Bogyó! Ha lehet akkor mindkettőt használd, a netest is, és vegyél ovu tesztet. Ha halálosan pontos a ciklusod (28nap) és pé tutira a 14-iken van akkor nem kell. A netes naptár nekem a valódi (!) Lh teszttel nézett pém elé 4 nappal írta be a középidőmet, a hőmérségleti diagrammomon pedig a poz LH tesztelt napom elé 2-vel.
Szerintem a legeslegmegbízhatóbb az LH teszt! DM-ben lehet venni kb 2400 FT. Kazettás. A kazettákat szét lehet pattintani, és éles ollóval a csöpögtetős része felől kezdve gyönyörűen szét lehet vágni, így kapásból már van 10 db teszted. A gondolt középidőd előtt pár nappal elkezded, és addig tesztelsz mindig ugyanabban az időben amíg ott nem lesz a két csík. Ez után 24-36 órával fog a peteérés bekövetkezni.
Trixi: a Jónás.(ehhez tudok csak szólni
)Tudományosan bizonyították (tesztelték egy rakás nőcin), hogy a hold állása befolyásolja a termékenyésgedet. Tudni kell ehhez, hogy te pontosan mikor születtél. Egy program, visszamenőleg kikeresi neked, hogy amikor te világra jöttél a hold éppen hogy állt. Ezután minden hónapban akkor vagy a legtermékenyebb, amikor a hold állása egyezik a születésed pillanatában való hold állásával. Inkább lombikosokon, inszemeseken tesztelték, és a Jónás napokon a nők 75% volt a legtermékenyebb.
Sokszor a Jónás nap nem a pé-idejére esik, pl a mensi elejére, és még így is lettek babák.
Nem tudom higyjek vagy ne, anno csináltam egy kis felmérést, és 50-50%-ba jött ki.
Arra nagyon jó, hogy még többett lehessünk együtt apácskával hihihi
Pusszantás!!
Nyusz2