Közben olvasgatlak, lányok, és mindig eldöntöm, h majd bekapcsolódok, de eddig még nem sikerült. Hátha most ezután összejön...
Micsoda? Gergő egy éves???
Mikor volt ideje betölteni az egy évet? Csak most született!!!
De ha már így van: Isten éltesse sokáig!!!
Pelusokról pofázhatok, de én csak kettőt próbáltam: Pampers és Happy. Ki akartm próbálni a sokak által dícsért Liberot, de nálunk nem lehet kapni. Nos tapasztalat: a Pampersből mindig kifolyik a kaka, a Happy jobban bennetartja.
És a kérdésem: a csípőficam-ügyről. Tibi fiam amióta megszületett, már nagyon sok doki megtornásztatta, "megcsavargatta" a lábait és mindenik azt mondta, hogy OK-s. Az a sok doki: még a kórházban, amikor született, a csládiorvos többször, egyszer elküldtek egy ortopéd dokihoz a kórházba 3 hónaposan... Nos ennek ellenére kaptunk beutalót, hogy menjünk és röntgeneztessük meg a csípőjét. Ezt 4 és fél hónaposan kellett volna megcsinálni. Mivel én nem akartam röntgent, ezért nem vittem sehova és rengeteg érdeklődés után megtudtam, h van egy olyan magánorvosi rendelő, ahol van ultrahang. Nos az a baj, hogy közben a fiam kezd betölteni a 4 és fél hónapot, a doktornő szerint legtöbb 5 hónapig ad releváns eredményt az UH... Akkor ne csináltassam meg vagy csináltassam meg? Merthogy ez magán és elég drágába kerül. Persze nem a fiamon akarok sporolni, csak azért dilemmázok, hogy kifizessem, hogyha pl. "túl késő" és nem tudnak elég jó eredményt mondani?
A fiam meg elég nagy méretek alapján, nem tudom, h ez számít-e?
Örülnék, ha segítenétek, előre is köszi.
Puszi midenkinek,
Kir