Sziasztok!
Kir!
Árnyas, hűvös, almás, nagyszülős= Ideális!!!!
Tényleg nagyon hasonlítassz anyukádra!
Szerintem is jobban jársz, ha neten is nézegetsz dolgokat és megbeszéled az illetőkkel a börze napjára a randit (akár még azt is lehet, h. ott találkozzatok, az a legegyszerűbb! Pláne, ha az illető is akar menni börzére!)
Utazóágyból mi is kifogtunk annó egy jó drágát igen olcsón, alig használtan, úgyhogy tényleg érdemes körülnézni! De a Csakegy féle akciós Cam is nagyon jó ár!
Arra azért ügyelj, h. a sportkocsi is kellően téliesíthető legyen, mert idén lehet, h. hideg lesz, ugyanakkor tavaszra-nyárra lehessen szellőztethetővé tenni pl. a kupola lecippzározásával.
Az sem árt, ha a tálca nyitható v. levehető, mert úgy majd könnyebb lesz beültetni a gyereket cipőstül, esetleg majd magától is be tud mászni!
Dimet!
Ez a Zsuzska kacsintás haláli!
Nekünk nem Angelcare van, mert a párom megnézte az érzékelőit és arra a következtetésre jutott, h. túl kicsik. Már máshol is olvastam, h. túl sok a téves riasztás, mert lemászik róla a baba.
De próbáld meg 2-esre állítani, hátha akkor nem riaszt be feleslegesen! Nézd meg a használatijában, h. mit ír!
Koriági!
Nekem csak kézi mellszívóm volt és nem is fejtem túl sokáig, mert a ded böfiztetése 1/2-3/4 órákat vett el és utána már nem nagyon volt hozzá energiám.
De szerintem inkább elektromosat vegyél, jó minőségűt. Ha mégsem kell, még mindig el tudod adni, ha meg szükség lesz rá, az mindenképpen hatékonyabb, mint egy kézi!
Hidd el, a szülés után minden perc számítani fog!!!!!
Mérleget ne vegyél! Lehet kölcsönözni, ha mindenképpen szeretnéd magad idegesíteni vmivel!
Én kb. 1,5 hónapig mértem a gyereket minden szopi előtt és után. Aztán már nem lehetett, mert nem maradt nyugton annyi ideig, h. értékelhető adatot mérjen a mérleg!
Mai aggyal már nem mérnék. Az elején hetente-2 hetente mégy tanácsadásra, ott úgyis lemérik.
Egyébként meg két dologra jó: Beparáztat, mert az egyik szopinál 100-at szopik a gyerek, a másiknál meg csak 50-et és ebből rögtön le lehet vonni a következtetést, h. nincs tejed!
Ha szopi után még tudsz fejni, akkor van tejed (az más kérdés, h. a gyerek esetleg nem tudja kiszívni, de akkor inkább hívj szoptatási tanácsadót, mint védőnőt!)
A másik dolog, h. nálunk a gyerek úgy üvöltött, amikor szopi előtt mértük, mint akit nyúznak! Számára akkor, ott, rögtön egy cici kellett volna, nem az, h. mindenféle mérlegeléssel húzzuk az időt!
Másoknak meg a szopi után bealvó gyerek okoz gondot, mert olyankor örülsz, ha sírás nélkül le tudod tenni, nem fogsz nekiállni lemérni.
Márpedig szopi előtt és után is le kéne mérni!
A dedek egy része pedig szereti honorálni a betáplálást egy kis meglepivel a kimeneti végén. Ilyenkor megint csak nem méregetsz, hanem tisztába teszel és csak utána jössz rá, h. így megint nem fog stimmelni a mérési különbözet!
Szóval én tuti nem fogom a következőt méregetni!