sziasztok,
RENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!
JUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ DE SZUPIIIIIIIIIII!!!
nahát, itt lassan előlről kezdődnek a körök , felnő egy generation és jön is a next!
Édi lehet
Samu a kisszéken!!!!!!
annyira előttem van
Niki, ez a védőnő aztán télleg ...khmkhm... nem írok csúnyát
amúgy ezt a
követi e dolgot nagyon bírom ám!
Lizus persze ilyen korban nagyon ki volt ütve a gyógyszerekkel, szal ő csal hébehóba, ha velünk volt itthon, meg nagyon jó passzban volt, akkor követett.
DE követett!!!!!!!!!!!!
nekem hónapokig nem hittel el egy doki sem. mert ha ők próbálták, semmi.
az egyik a zokniját lengette előtte. persze semmi követés
jó, ő más eset, mondom, nála ez kihegyezett kérdés volt, de akkor is elég idegesítő volt akkoriban.......................
mit is akartam? szita az agyam...
ja munka!
persze ráérek, tudom. csak mostanság valahogy nagyon foglalkoztat ez a témakör, h mi lesz.
valszin azért mert a munkahelyem annyira totál más lett, hogy az no way.... nyílván amíg lehet, húzom a gyedet vagy mi ez a végén...
igen, úgy terveztem hogy 3 éves koráig itthon leszek Lizivel, de utána is még ki tudja... sztem normál bölibe nem mehet majd, csak vmi speckóba. az meg mittomén hol van itt a környéken. van e?
stbstb....
pénz miatt - hatalmas nagy szerencse, hogy nem ezen kell gondolkodnunk, de még ha emiatt is kéne se tehetném meg jó darabig, mert akkor ki hordaná Lizit a hét MINDEN napján foglalkozásra és ki csinálná vele itthon HETI 5-6* a tornát?????????????
el sem tudom képzelni, más családnál ahol tényleg azon a néhánytízezer forinton múlik, és van egy ilyen különleges baba, mint Lizi, hogyan megy...... de nem is akarom elképzelni, mert nem kell..........
de édi a kiskutyus Maja!!!!!!!!!!!!!!! jó kis meglepi!
Fatima, de ezt a refluxot kinövik a babák, nem????
akkor ha ilyenek vannak, pláne nagyon fontos milyen tápit fog kapni!
ez az időpont mizéria............
de tapasztaltuk mi is tesómmal.... de babáknál még gázabb ez a sok várakozás. én nem értem hogy ezt hogy képzelik....
ma voltunk kontrollon a HRGben, vannak ügyesedések már most, így a felénél, meg van még sok-sok fejlődnivaló
meg kiderült h egy feladatot tök rosszul csináltam eddig
de hát ezért mentünk!
remélhetőleg jövő év elején ha szépen haladunk, akkor mehetünk a vízi csopiba is!
na hát ennyi
ma reggel 9 óta most értünk haza
ja tudom!
Zsóka!!!!!!!!!!!!!!!! ez őrület
elhiszem h kiakasztott........... én tényleg nem tudom elhinni, h ezt épp egy pszihomókus nem látja, hogy vannak nyílt, mindenkivel dumálós gyerekek meg vannak azok akiknek idő kell????
éééééééééééééééééés???????
beszéd - ismerősöm kisifa 2 éves lesz dec-ben és a mamán kívül mást nem mond még. de a bátyus se beszélt ilyenkor még.
na bumm. aztán most mégis kitünő tanuló a suliban.
szal elég nagy a szórás fejlődésben minden téren, és mélyen elkeserít és megkérdőjelezem amikor ezt épp az ún. szakemberek nem tudják és hülyeségeket beszélnek...........
ÓRIÁSI ÉS MÉLY RESPECT A KIVÉTELEKNEK, mert azért ilyen emberek is akadnak, csak rájuk kell lelni!
én már csak tudom......
ciao
k.