pihenés!!!!

Maci,
hogy bírod a három műszakot????

Ani, Maci,
elhiszem, hogy nagyon nehéz magatokban tartani, hogy babát vártok. Mi is elhatároztuk, hogy 3 hónapig senkinek semmi, de hogy mi lesz belőle?????????? :lol: szerintem mindenki látni fogja rajtam, hogy 3 méterrel a föld felett lebegek úgyhogy nem lesz nehéz kitalálni mitől... De azt hiszem a család csak 3. hónap után fogja megtudni a sógornőmék miatt, s egyenlőre még lövésem sincs, hogy nekik hogy mondjuk meg..... Nade ilyenen majd akkor töröm a busimat :P

Ma megyek a MEP-be, még a régi nevemen van a TB kártyám, legalább azt is elintézem. És hát köntöst kell vennem, az itthoni eléggé itthoni... ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálok kórházba járni!!!!!

Kata,
köszi a tippet, viszek magammal újságot!!!!! Egyre van időpontom, remélem az az első a délutáni műszakban és akkor nem váratnak meg annyira....

Szép napot nektek, este jövök a hírekkel! És köszi a DRUKKOKAT!!!!
Úgy látom okt 4. sorsdöntő lesz többünknél :roll: (első NST Chrissyynek, UH Vicuskának, szívhangnéző Aninak és műtét nekem, - na ezt kihagynám, de túléélem és utána gyorsan babás leszek!!!!!! :wink: :wink: )
Vendég

Sziasztok,

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de a pénteki napom katasztrófa volt. Minden cuccomat össze kelett pakolnom, letisztítani a gépemet, hogy semmi személyes ne maradjon fent, bucsuztató is volt, meg persze azért a melót is meg kellett csinálnom.

Szombarton meg csavarogtunk, kimentünk a lecsófesztiválra, elvertünk egy halom pénzt. Tegnap meg lustiztam, meg mostam.

Ez az első napom itthon, egyedül vagyok. Reggel bevásároltam a Tesco-ban, mondanom sem kell, hogy egy 10-est hagytam ott, és hust még nem is vettem.
Most meg nekiállok takarítani mert már marha nagy kosz van.

Vicuska,

Láttalak a Csepregi koncerten. Jól áll ez a frizi. :lol: :lol: :lol:

Nati,

Jobbulást kívánok neked, remélem hamar rendbejösz. :lol: :lol:

Kata,

Vigyázzatok az uton. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Teszek fel egy félidős pocakképet.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
ez igen!!!!! Gyönyörű szép nagy pocid van!!!!!! Nem is dongoltam, hogy már ekkora 20 hetesen!!!!
Már csak két nap és kiderül, hogy Barbitok lesz :P
Kitartás a takarításhoz!!! Csak óvatosan, pihenj is, nem ám az első nap agyondolgozod magad!!!!
Vendég

Teszek egy képet a férfiakról is.

Kép

Nati,

Ez teljesen változó, hogy kinek mekkora pocakja van. Mivel nekem ő már a 3. baba, így sajna a méhszalagok már nem tartanak annyira, és ezért nagyobb a hasam is.

4D

Hát én anyira azért nem bízom benne, hogy megmutatja magát, ha eddig nem akarta, hogy megtudjuk a nemét................Játszik velünk.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

bocs, hogy nem voltam eddig, látom mindenki átjött ide..:)
akik nem ismernek (ti vagytok többen) : 13 hetes vagyok, az első baba, így nagyon izgulok, hogy minden rendben menjen. Én is Schwarczinál vagyok, de a nővédelmiben. Dolgozom és suliba járok, ez idővel redukálódik a csak suliba járásra, de a következő félévet halasztom, ápr. 5-ére vagyok kiírva.

Tervezett baba és nagyon örülünk neki, szerencsére eddig minden rendben volt, az uh-n láttam mocorogni és hallottam a szívhangját, eszméletlen jó érzés!!! Már várom, mikor mozdul meg úgy, hogy én is érezzem! :) hát szűkülnek a nadrágjaim és most kezdett el egy picit látszani, de csak az veszi észre,aki nagyon figyel. :)

Aki kíváncsi rám személyesen, elég sokszor láthat meló közben, a nagy tescoban vagyok a kasszasoron kívül, a biztosítási partner pultban. (van egy kolléganőm, neki hosszú a haja, nekem rövid :))

most reagálok pár üzenetre: huh, picit durva ez az "előre közölt" 50 ezer...nekem az egyik legjobb barátnőm adta le a drótot a dokival kapcsolatban, egyik legnagyobb előnyeként említve a szakmai tudás meg a jófejség mellett, hogy olcsó. (mármint ha az ember a nővédelmibe jár hozzá) én elvileg máshoz tartoznék ott, ezért direkt átkértem magam, bemutatkoztam neki és megkértem, hogy legyen a szülészorvosom, de se magánrendelést, se összeget nem mondott...mikor és hol van a magánrendelése? ott mennyit kér? A barátnőmék egy nagy és szívélyes ajándékcsomagot készítettek neki a szülésre, és nagyon örült, pénzt tőlük nem is kapott. most akkor...?

Hányingerem nekem nem volt, csak 3szor összesen, de az tényleg durva, egyszerűen csak a jön "Vuk" és megállíthatatlan... inkább az volt fura, hogy iszonyat álmos voltam a nap minden szakában. Most is van ilyen, de vagy már hozzászoktam, vagy nem olyan erős már az érzés.

Még a gyed miatt aggódom egy picit, mert nagy szükség lenne rá, viszont nem tudom, jogosult leszek-e rá. Hogy van ez?

üdv mindenkinek
Vendég

Sziasztok csajok!

Én is jól eltűntem a hétvégére, de mentségemre szolgáljon, hogy az esküvői meghívókat vittük!

Nati, nagyon drukkolok! Csak a kitartáshoz szökséges pozitív energia küldésével tudok segíteni!! ++++++++++++++++++ (remélem oda is ért!)

Vicuska, a tünetek jó jelre utalnak :lol: ! Nekem is többször volt olyan érzésem, hogy tuti most fog megjönni, de aztán még sem! :lol:

Judy, tényleg jó nagy már a pocakod! (Csak halkan jegyzem meg, hogy ennyi idősen remélem még nem lesz ekkora a pocakom, mert akkor lesz az esküvőnk :shock: !)
A fiúkra meg büszke lehetsz! Tényleg várják már a kistesót? Hogy viszonyulnak hozzá?

Chrissyy, szerintem, hogy megnyugodjál, inkább tényleg menjél el minél előbb dokihoz (még akkor is, ha már megszülethetne nyugodtan a baba)! Ha voltál már esetleg, akkor kíváncsi vagyok a részletekre!

Lányok, akik előttem jártok, szerintetek normális, hogy az alhasban még most is érzek nyomó, szúró fájdalmat egy pontban? De nem görcsöl, hanem csak érzem!?

Kép
tand

Sziasztok!

Schellcat
!Üdv. itt,asszem a másik topicban olvastalak már.Gratula a babához!Megkérdezhetem a keresztnevedet?Úgy egyszerűbb lenne.
Miből gondolod,hogy a GYED-re nem vagy jogosult?Hiszen dolgozol,nem?

Az előre közölt 50 ezren én is meglepődtem,elég pofátlanságnak tartom,hogy vki megmondja,hogy mennyiért vállal szülést,amikor elvileg ingyenes lenne!!Nem beszélve arról,hogy ha hozzá jársz még magánba is,ott is perkálsz.Én 50-et adtam a dokimnak,de nem mondta előre ezt az összeget.Ha így lett volna,nem is mentem volna hozzá!Ez az én véleményem,megbántani senkit nem akarok!

Judy!Szép a pocid,és helyes családod van!

Nati
!Gyógyulj meg hamar,mert én már jártam így,és nekem csúszott a sérvműtétem.Eddig én sem bírtam volna eladni Martinka játékait,ruháit,de a kicsi panelban sajnos nem tudjuk hová tenni,kell a hely az újaknak.Van egy pincerészünk,de nem tenne jót semminek,ha sokáig ott állna dobozokban.Kistesó,ha lesz is,nem mostanában,az biztos!

Kriszti
!Ezek biztos a jóslófájások!Nekem minden nap volt,a 36.héttől,rendes,mensi szerű fájásom,és nyílt tőle a méhszáj!Az meg hadd nyíljon,annál kevesebbet kell szenvedni szülésnél!

Na,ezt most elküldöm...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hát egy kicsit eltűntem.Tegnap,egésznap fel se keltem az ágyból,nagyon szarul voltam,szerencsére csak 37.8-ig ment fel a hőm.Azért felhívtam a dokit is meg a védőnénit is,nagyon aggasztott hogy ilyen szarul vagyok.szerencsére lázcsillapítót nem kellett bevennem.Ma már kicsit jobban vagyok.Már levegőt is kapok az orromon,csak most meg a köhögés miatt nem tudtam aludni.Úgy köhögök,hogy majd megfulladok nem nagyon akar felszakadozni,pedig megkönnyebbülnék.Amúgy még jó hogy két keze van az embernek:egyik a szám előtt,a másik a lábam között mikor köhögök...Hát ciki,de ez van sajna az izmok ilyenkor nem úgy működnek ahogy kellene.De hát valamit,valamiért.
Nati,amúgy Tantum Verde-t szopogattam jó volt mert másnapra már nem fájt annyira a torkom,de amint olvashatod nem úsztam meg egy kis torokfájással.Remélem már kifele megyek a nyavajából.

Hányingerről annyi,hogy nekem nem volt,de 2 óránként ettem és az nagyon jó volt hogy mindig volt valami a pociba,reggel mindig ittam egy pohár tejet.Aszaglásom viszont jobb volt mint egy vadászkopóé.Mindent megéreztem 1 km -es körzetben,főleg a cigifüstöt.

Judy!Hát igen nagyon szépen gömbölyödik a pocakod.

Shellcat!Üdv itt!
A Sch.Zs. magánrendelése a Seregélyesi úton van,az Orvosok házában,a korháznál ott ahol ki van írva,hogy orvosi ügyelet.Amúgy tőlem 6500 Ft kért,csinált Uh-t fel is vette DVD-re meg megvizsgálta a méhszájamat.Szerintem ez elég reális összeg.Ha kérdésed van még, írhatsz privit is.

Andi!szerintem nem kell aggódnod a pocifájás miatt,lehet hogy ott nyom valamit,vagy csak ahogy nő a méhed és nyúlnak a szalagok azért érzed.De azért nyugodtan kérdezz rá a dokinál vagy a védőnéninél.

Chrissy!Ha jönni akar,had jöjjön.Bár egy kicsit bánnám,ha nem lennél ott a talin.Majd írj,hogy mi van!

Na puszó Nektek:Gabi
Vendég

Írtam még,erre Martinka kinyomta a gépet!

A lényeg!

Kriszti!amikor megszületik a baba,írsz vkinek SMS-t?Nekem nyugodtan küldhetsz,ha gondolod,megadom a számom priviben!Vagy a párod hozza nekünk ide a jó hírt?

Gabi
,Te szegény,hát jobbulást neked is!
Vendég

Szép napot!

Judy!
szép nagy hasad van! :lol: a fiúcsapat is aranyos,most már tényleg csak egy kislány hiányzik :lol:
hogy ismertél fel a koncerten? :oops: :P :wink:

Nati!
lassan már ott vagy az anesztesnél :shock: remélem nem tolódik a műtét :roll: DRUKK :D

Gabi!
neked is jobbulást 8)

Shellcat!
üdv itt! :lol:

Kata!
óvatosan pesten :? :D

a hőm túl szép ahhoz,hogy igaz legyen 8) bár mint tudjuk,a szép hő se jelenti feltétlen,hogy babás valaki :oops: de én az vagyok :wink:
Kép
Vendég

Vicuska!!Ez GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!! :D :D :D
Vendég

Így tovább Vicuska! :D :D :D

Puszi:Gabi
Vendég

Vicuska,

Nagyon szépen felment a hőd. Ígéretes ez a hónap.
Hogy-hogy hogy ismertelek meg???? Találkoztunk már, és a frizid annyira nem változatatott rajtad, hogy ne ismerjelek fel. Apa is veled volt. :lol: :lol: :lol:

Gabi,

Jobbulást kívánok neked. Kúrálgasd magad, c-vitamin, tea. :lol: :lol:
Egyébként minden tüsszentésnél a jobb kezem nekem is a lábam között van, nehogy baleset történjen. Tiszta ciki, mint gyerekkorban. :lol: :lol:

Alexaa,

Köszi a fiuk nevében is, csak néha sok belőlük. :wink: :wink: :lol:
Nagyon kellene egy kiscsaj. :lol: :lol: :lol:

Én ugy gondoltam, lehet hogy ciki, de csak egy 20-ast adok a szülésért. Egyrészt nem tudok többet adni, másrészt meg a 9 hónap alatt havi 5 000 ft-ot hagyok ott. Én ugy gondolom, hogy ez elég.
Különben is, elvileg ingyenes a szülés.

Üdv Shellcat, és boldog babavárást kívánok. :lol: :lol:
GYED témában Kata elég tájékozott, ha jól emlékszem.

Kata,

Nem akarunk összefutni a héten valamikor????? :lol: :lol: :lol:

A hajamon 10 cm-es lenövés van, még mindig nem mertem befestetni. Ettől is parázok, viszont baromi ronda már.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

Nyugottan fest be a hajad.Tesóm is festi,pedig ő is annyi idős kismami mint én és az elejétől fogva festi.Nyugi nem fogsz ártani Neki!De ha megnyugtat kérdezd meg az orvost.

Üdv:Gabi
Vendég

Judy, összefuthatunk. Akarsz már menni a beutalókért?? Szép nagy a pocakod! Megmondom őszintén, még mindig nem vettem elő a gépet, hogy lefotózzuk a pocimat... pedig megfogadtam a terhesség elején, hogy minden héten le lesz fotózva :? Hát ezt már elcsesztem. Mindegy, valamikor meglesz, és ígérem, fel is teszem.

Shellcat :wink: , üdv a csapatban, ezennel téged is várunk a jövő hétvégi topicc talin!! :lol: jól gondolom, rólad olvastam, hogy a Felsővárosban laksz?? (én is) Védőnénihez meg a Berényire tartozol? (Ha igen, a védőnőd Bea vagy Klára???)Miért aggódsz a gyed miatt?? :roll:

Vicuska, szuppppper a hőd, csak így tovább!!!! :lol:

Gabi, jobbulást! Vigyázz magatokra!!

Tand, nekem is volt (sőt most is néha) olyan szúró érzés a hasamban, ami nem igazán fájdalom, csak kellemetlen érzés. Tök normális! Ne izgulj emiatt!!

Nati, asszem nekem is egyre kellett mennem, de sajna nem volt külön délutános műszak, hanem folyamatosan mentek az emberkék. Most van már külön du-tól rendelés??? :roll:

Ja, ma délelőtt (meg tegnap délután) pár percig megint hányingerem volt... de szerencsére elmúlt. Úgy látszik nosztalgiázik a szervezetem (na nem mintha olyan régen lett volna előzőleg :lol: )

A kanapé itthon van, szét is van szerelve, úgyhogy le tudom szépen takarítani. Ha készen lesz, és bevittük, majd csinálok róla képet. (csak érjen ide :lol: )

Kép

Kép

hoppá

Most nézem, megállt a vonalzóm... Ti is azt látjátok, hogy 18+6-on vagyok, vagy csak én látom??? :shock:

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Nem akarok még a beutalókért menni, az ráér jövő hét hétfőn, mert hivatalosan aznaptól leszek táppénzen, és a doki azt mondta, hogy aznap menjek amikor indul a táppénz. A héten még szabi van.

Csak ugy összefuthatnánk, akár el is jöhetsz hozzánk, vagy én hozzátok, de a városban is kóvályoghatunk egyet. Elég jó idő van.

Csak aztán nehogy ugy jöjjön a kanapés kép, mint a pocis kép. :wink: :wink: :wink:

Gabi,

Kérdeztem 2 dokit is, egyik sem ajánlotta, persze nem mondták, hogy baj lenne, de a kemikáliák miatt nem ajánlották.
Bár szerintem, ha 9 hónap alatt 2x befestetem, csak nem lesz gond. Már én is szégyenlem, ahogy kinéz.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata,

Szerintem nem állt meg, mert én vagyok 19+5-ön, és te 6 nappal vagy fiatalabb.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata!Tényleg megállt a vonalzód.Nem tudom most mennyi idős vagy,csak azt látom,hogy pénteken is 18+6 voltál meg ma is még annyi vagy.

Judy!Most már eléggé fejlett a babód,szerintem nem lesz gond ha befested a hajad.Szerintem jobban ártasz azzal neki,ha kimész az utcára a szmogba, a sok autó közé.

14.15-re megyek ma a háziorvoshoz.

Üdv:Gabi
Vendég

De a 4d óta 1 nappal "öregebb" lett Gergő baba. Ma vagyok 19+0-n. Én nem az uccsó mensit vettem figyelembe, hanem a tüszőrepi napját, így lettem (volna) ma 18+6, de a 4d-n ugye az uccsó mensit nézték, plusz a vizsgálatok eredményét, és így lette mindkettő azonos napra (szülés várható ideje) ebruár 25. Ehhez állítottam a vonazómat.

Összefuthatunk, bár apa a héten sokat lesz itthon, de tuti találunk olyan időpontot, ami jó lesz!!

A hajfestés elvileg csak a festékszag belélegzése miatt nem jó, maga a festék nem okoz(hat) problémát. Legalábbis így olvastam már több helyen is.

Kép

Kép

hoppá

Judy!

Én sem terhesség,sem szoptatás alatt nem festettem / festetem a hajamat.Sok mérget megeszünk,megiszunk,belélegzünk az is elég,de amit tudunk,kerüljünk!A fejbőrön keresztül bejut a festék.Persze a te döntésed,ez csak az én véleményem!

Puszi!
Vendég

Hali!

A hajfestésről én is csak azt tudnám leírni amit Kata írt, mert én is azt olvastam, illetve hallottam róla.

Vicuska, mondtam én, hogy jó jel a tüneteid! :lol: Reméljük ez így is megy tovább! :lol:

Shellcat, üdv köztünk!

Kép
tand

Nati!!!!!!

csak nem vagy még mindíg dokinál? :roll:
Vendég

Szép délutánt!

Ani
Vukkal hogy állsz? Bántani akar még?

Vicuska
Ejha, biztató tüneteid vannak. :)

Kata
Nekem semmi bajom a tejjel, eddig segített elhajtani Vukkot.

Nati
Még elvagyok vele, de nyűgös vagyok. Ráadásul most szóltak, hogy a kollégám jövő héten oktatáson lesz, vagyis vasárnaptól egyedül leszek. NEM AKAROM!!!! :( :( :(
Megvárom a pénteki dokibácsit, aztán szerintem anyáéknak meg a mamámnak elmondom. Alig férek a bőrömben. :)

Judy
Nagyon helyes pocid van!

Shellcat
Üdv köztünk. :)
A nagytecsóban dolgozol?

Gabi
Jobbulást!
Vendég

Hogy el van tűnve mindenki.....

Nati
Merre vagyol?
Vendég

Sziasztok!

Először is voltunk dokinál! BPD:91mm, OFD:101mm, oké minden, jó az áramlás és még mindig 0stádiumban van a lepény. Hát bizony ezek a jóslófájások, de a belső méhszáj még zárva van. Majd csütörtökön megyünk az első nst-re. De mondta a doki, ha bármi van, azonnal szóljunk. Már a szülésznőnek is szóltunk.

A dokiról és a tarifáról az a véleményem, hogy csak a mi esetünket tudom példának felhozni. Amikor kiderült, hogy nagy baj van, ő(Sch.Zsolt) beküldött minket a szülőszobára és amíg nem jött utánunk, addig úgy bántak velünk, mint a kutyával, és nem úgy végezték el a kiadott feladatot, ahogy a doki szerette volna. Nem adták a gyógyszereket, fájdalomcsillapítókat és fordítva csináltak mindent. A benti orvosokon és ápolókon látszott, hogy tudják, hogy mi van velünk, a babán nem tudnak már segíteni és ebből adódóan nem foglalkoztak velünk. Ez testileg és lelkileg is nagyon fájt nekünk. Miután bejött a dokink, teljesen máshogy beszéltek és foglalkoztak velünk és ez nem köszönhető másnak, csak a dokinak. Nem vagyunk gazdagok, de az emberhez méltó bánásmód sajnos pénz nélkül nem megy. A hálapénz az hálapénz és a baba minden pénzt megér nekünk. A tarifát mi is előre megbeszéltük és ez így korrekt. A sógornőmék is most szültek, nekik nem volt fogadott orvos és ott is voltak kisebb nagyobb bajok. mindenki mást mondott, senki sem tudott semmit, a babáról még egy uh képük sincsen. Megvolt a terhesség és kész? Lesz, ahogy lesz? Ez nem így működik, egy kis ember életéről van szó és nem utolsó sorban az anyáéról!

Nem küldök senkinek sms-t, majd ha megvan a baba és minden rendben, akkor apa hozza nektek a jó hírt! Addig üljetek csak tűkön! :D

Judy!
Szép a pocid és a gyerkőcök is aranyosak. büszke lehetsz a családodra!

Amúgy néztük a baba szívhangját, 140/perc. Azt mondta a védőnő, hogy az jó.

Hajfestés: én nem festetem, mert úgy gondolom, hogy nem jó. Majd szülés után megcsináltatom megint.

Shellcat! Örülök, hogy te is csatlakoztál hozzánk. Ha van vmi kérdésed a dokiról (Sch.Zsolt), tőlem is kérdezhetsz bátran.

Én is nagyon bánnám, ha nem tudnék ott lenni a talin. De megbeszéljük az ügyes kisfiammal, hogy addig maradjon, utána jöhet. De ha ő másképp akarja, akkor sorry!

Most ennyi jut eszembe, amire tudok reagálni.

Majd jelentkezem még! Megpróbálok sűrűn, amíg egybe vagyok.

További szép napot!
Vendég

Chrissyy
Már izgultam érted. De most még jobban izgulok. :) A lényeg, hogy minden rendben van és kopogtatnak az ajtódon. :)
Vendég

Kriszti!

Örülök,hogy minden rendben van!A lepény is csak nullás,tök jó,hát ez ritka!Pihizz sokat!
Vendég

Sziasztok,
háááát, fejem dübörög, hangom mutál, mellkasom fáj... Az anesztes belenézett a torkomba és látott mindent, pedig én mondtam, hogy semmi bajom :oops: .
Házidokitól kaptam antibiotikumot, háromnaposat, kúrálom magam és csak bízni tudok benne, hogy csütörtök reggelre kutya bajom lesz.

Vicuska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak így tovább!!!!!! Ilyen magas még sose volt, igaz?

Judy, helyesek a fiúk!!! Csak nem unatkozol otthon már azonnal az első napon??

Maci, nem irigyellek, egyedül, más helyett is dolgozni. Brrr.

Gabi, örülök, hogy jobban vagy, remélem én is hamar rendbe jövök!! Megy a drukk a holnapi dokihoz!!! Gyere utána!!!

Kata, ne csináld már!!!!! Mit mutatsz majd Gergőnek, ha nem lesz rólad kép????

Shellcat! Üdv, közöttünk!!!!

Chrissyy, gondolom, már nagyon izgultok.... Drukkolok, hogy minden rendben legyen és ha jön a baba legyen otthon a párod!!!!

Andi, már nem sok idő van a lagzitokig. Nem izgulsz?

Ani, merre vagy? Pocód?

CSajok, bocs hogy nem reagálok mindnekinek, de eddig a házidokinál voltam és alig várom, hogy befeküdjek a kádba.
Puszi nektek, holnap remélem emberibb leszek!!!!
Vendég

Nati
Na, végre, már izgultam.
Gyógyulj meg minél hamarabb!
A melóval nem lenne baj, csak ne lenne 12 órás éccakai műszak.
:roll:
Vendég

Nati, jobbulást neked!!!!!!!! Feküdj be a jó pihe-puha ágyba, és igyál meleg teát!!! :wink:

Jó éjt, puszi mindenkinek!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Mese mindegykinek :) :) :)
Gondoltam, elmesélem, honnan jött a Titababa. :)
Egyszer volt, hol nem volt, még szerelmünk hajnalán a párom mindig cicusnak szólított. Aztán volt az a két kisgyerek a homokózóban kezdetű vicc a titával és a matkával. A páromnak a tita annyira megtetszett, hogy utána mindig Titának szólított, mikor milyen "előtaggal (értsd VíziTita, BarbiTita, stb.).
Mikor elkezdünk a projecten gondolkodni, onnantól mindig Titababát emlegetett, hogy hova fog oviba és iskolába járni... Innen lett Titababa. :)
Véget ért a móka mára, bezárul a mókatáram. :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?