Sziasztok!
Nati, Vicuska én is egyetértek a többiekkel, gyertek és meséljetek mert igenis érdekel, hogy mi van veletek, de látom jöttök úgyhogy nem noszogatlak tovább benneteket
. Még csak annyi, hogy már elnézést a kismamiktól, de most inkább rajtatok a topic szeme, hogy sikerüljön a babó! A pocakosokra is kíváncsi vagyok ám nagyon, hogy hol jártok a növekedésben és minden rendben legyen
. Na jó eldugulok úgyis látom, hogy minden rendben van ezzel a topiccal, szuper jó kis csapat jött itt össze
.
Gabi, tényleg szép lett a házatok, biztos jó sokat dolgoztatok rajta.
A légzésfigyelőről annyit, hogy mi kaptunk, de nem használtuk mert mi is hallottuk, hogy többször beriasztott már és nem volt semmi gond. Persze nem lebeszélni akarlak róla mert lehet, hogy ezekből is van többféle minőségű és lehet ami szar az beriaszt feleslegesen. Bébiőrző viszont jó vásár, mi már használtuk mikor Anita szüleinél buliztunk, Levi fent volt az emeleten(aludt) mi meg lent voltunk és minden kis nyekkenését hallottuk, persze azért így sem voltam teljesen nyugodt, úgyhogy néha felmentem megnézni.
Elhiszem, hogy párodnak nem nagyon tetszett Levi magzatmázasan
, de szerintem ha meglátná így a ti kis lurkótokat ahogy kibújik máris megváltozna a véleménye
, úgy gondolná, hogy a legszebb dolog az életében amit lát
. Férjem végig bent volt velem a vajúdástól a szülés végéig, nagyon sokat számított nekem, utólag sem bánta meg mert nagyszerű élménynek tartotta leszámítva azt a sok vért
. Ő egyébként elég kíváncsi emberke, és bírja is nézni az ilyen dolgokat. A szexet meg ugyanúgy kívánja velem mint eddig, szerencsére nem lett gond ebből
. Na de majd meglátjátok hogy alakul, természetesen mindenki máshogy vélekedik erről.
Vicuska gyere majd és mesélj, hogy mi volt ma a dokinál!!!!
Tand, Anita már írta, hogy tud segíteni konty ügyben, ugyanaz a fodrászunk és tényleg nagyon jó, aranyos és nem drága. Szólj ha kell a tel.szám.
Chrissyy anno hozzám is jött a védőnő hallgatni a szívhangot, olyan jó az a kis szerkezet. Mikor hallgatta a v.nő Levi pont rugott egyett
, biztos jelzett, hogy most már elég, hadjatok pihenni
Kata, igen az egyszeri anyasági támogatás 60.000ft, vettünk is a Levinek egy-két dolgot belőle
úgyhogy jól jött, kár, hogy nem folyamatos
. A családipótlék meg 11.700ft, asszem idén emelték meg kemény 700ft-tal
. Hozzáteszem nem tudom mit akarnak ennyi családip.-kal, még az 1havi pelenka adagot sem fedezi.
Judy, na igen vannak ilyen gyökér emberek, hogy képesek még a dísztárcsát is lelopni az autóról
. Azóta vettetek rá másikat vagy inkább maradt úgy ahogy van, nehogy megint lelopják?
Bocsi ha nem mindenkire reagáltam, de SZERENCSÉRE elég sokan vagyunk és nem tudom észben tartani, hogy ki mit kérdez vagy ír. Sokszor inkább jegyzetelek.
Szép napot mindenkinek, lehet jövök még. Holnap meg pihenőnap, anyósom jön Levire vigyázni mi meg megyünk apával motorozni
, már alig várom.