Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi!

ugyanannyi a hózzászólásunk!585! :lol: :lol: :lol:

Köszi mindenkinek a bíztató szavakat!
A húsleves megfőtt,a palacsinta megsült-persze nem magától :D -most már jöhetne haza uracskám :roll:
aztán megyünk kirándulni valamerre 8) :P
Vendég

Alexaa
A magas vérnyomástól parázok én is, mert kezeltek már vele. Szóltam a dokinak, hogy babát szeretnénk, most azért nem szedek semmit...

Ani
Jöhet a táblicsek. :)
Vendég

Vicuska
Tényleg, nem is figyeltem. :)
Palacsinta ide is jöhet. :)
Hova mennétek kirándulni?
Vendég

Ani, nekem is tetszik az avatarod! Nálunk ugyanilyen megfontolásból nem volt templomi esküvőnk, mi is álszentségnek találtuk, hogy olyanokat mondjunk, illetve olyanokra válaszoljunk, ami nem része az életünknek. Mi sem vagyunk egyáltalán vallásosak, sőt a férjem nincs is megkeresztelve. Így maradt a polgári.

Vicuska, ahogy írtam már, nekem is volt mensis érzés, és mégsem jött meg... :lol: A hőd is szuper, főleg, hogy tudjuk, hogy te hidegvérű :lol: vagy!
Palacsinta.... úúúúú, lehet,hogy még én is nekiállok... :lol: Merre mentek kirándulni???

Nati, ti mit csináltok a hétvégén??

Maci, írtam privit, de még nem találtam meg, amit láttam. Keresgélek tovább!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Maci, légyszi írd meg, mennyiért akartok venni házat!!

Kép

Kép

hoppá

Alexa!

A külső méhszájam már nyitva van és meg is van rövidülve! 2110
Szerintem már nem húzom sokáig, de majd a doki megnéz ugyis hétfőn vagy kedden. Attól függ apa hogy ér rá, úgy megyünk dokihoz!
Vendég

Kata
Válasz ment!
Vendég

Chrissy, de elvileg 2 nap múlva már biztonságos szülni, nem?? Jól tudom, hogy a 36. héttől már nincs gond?? Persze jó lenne, ha még bent maradna, de a te helyzetedben én is szeretném már mielőbb a kezemben tartani a kicsi fiacskámat!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Bocs, még egy off:
Bodajk, 7.7 m FT

http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... 339,1.html

Kép

Kép

hoppá

Lányok!

Eladnék 1-2 babadolgot,pl ezt a játszószőnyeget,és zenélő,forgó játékot,és ezen kívül pár ruhácskát is!Ha valakit érdekel,szóljon.szívesen elviszem a talira,vagy eljöhet megnézni,hozzánk is.
Mindegyik 3500 pénz.A ruhácskákat még átnézem,ha kell valakinek!

Íme: Kép
Mindegyik játék mosható!Én 40 fokon szoktam.A szőnyeg vázán macik lógnak,van rajta tükör(persze műanyagból),és minden sipol,ha megnyomják.Remélem elég jó látszik minden! Kép
Vendég

Sziasztok Csajok!

Megpróbáltam visszaolvasni,de nem igazán jutottak el a dolgok az agyamig.A torkom már nem fáj,de most meg tiszta takony vagyok meg köhögök meg tüsszögök.Lázam szerencsére nincs.Lehet hétfőn azért elmegyek dokihoz ha nem lesz jobb.Most írok,de aztán lehet elmegyek pihizni.
Nincs koncsink,majd csak hétfőn lesz,úgyhogy nem tudtunk nézelődni a kereskedésekben,mert csak megkértünk egy ismerőst vigyen fel minket,mivel vettünk egy sarokülőt,azt kellett elhoznunk.Képzeljétek baromi jó állapotban van és jól is néz ki és 10 000 Ft-ért adták,költözködés miatt.Van még nekik egy két fehér szekrény+ egy baromijó franciaágy az is potom pénzért,ha valakit érdekel meg adom a tel.számot.

Vicuska,így tovább!!!Amúgy nekem csak a cicim fájt és olyan érdekesen bizsergett a melbimbómnál.Semmi más tünetem nem volt.De például a tesóm is azt mondta,hogy teljesen olyan érzése volt mikor terhes lett,mindha megakarna neki jönni a mensije,még görcsölt is.Szóval szerintem,mindenki szervezete másképp reagál.

Macika!
Milyen infot szeretnél Bodajkról?Szerintem jó hely,nagyon sokminden van itt.Jó a fogorvos,van labor,meg két háziorvos,ők is jók.Két óvoda van,szerintem jó a suli is (két idegen nyelvet tanítanak).Van középiskola is kolesszal (művészeti).Aztán ott a tó a falu közepén ami inkább medence és nem túl nagy,de nyáron jól jön.Az árak a boltokban elfogadhatóak,sőt van hogy itt olcsóbban veszek meg valamit,mint Fehérváron.

Na most megyek,de lehet,hogy benézek még.

Puszi:Gabi
Vendég

Kata!

Így van, jól tudod, hogy a 36.héttől már nincs baj. De már ezen a héten is azt mondta a doki, hogy most is megszülethetne. De már kiváncsian várjuk, hogy mit mond a jövő héten a doktor bácsi. A tüdeje miatt lenne jó, ha még maradna. De a méretei és a súlya is jó.
Vendég

Alexaa!

Már akartam is kérdezni,hogy nincsenek-e eladó cuccaid.Mondjuk elég sok mindenem megvan,de azért lehet hogy érdekel egy-két dolog.

Üdv:Gabi
Vendég

Én egyenlőre még nem akarok túl sok cuccot venni Gergő babának, de ha aktuális lesz, majd szólok.

Gabi, mi meg a gyerekszobába vettünk egy kanapét (amin kinyitás nélkül is kényelmesen elférek, ha kell), rattan és 18 000 Ft-ért vettük, holnap megyünk érte Pestre. Ezt nem hagyhattuk ott, a nőci 3 éve vette 200.000ért, de költöznek, így meg kell válnia tőle. Szerencsénkre... :wink:

Chrissy, a lényeg, hogy már nem lenne baj, ha most megszületne!!

Kép

Kép

hoppá

Kata!

Akkor Ti is jó vásárt csináltatok!
Ja mocorgás:én se érzem folyamatosan,de hát aludni is kell valamikor annak a csöppségnek!Meg ez attól is függ mennyire figyelek rá.Ha valamiben nagyon el vagyok mélyedve,van hogy észre sem veszem hogy mocorog.Meg még azért elég sok helye van forgolódni és gondolom attól is függg,hogy éppen mit nyom.Amúgy a mi csöppségünk inkább nyomakodós,mint rugdalózós.

Üdv:Gabi
Vendég

Vicuska, palacsinta hümmm, jó kirándulást!

Szilvi, küld el privibe lécci milyen emilcímre küldjem a táblit.

Alexa, hát én még nem vásárolgathatok, meg kicsit korai is lenne :D

Chrissyy, drukkolok hogy 14.-én szülj! Akkor még mi is látunk apukád és hugod is örülne.

Gabi mielöbbi gyógyulást kívánok.

Most megyünk köszönteni, majd jövök. Pápá

madiani

Kata
Köszi a linkeket, átbogarásztam őket, majd megmutatom apának is.

Gabi
Köszi az infókat, majd dobok privit, nem akarok másokat fárasztani.
Vendég

Gabi!
Örülök,hogy érdekel vmi,megbeszélhetünk egy időpontot,amikor esetleg eljöttök,és addigra mindent előszedek,mert dobozban van már sok cucc.Egyébként mindent újonnan vettünk,úgyhogy szépek!Jobbulást neked!

De más is eljöhet,és akkor rendezünk egy minibörzét!! :D :D :wink:

Palacsinta?Nyam-nyam

Ja,és van kismamafelsőm is! :wink:

Lehet,hogy boltot kéne nyitnom?Egy kis plussz pííz úgysem ártana! :D :D
Vendég

Alexaa
Hol is laksz?
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Királysoron lakom
Vendég

Akkor itt laksz a szomszédban. :)
Vendég

Ani!

Én is remélem, hogy kihúzom a taliig. Tényleg nagyon szeretnék veletek találkozni, amíg egybe vagyok. De ezt nem én döntöm el, hanem az úrfi pocaklakónk! Még két hét van a találkáig, az sok idő. Majd meglátjuk, de bízunk benne!
A lényeg, ha előbb is akar jönni, akkor várjuk, jöjjön csak, és majd a legközelebbire megyek veletek a babával.
A huginak már mindegy. Hazajött most kedden és hétfőn utazik el és csak 29--én jön haza, mikorra eredetileg ki vagyok írva.

Kata! Igen, a legfontosabb, hogy már nem lenne baj. De ma is sokat fáj a hasam és a derekam(majdnem úgy mint tavaly vajúdáskor).
Vendég

Szilvi!Miért,Te hol laksz? :shock:
Vendég

Alexaa
A Fáy-n.
Vendég

Végre vége mára, kár, hogy holnap 6ra ismét jönnöm kell. :(
Jó pihenést mindenkinek!
Vendég

Szilvi!
Te dolgozol?6-18-ig?Megkérdezhetem,hogy hol?Na,majd holnap válaszolsz,most látom,elmúlt 6 óra.
Vendég

Megnéztem az iwiwen.Majd bejelöllek holnap,ha megengeded! :D
Vendég

Nati?

Kép
Vendég

ó reggelt kívánok, ébredni kéne már!
Ooooooooóóóó, JÓ REGGELT!!!!!! :D

Alexaa
A nagy kék "óriásnál" melózok, hétvégente 12 órás műszak van. Most nappalos, jövő héten éjszakás. Remélem, azt már kihagyom. ;) :D
Bejelölhetsz iwiwen. :)
Vendég

Ani
Köszi, átjött a táblicsek. :)
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt! Utolsó elötti tesztem:
Kép

Vicuska hőd?
Nati merre vagy?
Szilvi, tünetek?

madiani

Ani
Ejha! Nagyon szépen sötétülő vonalad van. :)
Cicifájás abbamaradt, de a bimbókám érzékeny. Néha émelygek, Vuk kerülget, de megúsztam. :) Meg álladóan aludnék. Nemrég ébredtem fel. :oops:
:lol:
Vendég

Hahó! :lol:

hőm szarakodik :? olvastam a neten,hogy egy meddőségi orvos írta,stimus hóban értelmetlen mérni,de gondolom,ő arra gondolt,hogy a progitól úgyis magas lesz,na nálam nem :shock:
has+derékfájás maradt :roll: :evil:

Ani! ezek olyan klassz kis tesztek,addig csináltad amíg a tesztcsik erősebb lesz a kontrollnál,igaz?most már jó!!!!!!!!! 8)

Kép
Vendég

Szia Vicuska!

Mi bajod a hőddel? Szépen fenn van, nyugika! Te is tudod hogy nem mindenki éri el a 37 fokot és azt kell nézni hogy a cl fölött legyen 2-3 tized fokkal. Nézd csak meg az én görbém, nagyon hasonlítanak. :D

Én még egyszer fogok tesztelni (van még egy tesztem) és a hőmet is mérem október 4.-ig amig a dokibácsi azt nem mondja minden oksi.

Kép

madiani

Itt lesekszek én is.
Nekem is érdekesen viselkedik a gyomrom. Ha nem azt eszek, amit kitalálok, akkor harc lesz, de eddig én nyertem. :D
Vendég

Ani
Hova tűnt a másik "számlálókád"?
Vendég

Levettem, így kifér az aláírásomba más szöveg is :)

Na most majdnem elhánytam magam, hirtelen álltam fel az ágyból, ugyanis még pizsibe lustizok. A szaglásom olyan erős lett hogy megéreztem hogy az utcán valaki cigizik (másodikon lakunk). Durva

madiani

ÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááá, én is lustizni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem ennyire nem durva a dolog, de a cigifüstöt én is utálom.
Vendég

Apukám mondta hogy ő addig el se hiszi hogy nagypapa lesz amíg nem hányok. Hát kiváncsi lennék ha elötte raknám ki a vukkot mit szólna. A kívánsága teljesült, szarul vagyok

madiani

Most írtam megint egy csomót,és elszállt :evil:

Tegnap a kirándulás helyett kimentünk a Főtérre a lecsófesztiválra. :shock: persze mint kiderülz,mert Csepi koncert volt 8) aztán meghallgattuk picit Tóth Verát,meg vettünk pár szőrmetakarót,hogy legyen min a kutyiknak meg a cicának hemperegnie :lol:
Ma meg kertészkedünk,apácska épp füvet nyír :wink: én soha többet,mert akkor mindíg megjön :?

Ani!
köszi,de ezért nem kell agyondícsérni a görbémet,még a fejébe száll a dícsőség :D
Vendég

Vicuska!

Füvet ne nyírj!!!!

Nem dicsérek többet csak a tényeket mondom! :D azért nagyon vigyázz magadra, nehogy megerőltesd magad!

madiani

Vicuska
Megnézném a lecsófesztivált én is, de meló van. :( Hallottam, hogy tüzijáték is volt. Ez nem ér!

Ani
Mi még nem mondtuk meg a szülőknek, ráérnek még 1 kicsit. :D
A tesóm tudja, ő örült neki, mert már nagyon akart egy unokaöcsit vagy hugit. :lol:
Apa nem szereti Vukot, remélem, jól megijed tőle és engem is békén hagy. :)
Vendég

Szilvi, hát én el se tudtam volna titkolni, rá van írva az arcomra. :D Rajtuk kívül csak barátnőimnek mondtuk, anyósoméknak és a közeli rokonoknak doki után megmondjuk, ne mástól tudják meg. A haveroknak és a többi barátnak viszont csak akkor ha rákérdeznek (hazudni nem fogok). Amugy babonás vagyok és amikor elkezdtük a projectet megfogadtuk hogy ha összejön 3 hónapig nem mondjuk senkinek. De ezt szerintem nem sokan bírnák ki (főleg aki már nagyon várta a babát). Férjecském is azt mondta nem mondja senkinek, de amikor jött a régi jó barátja, kérdeztem megmondod neki, ő erre hogy persze. A férfiak sokkal pletykásabbak mint mi :)

madiani

Ani
Melóhelyen tegnap mondtam meg a munkatársamnak meg a "tímlídernek". Még a legjobb barátnőmnek se mondtam meg, pedig tudom, hogy rettentő kíváncsi. Annyit tud, hogy megy a project, de mást nem mondtam még neki. Abasári barátném tud róla.
Apa biztos kikotyogta pár munkatársának. Hiába, nagy pletykazsák.
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szilvi,bejelöltelek!Köszi!Hú,azzal a 12 órázással vigyázz,kismamiknak nem szabad!Mikor szólsz a melóhelyen?

Lányok,jók azok a görbék,meg a teszt is szupi!

Nekem a 17.hétig volt hányingerem,akkor éreztem meg Martinka mozgását.Mindíg az ágy mellett volt egy kis keksz,és ahogy kinyitottam a szemem reggel,már nyúltam is érte,és rágcsáltam.Addig fel sem mertem kelni,különben jött volna a Vuk!Az volt a legrosszabb,hogy nekem egész nap hányingerem volt,nem csak reggel,és csak az volt jó,ha mindíg volt vmi a gyomromban.Próbáljátok ki,hátha beválik.Hú,én a parfümökre voltam baromi érzékeny,majdnem hánytam,amikor elment valaki mellettem az utcán,és húzta az illatcsíkot!

Igen,vigyázni kell ezekkel a munkákkal(fűnyírás)!Mi pont költöztünk,mikor 2 hetes terhes voltam,csak ugye még nem tudtuk!Még jó,hogy nem nagyon cipekedtem,mert nem sokkal előtte volt egy lágyéksérv műtétem!

Puszi!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?