Sziasztok!
Krisztike!
Én Nutrilon soya plus 2 tápszert kaptam.
(szójára nem mutatott ki a vérvizsgálat érzékenységet)
Elfogadja a manó, szívesen fogyasztja. Viszont az abból készült egyebekkel befürödtem, de rendesen. Hát tényleg borzasztó, hogy milyen rosszak lettek!
Vagy én vagyok nagyon béna?
Rá kéne jönnöm, hogy hogyan lehet finoman elkészíteni?
A tápszert 90 %-os támogatással kapjuk.
Off: nagyfiam kruppos betegsége miatt már közgyógy támogatást kapunk. Ti? A te kruppos gyerkőcödnél kimutattak valamilyen allergiát? Illetve, hogy mi váltja ki a kruppos rohamokat?
A dokinénink emlegette az ún. Eminens termékeket, amiket tejallargiások fogyaszthatnak. Kerestem boltokban. Mindenhol azt a választ kaptam, hogy volt valaha, de már híre-hamva sincs.
Te tudsz róla közelebbit?
Lídia!
Egy alig-alig használható tökrégi termékeket felsoroló listát kaptunk. Külön részletezve benne azoknak a termékeknek nevét amikben egyáltalán nincs ill. nyomokban van fehérje.
Segítenél nekem abban, hogy hogyan jutok hozzá ahhoz a kiadványhoz, amit ti használtok?
Hú, nagyon kezdő vagyok, de mi az a rizstej?
Köszönöm szépen a könyvcímeket! Beszerzem őket!
Segítsetek még egy kicsit!
Tegnap egy családnál voltunk babanézőben és mire észbekaptam a házigazda egy Kinder szeletből három falatot adott Emmának.
Ma délután olyan erős hasmenése volt, hogy le kellett fürdetnem.
Lehet ettől a három falat csokitól ennyire heves allergiás reakció?
Ezt eddig nem tapasztaltam.
Aggaszt, hogy gyakorlatilag hónapok óta hasmenése van. Igaz, mióta kiderült egyértelműen hogy tejfehérje allergiás, egy-két nap normális a kakija, de pl. ez a mai erős hasmenés megrémített.
Féltem az emésztőrendszerét. Nem fog ennyi hasmenés előbb-utóbb valamilyen anyagcsere problémához vezetni? Vagy már rémeket látok?
Köszi mindkettőtöknek!
Ildikó