Sziasztok!
Tali?Köszi a meghívást,mi is elmegyünk!Naná!!
Szoktam írni egy másik topicba is,de ott sok a pesti,és nem tudtunk azokra a talikra elmenni.Mindíg irígykedve olvasom a beszámolóikat,és nézegetem a képeiket.
Mi is voltunk 4D-s UH-on,25 hetesen .Nagy élmény volt,akkor tudtuk meg,hogy fiacskánk lesz.
Szia Viki,és Maci!!
Viki!Tök jó,hogy szinte egyidősek a fiúk!A mosógépes kép csúcs,a férjemnek meg az együttalvósak tetszenek nagyon!Martinka sosem alszik így el,csak a kiságyában.Pedig élveznénk,nagyon!Látom Levi is áll,nagyon ügyi!Martinka a legtöbbet,8-9 hónap között fejlődött.Akkor jöttek ki a fogai(4 van),felűlt,mászni kezdett,és felállt.Nagyokat koppant szegény,és koppan is,amikor elesik.1 hónapja vettünk járókát,szerencsére jól elvan benne,meg a kiságyában is,sok játékkal.
A kisfiam is náthás,bár talán már jön ki belőle. 1 hete kezdődött,első nap volt egy kis láza,éjszakára Germicidet kapott.Sterimart használunk,aztán jön az orrszívás,és utána a gyógycsepp,a Nasivin.Napi 4-5x kellett szívni a nózit,de ma még csak 1x.Ja,és C vitamint is kap.Mindjárt megnézlek az iwiwen.
Majd írd le nekem légyszi,hogy miket eszik már Levi?
Most akkor teszek fel képet,aztán visszaolvasok még,mert nagyon termeltek!!
Itt még nincs fogacskája,valamikor aug.elején készült