Jó reggelt,
képzeljétek ma reggelre megfájdult a torkom és orrhangom lett... marha jó, mi jöhet még. Most igyekszem kúrálni magam, hogy délutánra ne látszódjom, mert akkor gondolom tolódik a műtét, azt meg nem akarom!!!!!!
Ani,
jobban vagy már??? Én is utálok hányni, kb 5-6-szor hánytam életemben, s ilyenkor a legrosszabb, hogy mozogni se bír az ember. De drukkolok, hogy mielőbb elmúljon, vagy legalább is enyhüljön!!!! Szénsavas vízet nem próbáltad? Az megbüfiztet és általában nekem jó
Lányok, olyanok vagyunk, mint az öregasszonyok
Igyál tejet, egyél kekszet, vagy inkább egy kis szénsavat
Azért remélem Ani egyik bejön
Kata,
vigyázz ám magadra, nehogy Te cipeld a kanapét!!!!
Ha beraktátok küldhetnél róla képet!!! És még pocis képet sem küldtél!!!!
Vicuska,
Te is küldj képet terhes frizuval!!!! Kicsi gatyó, ez jó hír!!!!
Bár én most annak örülök, hogy kicsit nagyobb rám, 4 hete fogyózok és 4 kg ment le eddig
Remélem lesz kitartásom a hátralévő 2 hónaphoz is!!!!
Egy hét múlva már duplacsíkos lesz a teszted!!!!! Juhééééééééééé!!!!!! Kitartás!!!!
Chrissyy,
gyere doki után mindenképp, izgulok, hogy minden rendben legyen és ezek még csak az előfájások legyenek. Nézted a baba szívhangját? Ha az rendben, akkor minden ok!!!
Gabi,
a Te torkod hogy van? Megjavult? Mit szopogattál?
Alexa,
nem szeretnétek előbb-utóbb kistesót, hogy mindent eladtok? Nem fáj a szíved érte? Én olyan nehezen válok meg dolgoktól... ratkározó típus vagyok, minden jó lesz még valamire
Judy,
Neked ez az első napod otthon
Jól érzed magad, minden rendben? Régen jöttél!!!! Most már jöhet a pihenés!!!!
Maci,
hogy bírod a három műszakot????
Ani, Maci,
elhiszem, hogy nagyon nehéz magatokban tartani, hogy babát vártok. Mi is elhatároztuk, hogy 3 hónapig senkinek semmi, de hogy mi lesz belőle??????????
szerintem mindenki látni fogja rajtam, hogy 3 méterrel a föld felett lebegek úgyhogy nem lesz nehéz kitalálni mitől... De azt hiszem a család csak 3. hónap után fogja megtudni a sógornőmék miatt, s egyenlőre még lövésem sincs, hogy nekik hogy mondjuk meg..... Nade ilyenen majd akkor töröm a busimat
Ma megyek a MEP-be, még a régi nevemen van a TB kártyám, legalább azt is elintézem. És hát köntöst kell vennem, az itthoni eléggé itthoni... ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálok kórházba járni!!!!!
Kata,
köszi a tippet, viszek magammal újságot!!!!! Egyre van időpontom, remélem az az első a délutáni műszakban és akkor nem váratnak meg annyira....
Szép napot nektek, este jövök a hírekkel! És köszi a DRUKKOKAT!!!!
Úgy látom okt 4. sorsdöntő lesz többünknél
(első NST Chrissyynek, UH Vicuskának, szívhangnéző Aninak és műtét nekem, - na ezt kihagynám, de túléélem és utána gyorsan babás leszek!!!!!!
)