sziasztok,
először is:
RENI, HATALMAS NAGY GRATULA A KISTESÓHOZ !!
hurrá ! úgy bírom ezeket az észrevétlenül odacsempészett vonalzókat mindegyikőtöktől !
Niki, védőnő
beteg ez? többségük nagyon túljátsza a szerepét v. nem is tudom h mondjam.
tök jó, h. te ilyen nyugodt vagy. de így is kell, egyiken be, másikon ki. asszem itt a topikon te vagy az egyedüli nem paramami.
mondjuk az enyém mióta szerencsére rájött, h. nem szívesen látott vendég, jófejnek tartom - mert csomó dologban egyezik a véleményünk, pl. hozzátápl., szoptatás, mozgásfejl.. stb..
Anzsi, welcome back !
Bende eszméletlen gyönyörüü !! és már ő sem babás egyáltalán, kész ffi. hajaj, mingyá ti is tortáztok. kedvencem a csíkos fotel {állat jó amúgy} - csíkos pólós olvasós.
Nelly, nekünk csak anyukámnál volt járóka, de ahogy megtanult kúszni-mászni érthető okokból nem maradt meg benne, üvöltött. mi otthon játszószőnyeg, szőnyeg stb.. aztán meg ha kúszott, mindegy volt.
ha épp biztonságos helyre akartam tenni pár percre, akkor a kiságy remekül megfelelt, mindegy volt hol kiabál arra a kis időre.
Viky, fura szagú nénik..
amikor május végén elkezdtem dolgozni 4 órában, nagyon furcsa volt, és lelkifurim volt, h. úristen. aztán jól sült el, Laura remekül elvolt a nagymamájával {= én nyugisan dolgoztam}, és megszüünt ez az érzés elég hamar.
most amúgy megint van bennem egy félsz, h. a bölcsisnénik többet lesznek Laurával mint én, és hogy ez milyen rossz lesz mindkettőnknek, meg a hüü meg a jaj.
de mivel nincs más alternatíva, el kell fogadjam a helyzetet, és egyszer úgyis meg kell ezt lépni {bár még kb. egy félévet vártam volna}, és lehet, h. amúgy is 3 éves gyerekkel még nehezebb. meg a szívem mélyén tudom, h. minden okés lesz itt is, csak a kezdet {átállás} lesz gáz. plusz jó lesz Laurának a gyerektársaság, ő a legkisebb, és biztos a nagyobbak majd húzzák magukkal ezzel-azzal fejlődésileg.
szal: korábban egyszer kiveséztük: a bölcsi nem gyerekvesztőhely, még az állami sem
- és próbálom erősíteni magamban a pozitívumait, mint azt sulykolni magamba, h. úristen milyen anya vagyok, h 16 hós gyerekem bölcsiben van. lehet, ha ezidő alatt bulizni járnék, gáz lenne - dehát "csak" dolgozni megyek.
{amúgy pl. nyugaton nem is szokás a gyerek 2-3 éves koráig otthon maradni - ez csak magyar tradíció}
na ez hosszú lett, de még nincs vége..