Új privát üzeneted érkezett!

Itt is van - babakelengye, de szinte minden bolt honlapján is megtalálható egy lista...

www.babanet.hu/hol-mi/kelengye.php

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Edit:Nem,ugyanúgy van rajta egy hosszúújju kis bady,meg a hálózsák,és van egy szép vastag takarója.

Kia:Nagyon szép a rugi,meg a cipő is.Mi is tervezzük,hogy kimegyünk a börzére.Bár apa szerint fölösleges,mert mindenünk megvan.Pont aznap lessz a házassági évfordulónk.Az első!!!!
Mutatok egy fél babaszoba képet.
Kép Kép

Viszont a babakocsink két hete késik.Remélem megérkezik,mire meglesz a baba.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa
Szép!
Lassan tényleg mindenetek megvan :D

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szilvi
Sebi már újra a régi krampusz, abszolút nem vigyáz magára. :oops: A foga helye szépen gyógyul, a sebek is leestek már az álláról, szóval lassan csak nyomokban emlékszünk az egész balesetre.
Csak a mosolya... :cry:
Spontaneitás: simán vissza fog jönni minden, hidd el! 13 voltam, amikor öcsikémmel újratanultam az ovis mondókákat-dalokat (amiket egyszer már a saját ovis multamból tudtam), és Sebinél is gond nélkül előjöttek! Ha meg van otthon 1-2 cd meg könyv, pláne gyorsan eszedbe fog jutni. És a pici is hamar rákap az ízére, nagy vigyorgással jutalmaz majd az énekelgetésért, és így megvan az inspiráció. (Ó te jó ég, hány délelőttöt sétálgattam végig Sebivel az ölemben énekelve, csak hogy végre ne ordítson! :lol:)

Nyafi
A pelusokat-kifogókat nyugodtan moshatod akár 95 fokon is!
Új ruhákat csak óvatosan, mert már 60 fokon is összemennek kb. egy számot a tiszta pamut cuccok. így azokat csak 40 fok körül szoktam.
Börzés cuccokat szintén 60 fokon mosom, azok már nem szoktak összébb menni (mosták már őket eleget).

Kriszti
Sebinek 1 éves koráig bőven elég volt a kiságy, 1 pelenkázó és mégegy kisszekrény. Szóval szerintem bőven elég lesz a hely, amit tervezel, a pici cuccainak. Aztán ha költöztök bele lehet vágni egy nagyobb kaliberű szekrénysorba, amit majd később jól ki tud használni (mi így csináltuk és bevált). MAjd teszek fel képet Sebi szobájáról.
Babaruha: figyi, neked egyelőre óriásbébinek tűnik a babád, szerintem ne nagyon készülj 50-es ruhákkal. Sebi 55 cm volt, az 56-ost is 2 hét alatt kinőtte, és már jöhettek is a 62-esek! :) Ha meg mégis elnézték az UH-on, akkor hipp-hopp lehet venni 50-es rucikat... (de szerintem akkor is elég csak body).
Ja, és harisnyát szerintem képtelenség felügyeskedni egy ekkora gyerekre... Majd olyan 3-6 hónapos kora körül ráér!
Mosás: nem kezdőségen múlik a napi 2-3 váltás ruha! A legügyesebb anyuka is kiakad, amikor a frissen megfürdetett, átöltöztetett púderillatú picúr szopi közepette akkorát kakál, hogy a háta közepén is folyik!!! :lol: Hányszor de hányszor kellett Sebit gyakorlatilag újrafürdetni este?! :lol:
Ja, és cumisüvegből műanyagot! Az üveg törékeny, én sokszor ejtettem le, ripityára ment volna!

Gem
Hű, nem hangzik túl jól Rebeka láza, sok gyógypuszi neki! :)
Inkább antibio, csak mostmár javuljon szegénykém!!! :(

Hálózsák
Én is vettem, de nem tudtam benne jól fogni a gyereket. Ilyenkor még úgyse forgolódnak, klasszul be lehet őket takarni.
Nekünk nagyobb korban sem vált be, mert Sebi kúszott álmában, amiben a hálózsák elég rendesen akadályozta, és felébredt rá, úgyhogy száműztük. Aztán meg megtanult betakarózni.

Edit
Vashiányra májat? :shock: Ezt még én se hallottam.
Én most rákattantam a céklára, úgy látszik én így akarom pótolni a szükséges vasmennyiséget. És Sebinek is heti kétszer főzök spenótot (nagyon szereti)! :lol:

Ancsa
Nagyon szép a babaszobátok!!!!
Én már látom, hogy mi csak az utsó pillanatban fogjuk berendezni a hálónkat a picinek, addig nincs kedvem hozzányúlni... (randa önző anya :lol:)

Kép
Kép
Kép
cas

Nemtom már ki kérdezte, de itt egy lista a kórházas-motyóhoz.
Persze lehet belőle válogatni...

- 3-4 db hálóing, pizsama
- 2 db papucs (sima és zuhanyozáshoz)
- 1 db fürdőlepedő
- 2 db kis törülköző
- zokni - bugyi
- melltartó, melltartóbetét
- tisztálkodószerek - piperecuccok
- pihe-puha WC papír (vastag, nedves a legjobb), papírzsebkendő
- WC-re való papír ülőkevédő
- Intim betét (Nekem az első 2-3 napban nagyon jó volt a Tena. Sokkal puhább mint a sima betétek. A 3 cseppecskés Extra méretet vedd (20 db-os). Először nagynak tűnt, de simán kellett, pedig alig véreztem.)
- Tena hálós bugyi (Hát ez is isteni volt, nem is érzed, hogy rajtad van, mégis tartja a betétet. 2 db van egy csomagban. Ez elég is, mert könnyen kiöblíthető, és gyorsan szárad.)
- Mellszívó
- Evőeszköz – tányér – pohár – szalvéta - konyharuha (kórháza válogatja mit adnak)
- Orvosi papírok – személyi igazolvány – TB kártya – házasságlevél (apasági nyilatkozat)
- Telefon + töltő
- Körömvirágkrém (gátsebre)
- Garmastan kenőcs (Mellbimbóvédő, mellgyulladásra)
- Burow kenőcs (Tej belövelléskor, csomóoldásra, keményedés megszüntetésre. Gyógyszertárban keverik. Jól bemasszírozod a melledbe apró körkörös mozdulatokkal, és vagy forró törülközőt cserélgetsz rajta, vagy éjszakára bebugyolálod, hogy melegben legyen. Szoptatás előtt lemosandó!)

- Popsitörlőkendő
- 3 db textilpelenka
- Newborn pelenka (de van, ahol adnak)
- Kesztyű – zokni a gyereknek
- 1 db cumisüveg - alapból nem lesz rá szükség, ha tudsz igény szerint szoptatni, de ha baj van, akkor jól jön, és nem kell a kórházi közösből etetned a picit

Szüléshez:
- Apukának papucs
- Ásványvíz
- Szőlőcukor
- Fényképezőgép – kamera („ízlés szerint” :-))))

Kép
Kép
Kép
cas

Cas, hogyhogy nem hallottad, hoyg a máj vasat tartalmaz? :shock: :shock: :shock: Kriszta 7 hós korától egyszer egy héten kapott májat, éppen vastartalma miatt! A dokinő felírta a vascseppeket, de szerencsére csak hébe-hóba kellett adnom, mert sosem volt ilyen problémánk.
Tegnap nálunk sóska-spenótfőzelék volt vegyesen. Na, ez is vasbomba volt, az tutti! :D :D
Örülök, hoyg Sebi meggyógyult! :)

Ancsa, nagyon szép a szobája a picinek. :) Tényleg nagyon jól álltok! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Csak bekukk, mert nem vagyok valami jól. :(
Tegnap vasalás + takarítás volt, és még itthon is... Vacsit kellett csinálnom, plusz a répát, meg a zöldséget bezacskózni a fagyóba. Már az üléstől is minden bajom volt. Erre ma arra keltem, hogy fáj a hasam, meg a gyomrom, meg az egész törzsem. (Remélem a májnak nincs köze hozzá! Rendesen megsütöttem, még Párom mondta is, hogy inkább legyen egy kicsit kemény, csak ne legyen baj...) És azóta sem javult. Ráadásul egyfolytában fázom, jég-hideg a lábam, a kezem meg még az orrom is. Remélem nem leszünk betegek. Asszem megkérem Apát, hogy indítsuk el a fűtést. Úgy érzem Törpinek nincs baja, ma már jelzett egy párszor.

Gem
Rebekának mielőbbi gyógyulást!

Szilvi
Örülök, hogy sikerrel jártatok Mo-on, és hogy minden rendben a Babóval!

Ancsa
Csodaszép helyre fog érkezni a kis Hercegnő! Gyönyörű a szoba!

Mindenkinek pusszantás!

Kép
tittina1982

Sziasztok!
Nahát Ancsa nagyon jól álltok, gyönyörű a babaszoba, és csak úgy gyűlnek a ruhácskák...lehet, h én pont ezért nem is vásárolgatok, mert még helye sincs ????????? :lol: :lol: :lol:

Cas! jaj olyan jókat írsz mindig :D Igazad van az 50-es rucikkal kapcsolatban, pár body elég lesz, kezdésre. :) Na, akkor a szekrény sem idegesít már :lol: !
Remélem Sebi nem motorozik eszeveszett módon azért..... :roll: :lol: Látod, hamar elfelejtik, sztem téged jobban megviselt a dolog, de ez így van jól, na majd megtudom én is... :lol:
Kórházi lista is tök jó, elmentettem :)

Tittina hagyj fel a takarítással!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Túlzásba viszed!!!! Meg fogod bánni!!!!! Tessék pihenni!

Kép
kkriszti77

Hallottam egy tök jó helyet, használt babaruha, nagyon igényes:

http://www.angolruci.hu/Teli/index.html

Nézzetek szét, minden le van fényképezve, Kia te bizti nem tudsz majd ellenállni :)

Kép
kkriszti77

Edit
Hát igen, nálunk Sebi még sosem kapott májat, mert csak a szárnyas májat adnám neki, de azt meg a tojás-allergia miatt nem ehet. A többi májtól én undorodom... :oops:
Sóska-spenót így együtt? :roll:

Tittina
Itt az ideje, hogy sürgősen felhagyj a munkával. Semmiféle anyagi ellentételezés nem ér meg egy koraszülést!
Szerintem azért érzed ilyen rosszul magadat, mert túlerőltetted magad! (Én is megcsináltam bútorpakolással, ugyanezek voltak a tüneteim a 34. héten Sebivel, és csak a kórházi magnézium-infúzió tett helyre, és nem lett belőle nagyobb baj.)
Fűtés: nemtom nálatok hány fok van kint, de idehaza már hetek óta kell fűteni picit a hűvösebb napokon. Pl. ma este is be fogok, mert eléggé esős idő van odakint, és meleg sincs...
Bezzeg tavaly milyen szép hosszú őszünk volt... :)

Kriszti
Hétfőn gondolhatod mi volt az első dolga a játszótéren?! Motorozni!!! :oops: :twisted:

Kép
Kép
Kép
cas

Lányok! mi az a kifogó?

Kép
nyafi

Nyafi
Bébi-kifogó!
Amivel "kifogod" a vízből! :lol:
Szóval egy nagy méretű "törölköző", de nem frottír, hanem hasonló az anyaga a textilpelushoz, sokkal jobb nedvszívó, mint a hagyományos törcsi, és ált. négyzet alakú. Javaslom legalább 100×100-t venni, abba már kellemesen be lehet bugyolálni a picit, és jól megtörölgetni.

Kép
Kép
Kép
cas

Cas, nekünk szerencsére semmiféle allergiával nem kellett szembesülnünk. Különben én is csak csirkemájat adtam krisztának, nagynéha, amikor anyósom vágott, akkor esetleg kacsamájat. :) Ezt kb. egyéves koráig kapta rendszeresen. Aztán, amikor már áttértünk lassan a mi kajánkra, azóta ritkábban eszik májat, de azóta vagy kétszer már a borjúmájat is kóstolta. :)
Különben majdnem 20 éves koromig meg sem kóstoltam a májat, aztán anyósomnál ettem egyszer rántva, és azóta szeretem.

A sóska-spenót pedig nagyon is jól passzol, úgy csináltam, hoyg 3 rész spenót, egy rész sóska, és így egyáltalán nem kellett savanyítani. Nagyon finom lett. :) De nem szabad túl sokat tenni belőle, éppen a savanyúsága miatt. :)

Tittina, tudom, könnyű mondani, de már lassítani kell a tempón. :roll: A saját és a babuci érdekében is. :) De te tudod, mégis mennyit bírsz, azomban Casnak igaza van, hoyg az anyagiak nem érnek meg egy koraszülést.

Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Nálunk micsoda dudorgás van az utóbbi időben?!?!?! Tegnap este teljesen le voltam döbbenve, hogy mennyit és hogyan mozog ez a gyerek?! Kívülről lehet követni, ahogy kalimpál a végtagjaival, csak úgy hullámzik a hasam! Sebinél elől volt a lepény, ezért ennyire durva sose volt, de most?!
Erre ma megint kezdi! Az előbb beleültem egy kád vízbe, és akkora hancúrt rendezett, hogy csak na! :lol:

Edit
Na majd én is kipróbálom így vegyesen, mert eddig csak külön-külön csináltam Sebinek a sóskát és a spenótot. És akkor így teszel bele cukrot? Vagy csak rántod? Vagy habarod?

Kép
Kép
Kép
cas

Hát, egy icikepicikét, kb. kiskanálnyi cukrot tettem bele, de azért ez nem volt túlságosan érezhető. Én habarni szoktam a spenótfőzeléket. Pici olajon fokhagymát fonnyasztok (de tegnap granulátummal csináltam és a végén tettem bele), rá a megmosott leveleket, és pici vizet, megpárolom, majd botmixerrel turmixolom. Ezután jön bele a habarás, esetleg tejföl (de ha sóska is van, ezzel vigyázni kell) és a legvégén még sózom-ízesítem kicsit. Hagyom jól kiforrni és már kész is van.
Nem szeretem külön megfőzni, majd eldobni a levét, mert akkor minden vitamin kimegy belőle! :roll:

Kriszat csinált olyanokat, mint, amit te írsz, de Mütyürke is kezdi. Ő még azt hiszem nem érte el azt a kort, amikor hullámzik olyan nagyon! valamikor a 7. hónap után kezdődött. :D

Tényleg jó éjt most már! :D :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Tittina
Tényleg pihenj többet!!!

Kriszti
Megnéztem az a honlapot..... drága dolgok, ahhoz képest, hogy használtak.

A cékla finom, de a sóska és a spenót....... :?

Ancsa
Voltunk ma délután a Cora-ban :wink:

Vettünk 6 body-t, 1 pólót, 2 "póló-inget" és 1 harisnyát - össz. 3500 ft-ért. 52-68-as méretig :P "Utolsó darabok"-ként voltak kirakva...
Mostantól figyelgetjük az akciós dolgokat.....

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Cas! Köszönöm ilyent vettem 3-at, csak azt hittem ezt törölközőnek hívják! :oops:

Kép
nyafi

Fúúú iszonyú éjszakánk volt, arra ébredtem, hogy rohadtul begörcsölt a bokám :shock: :shock: :shock: , párom kb. fél órán keresztül masszírozta-nem múlt el-visszafeszítette a lábfejem újabb fél órára-nem múlt el- járkáltam, mert persze pisi-járat stb....nem volt jó, EGYSZERŰEN NEM AKART KIÁLLNI A BOKÁMBÓL :?: :shock: A GÖRCS !!!!!!
Ilyenkor mi a teendő? Ez összefügg a terhességgel?
Soha ezelőtt nem voltam egy görcsölős típus!
Most sem 100-as még!!!

Kép
kkriszti77

Sziasztok!

Kriszti:Nekem is görcsöl mostanában.Szedjél minimum 2x1 magnéziumot,de a 3x1 sem árt.MagneB6,vagy Magnerot.

Kia:Ugye mondtam,hogy jó dolgokat lehet kifogni.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!
megjöttünk az uh-ról. Minden a legnagyobb rendben :)
BDP:76 mm, OFD:89mm, AC:268mm, FL:56mm, a súlyunk:1610 gramm. ! hét alatt 780 grammot szedett föl a drágám. :lol: És még mindíg farosak vagyunk. :roll: De ha így haladunk a hízással talán jobb is lesz a császár. :oops: :?

drumka

Sziasztok!

Ancsa
Igen :wink: csak az nem jó, hogy a fiúknak kevesebb a választék...

Drumka!
Szép nagy bébi! Örülök, hogy minden rendben....
Mi 28 hét 5 naposan 1056 gramm voltunk csak :shock:
Pedig még megy a heti 2 elevit, eszek is, ha éhes vagyok.... Manó nagyon pici bébi :D
A doki azt mondta az átlag 1100-1200 g.

Kriszti
Sajnálom a lábgörcsöt...
Szedd a magnéziumot!

Hízással hogy álltok?
Nekem eddig 4-5 kg jött fel + az a 3 kg, ami ez elején lement :lol:

Megyek hajatmosni és bekenem Manót :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Fné kia: :)
A fiam is 4 kg és 62 cm volt. A doki azt mondta a második gyerek általában nagyobb mint az első, de a lányok általába kisebb súllyal születnek azaz akkor is számíthatunk kb 4 kg-ra. Én már rég nem szedek semmi vitamint, mert rengeteg gyümölcsöt és zöldéget eszek. Na meg asszem nem is nagyon kell a kiscsajt "tápozni" nő magától is. :lol:

drumka

Sziasztok!

Úgy látszik nem véletlenül voltam annyira fáradt tegnap.
A férjem kedd óta náthás, és valószínű rámragadt valami, mert ma reggel éreztem, hogy fáj a torkom.
Ettem fokhagymás pirítóst, plussz még 2 gerezdet úgy mellé harapva, beszedtem egy halom c-vitamint, ettem mézet, iszom a meleg teát, szopogatom a mézes halls cukorkát.
Ha valakinek van még ilyen házi praktikája, amivel meg lehet állítani a megfázást most még így az elején, az most jól jönne.

Tittina tényleg csak óvatosan. De biztos, hogy nem a májtól volt a hasfájás, mert az nem okozhatja.

Réka, neked is sok pihenést.

a korházi lista nagyon jó, én is feljegyeztem magamnak az új dolgokat, főleg a kenőncsöket, mert arról még nem olvastam.
a Tena-hálós bugyi is új volt nekem, eddig én az eldobható bugyit hallottam mindenkitől. Azt ismeritek? Mi a különbség a kettő között?

Ancsa, a szoba nagyon szép, igazi kislányos szoba.

Judit

Kép
vjudyt

Judit
Nemtom az eldobható bugyi milyen, de ez a tena egy műszál-háló-kisnadrág, ami jó szellős, és gyakorlatilag semmi más funkciója nincs, mint helyén tartani a betétet. Viszont ha pecsétes lesz akár tiszta vízzel (szappannal pláne) két mozdulat kiöblíteni, és kb. 3 perc alatt meg is szárad. Nekem nagyon bevált Sebinél.

Kia
Én 11 kg-nál tartok... :oops: Pedig annyira igyekszem figyelni, sokkal jobban, mint Sebinél, és mégis. :(
Félek most még a 16-t is túllépem (Sebinél annyi volt a vége). :(

Drumka
Én úgy hallottam, hogy többedik terhességnél akár a szülőszobán is befordulhat a babó (bár gondolom ez azért ritka). :roll:
De az biztos, hogy több barátnőmnek is a 33-34. hét környékén fordult csak be a pici...

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
Itt vagyok csak sokat pihenek,mert keményedem és nem kockáztatok!Még korai lenne!
Kit értesíthetek,ha megszületnek a babák?Valaki megadja a mobilját?
Drága Gemini!Édes vagy hogy aggódsz!Köszönöm!Gyönyörű a lányod!

Majd visszaolvasok csak nehéz ülni!Dobok mindjárt képet mekora voltam pont egy héttel ezelőtt!Hétről-hétre nagyob vagyok!Ezt mondja a férjem is!Voltunk 4D-n szerdán.Dóra:1227gr Balázs:1182gr!Tökéletesen együtt fejlődnek,ami ikreknél csoda!

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Judit:Szerintem ennél többet nem is tehetsz.Még talán a Neocitrant,meg a coldrex-el lehet a terhesség alatt szedni.Jobbulást kivánok!!!!

Kia:Ezek szerint a mimlánykánk is kissebb az átlagnál.Ő 26 hetesen volt 839g.
Rajtam 6kg van eddig,az is csak a 20-21.héttől kezdődött addig nem hiztam semmit.Bár ha nem kellene a cukor diétát tartanom,szerintem én is verném már a 10-12kg-ot.
Vioszont 26 hetesen fejjel volt lefele,28 hetesen,meg már popsival.Remélem hogy időben visszafordul.Hétfőn megyek UH-ra majd megkérdezem,hogy hogy fekszik.

Kép

Kép
ancsa03

Benszi, tényleg hatalmas a pocakod. De vízben kefve gondolom jóval kényelmesebb a súlyát cipelni.

Ancsa, köszi. Lehet, hogy elmegyek, és veszek az egyikből, mert nincs itthon, mert nem rajongok egyikért sem, de hát a szükség....

judit

Kép
vjudyt

Szia Kia! Láttad az 56-os méretű "Férfi" zöld úszógatyát? Nekünk ugyan lányunk lesz, de a páromnál mikor meglátta, valami megmoccant és szeret azóta babaruhát venni.

Kép
nyafi

Sziasztok!

Judit
Jobbulást! Remélem nem lesztek betegek..
Terhesség alatt nehéz megfelelő és alkalmazható gyógyszert találni. Én az Aspirin+C-t vettem be, ha éreztem, hogy gond lesz, de a terhesség előtt.

Cas
11 kg - van, aki többet hízik. A lényeg, hogy jól fejlődjön a bébi...

Benszi
Szép nagy a hasad... Gratula a kicsik fejlődéséhez!
Jó lehet a vízben.... :wink:

Ancsa
Lehet, a mieink lesznek a legkisebbek?
Majd hétfőn írd meg, hogy mekkora. Kiváncsi vagyok.

Nyafi
Zöld úszógatya?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok Csajok!

Húú, mennyit írtatok az elmúlt napokban. Én meg szinte szó szerint fetrengtem olyan epegörcsöm volt napokig. :( Hát, ne tudjátok meg ezt a fájdalmat, ráadásul először azt hittem, hogy a babó akar jönni, aztán rájöttem, hogy ez másfajta fájdalom, először beleszúrt, aztán görcsölt. Szerencsére tegnap elmúlt, de ezt a poklot az ellenségemnek sem kívánnám, főleg nem terhesen.

Nyafi! Üdv itt! Az én Manóm abszolút nem volt bukós, de 8 db pelus szerintem nem elég. Ha nem akarod mindennap mosni, akkor kell 15-20 db. Én minden ruhát a mai napig is 40 fokon mosok, a textil pelusokat pedig 60 fokon.

Edit! Nekem is csöpög pár napja az előtej a cicimből, nem is lepődtem meg rajta, Manóval 19 hetes terhesen már csöpögött. Ilyen orvérzéses orrfújás nálam is van, állítólag ez normális terhes nőknél.

Benszi! Miért indítják meg hamarabb a szülést? Az egyik barátnőmnek is ikrei vannak, és teljesen magától indult meg a szülés nála 3 nappal a kiírt dátum előtt. Leghamarabb csak a kiírt napon indították volna meg.

Judit! Légszomjam nekem is van, és lehet, hogy furcsán hangzik, de ha a bal oldalamon alszom nem kapok levegőt. Babóm persze nem szereti, ha a jobb oldalamon alszok. :wink:

Cas! Úristen, szegény Sebi. Ezt olvasva nagyon örülök, hogy én a kismotort a holdkomppal együtt kitiltottam a házból.

Tittina! Nálunk is elég későn érezte a párom a babó mocorgását, de Manónál is így volt. Sőt legtöbbször, mikor mocorog és párom a kezét a pocakomra teszi azonnal abbahagyja. :roll: Bár az én Kornél babám dzsoggolása már elég látványos, a párom szavával élve „félelmetes” látvány, mikor hullámzik a hasam. :D Tessék pihenni! Igaza van Krisztinek, nehogy baj legyen!

Kriszti!
Én is 20 db textilpelust vettem tavaly Manónak, szerintem elég is. Manó ruhái is kis fiókos komódban vannak, most fogunk neki szekrényt venni, és a fiókosban pedig a kicsi ruhái lesznek. Ez bizony magnéziumhiány, sajna. :( Ahogy Ancsa írta, szedjél nyugodtam 2x1 magnéziumot, én MagneziCitritet szedek.

Viki! Nekem tavaly Ferenci főorvos végezte az amniocentézist, az egyik legemberségesebb doki, akivel valaha találkoztam.

Réka!
Pihenj sokat, a babónak még legalább 10 hetet benn kellene maradnia.

Szilvi! Nagyon édes a babó, szép kis pofikája van. :)

Ancsa! Nagyon édes a szoba. :) Meg tudom érteni a férjed, hogy nyugodtabb így, hogy nem otthonról rohantok. Nekem elfolyt itthon a magzatvíz, és ugyebár én Szegeden szültem, na ne tudd meg azt a sebességet, amivel megtette a párom a délutáni csúcsban a Szeged-Vásárhely közötti 25 km-t, plusz jött a dilemma, hogy a városban a klinikáig a zsúfolt rakparton vagy a zsúfolt körúton menjünk. Végig nyomta a dudát, mikor beértünk a városba. Még jó, hogy a rendőrök nem kapcsoltak le bennünket, mint ámokfutókat. :oops:

Kia!
A Dominik nekem is nagyon tetszett, de párom leszavazta. :(

Gem! Jobbulást Rebekának!

Orrszívó témában egyet értek Edittel. Semmi mással nem lehet egy pici baba orrát rendesen kitakarítani. A gyereknek abszolút nem fáj, csak ugyebár utálják, ahogy Edit is írta. Manó egyszer volt eddig beteg, nekünk elektromos van, az egyenlő a nullával, semmit sem szív, a barátnőmék porszívósát kértem kölcsön, és pillanatok alatt kiszippantottam Manó orrából a nem odavalót. Előtte érdemes valamilyen tengeri sós oldatos orrspray-vel befújni az orrába, várni 1-2 percet és utána szívni. Így igazán kijön minden.

Fürdetés. Én úgy fürdettem Manót újszülött korától kezdve, hogy a feje alá tettem az egyik karom, a másikkal meg szépen megmosdattam. Én nem mertem ezen a szivacson elengedni, féltem, hogy a mocorgástól belebillen a feje a kádba.

Én is császárral szültem. Lelkileg abszolút nem viselt meg – szinte még örültem is neki, hogy a babómnak nem kell kiszenvednie magát azon a szűk kis lyukon. :oops: Maga a műtét kb. 1 óra volt, és spinális érzéstelenítést kaptam. Kicsit reszkettem tőle a műtét után – de ez normális – viszont az rossz volt, hogy 24 óráig nem kelhettem fel (ez az EDA-nal nem így van), sőt még a fejem sem emelhettem fel, tehát én az első nap még a szoptatást sem tudtam megpróbálni. Mikor kezdett kimenni az érzéstelenítő nagyon fájt a hasam, és furcsa érzés volt, ahogy a lábaimba jött vissza az élet. Igazából nekem gyorsan gyógyult a sebem, csak felkelni meg lefeküdni volt nagyon fájdalmas, kb. 2 hétig. A lényeg, hogy sétálni kell, amennyit tudsz, hogy elkerüld az összenövést. Persze csak nyugisan, lassan. Ahogy Amaryl is írta az oldalra fordulás nekem is fájdalmas volt, húzódott a varrat. Összességében azonban nem gáz, bár azon ismerőseim, akik így is úgy is szültek, azt mondják a hüvelyi szülésből könnyebben felépül az ember akkor is, ha varrták. Végül is a császármetszés nagy hasi műtét, és ugyebár annak általában 6 hét a felépülési ideje.

Hálózsák. Én Manót épphogy újszülött korában altattam abban, mikor elkezdett kb. 4-5 hónaposan forgolódni már nem maradt el benne, nem szerette. Azóta rugdalózóban alszik, ill. nyáron body-ban, most meg már rendes nagyfiús pizsuja van. Zoknit éjszakára nem nagyon tanácsos adni a babóra, mert elszorítja a lábát, és káros a vérkeringésnek.

50-es ruhát szerintem sem tanácsos venni. Nekünk egy darab volt – véletlen vettem – és kb. 2 hétig volt jó Manóra, pedig ő 50 cm-rel született. Persze az 56-os kicsit nagy volt, de a hátán sosem gyűrődött, inkább a lábára volt hosszú.

Vas még a vadhúsokban van rengeteg.

Nekünk 1 db kifogónk van, nem szerettem, nekem a „kapucnis” törülköző jobban bevált. Most arra használjuk, hogy azon ül Manó a kádban.

Hízás: 6 kg-nál tartok.

Neocitrant és a Coldrex-et nekem kifejezetten megtiltotta a nődokim tavaly, bár én akkor még csak 12 hetes kismama voltam. Lehet, hogy ilyenkor már lehet inni.

Na megyek csajok, mindjárt fürdünk. És már megint kisregényt írtam. Egyszer kiutáltok ezért.

Jóccakát mindenkinek.

goodfairy

Nyafi
Az jó dolog, hogy a párodnál beindult valami...
Az enyém még most is azt mondogatja, hogy ráérünk vásárolgatni :?
De én már nagyon várom :lol:

Anita
Sajnálom a görcsöket.... Nem lehetett jó az utóbbi pár napotok.
Apa is leszavazta először, de már tetszik neki :wink:

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Benszi! Hu nem semmi lehet ekkora pocival, tényleg miért indítják meg hamarabb? Mondjuk ekkora pocival én ki sem bírnám :oops: :lol: . Kb. mikorra várhatóak a pindurkák?

Goodfairy! Sajnálom az epét! Mit ettél? Máskor ne tedd!!! :lol: ...amennyire én értek hozzá....:)
Amúgy egyetértek veled mindenben, császival kapcsolatban megnyugtattál, picit félek tőle...de ez normális sztem...
6 kg? Az szupi!!!!
Fürdetést én is így képzeltem, annyit mondtak még, hogy lehet textilpelust belezuttyantani a vízbe, hogy pihe-puha jó érzés legyen a babónak, persze nyilván közben egyik kezemmel fogom, másikkal fürdetem...én sem merném egyedül "fekve-ülve" hagyni, majd csak később.

Jaj én már úgy várom, hogy itt szuszogjon!!!!!
Sztem túl sokat nézegettem/olvasgattam a héten babákat, mivel egész héten szinte itthon voltam, és megártott! Plusz a hormonok....

Elfogyott a Rennie-m..... :twisted: :(

Én is úgy tudom, h Neocitrant nem lehet...

Ezt ismeritek? Gyakorló anyukák lehet, hogy jókat nevetnek, nekem van, amiben újat mondott...
http://www.babazo.hu/9honap/20070514szu ... zites.html

Kép
kkriszti77

Ancsa :D
Rucikhoz, s babaszobához gratula! Tényleg nagyon jól haladtok! Bár Neked már november közepére teljesen rendben kell lened, s így érthető a haladás! Nagyon ügyik vagytok!! Majd várjuk az UH eredményeket kedden!!

Amaryl :D
Pihenj, amennyit a két kicsi enged, mert a kiscsajnak még bent kell maradnia egy jó pár hetet!!! Tudod valaki számát, akinek majd írhatsz!! Lassan erre is gondolni kell!! :wink:

Cas :D
Köszönöm :wink: Én állandóan a Micimackót énekeltem Kristfónak :wink: végül is így tudom, hogy eleinte mindegy, hogy mit, csak a megfelelő hangsúllyal kell hozzájuk beszélni....aztán majd tényleg szép lassan mindenhez "visszaszokom" - remélem :wink: Örülök Sebinek!!! A gyerkőcök tényleg hamar regenárálódnak! Fogacskáját sajnálom, de vigasztaljon, hoogy ez még úgyis kiesik 8)

Benszi :D
Szerintem nagyon szép, s csinos kismami vagy!!! Aranyos pocival, s nem is híztál máshova!! Van képed az UH-ról?? Gratula a jó eredményekhez!! Tényleg nagyon szépen fejlődnek, s így hogy ketten vannak sem kisebbek, mint az egykék... :shock: Pihenj sokat, s vigyázz magatokra!!

Kia :D
Szerintem az UH-s becsült súlyokból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, főleg nem a 30-dik hét környékén!! Ne foglalkozz vele, a lényeg, hogy szépen fejlődjön!! Arra meg úgyis odafigyel a doki - gondolom :roll:

Hízás: én is 11 kg-nál tartok, úgy, hogy egy hete még kb 9 kg volt, s tényleg nem eszem annyira sokat :oops:

Drumka :D
Neked is gratula az eredményekhez!! S főleg, hogy ilyen ügyi vagy te is, mint Gem...munka mellett házépítés/felújítás, nagy gyerek, háztartás....hát tényleg le a kalappal előttetek!!

Eldobható bugyi: én is vettem hálósat, s a Baross utcai gyógyszertárban - biztos több helyen lehet kapni - ajánlottak olyan betétet, ami együtt van a bugyival... hát kíváncsi vagyok :roll: azt mondják, hogy nagyon jó :shock:

Vjudit :D
Szerintem sem lehet a neocitran s a coldrexet szedni! Hívd fel a dokidat, az a legbiztosabb!!! Mielőbbi jobbulást!

Anita :D
Köszi a dícséretet! Szerintem is édes kis pofa :oops: Tiszta apja egyébként 8)
Szerintem írjál csak jó sokat, mert nagyon jól jönnek a tanácsaid :wink: Végül is a Te nagyManód a legkisebb testvér a topikban :wink:

kkriszti77 :D
Én is rátaláltam a linkre, még csak a fürdetést néztem meg, de tervezem végignézni :oops: Szerintem nem ciki, sőőt tök jó, hogy ezek fent vannak, s így bármikor meg tudod nézni..görcs pedig lehet a terhességtől! Nekem nincs, de már több helyen olvastam, hogy sok terhes anyukával előfordul!!

Nekem a bokám dagad, mint Drumkának, de érdekes módon a bal sokkal inkább!! Mellette nincs magas vérnyomim, két lightos kávé után is 104/64 volt ma délután is :oops: Nekem mindig nagyon vékony bokám, s csukkóm volt, így egy kicsit furán érzem magam, de ez legyen a legnagyobb bajom :wink:

Gemini :D
Mi van Rebekával???? Remélem, hogy jobban van?? Jelentkezz, ha van egy kis időd!!

Tittina :D
TESSÉK PIHENNI S FELADNI A MUNKÁT!! Én is csatlakozom azokhoz, akik szerint az anyagiak nem érnek meg ilyen típusú kockázatot!! Keress valami más munkát, ha nagyon kell a pénz, mint telefonálás, vagy bedolgozás otthonról....bocsi, ha hülyeséget beszélek, lehet, hogy ott nincs ilyen!!

Edit :D
Spenót-sóska :roll: hmmm ez tényleg érdekes :roll: Mi a spenótot szeretjük nagyon, majd csinálok is a hétvégén vagy hétfőn :)

Egyébként a máj magas vastartalmáról én is hallottam, minden listán szerepel a spenót s társai mellett :wink: Én azért is mertem/merem enni!

Holnap megyek dokihoz, remélem, hogy minden ok!! Majd jelentkezem!
Ma megrendeltük a babakocsit, ami kb 1-1,5 hónap még megjön :roll: Mütyürünk úgysem jöhet november vége előtt, addigra - ha időben jön - még lesz időm a huzatot is kimosni róla, s rendbe tenni. Én valahogy úgy vagyok vele, hogy szeretném, ha minden előbb meglenne, s utána már kényelmesen várhatjuk a babót, mint az, hogy a végén kelljen rohanni, hogy ha valami még nincs meg :roll: Nyílván ahol van olyan nagytesó, akinek a dolgai még nagyrészt megvannak, az merőben más, mert van mihez kapni, ha úgy alakul :roll:

Bízom benne, hogy senkit nem hagytam ki, s nem is untattalak Benneteket!?

Mindenkinek nagyon jó pihenést!
Apropó: nekem még semmi gondom az alvással :roll: kipp-kopp :lol:

Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Nem akartam én hülyeséget irni a neocitránnal kapcsolatban.Bár én egyiket sem szedhetem,mert cukros vagyok,de a hugomnak a dokija mondta.nekem még pl.mondta a doki a rubophent is.A védőnő meg a Neoangint mondta,hogy lehet szopogatni.Hát mostmár tényleg nem tudom,hogy mi az amit lehet,és mi az amit nem.

Szilvi:Köszönjük szépen.Az az igazság,hogy ha nem kaptunk volna ennyi mindent,akkor még mi sem tartanánk sehol.A ruhák 80%-a,a kiságy,meg a babahordó az a barátnőmtől van.A babakocsinknak,meg már egy hete itt kellene lennie,de még nem érkezett meg.Remélem mire a babó megszületik az is meglessz.Nem szeretnék másik után nézni,mert ebbe beleszerettem.

Kia:Szerdán akkor megyünk a szülésfelkészitőre?

Anita:Az nem lehetett semmi!!!!!!!!!Nekünk amúgy a korház,és az otthon 35Km.Remélem már jobban vagy.Vigyázz magadra.

Kép

Kép
ancsa03

Benszi
Tényleg "bálnatorna"! :lol:
Nagyon csini vagy, és gratula, hogy ilyen szép egyformán növeszted a piciket! :)
Pihenj sokat!!!

Terhesség alatti torokfájós-takonykór
Oscillococcimum - asszem így írják, homeopátiás bogyó, én Sebivel is meg most is belefutottam a 12. hét előtt egy jó nagy taknyosságba, és gyönyörűen helyrehozott 1-2 nap alatt!

Kia
Köszi a vigasztalást! :) Azért nem nagyon parázok a súlyomon, ma pl. olyan lagziba megyünk, ahol palacsinta-party lesz?! :lol:

Anita
Epegörcs?! Brrrrrrrrrrrr... Szegény te! Szörnyű lehetett!!! :(
Kapucnis törcsi: az ötlet nem rossz, de én csak kisebb méretűt kaptam, és abba már az elején se akart sehogy beleférni a gyerek?! :lol:

Fürdetés
Én is próbáltam a textilpelust a vízben, de nekünk marhára útban volt. Szóval pár nap után semmit se tettünk a kiskádba, Zsombor ügyesen fogta Sebit, és seperc alatt megfürdette, és annyira ügyes volt, hogy Sebi nagyon élvezte a vizet (kivéve ha épp szopi előtt volt a fürcsi, mert akkor ordított... :lol:).

Szilvi
Igen, az elején mindegy, csak a dallam, meg anya figyelme számít. De pl. csellista barátném klasszikusokkal "tömi" a 7 hónapos lánya fejét :lol:, és ő azt mondja, hogy Mozartot már teljesen jól megismeri és szereti a kicsi!!!
Sebi: hát csak az aggaszt, hogy majd hogyan alakul így a beszéde? így se volt túl jó a kiejtése, mert nagyon korán kezdett beszélni, és akkor még egy csomó hangot nem tudott jól formálni, de azokat már rosszul tanulta meg, és nem érzi a különbséget, ha helyesen visszaismétlem neki. Az új szavakkal eddig nem volt baj, azokat szépen mondta. De most?! :( Egy csomó "foghang" (sz, v ...) problémát okoz. Asszem korán megyünk majd logopédushoz... Nem akarom megvárni, míg kinő ott a foga, a fogdoki szerint viszont tejfoghoz nem szokás pótlást csinálni... :(
A vadiúj babakocsi huzatát akarod kimosni? Öööööö... minek? Ált. elég macerás levadászni a kocsiról, örülj, hogy nem kell vesződni vele. Ahová meg a pici teszi a fejét meg úgyis érdemes egy pelust teríteni, hogy ne a kocsit bukja-nyálazza össze - szerintem. :roll:
Sőt, én a sportkocsiba, amikor Sebi már nem a mózesben volt, egy kispokrócot húztam egy nagyméretű párnahuzatba, és beleterítettem a vízszintesre fektetett kocsiba, hogy a hevederek-ilyesmik ne zavarják. Nagyon jól bevált!
Alvás: pár hete én is szuperül alszom, a pici bár nagyon lent van nem nagyon ugrál a hólyagomon, így megúszom az éjszakákat 1 pisiléssel, és már alszom is tovább. Sebi is végre átalussza az éjszakákat, hozzá se kell kelni. No és a párom se horkol, mióta diétázik, szóval nagyon jó ennyit pihenni! :) Erre ma reggel 1/2 7-kor már kopácsoltak vmelyik szomszédban, lakásfelújítás! Azért szombaton reggel?!?!? :evil: Az uramat bezzeg nem zavarja, alszik mint a tej! :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
Goodfairy!
Köszönöm az üdvözlést és a pelustanácsot!
Kia! Én a Fóti Corában láttam ezt a nagyon komoly fürdőgatyeszt! Asszem volt rajta egy béka is. :lol:

Kép
nyafi

Sziasztok!

Kriszti
Szívesen adok Rennie-t, ha nagyon szükséged van rá... :wink:
Nekem van - mindig figyelem, mert az létszükség!!
Azt a pár videót már én is megnéztem..

Szilva
Remélem minden rendben volt a dokinál.
Bokadagadás ügyben jobbulást!

Ancsa
Szerdán - persze :wink: szerintem úgy fél 1 körül ott leszek a bejáratnál.
...és legalább megismerjük egymást az iwiw miatt.

Cas
Jó étvágyat a palacsintához!
De rég ettem.... :roll:
A lakásfelújítók várhattak volna kb. 8-ig.

Nyafi
Mi a Budakalászi Cora-ba járunk - és nem láttam olyan gatyeszt..
De Apa nagyon nézegette az ágyakat, kádakat, cumisüvegeket stb... na és persze a legdrágábbakat mutogatta :lol:

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Cas:Irigyellek,hogy egy pisiléssel megúszod az éjszakát,én óránként járok pisilni.Jobb napokon kibirok két órát.

Kép

Kép
ancsa03

Nagyon fincsi palacsintákat ettünk a lagzin, csak korán hazajöttünk, mert elfáradt Sebi is, meg a pocakom is, és a férjemnek meg holnap dolgoznia kell. :(

Kia
Most meg lakásavató buli van egy másik szomszédnál! Nem egyszerű az élet?! :D

Ancsa
Én is csodálkozom magamon, pár hete van csak így, az első 6 hónapban én is 2 óránként keltem! :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok! Ancsa! Én is már csak 2x járok éjjel pisilni!Idővel biztos csökken. Nekem ez egy hete van.

Kép
nyafi

Sziasztok!!

Van egy felesleges babaőrzőm eladó! Erre a linkre kattintava meg tudjátok nézni pontos leírással. Az ára: 27000ft!

http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=43

Érdeklődni: priviben, vagy az adrinalin22@vipmail.hu-n lehet.

Mindenkinek jó pocakoskodást kívánok!!
Vendég

Sziasztok!

Én este megyek - elalvás előtt 2-3x , és nem kelek fel minden hajnalban :wink: csak, ha Manó nagyon aktív... :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Cas irigyellek...
Ennyit bulizni :lol:

Azt hiszem a jövőhéten eszek palacsintát :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Dokinál minden rendben találtatott :D Mütyür-Manó kb 1400gramm, s 39-40cm, szépen, rendben fejlődik. méhnyak 3cm-s, változatlan..kipp-kopp :lol:
Tényleg, tudja valaki, hogy melyik a "fontosabb" a méhnyak hossza, vagy a méhszáj zártsága??? :roll:

Lakás - kórház távolság nálunk kb 80-90 km, ami elvileg autópályán nem vészes, de ezen az - egyébként egyetlen pályán - késtük le a repülőgépünket, így nem tudom, hogy mi lesz.... :roll:

Éjszakai pisilés: hááát ahogy leírtam, hogy én nem járok, attól fogva éjszakánként 3x :shock: , viszont lement a bokámról a dagadás, s kilóban is másfél kilóval kevesebb vagyok....tuti, hogy összefügg 8)

Ja, és kaptam duphalacot, hogy megkönnyítse amit meg kell :oops: , mert én, aki mindig szedtem hashajtót a babó előtt, a terhesség alatt rendbejöttem (milyen büszke is voltam magamra, s a kismanóra), s pár napja ismét nehézkes az "ügy", ezért kértem vaalmit....úgy tűnik segít...s ezt otthon is lehet kapni, s lehet terhesség, sőt szoptatás alatt is használni (persze orvos beleegyezésével). Azért írtam le, hátha valamelyikőtöknek vannak hasonló "gondjai" :oops: :wink:

Cas :D
Klasszikusok - háát én sajnos nem értek hozzájuk, de a forgón, amit vettünk Mozart, Bach muzsikát játszik, így lehet, hogy a gyerek majd szeretni fogja :wink:
Babakocsi ügyben azt hiszem igazad van...valahogy nem is gondoltam bele, csak abban, hogy ugyebár mindent mosunk, ami a babáé lesz, s akkor ugyebár ezt is kell.....de hát tényleg kell a feje alá pelus, s lehet, hogy pléd is, ezek pedig ki lesznek mosva :lol:
Sebi foga: hááát a hangképzésre nem gondoltam, hogy őszinte legyek...biztos tud valami okosat a logopédus :roll:
Palacsinta: a közelünkben nyílt egy isteni palacsintázó óriáspalacsinta, benne forró csokis süti, csokiöntettel leöntve, s mellette egy adag csokifagyi :oops: nyam-nyam, nagyon finom...otthon, Magyarországon pedig mindenhol túrós palacsintát ettem csokiöntettel :oops: Nekem valahogy az édesség jobban bejön, mint a sós kaják...sajnos :)

Felrakom a képet, amit kaptunk, bááár szerintem ilyenből már több is készült :)
Kép

Szép vasárnap délutánt! A Forma 1-t ma nem nézem :twisted: :evil: mert már megnéztem az eredményt :twisted: :evil:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Kia
Félreértés ne essék, a szomszéd lakásavató bulijába mi nem voltunk hivatalosak, csak az erkélyen való viháncolásukat "élvezhettük" hajnal 2-ig, mert erkélyszomszédok vagyunk, és a hálónk ablaka is oda nyílik! :twisted:
Morogtam kicsit a férjemnek, hogy a fenéért nem lehet halkabban mulatni, aztán azon kezdtünk viccelődni, hogy pár hónap múlva úgyis visszakapja, ha a pici is olyan lesz, mint Sebi, hogy az első 3 hónapot gyakorlatilag végigbömbölte! :lol:

Szilvi
A méhnyak hossza is árulkodó, de a zártság a fontos, én úgy tudom!
80-90 km nem kevés, bár unokatesóm mindkét gyerekét jött fel Gyöngyösről a MÁV-kórházba megszülni, szerintem az is bátor dolog volt... :roll: És persze nekem se lesz könnyű eljutni a kórházamba, ha mondjuk leesik egy kis hó, és a csúcsban kell elindulnunk ráadásul... :roll:
Azért én drukkolok magunknak, hogy beérünk!!! :lol:
Az a palacsinta nagyon ütősen hangzik, még jó, hogy nem itt van a közelünkben, mert már végem lenne... :lol:
A kép nagyon aranyos, már én is nagyon várom a köv. UH-t (kb. 1 hét), jön a férjem is, meg Sebi is, remélem képet is kapunk, meg a felvétel is jó lesz, és mindent rendben találnak! :)

Egy barátnőm ma szül úgy néz ki, már tűkön ülök. Reggel mentek be, de még ki vannak kapcsolva...
Aggódom picit, mert a lány pici vékony balerina, apuka meg 4 kiló fölött volt, és nem csináltak UH-t csak a 30. héten nekik utoljára... szóval senkinek dunsztja sincs, ki fog-e férni... :x

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi!Nagyon ari a babóca!!!!!!!

Kiváncsi vagyok,hogy a mienk mekkora.Az a baj,hogy a Szabolcsba nem irják a súlyát,na de majd kiharcolom.

Annyit beszéltetek a palacsintáról,hogy már folyik a nyálam utána,és nem ehetek belőle :( :( :( :( :( Na de ha megszületik a babó ennyi bűnözést én is megengedek magamnak.

Nyafi:Remélem nekem is eljön ez az időszak.

Kép

Kép
ancsa03

Jajj Ancsa :oops:
Bocsánat!! Nem csinálok ilyet többet :oops: :oops: :oops: Csak hááát salátákról nem tudok ám ilyen nagy beleéléssel írni :wink:

Cas :)
Köszi az infót! Bízzunk a legjobbakban, hogy egyikünk csemetéje sem az autóban jön majd világra 8) :shock: UH-n biztos, hogy minden rendben lesz :!:
Barátnődnek mennek a drukkok!!! Csak megnézték a szülés előtt, hogy mire számítsanak :roll: vagy neeem :?:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi:Nem is azért irtam!!!!!!!!!!!!!!!!Nyugodtan bármiről,hozzá vagyok szokva.A férjem is nagyon édesszájú!!!

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Szilvi
Örülök, hogy minden rendben...
Mi sajna már rég kaptunk UH képet.

Cas
Az nem jó... hajnali 2-ig buli.... és ti nem tudtatok pihenni...
Remélem a barátnődék ügyesek lesznek és minden rendben zajlik le (vagy már zajlott)...

Ancsa
Ti 2-3 hét múlva mentek Uh-ra?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Furcsa, mi minden alkalommal legalább 5 képet kapunk a manóról! :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: Mindent, amit mér, azt megkapjuk képen (Bpd, Oid, FL, szívritmus stb) Sosem kell kérni, a vizsgálat után kihúzza a szalagot és az összes képet odatűzi a kiskönyvembe az aznapi "bejegyzése" mellé.
Én pénteken voltam vérvételn és vizeletet vittem vizsgálatra, ma hívott anyósom, hogy holnap mehetünk az eredmények után. A vér már megvolt aznap, de a vizeletet le kellett oltani. Szerencsére NEGATÍV!!! Remélem, a vérkép és a vércukor is jó lesz! :)

NA, puszi mindenkinek!
megyek, mert szörnyen fáj a derekam és nagyon keményedik a hasam. :roll: :( Mostanában egyre gyakrabban keményedik. :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?