Sziasztok,
Saxi,
Nincs mit, mert ez tény, amit írtunk
Sugárzik rólad a boldogság és szinte látható az az aura, ami egy várandós anyukát körbevesz és különleges szépséget ad neki
Melinda,
A kálvária a héten a bútorozással kezdődött, 2 napig szenvedni egy nyomorult és minimális hitellel, az nem semmi... Szerintem több millió Ft-ot hamarabb adnak, mint ezt a 70e Ft-ot. (104e Ft volt a teljes sor ára, 34e Ft önrész, és mág vettem 2 forgószéket is - 15e Ft ismét ugrott) Lassan úgy voltam, hogy lefújom a dolgot és inkább kiszorítom a családi kasszából az összeget. Utólag kiderült, hogy jobban tettem, hogy nem. Csütörtökön délután meghozták a bútort, szombatig legóztunk vele Apával
Mostmár kész, a bepakolás is sokat alakult
Szerdán a kocsival voltam szervízben, mert lejárt a zöldkártyája és mivel csütörtökön a 2 éves garanciaidő is letelt, ezért kértem, hogy a 60e km-es szervízt hozzuk előrébb (56e km van az autóban), mert ha valami nagyobb gondja lenne, még garanciába menjen a javítása. Hálistennek gond nem volt, de így 40e Ft volt a teljes szervízköltség.
Csütörtökön Zolcsival voltam vérvételen, a teszt díja 10e Ft. Ma délután már elvileg eredmény is lesz. Utána az ismerősöm íjászboltjába mentünk, mert eladott egy régebbi íjunkat, így legalább 40Ft-t visszajött a kiadásokból.
Korán örültem, mert hazafele jövet egy szembejövő kamion felcsapott egy kavicsot és a szélvédőnk bánta. Mázli, hogy csak megpattintotta és nem átütötte, mert akkor pont fejen talált volna engem... Sajnos a szélvédőt így is cseréltetni kell, mert nem csak réteges pattanásnyom van, hanem elindult egy repedés is, ami ugye veszélyes. Ezt holnap csinálják meg, 80-90e Ft között lesz a díja. Igaz, hogy van casco a kocsin, de az majd csak utólag fizeti ki a pénzt, addig meg telefonálgathatok és rohangászhatok a papírokkal (csütörtökön egyből utánakérdeztem mindennek, hát van ügyintézés vele, mert ugye hiteles autó és így a bankkal is egyeztetni kell a dolgot).
Ennyi a kálvária...
Marci remélem ügyes ovis lesz
Zolcsi majd december elején megy oviba, annyi változik igazából neki, hogy a mostani épület másik oldalára kerül (egy épületben van az ovi és a bölcsi).
Gigi,
Köszi a Gyuszkó-bíztatást, eddig egész jól veszi az akadályokat, bár úgy látom, hogy orvosnak készül, mert nagyon ronda az írása
Sokat kell gyakorolni vele, főleg mától, mert az f betű formáját kezdik gyakorolni
Amúgy köszi, jól vagyok, a szervezetem egész jól helyreállt, mert a havim szépen és pontosan 4 héttel a műtét után megjött. Most már csak nyugisabb napok kellenek és akkor vérnyomásom se lesz magas
A képeket elnézve eszembe jutott egy másik topikban leírt történet:
Család tengerparti nyaralásra készült és az anyuka elment a gyermek-háziorvoshoz, hogy rákérdezzem, mi is kell egy babás nyaraláshoz. A dokinő pedig azt mondta: egy gyermek-háziorvos
Anyuka először megijedt, hogy ilyen veszélyes lenne a tengerparti nyaralás, de aztán kapcsolt, hogy a dokinéni is nyaralni szeretne
A képek alapján Oli is nagyon jól érezte magát
Én nem merném elvinni őket ilyen helyre, mert másnap ez lenne az újságok főcímén: 2 magyar lurkó lerombolta Disneyland-et
Puszi mindenkinek,
Mica