Új privát üzeneted érkezett!

Pont ez a baj, hogy sok a víz. Dokinak már nem is merek róla bezsélni. Bár mindig ez az első kérdése, tudja, hogy nálam fokozottan figyelni kell.......Gyümölcsnapra fogna....azt meg nem bírom. Tiszta dili leszek tőle, ideges, kiabálós, és azt nagyon nem szeretem. :(

Bepa, az egyik ismerősömnek is most van 2.pici babája, 2hónapos, az első se kutya, fúúúúúú de eleven, és hát már rajta is csak 4kiló plussz van, pedig 19-et szedett fel....sztem én is így leszek, csak most magyarázzam meg a dokinak...... :( Na mindegy, nem kesergek tovább, majd lesz vhogy. :) :) :)

Roz, nem most lesz Ciróka előadás! Okt. 21-én lesz. Arra kérdezte Kazi! ELőre kell foglaltatni jegyeket. Én pont ma hívtam őket.

Cukker, A jegy árát még nem tudják, nincs róla döntés. De talán 700-800 körül lesz. Vagy olcsóbb. HOgy van Bencéd? Régen meséltél Róla! Adrit szereti? Milyen testvér?

Nana, Boti???????

Bepa, én elvinném szemészetre a kis Benedeket! Nézzék meg. SZtem már van elég nagy hozzá, meg érett a szeme..... Bár Ser erről jobban tudna nyilatkozni.

Dóra, látszódik rendesen, hogy befelé dől a lába Katikának? Vagy megnézettétek? Anyu is vmikor még régebben ezzel ijesztgetett......

Olyan sokszor eszembe jut Samchee is, hogy mi lehet velük...... nem tud róluk vki vmit?
birolili

Roz, Te sosem unatkozol.....szorítok, hogy holnap találj vmit.
birolili

Sziasztok!

Roz
remélem találsz egy tutti melót,megy a drukk.

Lili
ne aggódj a kilók miatt,így is szép vagy.És ha befektet a doki?Eröszakkal nem lehet. :lol: Úgysem fog.

Kazi
ma néztem a beosztásom,én sajna nem tom elvinni Annát a bábozásra,ilyen ez a munkahely.Csúnya.

Bepa
tök jó lett a vonalzód.Én nem tok képet feltenni,nem engedi.

Erszényes
hétfön megyünk,szeretnék egy kis segítséget kérni töled.

Dora
szerintem göndör marad Katika haja,lehet most majd még erösebb lesz?
Az a szem jól bedagadt.Olyan mintha kapott volna egy maflást. :lol: De tom hogy nem bántjátok!

Nana
hogy vagytok?

Adri
te is jól vagy már?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
?????Merre jársz?Sokat dolgozol mi?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dora
kivel csináltatjátok a cipöcskét Katinak?A növérem a Prima Protetikánál dolgozott,most táppénzen van,ha gondolod és ott csináltatod ,akkor ö bizti meg tudja sürgetni,vagy legalábbis megsürgeti.Vagy ha van valami kérésed akkor tud segíteni.Sok cipöt csináltak ott nekem,jó minöségüek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hát Ti most mennyit termeltetek???????!!!!!!!!!
Csak beleolvastam!

Hát én még mindig nagyon beteg vagyok!
A levegőt már csak az emlékeimből tudom előhívni :( !
Levi úgy néz ki nem lesz beteg! kopp-kopp!
Igaz nyűgi éjszaka, de nem folyik az orra.

Dóra!!!
Dehogy van bálna!!!Ne viccejl! Csini kismama vagy!Én szeretnék még ilyen csini lenni
mostanában bizti nem leszek
:(

Hajny!
Nem találtam semmit Levinek, magamnak vettem egy sálat :oops:

Lili!
ÉN 20 kilót híztam :oops: de 3 hónap alatt teljesen visszament!
Ne félj!

Roz!
szurkolok, hogy összejöjjön a meló(valami fain!)

Lányok!
Milyen volt a bábszínház????

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Adrienn: gyógyulást kívánok neked!! Remélem Levi megússza.

Cukker: örülök, hogy megoldódott a cipő kérdés. :) Akkor hétfőn várunk titeket! :wink:

hajny: persze gyertek és segítek szívesen amiben tudok. :wink: :lol:
Ja thymiéket is elhívtam, asszem ez már egy minibabatali lesz úgy várom már! :wink:

Dóra: szerintem is nagyon csini vagy, olyan szép kerek formás a pocakod! Katika haja meg annyira édi, amikor azt írtad h "Pistikés" sokkal rövidebbre számítottam, de ez nagyon csajos! :wink: :lol:

Lili: kilók miatt ne aggódj, lemennek utána hamar. Zsófi után is tök csini voltál emléxel, ne aggódj, amikor kettő utánsz rohangálsz ripsz ropsz lemegy. :wink: :lol:

Lina: tényleg hogy vagytok? Mostanában ritkábban jössz, igaz én is... :oops:

KépKép
erszényes

Ja még azt akartam ha van valakinek IwIw meghívója gondoljon már rám! :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Pille: ti hogy vagytok? Rég hallottam rólatok... Orsiról is tehetnél képet, kíváncsi vagyok rá! :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

na sszem ennyi elég is volt belőlem egy időre megint... :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Hú, nagyon ritkán vagyok megint. Csak átfutottam, amit írtatok.

Roz,
köszi jól vagyunk, most már nincs gond az oviba menettel. Nem sír Lili, magától megy be játszani, még akkor is, ha én ott vagyok, mert pl. még beszélgetek az óvónénivel. Ma is küldte a puszikat az üvegen keresztül.

Megvolt a tejterhelésünk. A két nap alatt Lilinek nem volt semmi tünete, ügyesen itta a tápikát, persze nyuszis kakaóval. Tegnap visszakopogott az ajtón a néninek a cumisüvegével, hogy "néni csinál még nyuszis kakaó". Persze többet nem lehetett.

Most november 21-én kell majd mennünk kontrollra, addig napi 2 dl tejes tápszert kap, ha addig sincs gond, feloldják a tejmentes tiltást, és szép fokozatosan bevezethetünk mindent. Bár kérték, hogy ha lehet, konkrétan a tehéntejet még soká, inkább vegyük meg a tápszert.

Dóra,
nagyon csinos vagy. És Katika is nagyon aranyos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

Megjöttem 2szer jól eláztam meló persze semmi majd "szólnak "

csak azért ugrottam be ma láttam hogy az iwiw Fent van Lillácska és Kinga baba Zsolti neve alatt van a kép nagyon szép babóca :) Zsoltiék gartula édes a két csaj együtt :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lányok!Bocsi,de már elküldtem a meghívót :(

Roz:
Remélem találsz valami jó melót!

Lina:
Ez jó hír! :)

Lili:
N.K. a kilók a mániája! :lol: Nekem másodjára sokkal nehezebben mentek le a kilókráadásul mindig nagyon éhes voltam.

Dóra:
Mirinek is befelé dől az egyik lábacskája,de nekünk semmit nem használt a gyógycipi :cry: ,tornáztatni kéne...nem tud valaki ilyen típusú gyógytornát :?:
Adri:
Jobbulást!Voltam ma szilcoopba,vettem gesztenyést,nagyon fini :wink:

Cuki:
Apa is nehezen tudott jegyet foglalni,neki is mindig foglat volt.Nekünk se tudtak árat mondani.
kazi

Kazi
Nekünk is van mind a két csajnak ortopédián kiirt szandija . Nekünk azt modták hogy ugy kell tornáztani hogy lábujjhegyen lábélen sarkon kell járatni vegyen fel valamit a lábujjaival pl ceruzát és sokat legyen szabad talajon mezitláb kint az udvaron a fűben . ( na ezt persze nem mosta az esőben :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép
roz23

Erszényes
jóhogy megyünk hétfön,pár nap múlva nekem is lesz IWIW meghívóm,ha még aktuális lesz.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi, bíztató kilókra nézve..... :D :wink: :roll:
birolili

Sziasztok!!

Roz te nagyon odafigyelsz. Pont most akartam írni, hogy iwiw-re sikerült feltenni a két gyereket. Sajna Katinak nem tudtam elküldeni most... :( Szenti Zsolt néven vannak fent

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Roz, Erszényes, vagyok ám, csak a háttérben csendesen meghúzódva :D

Beáék, nagyon szépek a lányok!! (Először azt hittem játék babát fog Lilla :oops: ) Jó nektek, hogy újra babáztok.
Éppen ma dajkáltam egy három hónapos kislányt, olyan jó volt ringatni, szagolgatni.

Roz, semmi extra nincs velünk, Flóra ovizik, jól érzi magát. Orsival meg elbabázok, amíg lehet.(nincs munka, meg hagyja is magát) Tali 13-án lesz a művházban, ha érdekel kukkants be. Örülök, hogy Áki kezd belerázódni a bölcsisek életébe.

Adrienn, jobbulást neked!

Lina, örülök, hogy rendeződni látszanak az allergiás gondok.

Dóri, tanusíthatom, hogy csinos pocakod van! Múlt héten láttalak benneteket a 0 km-nél Katival, de telefonáltál, nem akartalak zavarni.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Naa jóóó :lol: :lol: Most mindneki azt hiszi hoyg megszállottan figyelek mindenkit :lol: :lol: pedig neeem :lol:

bepa
te ugy "buktál le az uj vonalzóval hoyg mikor beléptem ide és lefelé görgettem az oldat lefagyott és pont a Te fiúcskiád vonalzóinál és míg vártam hogy valami történjen a géppel vettem észre hogy jéé uj a vonalzó :lol: :lol: :wink:

Zsolti
ti meg ugy "buktatok" le hogy ha akad időm megnézem hogy vannak e fent az ismerőseimnek uj képei és akkor láttam meg hoyg nálad már 2 csajszi van kint :lol:

Na de nem is magyarázkodom ebből már úgysem nem jövök ki jól :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa, nagyon vagány Benedek a vonalzós képen! :wink:

Cukker, nekem is eszembe jutott, hogy van Bencéd? Suli, foci, kedve?

pillle

Roz, jól süvítesz a Kiskörúton. :D 8) :lol:
birolili

Roz

Nyugi! :) Igenis én is szoktam nézegetni az iwiven az ismerőseimet, mert jó látni újabb képeket róluk.
Remélem találsz hamar állást, nagyon nehéz lehet. Sajna már a férjem sem dolgozik ott, így még kevesebbet tudnék segíteni. De majd jövőre megyek vissza, megint közel leszek hozzájuk. Bár addigra reméljük nem lesz szükség a segítségemre.

Ági

Én is nagyon várom a hétfőt, ma tiszta dili voltam. Az eső miatt eléggé bezárva a lakásban, Adri is olyan kis haramia volt. Mindig ellenkezett, tuti azt csinálta, amit nem lehetett.

Bepa

Pont ma volt a tv-ben, hogy a gyerekekt vinni kell szemészetre, akkor is, ha nincs gond. (Persze én még soha nem vittem el őket, lusta vagyok. ) És az egyik kor a 2 éves volt, amikor javasolt.

Kazi

Ha jól emlékszem te írtad az ortopédiát? Vagy Dóra? Na mindegy.
Bencének is pont azokat kellett csinálni, amiket Roz is írt. Az csak használ, meg a jó cipő is. De aggódni nem kell, mert ilyenkor még alakul a lábuk. Tehát, ha most esetleg befele áll, az pár év múlva magától is rendeződhet.

Hajni

Sok a macera ezzel a Cirókával, meg drágállom is 20 percért. Már, ha tényleg 800 ft körül lesz. Mi sem megyünk.

Lili, Pille

Köszönöm kérdésetek. Bence egy angyal, 3.-kos. Nagyon szétszórt a drágám, de nagyon szereti Adrit, leköti, vigyáz rá kérés nélkül is. Most rákapott az olvasásra, minden szabadidejében ezt teszi. Éppen most 1 hónap alatt kiolvasta a Harry Potter első részét, de már megvettük a 2. részét is, csak ő még nem tudja. Sokat nőtt a nyáron, nekem már az orromig ér, szóval hamarosan le kell hajolnia, ha taslást akarok neki adni. :)

Geli

Várom a rendelésed, mert hétfőn Dettussal együtt leadjuk.

Andi
Kép
cukkker

Lili
:lol: hol láttál ?! Én megyek mint a meszes :lol: meg hét kicsit ki voltam akadva hogy eláztam 2szer is, mikor kedden voltam fodrásznál :roll:

cukker
Nagyon tetszik ahogy Bencéről irsz :) nagyfiú :) de jó nekde hoyg ilyen ügyes okos nagyfiú :) Én is imádok olvasni és ha tehetem mindig olvasok kb 2 hete 3 napig azért voltam mindne este hajnal 2-3 ig hogy kiolvassak egy könyvet, nem volt túl hosszú de nem tudtam letenni olyan tanulságos volt, a Trutyis ( tv2 pokoli történetek ) könyveket meg le sem tudom tenni :oops: Harry Potter meg egyenessen imádom sajnos könyveben nekem is csak az első részhez volt szerencsém de nagyon tetszett filmen meg már az összeset láttam nagyon tetszik Ki is akasztam vele az uram :lol: :oops:

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, a Cifra Palota előtt láttalak. :) Éppen mentünk apa elé Zsófival.

Cukker, Zsófi is kezdi azt csinálni, amit nem szabad, huncut mosoly kíséretében.........mi lesz 2 gyerkőccel télen velem?

Igen, a szemészetet és a fülészetet én is hallottam, hogy vinni kellene őket kontollra, ha nincs semmi baj, akkor is. Egyébként én lehet, hogy elviszem Zsófit szemészetre, Gabinak - 5-ös volt az egyik szeme, a másik - 3,5-ös. Remélem, hogy nem örökölte.
birolili

Cukker, tök jó, ha olvas Bence! Én is azt teszem este, lefekvés előtt, na meg ha éppen nem bírok aludni hajnalban..... :D :roll:

Anniyra emlékszem Kobra, mielőtt szülni ment, előtte lévő két hétben csak pörgött, volt, hogy hajnali 5-kor takarított hűtőt. :D Mesélte nekünk. Úgy bennem maradt....... én is így fogok járni.
birolili

Sziasztok!

Cuki:
Én is írtam,meg Dóra is a befelé forduló lábacskát! :) :( remélem helyrejön,egy kislánynak nem túl szép,ha így áll a lába!
Ha 800ft lesz az előadás akkor +20perc foglalkozás is lesz a gyerekeknek!!!

Roz:
Én is szoktam figyelni az iwiwes képeket! :wink:
A tornát ,meg a mezítlábaskodást nekünk is elmondta a dr.De őszintén,te csinálod a csajokkal?Nekünk mindig lemarad :oops: Mezítláb voltak a nyáron,amikor csak lehetett,de Mira bele is lépett egy darázsba :oops:

Bea:
Édes a babóca!Látszik Lilla milyen büszke rá :wink: :D

Gabi:
Szép nagy gyerek Bebe!Nem lehet rá panaszod! :) Klassz az új vonalzó!

Lili:
Bocs a kilós dolgot!Nem akartalak megijeszteni,csak mondtam,hogy ilyen is van,de neked nem így lesz,majd csak úgy olvadnak le a kilók :wink: csak pozitívan!!!
huncutság:Nállunk együtt a legcsintalanabbak,lehet hallani mikor együtt vihognak akkor már baj van-sokszor mikor meglátom mit csinálnak alig birom ki hogy ne röhögjem el magam :lol:
Azért nem irigyellek,a tél miatt...habár én is felköthetem a gatyát! :)
kazi

Sziasztok!

Lili,Kazi
ne féljetek a téltöl,föleg ha olyan enyhe lesz mint tavaly.Ügyes csajok vagytok,feltaláljátok magatokat.Van szép udvarotok,,jön a hosszú gyurmázás,festés,ilyenek.Van diavetítönk,hátha most már leköti Anna figyelmét.

Roz
a végén még jössz az Auchanba dolgozni?Nem gondolkodtál még rajta?Bár messze van neked.

Cuki
én sajna azért nem tok menni mert pont be vaok osztva melózni,egész délelött.Ilyen miatt nem akarok változtatni,mi van ha valami más miatt kell,pl. betegség miatt.Naon sajnálom,érdekelt volna engem is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

roz :) nem kell magyarázkodni, mindenki tudja Te vagy a Nagy Testvér :lol: 8)

köszi a bókokat a fiúkra :wink:

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok,

Most csak emlékezteből írok, ezért bocs, ha vmi kimarad.

Roz,

Tök jó, hogy Áki ott maradt a bölcsiben sírás nélkül. Pont ma jutottam el a múlt havi Kismama újságban ahhoz a cikkhez, maiben a beszoktatásról írnak. Akkor jutottál eszembe, de utána olvastam, hogy tök jól áll a helyzet.
Álláshoz drukkolok, hogy minél hamarabb legyen.

Dóri,

Mikor jártok a játszótérre? Délelőtt vagy délután?
Én is 11-re foglaltam jegyet a Cirókába.
Tök jó a pocakos képed, és annyira nem is hatalmas a pocid. Olyan kis formás. Kíváncsi leszek a babó melyik időponthoz tartja mejd magát.

Cukker,

Küldtem pü-t. REmélem megkapod. Még egyszer köszi.

Na, most ennyit sikerült írni, Gergő felébredt. Szép napot!

geli08

Sziasztok!

Köszi, hogy hiányoltok, de valahogy tényleg ritkábban jutok gép elé. A munkahelyemen néha lenne időm, csak ott jelszavas a net, nem tudom, hogy ki és mennyire nézi, de azért sokat nem akarok babanetezni onnan. Délután amennyit tudok, Lilivel vagyok, este meg már hulla.

Kazi,
ma az ügyeleten kötöttünk ki, mert Lilin hatalmas vörös foltok vannak, de csak a bal lábszárán. A doki szerint allergiás reakció, de nem kell abbahagyni a tejterhelést, mert ha attól lenne, akkor mindenhol lenne. Na most szerintünk meg az a hülye vírusszemölcs, vagy mi a túró, amivel több, mint egy hónapja küzdünk. Mondjuk a fiatal Béllei volt az ügyeletes, na ő sem tartozik azok közé, akikben nagyon bíznék. Azért remélem mehet tovább a terhelés, nagyon jó lenne, ha egy év után nem kellene diétázni.

Geli,
tényleg, ti kapjátok most már a magasabb családi pótlékot? Gergő nem nőtte ki az allergiát, ugye? Kistesó picilány hogy van? A mienk még várat magára, produkáltam egy gyönyörű 28 napos ciklust, mindent meg is tettünk érte, de semmi. Na majd most :D

Bea,
nagyon édesek a lányok, megnézem az iwiw-en is a képeket.

Seriff,
ilyen picinek, mint Lili, hogy tudják megnézni a szemét, mármint, hogy lát-e rendesen? Megbízható? Ugye Lili lassan két éves, és nem tud még kanállal enni, meg pohárból inni. Na most mind a kettőt úgy csinálja, hogy a szája előtt 5 centivel a hasára önti. Már azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy nem lát rendesen, és nem tudja bemérni esetleg? Én is rövidlátó vagyok, apa is szemüveges, lehet, hogy érdemes lenne megnézetni... vagy egyszerűen ehhez még kis ügyetlen :D

Na a duma, meg a hiszti az megy rendesen. De a hiszti már kezd nem emberi méreteket ölteni. Állandóan vissza akar menni a nagyihoz, nem mindegy, hogy mit veszünk fel, vagy gyakorlatilag bármiért eldobja magát a kövön. Szerencsére legalább hasra és nem hanyatt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
Jó hogy vagy:)
Hiszti :x sajna korral jár, Benedek csak akkor csinálja ha Apa is itthon van...neki lehet hisztizni :?
PCO?mert akkor nem lenne ciklus..vagy kaptál rá bogyót?

Pusza

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Lina
hát hiszti az nálunk is van,de szerencsére nem vágja földhöz magát,hanem a tükör elé áll és ott nézi magát ahogy müsorozik. :lol:

Rhodos óta már éjszaka sincs pisi a pelusban.Akkor ez már azt jelenti sikerült szobatisztának lennie?Vagyis hogy talán nem kell pelust adnom rá már éjszakára ?Jó lenne .Cumis üveget is elhagytuk,ügyesen viseli.Meg én is.

Na további szép napot nektek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni

Ez nagyon tetszett. Nézi magát a tükörben, ahogy műsorozik. :lol:

Roz

Én szégyenszemre már régóta nem olvastam semmit. Pedig olvasnék, de nincs itthon olyan, ami érdekelne, venni nem akarok, könyvtárba meg nincs időm elmenni. Pedig engem is pont ilyenek érdekelnének, mint a Pokoli történetek pl. Bence most kezdi el a Harry 2. részét, és, ha kiolvasta nagyon szívesen odaadom. És meg van a 3. része is már.

Anita

Ment a válaszom priviben.

Kazi

Köszi az infót a Cirókára.
Nálunk is mindig elmaradt a lábtorna. :( Próbálj meg odafigyelni rá, mert biztos csak használ.

Lili

Én a mai napig éjjeli bagoly vagyok. Annyi órámat tehetném hasznossá esténként, de nem zavarhatom a családot. Vagy pl én este szeretek tornázni, de ahhoz meg kéne egy nappali.

Lina

Ne csinálj ügyet abból, hogy nem tud szépen kanállal enni, majd megtanulja. Adri főleg azt eszi szépen vele, amit szeret. A sajtos tészta még mindig sláger.

Képzeljétek tegnap egy szuper rendezvényen voltunk. Gyerekkánaán volt, Tökön, az ING valamely befektetési tanácsadó kft-je rendezte. Minden ingyen volt, rengeteg nyereménnyel. Ami játék ki volt téve a gyerekeknek azt mind szétosztogatták külömböző veresenyek keretében. Sajnos mi mindig rosszkor voltunk rossz helyen. Bébitaxikat, utánfutós tekerős autókat és akkus autókat is lehetett nyerni. Volt egy meseszép hintaló, sajna azt is elvitték előlünk, de Adri tuti azt fog kapni karácsonyra. Úgy beleszeretett, sírt mikor elvitték. Simogatta meg beszélt hozzá. A fődíj egy kis Smart kocsi volt, azt meg egy operaénekes nyerte, aki ott fellépett. Hát nem tudom, hogy ebben volt -e vmi susmus. De amiben nekünk is részünk volt, dögivel osztogatták a csokikat, üdítőket, bohóc hajtogatta a lufikat, aztán hoztunk labdát. Volt fincsi székely kápi. Volt lovaskocsizás, lovasbemutató, íjászat, ingyen fodrászat és kozmetika. Szerettem volna kipróbálni, de engem zavart volna, hogy a sorban közben 20-an bámulnak.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Csak gyorsan ,amire emlékszem....

Lina, és akik még kérdezték,persze meg tudják nézni a kicsik szemét, sok-sok türelem kell hozzá. Lina Neketek Bp-et ajánlanám-mert sokat vagytok ott,a Tömő u-i Klinikán van Sélyi Katalin(Noémit is kérdezheted, talán többet is tud Róla,mint én, Nála voltak Bálinttal) Vagy Szegeden Deák Andrea az,aki nem csak hipphopp rápillant a szemecskékre. Itt Kméten csak magánban érdemes elmenni, sztem.

Lina, azért ne aggódj, ez sztem nem jelenti azt,h nem jól lát Lili, ráér még egyedül enni, és az oviban seperc alatt megtanulja hidd el, Hanna is csak azóta hajlandó ám, a pohárból ivás is jön magától.Tudod minden gyerek másban ügyesebb, a kislányod gyönyörűen beszél, amásik ekkorka meg egyedül eszik, de nem beszél még úgy :wink: :D ! Persze motiválni lehet :D .

Roz, nagyon örülök,h Ákinak is jól megy a bölcsi! Remélem sikerül munkát találnod, ha meg nem a cukrászat még mindig ott van, sztem azt a szakmát Neked találták ki(na meg Hajnynak :wink: :D )

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
én írtam már Roznak hogy beprotezsálom oda hozzánk,nem tom jönne e.
Hanna szeme jól van?

Cuki
tök jö hely ez a Tök,és hát nem sok ilyen rendezvény van.Naon szerencsések vagytok hogy ott lehetettek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Seriff,
tudom, hogy ráér Lili az egyedül evéssel, ivással, csak úgy felmerült bennem, mivel annyira következetesen borítja maga elé a dolgokat, na meg ugye a szülei sem állnak jól ilyen téren :D
Amúgy ma egész ügyesen ette az ebédet kanállal. Nem a nyelét fogja ugyan, hanem magát a kanalat, de legalább próbálkozik. A beszéd viszont tényleg megy. :D
A szobatisztaság a másik, amivel tuti lesz még gondunk. Szerintem Lili már tudja, hogy mi a dolog lényege, délben is szólt, hogy na most kellene pisilni, de nem akarja a bilit. Egyszerűen "imádja" a pelusát, az kell neki. Lelki életet él vele. Szépen felsorolja, kinek van bugyija, kinek pelusa, akinek bugyija van, az bilibe pisil, szóval tud mindent, és ő egyenlőre a pelust választotta.

Bepa,
Kaptam rá bogyót, július közepe óta szedem, most már a második doboz fogy. Néztem hőmérsékletet is, az alapján elvileg volt is a 14. napon peteérésem, 28. napra megjött, szóval tankönyvi. De valamit csak elrontottunk, mert nem lett belőle baba :oops:

Cukker,
jó helyen lehettetek, kár, hogy nem jutott nektek nyeremény.

Mi meg ma kimentünk erre a szív világnapjára a főtérre, de elég nagy csalódás volt nekem. Egy sátor, benne néhány szűrővizsgálat, persze minden készülékből csak egy, ott sorállás, átlagéletkor 60 év, sorban beszélgetés....20 Ft a zsömle. Szóval gyorsan eljöttünk. Na meg az egészben számomra az volt a legfurább, hogy ugye elvileg ez az egészséges életmódról szólna, és a Fornetti a fő támogatója. Valahogy ez nem jött nekem össze.

És a nagy hír: Lilinek összeraktuk a gyerekágyát, amit néhány hónapja kaptunk a barátnőmtől. ÉS LILI ABBAN ALSZIK :lol: Két percbe tellett kb. hogy elaludt, kíváncsi leszek, meddig tart.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
szóval szereti a kiságyát?Nem esett le egyszer sem?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili!

Igazán nincs mit a PO. bodykkal kapcsolatban,csak annyian mondtátok,hogy rákerestem,én még nem vettem olyat,nem tudom,milyen :oops:

Dóra!

Nagyon csini kismama vagy,egészen más az arcod,mint iwiwen a képen. :)
Vendég

Lina, ha ciklus van baba is lesz :lol:
Betegek lettünk, de Benedek már túl van a nehezén csak éjjel nem hajlandó normálisan aludni...Levinek viszont nagyon folyik az orra és alig bírta nyelni a kajcsit...én meg nem számítok... :wink:

Gabi
bepagabi

Hajny,
a mai az első éjszaka, ma raktuk össze az ágyat. Eddig még rajta van :D

Bepa,
hát én is reménykedem. Amúgy annyira nem bánom, hogy most még nem lett, mert karácsonyig mindenképpen dolgoznom kell, és jobb lenne minél kevesebbet rohangálni Pestre, ha már terhes vagyok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok :)

Cukker
Ha gondolod vissza kérem a Trutyi könyvét a másik könyv amit olvastam a Lelki jajok testi bajok mind a kettő nagyon tetszett a sogorom könyve de szivessen elkérem tőle vissza neked :)

hajny
most 7végén beszélgettem egy ismerőssel aki a auchanban dolgozik Ő nem ajánlotta egyáltalán mert azt modja hogy aki heti 15 órásan megy oda dolgozni az tuti hogy hétvégére osztják be és az nekem pont nem jó ... Holnap akarnék baumaxba elmenni még meg egy pár helyre .Eybként a távolság nem gond évekig jártam a ker.suliba sokszor gyalog :) van szép uj bicajom is agy süvítek mint a szél :lol: :lol:

lina
Lili is dumál már ? De jó nektek Áki soha nem kezd már el beszélni vagy mi lesz már??!!!

seriff
aranyos vagy :) sajnos a ma reggel katasztrófa volt, már itthonébredés után sirt mikor látta hogy öltöznek a csajok nem-nem bö... mami = nem akar bölibe menni csak a mamihoz az oviba. Olyan érdekes hogy mikor viszont megyek érte du akkor röpködve jó és ha kérdezem hogy jó volt azt modnja jó.

bepa
:lol: :lol:

megyek gyorsan összepakolok kiteregetek és elkerekezem a Pátria íroszrbe bár oda nincs kiirva semmi de kaptam egy fülest hogy valaki nyugdijba megy hátha.... (ennek örülnék a legjobban )

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Most nincs időm mindenkinek!
Ezért bocsi!
Képzeljétek Levinek van foga!úgy vettem észre, hogy tegnap este harapdálta a térdem, és valami karistolt!Megnéztem, semmi nem volt a szájában, előtte almát majszolt, azt hittem annak a magháza maradhatott rajta. Aztán megint! Na jött a vallatólámpa! Kint van a jobb felső 2-ese! De nem az íny peremén bújt ki, hanem a külső részén :?
Délután megyünk súlykontrollra, majd megnézetem a dokibácsival!

Most egyenlőre ennyi!!! :oops:

Kép
adrienn021

Roz, esetleg házi cukrászat? Az új telken, új házban? :wink:
A regeli " cirkusz" miatt ne aggódj, sztem az sokkal inkább az ébresztésnek és a korán reggelnek szól,mint a bölcsinek.....

Hajny, éjjeli szobatisztasághoz gratula-nálunk is száraz, kivéve néha hétvégén reggelre( de most nem), de még nem merem levenni.....

Lina, na hogy sikerült az új ágyban alvás Lilinek? Megvan már a pm eredményed?

Bepa, jobbulást!

Cukker,mikortól dolgozol?

Nana, Botu meggyógyult?

Kép
seriff

Sziasztok!Én is kecskeméti anyuka vagyok egy kislányom van Zsófi.Úgy látom itt elég sok a tapasztaltabb anyuka akiknek már több babaocájuk is van :D Tudnátok nekem abba segíten,hogy hogy jár a gyed ha a tesó a 2.szülinap után születik?Mi most szeretnénk tesót és van rá esély,hogy "kicsuszunk"az idöböl.Tudnátok nekem segíteni?Elöre is köszönöm.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Szia Kata!

Nálunk 2év 2hónap lesz a gyerkőcök között, és a könyvelő azt mondta, hogy a Gyes-t most a 2hónapra megigényeljük, aztán írunk egy lemondó nyilatkozatot, és ugyanúgy fog járni minden, mint Zsófinál. Tgyás, és a többi. Vagyis automatikusan ugyanannyi Gyed fog jönni. Ő ezt mondta.
birolili

Kata84, Lili,

A Tgyás a várható szülés előtt 28 nappal már igényelhető (ezt érdemes kihasználni). Így csak egy hónapig kapod a Gyest, utánna meg a Tgyás-t (168 napig ha jól emlékszem), utána meg a gyed-et. És ugyan annyi a GYED mint most, viszont a tgyás az nem ugyanannyi. Lili, ezzel kapcsolatban engem annak idején jól félretájékoztattak, pedig illetékest kérdeztem. :(

Kép

Kép
nyhk

Brolili,Nyhk!
Köszönöm a válaszokat :wink: Nekem a könyvel ö azt javasolta mennyek vissza dolgozni mert az a biztos aztán mega adta a Tb számát de ott meg olyan bunkok voltak velem :? Akkor tényleg szabály hogy nem lehet kevesebb az elözö gyed a második után?!Meg akkor 2hónap csúszás belefér :)

Brolili!Ki az orvosod?mikor szülsz?Tudod már Zsófi öcsit vagy hugit kap?(bocsi lehet,hogy már írtad csak nem olvastam)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata,
dolgozni akkor érdemes visszamenni, ha a fizetésed lényegesen több, mint a minimálbér kétszerese. Én most ezt csinálom. Fogyasztom a 180 napot, január 9-től már mehetek táppénzre, ha összejön a tesó. Amúgy mindegy, hogy 2 éves kor előtt, vagy után születik a kistesó, jogosult leszel az ellátásokra, csak akár táppénz, akár gyed, tgyás, mindennek max. a minimálbér kétszerese lesz az alapja, nem a fizetésed. Amúgy ha terhes leszel, érdemes táppénzre menni, és apa meg megigényelheti a gyes-t pluszban. Így egy kicsit jobban jár az ember. Ha megszületik a második, akkor már csak utána kapsz ellátást.

Seriff,
megvan az eredményem, csak nem tudom, hogy mi. Csak az asszisztens megnézte, hogy megvan, 10-én megyek kontrollra magánban, és hozza magával. Te nem tudsz belekukkolni?

Hajny,
hajnal 2-ig sikerült az ágyban alvás. Odatettünk egy szivacsot, hogy ha kell, mellé tudjak feküdni, de ne kelljen kihozni. Na ahogy mellé tettük a szivacsot, 10 perc múlva ránéztünk, és már a szivacson aludt, leesett... Visszatettem, aztán hajnal 2-kor mintha hallottam volna valamit... már a nappaliban volt Lili. Visszafektettem, melléfeküdtem, persze lejött hozzám a szivacsra.
Aztán jött, hogy anya csinál tápit... gondoltam ez így nem lesz jó, mondtam, hogy aludjunk, erre megfogta a párnáját, hogy "jó, apa livacs". Úgyhogy mentünk apához aludni :D

Roz,
felhívtam anyut Baumax ügyileg, azt mondta, hogy náluk négy órás munka nincs, max. 6 órás, de talán azt is úgy szokták, hogy mondjuk 3 nap alatt ledolgozzák az egész hetit. Egyébként talán pénztárost keresnek. Azt mondta, ott is úgy van, hogy ki kell tölteni jelentkezési lapot, és majd szólnak. Nagy a mozgás, tehát van rá esély, de biztos nem azonnal. Viszont azt mondta, hogy jövőre nyílik az OBI, és oda már most lehet jelentkezni, az interneten valahol fent van hogy hogyan. Teljesen új áruház lesz, oda biztos kellenek majd emberek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lányok, a tgyás, gyed ügyben ne a könyvelőket kérdezzétek, hanem TB-s szakembert. A könyvelők konyítanak kicsit hozzá, de nem vág a szakterületükbe.

Kata, (üdv közöttünk), vagy menj be személyesen sztem és úgy kérdezz, vagy olvasgasd az index fórumot, ill. kérdezz: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766

pillle

Sziasztok!
Na megjártuk az orvost, megint nem hízott Levi a két hét alatt.Kezdek nagyon kétségbe esni, most újabb gyógyi, ha ez sem használ, akkor lehet, hogy kórház lesz belőle! :cry: :cry:
rosszul is alszunk, és ha még kórház lenne az a kis rendszer is felborulna :cry: :cry:
Roz!
Hol lehet Toldi felvágottakat kapni?Én sehol nem találok!

Ne haragudjatok, de télleg semmi energiám, kezdem feladni.

Kép
adrienn021

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?