Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska, jól tudod, ha idén mész el táppénzre, akkor a 2006-os év átlegkeresetednek (ha akkor voltál esetleg táppénzen, akkor azzal együtt) a 75%-a. (Csak a százalékban nem vagyok biztos, de a többi így van!)

Gabi, én mindenképpen az Opel Astra-t ajánlom a kettő közül! Nekünk régebben egy 94-es F Astra-nk volt, most meg egy 2001-es G Astra-nk van és mi nagyon meg vagyunk (voltunk) vele elégedve. Sőt most abban gondolkodunk, hogy le kellene lassan cserélni egy H Astra-ra. Csak sajnos nekünk is mindig vannak olyan elvárásaink egy autóval, ami a saját kategóriájához képest mindig többe kerül (pl csak kombi autót veszünk illetve csak diesel lehet)!

Ani, mindjárt megkeresem a képet rólad!

Kép
tand

Chrissyy!
A vérnyomásod tényleg nem a legjobb, de szerencsére a baba szívhanga szuper! :lol: Most már mindenképpen pihenj minél többet!

Kép
tand

Vicuska, Nati!

Én sem szeretném, ha nem jönnétek ide hozzánk írni, hogy mi van veletek!
Igaz én sem tudom, hogy mi az amiket írtok, de érdekel, úgyhogy tessék leírni továbbra is mindent, ne kelljen könyörögni!
Nagyon nem akarom a többieket ismételni! Egyetértek mindenkivel!

Gabi! Nagyon szép lett a házatok, ügyesek vagytok. Jó kocsivásárlást! A két autó közül én is az Opelt ajánlanám!
Vendég

Amúgy én végig csak zuhanyoztam, nem akartam semmit elkapni. Nyáron mi sem voltunk fürdeni, pedig jó lett volna. Ha esetleg kimentem apával pecázni, akkor is csak a lábamat lógattam be a vízbe, max térdig.
Szerintem ne fürödjetek, csak zuhanyozzatok!

Andi, megpróbálok minél többet pihenni, csak szinte minden napra jut vmi.

Mindjárt jövök, visszaolvasok még!
Vendég

Most megyek!

Még el kell mennem az OTP-be, aztán meg fel kell mennem a munkahelyemre leadni a melós ruhámat, cipőmet, sapkámat és egyéb kellékeket!

Termeljetek addig is sokat és megpróbálok ma még jönni!

Addig is pussz nektek, jók legyetek!
És írjon mindenki: Nati, Vicuska ez elsősorban nektek szól!!! De a többieket is várom!!!
Vendég

Csajok, szerintem a táppénznek semmi köze a tavalyi fizetéshez!!! Azaz éppen aktuális fizetésednek a 70 %-a.

A szülés éve előtti éves fizetésedet nézik majd. Úgyhogy Vicuska, ne aggódj, a 2006-os fizetésed nem fog számítani!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok,
hát, csak beteg ne legyen az ember... Reggel korán indultunk vérvételre, ahol sikerült megint a béna banya kezei közé kerülnöm, jól meg is döfött, de szokás szerint átadott egy kollégának, aki egyből levette a legalább 6 fiolányi vért :twisted:
De jó hír, a 3. napi hormonom teljesen jó, bár ez eddig is jó volt, csak a 21. napi prolactin volt kicsit magasabb
Aztán mentem a háziorvoshoz, ahol szintén eltöltöttem a fél életem, felvett tegnaptól táppénzre és megbeszéltük, hogy bizalmasan kezeli az infókat. Mivel a sógornőméknél történt nyáron a tragédia, nem szeretném, hogy a család most még miattam is aggódjon, így csak a páron tud mindenről, meg egy-két barát és Ti :wink:

Ani,
igyekszem mindent beírni az aláírásba, tegnap azért nem szóltam, mert még előttem is bizonytalan volt mikor mi lesz, de most már tudom. Édes a kisbaba, amit próbaként tettél fel!!!! Az fog a nevünk mellé kerülni????

Gabi,
nagyon klassz lett a házatok, gratula a bátorságotokért hogy belekezdtetek!!!! Mi tavaly építkeztünk és most a lábazatra keresünk elérhető áron követ...

Lányok,
van valakinek infója hogy egy laparos műtét után mennyit "kell", "lehet" adni a dokinak? Anesztesnek is kell??? Jézusom, szerencsére annyira tájékozatlan vagyok ebben a témában....

Kismamik és leendő kismamik, ma jártam a Tescoban és nagyon helyes olyan kismamis féle felsők vannak féláron!!! Igaz, többségük nyári, de nagyon szép hímzett, vettem is egyet :wink:

Andi,
rettenetesen sajnálom, hogy feltőrték a kocsitokat, meg betőrtek hozzátok, nem tudom én hogy viselném, biztos halálra rémülnék. Ennyire veszélyes helyen laktok???

Alexa,
Bocsi, nem vagyok biztos, de te váltottad ki a clostilt mikor már terhes voltál, ugye? Hogy sikerült elérnetek, hogy fél év sikertelen próbálkozás után már kaptál gyógyszert?
így egy hsg után már nem biztos, hogy még egyet bevállalnék, inkább altassanak el!!! Jól bírom a fájdalmat, a gyökérkezelést is érzéstelenítő nélkül csinálja a dokim, de tegnap tényleg olyan érzésem volt, mintha szülnék. Hárman dugtak, húztak, nyomtak belém valamit és meg azt hittem kipurcanok.

A belső méhszáj zártságáról én se tudok sokat, csak azt, hogy olyan ritka mint a fehér holló... Sikerült produkálnom, legalább BB-nek lesz egy kihívás és remélhetőleg sikerélménye :wink: , mert én baba nélkül nem hagyom békén :wink:

Kata, Judy,
hogy vannak a focisták? Rugdosnak már? Judy, nem te voltál ma a tescoban fél 11 körül? Kicsit hasonlított rád a hölgy, már jó nagy pocija volt, azért nem szólítottam meg.. Lányok, Ti mikor raktok fel pocakos képeket????? Kíváncsi vagyok mekkora már!!!

Maci,
sajnálom, hogy BB-nél már nem volt hely, én is láttam már Rubl-it, más mint BB, de nagyon korrektnek tűnik!!!!

Chrissyy,
én nem értek hozzá, de rossz, ha ennyire alacsony a vérnyomásod? Kávét nem próbáltad?
Vendég

Sziasztok!

Nati, Vicuska én is egyetértek a többiekkel, gyertek és meséljetek mert igenis érdekel, hogy mi van veletek, de látom jöttök úgyhogy nem noszogatlak tovább benneteket :D . Még csak annyi, hogy már elnézést a kismamiktól, de most inkább rajtatok a topic szeme, hogy sikerüljön a babó! A pocakosokra is kíváncsi vagyok ám nagyon, hogy hol jártok a növekedésben és minden rendben legyen :D . Na jó eldugulok úgyis látom, hogy minden rendben van ezzel a topiccal, szuper jó kis csapat jött itt össze :D .

Gabi, tényleg szép lett a házatok, biztos jó sokat dolgoztatok rajta.
A légzésfigyelőről annyit, hogy mi kaptunk, de nem használtuk mert mi is hallottuk, hogy többször beriasztott már és nem volt semmi gond. Persze nem lebeszélni akarlak róla mert lehet, hogy ezekből is van többféle minőségű és lehet ami szar az beriaszt feleslegesen. Bébiőrző viszont jó vásár, mi már használtuk mikor Anita szüleinél buliztunk, Levi fent volt az emeleten(aludt) mi meg lent voltunk és minden kis nyekkenését hallottuk, persze azért így sem voltam teljesen nyugodt, úgyhogy néha felmentem megnézni.
Elhiszem, hogy párodnak nem nagyon tetszett Levi magzatmázasan :D , de szerintem ha meglátná így a ti kis lurkótokat ahogy kibújik máris megváltozna a véleménye :D , úgy gondolná, hogy a legszebb dolog az életében amit lát :D . Férjem végig bent volt velem a vajúdástól a szülés végéig, nagyon sokat számított nekem, utólag sem bánta meg mert nagyszerű élménynek tartotta leszámítva azt a sok vért :shock: . Ő egyébként elég kíváncsi emberke, és bírja is nézni az ilyen dolgokat. A szexet meg ugyanúgy kívánja velem mint eddig, szerencsére nem lett gond ebből :roll: . Na de majd meglátjátok hogy alakul, természetesen mindenki máshogy vélekedik erről.

Vicuska gyere majd és mesélj, hogy mi volt ma a dokinál!!!!

Tand, Anita már írta, hogy tud segíteni konty ügyben, ugyanaz a fodrászunk és tényleg nagyon jó, aranyos és nem drága. Szólj ha kell a tel.szám.

Chrissyy anno hozzám is jött a védőnő hallgatni a szívhangot, olyan jó az a kis szerkezet. Mikor hallgatta a v.nő Levi pont rugott egyett :D , biztos jelzett, hogy most már elég, hadjatok pihenni :D

Kata, igen az egyszeri anyasági támogatás 60.000ft, vettünk is a Levinek egy-két dolgot belőle :D úgyhogy jól jött, kár, hogy nem folyamatos :roll: . A családipótlék meg 11.700ft, asszem idén emelték meg kemény 700ft-tal :evil: . Hozzáteszem nem tudom mit akarnak ennyi családip.-kal, még az 1havi pelenka adagot sem fedezi.

Judy, na igen vannak ilyen gyökér emberek, hogy képesek még a dísztárcsát is lelopni az autóról :twisted: . Azóta vettetek rá másikat vagy inkább maradt úgy ahogy van, nehogy megint lelopják?

Bocsi ha nem mindenkire reagáltam, de SZERENCSÉRE elég sokan vagyunk és nem tudom észben tartani, hogy ki mit kérdez vagy ír. Sokszor inkább jegyzetelek.
Szép napot mindenkinek, lehet jövök még. Holnap meg pihenőnap, anyósom jön Levire vigyázni mi meg megyünk apával motorozni :D , már alig várom.

Kép
vikike_

Vikike,
látod, nem hagyjuk magunkat, nem tudtok lekoptatni :wink: Jövünk, csak győzzük követni egymást!!!! Levi teljesen rendben jött már?

Vicuska,
mikor mész dokihoz? Kíváncsi vagyok, hogy mit lát vagy mit nem lát :wink: És szuper, hogy ferti is mellette van!!!!
A gyesben és járandóságban nem tudok segíteni, mert én már azt is hallottam, hogy nem az előző évi átlag, hanem a szülési szabi előtti 12 hónapnyi átlag.. Szóval nem tudom, mi az igazság, de a lányok szerintem hitelesebb infókat tudnak!!!!
Kitartás, megy a drukk!!!!!!!!
Este még jövök, de most dolozom is és csak egy internet dugónk van, így dugdosom hol a gépbe hol a laptopba (azon nem akarok babanetezni)
pusz mindenkinek, végre süt a nap!!!!!!
Vendég

Nati én szerencsére mikor mentem, hogy vért vegyenek tőlem mindig kifogtam egy kedve és nagyon ügyes nőcit, akkor lehet, hogy tőled is ő vette le most. Örülök, hogy rendben van a hormonod és a prolactin az mit takar, nem értek hozzá :roll: ? A laparos műtét kapcsán sajnos nem tudok segíteni, szerintem attól függően kapjanak pénzt, hogy mennyire voltak normálisak veled, én a szülésnél is így adtam pénzt a dokimnak.

Kép
vikike_

Nati, köszönöm az érdeklődést Levi nevében is :D , igen már rendbe jött még egy kicsit taknyos, úgyhogy orrszívózunk ami nem igazán a kedvenc játékai közé tartozik :shock: , ja és még ma azért kapja a gyógyszert, olyan ügyesen lenyeli büszke vagyok rá, még hátra is hajtja a fejét mikor lenyeli :D .
Örülök, hogy nem sikerül lekoptatni benneteket :P !!!!!!!!
Október 4-én akkor neked is meg Anitának is nagyon szorítunk!!!!

Kép
vikike_

Vikike,
a prolactin gátolja a peteérést és a tüszőrepedést (úgy tudom - bár nekem ezzel sose volt gond), s a sok stressztől lehet magas. Ezért iszom Masto cseppet már egy jó ideje, de abba akarom hagyni... Kata is ezzel küzdött egy jódarabig...

BB most is nagyon normális volt, szerintem nem lesz másként jövő héten sem (nagyon remélem!!!!!). Még bántotta is a dolog, hogy nem sikerült, többször elnézést is kért, de én már nagyon örültem, hogy abbagyta!!!!

Tényleg Vicuska, neked volt valamikor vérvétel? Azon minden rendben volt?
Vendég

Sziasztok!

Nati!Igaz Alexaa nem válaszolt a kérdésedre,nem tudom,hogy ő is úgy volt-e mint mi,vagy ránk gondoltál.
Én 2006. aug. végén hagytam abba a diane-35 szedését,utána szept.-ben,okt-ben volt rendesen mensim aztán már csak dec. végén,akkor is azért mert a Sch.Zs. írt fel norculotot.Utána vártam-vártam de semmi,persze egy halom tesztet megcsináltam.Márc. elején visszamentem a dokihoz,hogy mensi sehol+ baba se,csináljunk már valamit,hogy beállítsa a ciklusomat.Én kértem ezt tőle,mivel nagyon idegörlő volt,hogy hónapok úgy teltek el,hogy se mensi,se bébi.Erre írta fel a clostylbegitet napi 1-et 5 napig,persze előtte újra norculot,hogy legyen mensim és el tudjam kezdeni a clostyl-t.Aztán jött a 21. napi progesteron szint mérés,ami semmi jót nem mutatott,és akkor írta fel a napi 2 clostyl-t,amit már nem kellett beszednem,mert megtörtént a csoda..és innen már ismeritek a történetet :D .

Köszi csajok az infot + a tanácsokat kocsival kapcsolatban,de ez a férjem asztala,úgy is ő dönt.

Örülök,hogy tetszik a házunk,tényleg sok munka volt vele.
Ja és terméskő lábazatra:Eplényben van egy bánya,ott közvetlen lehet vásárolni ilyen követ,ez sárgás színű.Nem tudom most milyen árban van.Majd nézek Neked telefonszámot.

Üdv:Gabi
Vendég

Gabi, Alexa ne haragudjatok, hogy összekevertelek Benneteket... Alexa, Te hogy estél teherbe?
Gabi, ez tényleg csoda, ami veled történt!!!!
A terméskő telcsinek nagyon örülnék, ma is néztünk egy helyen.
Vendég

Nati!Gabi volt az,akire gondoltál,nem én.Én is szedtem Clostit,de Martinka jóval később,spontán sikerült.
Vendég

Nati!

Itt a telcsiszám,remélem ez az.Régebben adtak el követ ott helyben is,nem tudom hogy most mi van.Azért érdemes megkérdezni.Szerintem ott olcsóbb mint kereskedőnél.Amúgy ez mészkő és akkoriban mikor mi forgalmaztuk mediterrrán és vad mediterrán volt a fantázia neve.

8413 Eplény, Kőbánya 1.
Kőbányászat, kőfejtés, kőfeldolgozás
Telefon: (88) 453-668

Vendég

Köszi Gabi,
este Apát ráeresztem, ő intézi ezt a "projectet".
:wink:
Vendég

Nincs mit! a körzet 88-as.(Nem tudom mit csinált ez a gép)

Vendég

Na már egyre több oldalra férünk csak el, és egyre átláthatatlanabb.

Ha van valami ötletetek hogy lehetne csökkenteni a méretet vagy leegyszerűsíteni. Vagy bármi....

Szóval nem tudom mi legyen a táblival :( Ez így már nem igazán segít.

madiani

Ani,
nagyon extra a tálba, nekem tetszik :P A vércsoportom 0+, akárcsak Apának. Ez jelent valamit, nem tudjátok?
Vendég

Ani,
mi lenne, ha mindig csak egy drukk lenne az oszlopban, az éppen legaktuálisabb. Ha mindenki beírja az aláírásba, akkor tudod követni és időnként frissíteni. Vagy ha egy kevés, legyen csak mindig a következő heti...
Más ötletem nincs.
Bár ha már majd mi is bebabásodunk, akkor pár oszlopot akár ki is lehet venni és csak koncentrálni a babás dolgokra...
Vendég

Na akkor úgy csináltam hogy annyi drukkot raktam be egyszerre ami kifér a segédanyagok miatt mindenkinek van egy sorszélessége ahoz igazítottam. Kivéve Judynál (ez nem kivételezés) mivel ő nem tudja az aláírásába beírni.

madiani

Sziasztok!

UH-on doki szerint volt pém,látta a sárgatestet,meg a méhnyh-m szerkezetén hogy megrepedt a tüsző :D
Az utrot felemelte 3*2-re,nem tom mér :roll: lehet mert mondtam,hogy nem emelkedett fel a hőm?
Jövő csüt-ön kell visszamennem.akkor lesz inszem.utáni 10.nap.úgyse fog még látni semmit se. :shock: :evil:

Nati!

akkor jövő csütz-ön lesz a lapar???millió drukk,legalább nem fog fájni és több mindent lát,mint a hsg-n úgyis.Több legyet ütsz egy csapásra.ha ven összenövésed,letapadásod,cisztád,endometriosisod-persze neked ezek közül egy sincs :lol: :wink: -meglátja és meg is tudja szűntetni :D
Szóval hajrá!!!!!!!!!!! :P
Vendég

Na látod Vicuska minden oksi lesz Kép is meg volt most már csak a hőfentartó energiákat küldöm neked! Légy optimista, igenis látni fog a dokibácsi valami Kép -ra utaló jelet! Javítottam a tábli, de kicsit várok még hátha valaki szól még egy újabb változtatás miatt, ha holnapig semmi felteszem az újat.

madiani

Vicuska,
ez nagyszerűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!! Szuper!!!!! Jövő héten pedig lehet, hogy lát már valamit!!! Vasta méhnyka vagy nem is tudom :roll:
Jó éjszakát mindenkinek, szép álmokat!
Vendég

Ani

jó a fotód!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Zűrösen indult a nap. Jogsim, forgalmi eltéve, slusszkulcs és a belépőkártyám otthonhagyva. Nem vagyok formában. :)

Andi
Húsvétkor elindultunk a párommal felfedezni a környékbeli falukat és csurgó nagyon a szivünkbe lopta magát. A fagyijukról nem is beszélve. :)
Nézegettük Bodajkot is, az is nagyon szép, de nagyon drágák a házak. :(
Fodrászt nem ismerek fehérváron, volt osztálytársamhoz járok bordányba. :)

Ani
Wow, nagyon jó az avatarod. :)
Látom, már nevetek is van. Mi még nem gondolkodtunk rajta, viszont keresztanyuka már van. :D
Csatlakozom a "papolásodhoz". :)

Gabi
Köszi az infókat. A romahelyzetről nem tudok sokat. Többen tanácsolták, hogy nézzünk be a kocsmába, ott van a legtöbb infó. :D
Huncut férjed van. Nekem is ajánlgat ilyen gyógymódokat. :)
Légzésfigyelőn én is gondolkodom, de még hangyabokányit korai lenne. Övterelőt vadászok, újan nagyon drága. Egyik munkatársam rögtön azt nézte, hogy is lehetne otthon összebarkácsolni. Lehet, hogy megkérem anyukámat egy kis gondolkodásra. :)
Aztaaa, nagyon ügyesek vagytok. Nagyon szuper lett a házikótok.
Opelre szavazok én is! Mi egy éve vettünk egy A-s Vectrát a nagybátyámtól. Imádom! Még a legkisebb boltban is lehet alkatrészt kapni hozzá és nem egy ökör ára.

Nati
Hű, nem irigyellek! Remélem, hamar kiderül a turpisság és végre +++++ hírekkel jössz. :)
Még a végén ki kell néznem teszkó járatba. :D

Vicuska
Köszi, megnyugodtattál RL-vel kapcsolatban. Már szeretném, ha péntek délután lenne.
Gratula a pé-hez. :)
Vendég

Vicuska, ez nagyon jó hír!!! :lol: :lol: Már csak türelmesnek kell lenni, és minden oké lesz!!

Nati, remélem rólad is ilyet olvasunk nemsokára!! :wink: Akkor ez a hónap ebből a szempontból kilőve, de a következő a tietek!!

Maci, most olvastam valahol Fehérvárcsurgón egy házat 6.2 millióért. Megkeressem a hirdetést?? Vagy most nem aktuális még??

Tapasztalt kismamik, segítsetek!! Kissé aggódom: tegnap nem éreztem olyan intenzíven (relatív a többi naphoz képest...) Gergő mozgását?? Normális ez?? Én azt gondoltam, hogy minden nap egyre erősebb lesz!! Vagy nem??? Remélem nincs semmi baja!! Légyszi reagáljatok erre nekem mielőbb!! Előre is köszi!!!

Kép

Kép

hoppá

Ja, és Gabi, már ezerszer akartam írni: nagyon ügyesek vagytok!! Szép lett a házatok!! Le a kalappal!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Kata
Persze, hogy érdekel a ház. Köszi, hogy gondoltál rám. :)
Vendég

Megnyugodtam :lol: :wink: : felébredt a kicsi fiam, megint mocorog!! :wink:

Maci, mindjárt írom priviben a házat! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Bocs Maci, később írom, most elmegyünk itthonról.

Kép

Kép

hoppá

Kata
Ne aggódj, 6ig ráérek. :)
Vendég

Sziasztok!
:P
hőm megemberelte magát,36,5!!!!!!!!! :lol:
tudjátok,ez nálam király!tegnap 36,3 volt csak.
hasim+derekam fáj,mint mensi előtt :?
Babások!mikor meg kellett volna jönnie előtte volt ilyen tünetetek? :roll: vagy nem szabadna semminek fájnom :?

Szép hétvégét!
Vendég

Vicuska
Nekem fájt a pocim, aztán mégse történt semmi...
Ameddig Piri anyó kerül, addig nincs gond. :)
Vendég

Szép,napsütéses napot mindenkinek!!

Vicuska!!Volt peteérésed?Ez naggggggyon jóóóóó hííííír!!!!Szorítok!!!

Tök jók a képek,avatarok!Már többször próbáltam az avatarba én is tenni valamit,de annyira kicsi lett a kép,hogy semmi sem látszott belőle. :(

Ja,és látom a táblázat is fel lett dobva!Nagyon aranyos!!

Kata!Martinkának is voltak lustálkodós napjai,persze én is paráztam ilyenkor!Ők is szoktak aludni odabent.Főleg a terhesség végén vettem észre,hogy keveset mozog,és lessabban,már kicsi volt a helye.

Kriszti kérdezte asszem,hogy vajúdás alatt érezni-e,hogy mozog,hát én nem emlékszem rá.Csak a fájásokra tudtam koncentrálni.Azt meg aztán érezni lehet!!! :twisted:
Vendég

Vicuska!

Nekem TELJESEN olyan tüneteim voltak,mint amikor megjön!!Fájtak a melleim,vert a víz éjjelenként,görcsölt a hasam,de rendesen,mensiszerűen ám!!Aztán mégsem jött meg,de még görcsöltem kb.a 4-5.hétig.
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Szilvi, a neveket már akkor tudtuk amikor még nem is terveztük a babát :) Tudom viccesen hangzik, de így volt. Gyermekeinknek nem lesznek keresztszüleik ugyanis nem akarjuk öket megkeresztelteni. Nem vagyunk valásosak és szeretnénk ha ők (majd ha nagyobbak lesznek) dönthessék el milyen vallásuak akarnak lenni. Ha akarnak egyáltalán :) Tisztelem annyira a valásos embereket hogy csupán álszentségből megkereszteltessem a gyerekem. Ez okból nem volt templomi esküvőnk se. Különben férjem és én is római katolikusnak vagyunk keresztelve (nevelve), de egyikünk se hisz benne. Szerintem ez így tisztességes Veled és a többi hívővel szemben. Tartani fogunk egy kisebb "névadó" bulit, a gyerekeknek és lesznek "névadó szüleik". Aztán majd ha nagyobbak lesznek és akarnak keresztelkedni mi melletük fogunk állni mindenbe.

Vicuska, nagyon szupi a hőd!!! A tünetekről: nekem a mai napig olyan mintha meg akarna jönni. Fokozatosan jönnek elő a babás tünetek (mellbimbó fájásviszketés) de az elején semmi de semmi tünetem nem volt, azon kívül hogy úgy éreztem bármikor megjöhet és a melleim is úgyanúgy fájtak. A derekamat én csak mostanába kezdtem el érezni, de nem vészes. Az első olyan tünet ami egyértelműen nem mensis az a pocim húzódása, olyat eddig nem éreztem. Na meg hamar leesik a a vérnyomásom, hirtelen felállásnál. Nekem nem sokkal kell többet pisilnem se, csak talán annyi hogy reggel már korán felkelek mert nagyn kell. Régen sokáig bírtam aludni :)
Nagyon drukolok Neked!

Kata, ne izgulj (ezt pont én mondom :)) Gergőnek is pihennie kell néha.

madiani

Szép jó reggelt!

Nati! Nem tudom, hogy jó-e az alacsony vérnyomás. Majd megkérdezzük a dokitól. A kávét nem próbáltam, mert rosszul vagyok tőle. Már a szagát se bírom!

Képzeljétek nem tudom megszámolni a baba szívhangját, mert mindig elmászik. Már kész vagyok!

Most mennem kell, de majd még megpróbálok jönni!

Sokat fájdogál a pocakom és a derekam is majd leszakad!

Bocsi a panaszkodásért!
Vendég

Nati! írtad hogy 0+ a vércsoportotok apával, valahol találtam a neten táblicskát, hogy ez mit jelent (milyen lesz a gyermeké). Megkeresem neked, amúgy sztem semmi különlegeset nem jelent. :) Tudtommal csak az RH- anyukáknál lehet gond, de manapság már az se gond :)

madiani

Chrissyy, micsoda kis izgő-mozgó kisfiatok van :). Pihenj sokat, vérnyomásra meg kérj a dokitól segítséget én sajna nem tudok mást (én lightosan kávézom, mondjuk nem is undorodom tőle)

madiani

Ani
Megértem a hozzáállásotokat. A páromnak felírkáltam, hogy nekem milyen nevek tetszenek, erre egy csomót megtorpedózott, mert hogy ilyenek már vannak a családjukban. :evil: Ha lány lesz, akkor neki annyi, meg egy bambi. :D

Chrissyy
A pulzusszámod magas, egy hangyabokányit. A barátnőmnek is nagyon alacsony a vérnyomása, de ő kávélájtozik. A tea is jó vérnyomásra.

Gabi
Nézegetek ismét házikókat, kifaggathatlak Bodajkról?
:roll:
Vendég

Kriszti!

Elhiszem,hogy nehéz már,én is úgy mászkáltam már a végén,hogy fogtam a hasam alját.Az egyik kolléganőm,még sállal is felkötötte magának!Nem nyílik még a méhszájad?

Nekem sajnos kinyílt a 26.hétre,minden mozdulatra keményedett a hasam,úgyhogy a 37.hétig szigorúan feküdtem.A férjecském takarított,teregetett,vásárolt,a kaját meg hozattuk.Nagyon vigyázott ránk!Meg voltunk ijedve,féltünk,hogy koraszülött lesz,de aztán még túl is hordtam! :D

Az én vérnyomim felment a végére,az utolsó pár hétben Dopegytet kellett szednem,és így 110/70-es lett. :?
Vendég

Bodajk nekem is tetszik,szoktunk néha menni,vannak ott rokonok,bár ritkán találkozunk. :oops:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?