Új privát üzeneted érkezett!

Na letetetem Zoét aludni remélem fog is

Mert Negyed hat ota fent van . látom sütöget a nap remélem tudunk sétálni picit.
anha

Sziasztok!!!

Ilyenkor reggel még aludni szoktatok :D De örülök, hogy nem én keltem csak korán.

Encu, lehet, hogy egy helyen lakunk? Nálunk is itt van a takarítónéni :lol: Már egy ideje jár hozzánk, mert amikor dolgoztam, egyszerűen nem értem utol magam, és hetekig nem volt pl. felmosva :oops: És pocakkal meg most pláne nem megy.
A séta kedden nekem is jó volt, de este úgy görcsölt a pocim, meg azóta is olyan nyúzottnak érzem magam, mondjuk tegnap sem pihentem valami sokat...pedig rámférne. Egyébként Vince rendesen mozog, úgyhogy miatta nem aggódom, csak ez a hidegfront mindig megvisel :(

Gabó, lehet hogy mégiscsak többet kellene ennie Flórának? A vérvétel egyébként borzasztó ilyen pici korban :cry:

Zsuzsa, jobbulást kívánok Zoénak! Ez az őszi időszak, mindenki beteg...
A kemény telet én sem szeretném, nem fogunk tudni kimozdulni :( , egy kis hó jöhet, Szilárd imádja, és tavaly nem is volt, pedig ő nyáron is a hólapátolásról, szánkózásról szeret beszélgetni. Ebből a szempontból nem rám ütött, az biztos.

Megyek megpróbálok házassági anyakönyvi másolatot szerezni a polg.hivatalban.

Kép

Kép
sbarbi

Szia Barbi ha lesz idöd te is mesélj a takaritonöröl .

Milyen ? és menyi? :)
anha

Már megnint Fály a fejem :)
anha

na szép szomoru emberke helyet vigorit raktam már ezen is csak nevetni lehet hogy 2 naponta fály a felyem lehet hogy elö kéne venni a szemcsimet
anha

na és szokás szerint kihagytam a betüket . kész feladom
anha

Barbi!

Jó dolog is ez :D Én meg bepakoltam a gyerekszobába a szekrénybe a ruhácskákat. Most már egész otthonos :) És megnyugodtam, hogy nem csak én nem bírom utolérni magam pocakkal :oops:
Tegnap voltam sétálni, már majdnem felértem a piacra (tudod, a kantáros kismamagatyóért :D ), amikor összeszedett a párom..Hááát, fújtattam rendesen, ő meg azt mondta, hogy büszke rám, hogy azért sétálok ;) De te pihengess, ne légy nyúzott, Vince még akarjon bent maradni egy kicsit :)
Miért mész a polg.mesteri hivatalba? Minek az a papír? Csak hogy hátha nekem is kellene...bár nekünk még elég friss :D

Zsuzsa, nem csodálom, hogy fáj a fejed...ha szarul alszol, meg még front is van.. (az előbb én is csillagokat láttam jó sokáig.. :? ) Meg igen, a szemüveg is tud segíteni ;)

Na, kicsi töltődés, mert ki vagyok nyúlva.. :shock: :lol:

Tesóka, Gabó! Hátti??? Niki! Nem meséltél a körmödről! ;)

Csilla! Érzel már valamit?

Kép
Kép
encu

Kiskarcsi utálja, ha gép előtt ülök... :D:D:D Összenyomom, ő meg visszanyom..ezt játszuk. ;) Úgyhogy most már úgy ülök, mint egy igazi dáma: egyenes derékkal, kihúzott nyakkal :D:D:D Érdekes látvány lehetek ...

Kép
Kép
encu

Ejnyeno!

Hát hol vagytok? :D

Kép
Kép
encu

Napot mindenkinek!

Visszaolvasva titeket eléggé le vagyok maradva! :roll:

Zsuzsa!
Szóval Zoé sem ússza meg ezeket a lázas, nyűgös napokat! Még jó, hogy rendet tettél a lakásban, hiszen egy beteg gyerek mellett semmit sem lehet csinálni! (Írom én, a tapasztalt anyuka! :lol: )
Írtad, hogy a piactéren szoktál venni tejcsit a tejboltban. Már én is többször kukucskáltam befelé, de el nem bírom képzelni milyen lehet az a tej? Milyen az íze? Ugyanolyan mint a bolti zacskósnak? (Nem bírom csak az 1,5%-os tejet! :? ) Mit lehet még ott venni? ... és milyen árban vannak a dolgok?

Móni!
Ha lehet, akkor ne legyen már kemény telünk! Eshet egy kis hó, de nekünk eléggé sokat kell majd szaladgálnunk a november-január időszakban orvoshoz és őszintén szólva nem szeretnék venni az autóra komolyabb téli gumit! ... ráadásul ha túl "rossz" lesz az idő, akkor befektetnek a kórházba, hogy biztosan ott legyek, ha történik valami! Szeretném a karácsonyt és a szilvesztert itthon tölteni! :roll:

Gabi!
Tegnap szóltam a Munkaügyiben, hogy kismama vagyok+rá volt írva a papíromra hogy ikerterhes+látszik, hisz mikor beléptem 10 ember állt fel átadni a helyét! :roll: Én attól tartok, hogy október közepén megkapom a kiskönyvet, azzal decemberben kell majd visszamenni, amikor már nem biztos, hogy teljes mértékben mozdítható állapotú leszek! De nem baj! Majd elintézi Viktor az is meg a Tgyást is! Maximum kivesz 2 nap szabadságot, márha lesz még neki addigra!

Encu, Barbi!
Nagyon várjuk a takarítónők jellemzését! Nekem sincs senki segítségem, így valószinűleg hamarosan én is rá fogom venni magam, hogy valakivel megcsináltassam! :oops:

Niki!
Én is szerettem volna valami hasonlót a falra, de a grafikus visszamondta! Pedig a mi gyerekeinknek a Százholdas pagony lett megigérve! :cry:
rnecsi

Sziasztok!

De jól megy egyeseknek, takarítónő :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha megtehetitek, simán!!! Jó dolog az, bár én az érem másik oldalán voltam sokáig. Dolgoztam takarítónőként, lakásokat takarítottam meg néha lépcsőházakat is. Nem mondom, nem könnyű munka, főleg ha piszkos a lakás, de baromi jól lehet vele keresni. Így egyáltalán nem félek hogy nem lesz melóm, mert akkor visszatérek jól bevált munkámhoz, bár a hajam tépném hogy minek is tanultam, a söprűnek :lol:

Encu!

Megnyugtatlak, nekem is nagy meló volt kitakarítani a végefelé! Napokig csináltam azt amit anno fél nap alatt megcsináltam. Aztán tojtam az egészre :oops: Na, azóta sem értem magam utól :oops: :roll: Pocakosan nehéz takarítani, de gyerekkel :shock: Nekem nem megy :oops: bár ha nem babaneteznék akkor mint az igásló dolgoznék minden szabad pillanatomban :?

Zsuzsa!

Jobbulást Zoénak! Remélem hamar jobban lesz, sőt mire felkel a fejfájásod is elmúlik :wink:

Gabó!

Vérvétel :shock: :evil: Mondjuk nem szaroznak ezek a vérvevők :evil: Mikor a Ricsit vittük az ügyeletes kórházba a pöttyei miatt, ott is vettek vér. Hárman fogták le és mivel nem találtak vénát, a csuklójából a főérből vettek vért :shock: :evil:

Talán lehet Flórát ikább az viselte meg, hogy lefogtátok, nem? Nálunk az okoz nagy pánikot :evil:
De a lényeg hogy nincs baja a picilánynak :!: :wink:

Kérdezhetek? Mikor Flóra próbálkozott a felállással, neki is olyan esetlenül áltak a lábfejei? Néha már nekem fáj ahogy tartja őket a Ricsi :shock:

Kérdezted a multkor a szülinapot, szerintem normális ha készülsz rá. Van már valami ötleted?

Most egy kicsit átmegyek sas üzemmódba, egy másik topikba írtam egy csomót és kifolyik a szemem :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Szia Csilla!

Kemény tél az én álmom, és persze rajtam kívül senki sem akarja 8) De kemény telen csak a havat értem nem a mínusz 10 fokot! Szóval legyen hó, csak annyi hogy szánkózhassunk de az utakat tisztán lehessen tartani :wink: Így már azért jobb, ugye :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Encu, a házassági anyakönyvi kivonat majd a Vince születési anyakönyvi kivonatához kell, és fogalmam sincs hány napon belülinek kell lenni: 30-90-180 valamelyik. És gondolom ott kell igényelni ahol házasságot kötöttetek, mi Battán, ezért voltam, és úgy kb fél órát kellett várnom a papírra, de ez is megvan :)

Meg ha már arra jártam, vettem mesebérletet a Szilárdnak, hogy majd elmehessenek az apjával :D

Lepihenek én is.

Kép

Kép
sbarbi

Mi az a mesebérlet?
Jó pihit :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Már megnyugodtam a mászást illetően, tegnap mint a gyík úgy megindult a Ricsi a telefonomért. Szóval ha akar akkor tud ő haladni csak szerintem baromi lusta. Úgy van ezzel is mint az üléssel. Fel tud ő egyedül is ülni, de hülye lenne erőlködni ha visít és segítek neki :oops: Aztán remélem ahogy még erősödik egy kicsit már minden menni fog a maga útjánk. A forgással is így voltunk :lol:

Hol vagytok???????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép

Íme a nagy mutatvány, csak térdtől lefele képzeljétek hozzá a lábát. Egyedül elég nehéz volt ezt megörökíteni :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Láttátok a pneumos reklámot? Majd szíinfartust kaptam, ilyet :shock:

Jól elvagyok magamban 8)

Akkor én is lépek, megyünk ebédelni

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, nagyon ügyes a Ricsi, látod nem kell aggódni a mászás miatt sem, mindent a maga idejében, és abszolút nincs elkésve semmivel :) A mesebérlet, pedig lesz 3 meseelőadás a művházban, kisgyerekeknek (3-10 éves korig azt hiszem). Az első pl: jövő hét szombaton lesz: A süsü. Erre még mind a hárman megyünk, vagyis Vincét is viszem még pociban, szóval 4-en :wink:
Mi az a pneumos reklám? :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Mi ez a pangás???
Encu merre vagy???
Nem tudom leírni, hogy milyen a körmöm, de semmi extra.

Móni!
Én utálom a telet! Nagyon remélem, hogy nem lesz nagyon hideg telünk, bár most elég enyhe volt, szóval most tuti hideg lesz.
Hóesés: Én azt sem igazán szeretem, de csak azért, mert utána lefagy, és csúszik ezerrel :(.
De azért karácsonykor eshetne :wink:
Ricsike hogy van?
Nagyoooooooon édes kölök :lol: !!!!!!!

Mi nem sokat aludtunk, biztos az időváltozás miatt.
Fent voltunk egykor, háromkor, utána pedig már háromnegyed hatkor kelt. :?

Gabó!
Sajnálom Flórát, én is biztos elbőgtem volna magam. :cry:

Csilla!
Mennyiért csinálták volna a falat?

Zsuzsa!
Jobbulást Zoénak!

Ja és jó Nonóra a keresztelőruha. Már alig várom a vasárnapot! :wink: :D

Barbi!
Minden rendben veletek? Hogy bírjátok az időváltozást?

Kép
niki+baba

Móni!
Én láttam a reklámot, hát elég borzasztó elsőre szerintem, főleg ahogy a vonat megy, a gyerek meg a sínen.. :shock: Na persze másik sínen, de csak a legvégén derül ki, szerintem nagyon gáz. :shock:

Barbi!
pneumococus oltás elleni védőoltás rekláma :wink:

Kép
niki+baba

Niki, köszi jól vagyunk, bár én sem aludtam jól, hajnali kettőkor felrugdosott Vince, aztán meg alig bírtam visszaaludni. Nem nagyon bírjuk a hidegfrontot, eddigi tapasztalatok alapján a meleg jöhet!!! :) Keresztelőről majd raksz fel képet? Biztos édes lesz Nonó. :)

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok

Átmentem érdre átvitem a kapot cucokat a sogornömnek mert már nekik is jo . igy akkor használják ök mi is töluk kaptuk aztán bementem Apukámhoz és jöhetem is haza mert felment a zoé láza most kapott csilapitot aztán letetem .

Momi . sajna a tip nem jöt be még mindig fáj a fejem és már hányingerem is van . söt még szédülök is . ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Szarul vagyok . :(
anha

Zsuzsa!

Sajnálom, a fejfájás nagyon sz@r :cry: gyógyszer?

A kapott cuccokat visszavittétek :lol:
Én attól félek, hogy párom nővére megint terhes lesz, ugyanis mi is kaptunk egy csomó mindent, és akkor illene visszaadni a megmaradt dolgokat amiket már kinőtt a Ricsi, de én nem akarom mert jó lesz a kistesónak. Remélem nem lesz terhes :oops:

Zoénak jobbulást!!!

Barbi!

Nem is tudtam hogy itt ilyen jó dolgok vannak, remélem még 3 év mulva is lesz meseklubb :lol:

Niki!

Már alakul a Ricsi, köszi az érdeklődést. Ma este megyünk a dokihoz, remélem ő is azt mondja hogy már majdnem ok.

Nonónak még mindig olyan nagy haja van?

Látom ezzel a teles beszólásommal felkavartam az érzéseket 8)

Encu!

Merre csatangolsz?????? :shock: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa, jobbulást neked! Nem vagy te is lázas?

Móni, nálunk is családon belül mennek a babacuccok, mi odaadtuk sógoréknak, most visszakaptuk (kiegészítve), aztán majd lehet hogy ismét megy vissza :lol: Szóval a váltjátok egymást, úgy jó :wink: Mikorra tervezitek a kistesót?

Niki, köszi, de szerencsére nem láttam a reklámot.

Encu, mindenki hiányol!!!! :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Igazad lehet, jó ha kiegészítve kapod vissza :lol: De amiket mi kaptunk azok össze voltak mosva, gyümölcs meg mittudoménmilyen foltok voltak rajtuk. Egy adag ruhát 4szer mostam ki hatalmas adag mosóporral meg vanishel hogy szépek legyenek. Dolgoztam velük mint a gép, erre adjam vissza hófehéren a badykat meg a többi dolgok hogy megint visszakapjuk csúnyán. Persze tudom, ajándék lónak ne nézd a fogát de most akkor is :oops:
Persze ha terhes lenne azért adnák vissza belőlük csak a jobbakat megtartanám, sőt elég sokat megtartanék :oops:
Hű ez most így ciki :oops:

Kistesó: a doki szerint két évnek el kéne kb. telnie a két szülés között, így tél vége, tavasz a kezdet :lol:

Encu??????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Momi vettem már be bogyot de semmi

Nem vagyok lázas mértem .
anha

nem ciki
anha

Zoé most alszik? Nem próbálsz meg te is aludni, hátha segít valamelyest , lassan vége a napnak, addig kitartás :wink:

Encu!

Ellopta a takarító a gépet???? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na látom Encu téleg jol eltünt

Momi sajna nem tudtam aludni probáltam de nem Tudod mi esne jol egy jo fürdö de most pont nem lehet . :oops:
anha

Miért nem lehet?

Pont akartam pánikolni, hogy sehol senki :shock: :lol:

Még mindig:

ENCU?????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

hát mert ép nálam van a mikulás Érted ügye :?
anha

ENCU??????????????
anha

[b]ugy látom a takaritonéni öt is elrakta valamegyik polcra :lol: [/b]
anha

:o Lányok Ugy ennék valami fincsit csak azt nemtudom mit . Ötlet
anha

Na egyébként tök jol elbeszélgetek magammal . Hééééééééééééééééééééééééééééééééé Valaki :P
anha

:lol: :lol: :lol: :lol:

tampon, és akkor lehet fürödni :roll: :wink: :lol:

Hű de rég volt meg :shock: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Bár tesóügyileg azért jó lenne visszatérni a régi kerékvágásba 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Látod, Encu írta hogy gyere írj sokat, erre lelép :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na hát ne hiányold nekem 2 honapig megvolt szülés után egyfojtába és utána 30naponta megjön .
anha

na ez igaz én it egész nap minden szaral jövök és irom erre lelép akkor inkáb nem irok töbet és visszajön :wink:
anha

Dehogy is, jön ő, bizti csavarog Pesten :lol: Nehogy eltűnj :wink:

Mit ennél, édeset? Vagy rendes kaját? Bár egyikhez sincs tippem :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

na mégis irok Zoénak 38.5 a láza az orvos ma 4 ig rendelt máshol meg nem tudom elérni remek
anha

Mindegy csak fincsi legyen
anha

na lassan megyek a líviért még jöszök
anha

Ki a dokitok, otthoni vagy mobil száma nincs?

Nekem is mennem kell, búcsúzóul dobok pár képet:

Kép

a másikat nem teszi fel akkor csak ennyi

Majd este jövök, hátha addigra a csavargó tesóka is előkerül!! :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

A Benedek dok az orvosunk othoni száma van mobilt nem tudok . sajna
anha

A mi dokink is az otthonit adta meg, úgy látszik ez a módi akkor :?

Na tényleg megyek, hív a Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Mikor viszed a Ricsikét dokihoz???
Azt hittem már voltatok.

Mi már hazaértünk az orthopédiáról , csak egy kontrolon voltunk. Minden rendben volt. :D
Volt mellettünk egy három hónapos fiú, meg egy öt hónapos lány, hát hatalmasak voltak, Nonóka azokhoz képest pici volt. :lol:

Zsuzsa!
Hét után próbáld elérni Benedek dokit, akkor már otthon lesz. Ha nem ő akkor a felesége.

Kép
niki+baba

Na még valami, Zoénak kitartás, talán tényleg csak a szuritól van :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Most visszük vissza, tegnap kellett volna, de ledumáltuk a dokinénivel hogy majd ma. Tegnap csak babakocsival tudtam volna felmenni, vagy a doki jött volna ki. Aztán telefonon lebeszéltük a mát. Amúgy hétfőn voltunk.

Gratula az ortopédiához. Sztk-ban voltatok? Mikor mi voltunk, késett egy órát a doki és ezren voltunk, aztán meg hármasával hívta be a babákat, gáz volt és dühítő :evil:

Na tényleg léptem mostmár :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na megjöttem

Lányok én sose hittem volna hogy a két gyerek enyire fogja imádni egymást a Zoé szinte repült a Lívia felé mikor meglátta . Haláli volt legközeleb megprobálom felvenni.

Azota a segébe van belebujva most is
együt fürdenek . :lol:
anha

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?