Új privát üzeneted érkezett!

Bende gyönyörű szőke kisherceg!!! Eszméletlen cukorfalat!!! És hogy olvas a csíkos fotelben csíkos pólóban!! Hol nyaraltatok?

Lizu cica szépséges hercegkisasszony! Kata! Megnéztem a blogotokat. Nagyon szuperjó! Annyira kreatív vagy és annyira jók a fotóid, látszik hogy ez a hobbid. Most nem volt időm csak pár bejegyzésre de eszméletlen ügyes vagy!!!

Kép
viky30

nelly: én vettem használtan járókát. samu össz ha 2x volt benne, de ő a mai napig nem az a tipus akit itthon követnem kell,én az 50 nmen sosem aggódom, h ha kimegyek akonyhába mit csinál- deő nem iylen.pl sose pakol le -ki semmit.

szal én szépen szétszereltem és a pincében van.
kerekpocak

Köszi Lányok a véleményeket, még filózom rajta egy kört. Lehet hogy utazóágy kéne, és azt akkor két funkcióban is tudnánk használni!

Nelly

Kép
breeki

Beni nagyon cukipofa almával a kis arcocskáján. Na persze és rötyög az egészen... :lol: :lol: :lol:

Bende nagyon szép kis pasi! Na meg ahogy olvas, ott tündéri!!! 8)8)8)

Lizu meg egy gyönyörűség! Kata! Nagyon jó a blog! És milyen jó titkárnője van Lizinek... :lol: 8) :lol:

Nelly! Én utazóágyat vettem, mondván, jó lesz az utazni is meg járókának is. Bár eddig még össze se raktam, de biztos jó lesz :oops: :oops: :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

Viki, Mangó, köszi Nektek is a reagálást.
Ha valami gond lenne, azt úgyis észrevenném, azt gondolom.

Hát Viki észbontó almaevős Benike, annyira aranyos és szép meg minden!
De nagyon bátran nyomod, előke nélkül. Jajj de édes, nem győzök betelni vele.

Mangó, Bende is mennyire gyönyörűű. Tök jó lett a fotelos, olvasós kép.

Huncut Lizu, de aranyos:) Az oldalt meg fogom nézni mindenképp.

Ma megnéztünk egy XVI. kerületi babauszit. Tetszett, pici volt a medence, így csak Emma-apa vagy Emma-anya páros mehet be egyszerre. Hm. Majd meglátjuk.
Viszont szimpatikó volt a csaj (meg pont víz alatti fotózás ment). Emma meg csak lesett:)

Kislányom úgy aludt el, h. két nyunyát/állatkát magához húzott. Annyira aranyos.

Most megyek, szép álmokat.

Kép
niki30

sziasztok,

először is:

RENI, HATALMAS NAGY GRATULA A KISTESÓHOZ !!
hurrá ! úgy bírom ezeket az észrevétlenül odacsempészett vonalzókat mindegyikőtöktől ! :lol:

Niki, védőnő :shock:
beteg ez? többségük nagyon túljátsza a szerepét v. nem is tudom h mondjam.
tök jó, h. te ilyen nyugodt vagy. de így is kell, egyiken be, másikon ki. asszem itt a topikon te vagy az egyedüli nem paramami.
mondjuk az enyém mióta szerencsére rájött, h. nem szívesen látott vendég, jófejnek tartom - mert csomó dologban egyezik a véleményünk, pl. hozzátápl., szoptatás, mozgásfejl.. stb..

Anzsi, welcome back !
Bende eszméletlen gyönyörüü !! és már ő sem babás egyáltalán, kész ffi. hajaj, mingyá ti is tortáztok. kedvencem a csíkos fotel {állat jó amúgy} - csíkos pólós olvasós.

Nelly, nekünk csak anyukámnál volt járóka, de ahogy megtanult kúszni-mászni érthető okokból nem maradt meg benne, üvöltött. mi otthon játszószőnyeg, szőnyeg stb.. aztán meg ha kúszott, mindegy volt.
ha épp biztonságos helyre akartam tenni pár percre, akkor a kiságy remekül megfelelt, mindegy volt hol kiabál arra a kis időre. :wink:

Viky, fura szagú nénik.. :lol:
amikor május végén elkezdtem dolgozni 4 órában, nagyon furcsa volt, és lelkifurim volt, h. úristen. aztán jól sült el, Laura remekül elvolt a nagymamájával {= én nyugisan dolgoztam}, és megszüünt ez az érzés elég hamar.
most amúgy megint van bennem egy félsz, h. a bölcsisnénik többet lesznek Laurával mint én, és hogy ez milyen rossz lesz mindkettőnknek, meg a hüü meg a jaj.
de mivel nincs más alternatíva, el kell fogadjam a helyzetet, és egyszer úgyis meg kell ezt lépni {bár még kb. egy félévet vártam volna}, és lehet, h. amúgy is 3 éves gyerekkel még nehezebb. meg a szívem mélyén tudom, h. minden okés lesz itt is, csak a kezdet {átállás} lesz gáz. plusz jó lesz Laurának a gyerektársaság, ő a legkisebb, és biztos a nagyobbak majd húzzák magukkal ezzel-azzal fejlődésileg.
szal: korábban egyszer kiveséztük: a bölcsi nem gyerekvesztőhely, még az állami sem :lol: - és próbálom erősíteni magamban a pozitívumait, mint azt sulykolni magamba, h. úristen milyen anya vagyok, h 16 hós gyerekem bölcsiben van. lehet, ha ezidő alatt bulizni járnék, gáz lenne - dehát "csak" dolgozni megyek.
{amúgy pl. nyugaton nem is szokás a gyerek 2-3 éves koráig otthon maradni - ez csak magyar tradíció}

na ez hosszú lett, de még nincs vége..

Marcsi

KépKép
alon

Zsóka, pszichomókus: :shock:
ezeknél nincs ilyen, h. alkalmassági \ pályára rátermettségi vizsga? gyerekekkel foglalkozik, és sablonokat próbál ráhúzogatni mindegyikre? biztos csak beseggelte az anyagot az egyetemen, emlékezett, h. az apróbetüüs részben benne volt, h. a csendesebb gyerek biztos fejlesztésre szorulót is jelent, dehogy ezzel bebizonyította, h.szakértelme erősen a nulla felé konvergál, ez már tuti.

Fatima, szegény pici Tarek !! de jó, h. nem hagytátok annyiban ! NAGYON DRUKKOLOK H. NE KÍNOZZÁK MEG !!
majd írd meg, h. sikerült-e Sniki által ajánlott dokit elérni !

tényleg, Sniki jól vagytok? ja, kivettem az általad ajánlott könyvet a könyvtárból, és tényleg irtó jó. köszi a tippet !

Andi, gratula Majának a kutyázáshoz !! kéééééépet !!
és kitartást az apanélküliséghez ! turnéznak ?

Kata, írtad ezt a normál\speckó bölcsit. a mi bölcsink normál, de minden csoportban vannak speciális gyerekek, és van korai fejlesztő részlege is a bölcsinek. lehet más bölcsi is ilyen, pl akár a környéketeken is, h. vegyesen vannak a gyermekek. ez mind2 résznek jó szerintem. és nekem állati szimpi, h. így csinálják.

Huncutos kép nagyon édes !!

Szilvi, jobbulást az egész családnak !
meztelen szörny.. :lol:

Klári, te már lábalsz kifelé?

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Köszi a sok graulációt, aranyosak vagytok :D !

Hát elég meglepi a tesó! Mi jövőre terveztük a gyártást....!
Horvátországból hoztuk, ahogy Nikit is :) Asszem az elkövetkező években vagy nem megyünk oda, vagy mindenféle védekezőeszközzel felszerelve :lol: :lol: :lol:

A lakrészünket át kell kicsit alakítani, hogy legyen külön szoba a tesónak, és apa gyorsan meg is szervezte én meg 2 napja rámolok egyfolytában...

Holnap reggel meg utazunk anyumhoz hétvégére, oda meg most pakolom a családot, de már hulla vagyok!!

Bendére először azt hittem, hogy Samu :lol: Édes nagyon!!!!

Utánna jövök!!!!!!!!!!

Pusszok!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

[quote="csillikszilvi"]S írta:csillikszilvizeretnék szólni, ha kislány akkor stipi-stopi! /Ákosnak/

Reni, a harmadik lányotok pedig Milosé :wink: .

Jajj, hát alig tudtam ideülni a gép elé. Mióta hazajöttem, nem hagynak a srácok, meg aztán már Milos is lassan mászik (pedig még csak 3 hetes :roll: ). Már most próbálja utánozni a két bátyját. Még szerencse hogy járókában van, egyébként mindent szétpakolna. :wink:

Imi
mazsolák

BENI GYÖNYÖRŰ KISFIÚ! TISZTA MASZAT, DE ÉDES!!! HOGY ESZIK!!! NAGYON SZÉP MOSOLYGÓS BABA!!!

HUNCUT KATA ANNNNNNNNNNNYIRA CUKIIIIIIIIIII!!!!!még ha nem is annyira friss kép, nekem nagyon bejön!!!!

és hát BENDE NAGYON NAGYON SZÉP! PIROS BODYS PIROS SZÉKES KÉP NAGYON NAGYON ÁLLAT!!!!!!!!!! meg úgy az összes! milyen szőke!!! látszik rajta, h jól érezte magát! ugye anzsi?? élménybeszámoló???

kata, miért nem tartod meg a babakocsit? bizti nemsoká már nagyon kell!

reni: akkor nálatok pont 2 év lesz?? doki már látott? mit szólnak a szüleitek? nikkancs tudja? FOTÓK???

marcsi: hajrá bölcsi! samu tegnapelőtt sajnos későn feküdt le, így nem tudta kialudni magát tegnap reggelre, a bölcsiben is ő aludta a legkevesebbet délután (2 órát) és ezért gyakorlatilag este már totál kész volt fél hétkor már szinte elaludt a székben, és 7kor már ment is aludni. egyelőre bölcsiben alvásban 2.5 óra a rekord ami ott a legkevesebbnek számít- pedig ő a legfiatalabb, neki többet kellene aludnia, itthon megy is (ott is annyi inger éri, h sztem a 3 órával lenne kipihent), ott egyelőre még nem. a bölcsis napokon így nagyon kész van. :( remélem majd szép lassan egyre hosszabban alszik majd. pl a barátja akivel együtt járnak és egyidősek kezdteben szintén keveset alzudt, de most már 3 órát lazán. tudom h nem kevés a 2 óra de samunak igen, főleg ha egész nap meg sem állva pörög.

mi ma du elutazunk a barátainkhoz/kal vas. jövünk.

addig még azért leszek.

mircike? timi? panni? nóri? ki merre??
kerekpocak

természetesen HUNCUT LIZA- NEM KATA...
kerekpocak

Jó reggelt!

Lányok, normális baracktól/almától a pépes, rostos, szósz jellegű kaki?
Ma reggel Emma akkorát termelt, mint egy vimes doboz. :lol:

Bende és Samu
tényleg hasonló kis karakter. Olyan szép mindkettő. Szöszke pasik:)

Marcsi
, köszi, aranyos vagy, h. ezt írod. Mondjuk azt észrevettem, h. én tényleg nem vagyok parás. Lehet, h. már túlontúl is lazán veszem. Vagy inkább legbelül érzem mindig, h. minden rendben. De ez már azóta van, mióta teherbe estem. A szüléstől is azért tartottam, mert féltem a fájdalomtól. Tudtam, h. minden rendben fog zajlani.

Marcsi!!!
! Figyi, olvaslak. Hát egyáltalán nem gáz. Ha muszáj dolgoznod, akkor muszáj beadnod Laurát bölibe.
Az én véleményem személy szerint, h. még jót is fog tenni. Én jövő szeptembertől tervezem, h. Emmát beadom, vagyis ő is akkor lesz 16 hónapos (persze, ha minden úgy megy). Nem lesz gond, hidd el. Mondjuk ez gyerekfüggő is azért.
JÓ HELYEN LESZ SZERINTEM.

Kép
niki30

Imi na igen, de örülünk h azért odafértél a géphez.... :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcsi!!!!!! TÉNYLEG ILYEN A BÖLITEK????????????????????
ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!
sztem is nagyon pozitív h normál fejlődésű babák meg késői szüretelésűek (hehehe ez a kedvenc borom neve) szóval későn érő típusok is vannak együtt!

hm.......... körbenézek majd.
hogy egyáltalán itt a környéken van e erre mód.
az infó mindig jól jön!!!!!!!!!

most azzal szemezek h megcsinálok egy továbbkézést a meglévő dipim mellé.
hmmmmmmmm én aki azt mondtam soha többé ne lássak tankönyvet!
érdekes dolgok jutnak mostanság eszembe! :lol: :lol: :lol:

Niki!
kaka aha! mármint tudod a sok rost!!!!!!!!!!! :lol:
az aztán tud jól formázott székletet csinálni!

Nóri!
te nézted/nézed a szökést???
én igen és letöltöttem a 3. évad első 2 részt, amit adtak már Amerikában.
NAGYON BRUTÉL DURVÁN KVA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
na és az a scofield gyerek meg..... ah! 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zsófi reméljük jobb idő lesz addigra :?
hova mentek amúgy? szabadban kirándulós progi vagy inkább zárt téri?
lmkata

kata. terény- a szokásos progi.
ide megyünk: www.palochaz.hu (a barátainké) szal a tulajékhoz megyünk, 2 másik párral. zárt és szabadtéri egyben. remélem végig esni fog, az samuval igen jó tud lenni....
kerekpocak

Kata és mindenki!
Hogy ne csak babafotók legyenek mindig:

Kép
Szökés cool :lol: :lol:

Remélem nem hari.....

Kép
viky30

[quote]R írta:emélem nem hari.....

Ez a srac azert nem ugy nez ki, mint Rusel Grove :wink: .
mazsolák

vagy mégsem megyünk.. csaba most ficamította ki a nagylábujját tanár-diák foci közben. vagy vmi. épp a röntgenre vár..
kerekpocak

Sziasztok!

Nem tudlak olvasni, se nézni titeket, mert betegszabin vagyok Anyosóméknál, s ott nem tudok gépezni. Szegényt jól lerohantuk betegen, s már egy hete ápol minket. Bala már jobban, csak az a fránya orrszívás ne lenne, én még göthösen.
Ha egyenesbe jöttünk, jövök ismét. Addig egy pár kép rólunk, még a takonykór előttről, meg egy pár mostanról.

Eltűntek a rácsoságyak, így szokjuk, hogy az ágynak van egy szélessége, s azon túl "Hupp" van. Körbe van párnázva minden lehetséges puha dologgal az ágyunk, látsd: Mackókoma :D, de Balát absolute nem zavarja, hogy legurul a heverőjéről. Földet, azaz mackót ér és alszik tovább, nem éppen kényelmes pozícióban. :shock: :roll:
Kép Kép

Pereceket gyártottunk. Sajna a gyártási folyamatról nem csináltam képet, ahogy Bala CSigákat gyártot (majd legközelebb), de íme a végeredmény:
Kép

"Én kis kertész lesztek..."
Kép Kép

Betegecskén, de állandóan huncutul
Kép Kép

Puszi mindenkinek: BacisTimi

Kép

Kép
timtom

VIKI RÉG SIKÍTOTTAM ÍGY FEL A MEGLEPETÉSTŐL ÉS A RÖHÖGÉSTŐL MINT MOST!!!
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!

KOMOLYAN hogy te milyen vagy..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kva jó a napom sa-la-la-la-laaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

szegény Csaba :? :? :?

Bala nagyon cuki ahogy ott lelógva alukál!
istenem, hogy nem ébredt fel...! :roll: :lol:

Imi, hát nekem Rusel Grove-nál azé jobban bejön, de remélem Mircike nincs hari :wink: :wink: :wink: :wink:
ja és tudom ám miért Rusel Grove, uptodate vagyok, nemrég olvastam ám blogot :wink:

na puszik, ébredezik a csöppem ahogy hallom....
lmkata

visszatetteék azt a fránya ujjat- mégis megyünk!

andi te merre vagy??????? mostanában sose jössz..

MACKÓS BALA ÉDESBGÁR!!!!!!!

kata, mirci: nekem se rusel se szökés...

nem is tudom, ki igen. talán dr house? (hehehehe)
kerekpocak

hogy milyen ragyogó kék lett az ég!!!!!!!!
én azt sem hittem reggel - amikor még épp a kertünk végét láttam a borútól - hgy egyáltalán holnapra szép idő lesz.
mert ezt jósolták az okosak.
de bejött nekik!
éljen-éljen! :lol: :lol: :lol:
lmkata

:oops: mirciKE :oops:
mirci ríd onli
Imi
mazsolák

tegnap kaptam, sztem tök jó!!!!!!

http://www.ffk-wilkinson.com/

majd még próbálok jönni!
mangó

sziasztok!

csak éppen hogy átfutni volt időm az utolsó 1-2 oldalt....

marcsi és viki örülök, h nektek is bevált a könyv!!!!
de jó, h az eltűnt anyukák is előkerültek: edus, mangó és pocakos reni :lol: :lol: :lol: :lol: TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK AZ ÚJABB POCAKLAKÓHOZ!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ne haragudjatok, amiért nem tudok mindenkinek a kis életéhez hozzászólni, és reagálni......

újabb tanulságos történet: egyik szemem sír a másik nevet, mert a héten visszamentünk a gasztroenterológus drnőhöz, mivel 2 hét után sem szűntek meg 100%-osan a panaszok szabinál, és már csak egy dolog lehetett a probléma forrása, amihez a drnőnek újra látnia kellett szabit.
sajnos beigazolódott, h végbél szűkület okozza a fájdalmakat, mindemellett a tejcukor -érzékenység is fentáll.
egyből továbbküldött bennünket egy kitűnő sebészhez, aki újra megvizsgálta ujjal szabi végbelét és elkezdte tágítani........szegény kiscsillagunk annyira jól viselte...jövő héten újra tágítás, aztán ez igy fog menni még egy pár alkalommal és remélhetőleg ahogy érik a bélrendszere javulni fog az állapota. sajnos egy esetleges műtét sincs kizárva, de nagyon reménykedünk, h minden megoldódik......szerencsére nem egy mészáros sebész kezei alá kerültünk, és nagyon bíztatott bennünket és megnyugtatott, h nem fogja mindenáron megműteni a pici fiunkat. hát lányok ennyit a gyermekorvosoról ,akik sajnos állandóan elbagatelizálják ezt a hasfájósdit. ahogy fatima is írta, egyből hárítanak, és mindent a tipikus hasfájásra fognak......miért nekünk kell könyörögnünk egy kórházi beutalóért? ez annyira felháborító....
na nem szerettem volna negatív lenni, de muszáj volt kiírnom magamból.
és tényleg mindenkinek csak azt tudom mondani, h ne az orvosra hallgasson, ha vmi bajt sejtet az anyai / apai belső hangja!!!!!!MENNI MENNI ÉS ADDIG MENNI, AMIG A MEGFELELŐ ORVOST MEG NEM TALÁLJA ÉS A SZÍVE MEG NEM NYUGSZIK!!!!

sok-sok puszi MINDENKINEK!!!

niki
Vendég

Jaj, Lányok, ez a sok-sok negatív story a gyerek orvosokkal belém ültette a bogarat!
A Szonika még a nagy hőség környékén fázott meg egy kicsit, és szörcsögött. Az orra nem folyt igazán, csak hallottuk, hogy tele van a nózia. A dokinő azt mondta cseppentsünk az orrába anyatejet, ha nem múlik el 2-3 hét alatt, akkor tengeri sót, és porszívózzuk ha szükségesnek látjuk. Ezt rendszeresen csináljuk is, és még a mai napig hallom hogy a gyerek szörcsög. Akár hányszor voltunk a dokinál, mindig mondtam neki, meghallgatta a kis tüdejét, szívét, és azt mondta hogy semmi baja Szonjának, csak a torkán van egy kis váladék. Én mindig kérdezem, hogy nem lehet-e ennek valami szövődménye, de azt mondja nem. És hogy ez egyszer csak el fog múlni. Most egy kicsit beparáztam, lehet hogy meg kéne mutatni másik dokinak, de kinek, hol, merre? Segítsetek légyszi, hogy merre kéne indulnom?! :roll:

Nelly

Kép
breeki

nelly, sztem menjetek el szonjával a tűzoltó utcai kórház ambulanciájára. előtte telefonálj be : 215-1380/ 2948 és kérdezd meg, h a sallai ágnes drnő mikor van beosztva az ambulanciára. nekem nagyon szimpatikus és korrektnek tűnt szabi pocifájásával kapcs. ő gyanakodott először szűkületre, de később ajánlás útján kerültünk a gasztroenterologushoz, igy kötöttünk ki a madarászban.

ákos problémájára 19 hónap után először úgyszintén a tűzoltó u-i kórház ambulanciáján jött rá egy másik nagyon kedves idős drnéni, ő dobos matild.
ha szükségesnek látják, majd tobbiránytanak az illetékes szakorvoshoz.
igy az új eü-i rendszerben nem tudom, h mindehhez szükségeltetik beutaló, erre is érdemes lenne rákérdezned telefonon!

amúgy szabi is szörcsög pár napja, sajnos én egy hete benne vagyok a takonykórban, és biztosan tőlem kapta el. mi sterimare-zunk, orrszívózunk3 óránként napközben.
ha szonjánál ilyen hosszú ideje tart ez az állapot, sztem sem hagyd annyiban, és igenis irány egy másik doki! különben nem lehet, h allergiás szonja????!!!!

szilvi jobbulást az egész családnak!!!!!!!!!!

pussssz
niki
Vendég

és csak most látom én vaksi, annyira rohanásban írok, h SZONJA MA 3 HÓNAPOS!!!!

SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKI!!
szabi, ákos és niki
Vendég

SZONJÁNAK BOLDOG 3. HÓFORDULÓT KIVÁNUNK!!!!

Kép

Kép
viky30

Zsófi: jajj de jó hogy nem volt nagyobb baj Csaba lábával és el tudtatok menni!!! Jó kirándulást utólag! Tök jó időtök van és nagyon szép helyre mentetek!!!! Samu tuti élvezni fogja nagyon. Remélem lesz pár kép....

Timi: a földön mackón alvó Bala egyszerűen ennivaló, tök vicces is egyben. :lol: :lol: Nagyon helyes a kertészkedős képeken, igazi huncut kisfiú, gondolom nem unatkoztok ti sem mellette.

S/Niki: Reméltem vége van már szegény szabi pocifájásának, hát ezek szerint mégsem. Jobbulást a kis drágának most már nem tart soká!!!! Hamar megerősödik és mosolyogni fog egész nap!!!!! Szerencsére ilyen "rámenős" vagy és megtaláltad a baj forrását. Megjegyezem egy életre amit írtál, bár gondolom az anyai ösztön előhozza az anyatigrist.

Anzsi: jópofa volt a video. :wink:

Kép
viky30

halihó !
Timi, mackóra lepördült Bala édespofa !! :lol:
én is úgy várom már, h. Laurával így lehessen sütni-főzni. egyelőre csak söpörni szeret, ami úgy néz ki, h. rohangál a partvissal v. tolja maga előtt.

Zsófi, jó pihit nektek ! az idő is tökéletes hozzá.
Laurának is vannak ilyen "ölelős" barátai, tervezem is, h visszük a bölcsibe. a legkedvencebb egy magasságmérő Zsiráf, ami még sosem töltötte a be a falon lógós funkcióját :lol: , mert hálótárs.
tényleg, te már elmondtad a szüleidnek a tesóhírt? mert emlékszem mondtad a múltkor, h. még nem. reakció?

amúgy Laurának is kevés lenne a du-i 2 óra, neki is kell min.2,5 v. 3. szerencsére ezzel itthon nincs gond, a többit meglátjuk.
szerinted nem lesz nehezebb Laurának, ha én szoktatom be, mintha apája v. anyukám tenné? ezen filózok. mármint, h. nehezebb neki így az elválás. de lehet, h. nem is lesz nehéz. meglátjuk. nem tom miért van bennem félsz. nem kéne, mert Laura meg fogja érezni és még nehezebb lesz.

Sniki, jaj, ez nagyon csúnyán hangzik, amit írtál. remélem elkerülhető a müütét ! a saját dokitok mit szólt {azok után, h. rálegyintett, h. hasfájás??}

Nelly, boldog 3.hófordulót Szonjának !!
nem lehet, h. a fogzás miatt taknyos? mert arra igazán tényleg nincs más, mint anyatej,tengervizes csepp és gyakori porszívó.
persze ha nem vagy nyugodt, irány más szakember.

Reni, jó utat nektek ! aztán tessék tényleg jönni. Niki képet 1000 éve nem láttunk. ezen a horvát nyaralásos babagyártáson tök jót mosolyogtam.
{Laura pl. úgy készült, h. pont fasírtban voltunk értsd: külön, és eljött Apája wc-t szerelni.. :lol: :lol: nem annyira romantikus, mint a horvát kemping, de hát nekünk ezt dobta ki a gép}

Kata, én nem tudom mi ez a Szökés, amit írtál, de ha ilyen pasik játszanak benne, mint akit a Viky feltett, lehet,h . rákapok.
:lol: :shock: :wink:

Marcsi

KépKép
alon

Köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket, és a véleményeteket! Jól esik hogy így figyeltek, hihetetlen hogy már 3 hónapos... :D

Nelly

Kép
breeki

bizony Nelly, ez a bűvös 3 hónap :)
és lesz még 4,5,6,7,8,9............................ :) aztán a végén jöhet a torta!
mint nálunk... van 2 hetem hogy megtanuljak piskótát sütni... :?

Niki :evil: remélem kinövi ügyesen a picifiad!

Anzsi ez a videó őrült jó!!!! megnéztem 5ször :)

Marcsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jól eligazgatta akkor Lolo onnan föntről a dolgait:
"hooops anya wc-jét gyorsan hazavágom, apa úgyis tök ügyi, ki mást hívna át segíteni? és már tiszta is a pálya az érkezésem előtt! yess!"
valahogy így képzelem :lol: :lol: :lol:

ez kérem a szökés! prison break!
rtl klub adja tök későn, de én már nagyon régen leszoktam arról h ezt a néhány kedvenc sorozatomat a tvben nézzem.
inkább letöltöm a netről :roll: :P :oops:
1. a gyerek tuti pont akkor nem alszik én meg egy ideg vagyok h nem tudok tvzni
2. gyűlölöm a reklámokat, főleg h egyre hosszabbak
3. meg tudok nézni egymás után akár 3 részt is, általában annyi már kielégíti minden igényem, és nem marad ott az a tök szar érzés h egy hét múlva lesz a köv. rész
4. eredeti hanggal isteniek ezek
5. gyakorlom az angolt is legalább így

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kell ennél több????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kidobott az ágyikóm, pedig Lizu még visszaaludt a nagy flaska tejével, amiért kizavart fél 8kor.
ez úgy néz ki h elkezd nyüszögni, én nulla reakció.
majd ilyen kis éles visításokkal jelzi hogy igazán hozhatnám már a tejcsit. erre én kiesem az ágyból, mert mindig megijedek amikor így a semmiből felvisít, kimegyek a mosókonyhába tejcsit gyártani, eközben ő már békésen elhallgat odabent a szobában, mert tudja hogy közeleg.....
aztán beviszem, ő odamarkol érte, jól rácuppan, és drága kis szuszogágok közepette jól kiissza a 250 ml tejcsikét, miközben fincsin visszaalszik még a nagy párnák közt :lol: :lol: :lol:
anya dettó. csak ma már nem voltam álmos.

na ilyenek a reggeleink amikor épp nincs semmi reggeli progink... :lol: :lol: :lol:
lmkata

anyucik!

a korhazban lehet pizsamat is viselni vagy csak haloinget?
es a szülöszoban? korhazi haloing vagy otthoni?

köszönöm a valaszokat :wink:

pusszancs, kellemes napot!!
Vendég

Szonjának nagyon boldog 3. hófordulót!!!
Én is megnézetném másik orvossal. Amúgy én minden nap adom Petrának a Cebion cseppet (4 csepp naponta) és egész jól elmúlt a szörcsögése. Ha még nem próbáltad, szerintem érdemes.

Timi! Bala nagyon kis aranyos!!!

Zsófi! Így utólag jó pihizést! Vagy lehet h már csak kérdezhetem, h milyen volt?

SNiki! Hú, ezt nem hangzik valami túl jól! Én is azt mondom, h igenis menni kell addig,m amíg valaki meg nem találja a baj igazi okát!
Petrának múltkor az egyik arca totál bevörösödött, baromi száraz volt. Én ugye kezdő anyuka lévén rohantam be vele az ügyeletre, a Budai gyermekkórházba. Fiatal gyakorló orvosnő(?) közölte, h ez kis semmiség, kenegessük olajjal. Kérdeztük, h nem ekcéma? Erre a válasz: ekcéma csak hajlatokban alakulhat ki. A nő távozott, majd egy jó 5 perc múlva visszajött, s közölte, h beszélt egy idősebb kolégájával, aki megerősítette az ő diagnózisát. De ő nem látta a gyereket, csak úgy látatlanba. Végülis... Jó anyuka vagyok, irány ügyeletes gyógyszertár olajat venni, kenegetjük. Hétfőn elmentem a saját dokihoz tápszert iratni és mutattam neki a zárójelentést. A reakciója az volt: hát lehet h ekcéma, meg kell nézni, de az olajjal naqyon óvatosan kell bánni... Olaj abbahagy az arcon, marad a zsíros krém. Aztán szerencsére kiderült, hogy nem ekcéma, hanem baromi száraz csórikám bőre és állandóan kenegetni kell. Egy kórházban hogy helyeselhet valaki egy diagnózist úgy, hogy meg sem vizsgálja a gyereket??? De biztos én vagyok a hülye, hogy ilyeneken felhúzom magam...

Teri

KépKépKép
pruci

Evu! szülőszobára kapsz hálóinget (nem tudom h otthonit lehet-e használni, nekem rögtön adtak, h akkor ezt most vegyem fel). Lehet pizsit vinni, nem kötelező a hálóing!

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Most találtam erre a topikra, én is a Jánosban szültem. 3 fiam van. Olvasgattalak benneteket, jövök ide, ha lesz időm!

Noémi
kenoemi77

Esetleg valaki megírná, hogy a babavonalzót hogyan tudom feltölteni az oldalra?
Köszönöm előre is! :)

Noémi
kenoemi77

Noémi: Üdvözlet itt a János topikban!!! Gratula a három fiúhoz!!!
Megírtam priviben hogyan kell vonalzót beilleszteni.
Mekkorák a fiaid, volt választott orvosod?

Evu: szülni a kórházi hálóingben kell. Annak hatalmas kivágása van és könnyen cicire tudják tenni a szülés után a babát. Utána a sajátodat kell hordanod.

Kata: milyen kis romantikus-vicces sztorit írtál Laura készítéséről. Nagyon tetszett.
:lol: :lol: Most végiggondoltam én is hogyan választhatott minket Beni....

Lányok! Ha most nem alszik Beni napközben később még lehet hogy fog??? Csak séta alatt a friss levegőn és a babakocsi ringására tud szunyálni és akkor is csak 1 órát vagy a kocsiban, amúgy kétszer 20 percet alszik napközben. Ez még változhat? volt valakinél ilyen??

Kép
viky30

Hahó :)

Még élek sziasztok. Bár ma reggel azt hittem nem érem meg a délutánt, tegnap esküvőben voltunk, és valami francot összeettem, és hát reggel négytól ezidáig próbáltam a bennem lévő tartalmat a megfelelő helyekre szortírozni, no nem mindig sikerült eltalálni, de most már azt hiszem nem halok meg :)

Mirkó szerepelt végig, tündér édes volt, kapott kis öltöny szerűséget, mellénnyel, fehér ing, mittudomén, éshát persze nem fényképeztem... Mindenki el volt ájulva tőle, kislányok vele akartak táncolni, én meg csak ugrándoztam a násznép között, folyamatosan szemmel próbáltam tartani a tündér kisfiút. Tíz körül hazavittük anyósomhoz.

Bölcsi szuperszuper, alig akar hazajönni. Van egy kislány, akinek otthon a Mit csinált ma a tündéri Mirkó? c. mesét kell mesélni, hogy elaludjon :) Anyukával most ismerkedtem meg, és ennek örömére egy órán keresztül nem akartak hazamenni a gyerekek a bölcsiből, mi meg ott tipródtunk, juhéj. Aztán olyan is volt, hogy a fiúkkal annyira autóztak, hogy közölte, hogy várjál anya, mert én még játszom. Kérdezem, meddig? Hát holnap reggelig. Na erre én beígértem neki, hogy apának a nínósautójába beülhet, ha most végre szíveskedik velem hazajönni... kisautók eldobva, nagyranyitott szempár alert, és fel kellett hívnom a férjem, hogy most muszáj nekünk nínósautóba ülnünk. Épp valami bűnözés kellős közepe volt, mindenki terepen dolgozott, este hét lett mire hazaértünk, de pofátlanul behajtottam a yardra, és egy üres jármű önkényes elvételével sikerült kiengesztelnem a kis terroristámat.

Blogomra, tündéreim, inkább tudok írogatni, mint ide, mivel ott csak magamra kell koncentrálni :) [Jaj, Imi rákerestek nálam többször is a zsuk-szervizre :)]
Itt is mindent el szoktam azért olvasni, követem a történéseket, bölcsisedéseket, fogzódásokat, nézem a fotókat, drukkolok, amikor kell, de semmi esély rá, hogy rácsatlakozzam erre a mátrixra.

Szóval itt vagyok ragyogok, egyik vigyázó szemem mindig a tiétek :) Talizzunkmá!!!!!!!!

Erőt serényt, hehe, puszi :) M.
mircike

hahó! visszatértünk!

nagyon jó volt! kép sajna most nem készült. majd legközelebb.

evu: én végig pizsiben voltam, nekem nem pálya a hálóing.

viky: beni sztem ennél jóval többet fog aludni, addig is én nem csak babakocsiban altatnám, mert hozzászokik ahhoz h csak ringatva tud elaludni.

nelly: samu is egy egy makacs nátha után hetekig még szörcsög, mi is mentünk sokszor dokihoz és mondták h minden ok, és mégis mi hallottuk a szörcsögést- aztán elmúét. sztem no para. de hát az anyai megérzés...

mircike: gyere gyakrabban, nem kell másra reagálnod, elég ha nekünk írsz!

marcsi: lolio gyártó történet sztem tök romantikus. sztem nem para h te fogod beszoktatni. én is a mai napig kicsit parázom,. de tényleg (!!!) egyre kevésbbé. első héten még 4x telefonáltram aztán már csak 3x most meg már van h mennem kell érte és akkor jut eszembe h nem is hívtam őket, h minden ok e.

SAMU MÁR NEM SÍR FÜRCSI KÖZBEN!!!!!! 1 hete!!!!!!!!!!!! 3 rémes hónap után!!!! annyira jó!!!

van egy lánynevünk: dorottya (dorka) és fiú mihály (miska, misó, misu)

persze még minden változhat, de kezdetnek valami:) :) :)

majd holnap leszek, de most megyek mosni.
kerekpocak

Viky30 köszönöm!

Fiúk sorrendben : Andris 2000. június 18- án, Gábor 2003. február 14- én, Lőrinc 2003. március 1- én született dr. Szathmáry Gábornál.
Még benézek, altatom Gyönyörűmet! :) Nagyok már ágyban.

Addig is sziasztok!

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Húúú Viki, azt hiszem mégsem jól csináltam. Mindjárt újra próbálom.

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Na ha most sem, akkor soha! :)

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

[b]Asszem mára feladom! :(

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

noémi: rossz kódot másolsz be. az url- es kód kell!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Sajnos nem tudtam még visszaolvasni, de azért szerettem volna bejelentkezni. Nekem így az első hónapban nem olyan egyszerű még feljutnom a babanetre :lol: 8) nem tudom Ti hogy voltatok vele.

Csatolok néhány képet Hannáról így 3-4 hetesen:

Megirígyeltük Edusék furulyasípok képét ... igaz a mién még csak 2 elemű sorozat :lol: :
Kép

Rendeztünk Hannának születési bulit :P, ahol ebben a buli szerkóban volt:
Kép

néha meg is gyötörte a sok kéz :lol: :
Kép

és ez volt az ünnepi tortadísz :roll: :lol: :lol: ... volt aki giccsesnek találta ... de szerintem édes pofa:
Kép

és egy édes arcocska - a kép a mai napi sétán készült a Margitszigeten:
Kép

:P :lol: :roll: És jövő csütörtökön 1 hónaposak leszünk!

Emese és Hanna

KépKép
emese1974

Szia Zsófi!

Az előbb úgy sem ment. Talán most? ( Az előnézetben még mindig nem látom a vonalzót, csak az oldal címét. Mit csinálok rosszul? )

Köszi! Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Lányok, felteszek néhány kérdést - a sok közül, ami így az első hónapban felmerült, nagyon köszönök előre is minden tanácsot!

Hány hetes / hónapos korban várható el a kicsitől, hogy kialakuljon egy nagyjából fix napi rendje? Például fix fürdetési idő, nagyjából fix alvási hosszak?

Nekem Hannácska nagyon sok etetések közötti időt alvás szempontjából kihagy, és utána nagyon fáradt és nyöszis tud lenni. Nektek az első hónapban mennyit volt ébren napközben?

Hanna éjjel kétszer eszik (mások szerint négyszer :)), mert eszik este 10 fele, majd 2-kor, majd 5-kor és reggel 7-kor. Mikortól várható el tőle, hogy az éjjeli etetéseket kihagyja? Kell erre őt valahogy szoktatni, vagy magától kialakul?

Hanna nem jól tűri a hosszabb kiruccanásokat. Kétszer próbáltuk, egyszer Újpestre mentünk, egyszer pedig a Margit szigetre Zuglóból és mindkét esetben őrült sírás lett a vége. Pedig még nem volt igazán etetési idő és nem volt pelus gond sem. Kicsi még ő 1 hónaposan, hogy kocsival hurcoljuk hordozóban és próbáljuk egy 3 órás programot csinálni?

Sokat sír ... szerintem, persze minden relatív. Ő naponta azért 2x1 órát végig sír .. bár javul, ma pl. csak a szigeten sírt. Hasfájós a lelkem, adjuk neki az Infacolt, de néha nem is a hasa fáj szerintem, hanem inkább olyan érzésem van, hogy kis zavart. Túl sok inger érte ... valami új dolgot csináltunk, próbáltunk ki. Olvastam a könyvben, hogy vannak túlérzékeny gyerekek, akik ezt idővel kinövik, de kicsi korban az ingerek fel tudják zaklatni őket. Nektek ezzel van tapasztalatok?

Köszi előre is!
Emese

KépKép
emese1974

Noémi, még mindig rossz kódot írsz be. a jó kód ilyen:

KépKép
Kép

nekem ilyen a két kódom. szal tök rosszat másolsz be! ellenőrizd még 1x!!!
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?