Sziasztok!
De jól megy egyeseknek, takarítónő
Ha megtehetitek, simán!!! Jó dolog az, bár én az érem másik oldalán voltam sokáig. Dolgoztam takarítónőként, lakásokat takarítottam meg néha lépcsőházakat is. Nem mondom, nem könnyű munka, főleg ha piszkos a lakás, de baromi jól lehet vele keresni. Így egyáltalán nem félek hogy nem lesz melóm, mert akkor visszatérek jól bevált munkámhoz, bár a hajam tépném hogy minek is tanultam, a söprűnek
Encu!
Megnyugtatlak, nekem is nagy meló volt kitakarítani a végefelé! Napokig csináltam azt amit anno fél nap alatt megcsináltam. Aztán tojtam az egészre
Na, azóta sem értem magam utól
Pocakosan nehéz takarítani, de gyerekkel
Nekem nem megy
bár ha nem babaneteznék akkor mint az igásló dolgoznék minden szabad pillanatomban
Zsuzsa!
Jobbulást Zoénak! Remélem hamar jobban lesz, sőt mire felkel a fejfájásod is elmúlik
Gabó!
Vérvétel
Mondjuk nem szaroznak ezek a vérvevők
Mikor a Ricsit vittük az ügyeletes kórházba a pöttyei miatt, ott is vettek vér. Hárman fogták le és mivel nem találtak vénát, a csuklójából a főérből vettek vért
Talán lehet Flórát ikább az viselte meg, hogy lefogtátok, nem? Nálunk az okoz nagy pánikot
De a lényeg hogy nincs baja a picilánynak
Kérdezhetek? Mikor Flóra próbálkozott a felállással, neki is olyan esetlenül áltak a lábfejei? Néha már nekem fáj ahogy tartja őket a Ricsi
Kérdezted a multkor a szülinapot, szerintem normális ha készülsz rá. Van már valami ötleted?
Most egy kicsit átmegyek sas üzemmódba, egy másik topikba írtam egy csomót és kifolyik a szemem