Új privát üzeneted érkezett!

Chrissyy! Nagyon irigyellek (persze nem negatív értelemben)! Olyan jó nézni, hogy már meg van az ágyacsjája! Én is szívesen tartanék itt!
Nagyon cuki lesz már az első útján! :lol:

Kép
tand

Andi!

Ezek mind tavalyról vannak! Annyira vártam már, hogy készüljek a fogadására!

És akkor itt a kép normálisan!
Kép
Vendég

Ok Kata akkor még teszek képeket :D , aztán megyek fel kell mosnom, Levi szerencsére elaludt megint.

szeretek apán pihizni :D
Kép

kidőltek :D

Kép

szeretem a tévét püfölni :D

Kép

hintázik a kis család
Kép

Kép
vikike_

Viki!

Még-még! Olyan jó nézegetni őket!!!
Vendég

Ok Chrissyy, teszek még és válaszolok majd a kérdésedre csak gyorsan felmosok amíg alszik Levi, de ígérem válaszolok.
Szép a kiságy és nagyon csini a ruci amibe hazahozzátok :D , hamarosan te is tudsz a babódról képeket feltenni :D .

Tand, neked is válaszolok nemsokára, azt viszont megkérdezném tőled, hogy nem véletlenül gyerekorvos az apukád? Van ugyanis a kórházban egy gyerekorvos aki szintén Tokodi.

Kép
vikike_

Vikike!
Milyen taliról beszélsz?Le vagyok maradva.
Nem tudok betelni a kisfiaddal!Gyönyörű kissrác!A lányok álva fognak utána pisilni :D

Andi!
Mi október 8-án megyünk 4 D-re 29 hetesen a Sziget u-ba.
Szerintem nincs olyan,hogy mikor érdemes.Attól füg mit szeretnél látni.Amikor még kisebb,akkor egybe látod,ilyenkor meg részletesebben egy-egy testrészét.
De szerintem így is-úgy is nagy élmény.

Üdv:Gabi
Vendég

Chrissy, szívem szerint már én is berendezném a gyerekszobát, de kicsit babonás vagyok ebből a szempontból ,úgyhogy megbeszéltem apával, hogy karácsonyra rendezzük be. Az is meglepi, illetve karácsonyi ajándék lesz nekünk.

Persze azért már van pár cucc: csillagos lámpa (kék) kisebb és nagyobb. Felhőcskés hármas spot (kék-sárga), baldachin (kékes macis mintával). A tesóméknak volt bizományijuk, és onnan szereztem be pár dolgot, potom áron. A szekrényben, padláson meg elfér addig, amíg be nem rendezzük a szobát.

Jöhetnek még képek!! Alexa, te is tehetsz fel a kisfiadról!!

Gabi, mi a 16. héten voltunk 4d-n, nekem nagyon tetszett. Már megvan mindene, csak persze még picuri, akkor kb 17 cm-es volt. De megmutatta az arcát, kezét, mindenét, még a kukacát is!! :lol:

Tényleg: Andi, Gabi, ALexa (remélem nem hagyok ki senkit): ugye ti is eljöttök a talira?? Október 13. szombat 16.30 Isolabella. Dumcsizunk egy kicsit, eszünk-iszunk, aztán hazamegyünk. Még mi sem találkoztunk mindenkivel, eddig 2 tali volt, és csak négyen voltunk mindkét alkalommal. Úgyhogy nem maradtatok még le semmiről....

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

A talit még megbeszéljük.Sajna buszhoz vagyok kötve,nem lehetett joksim az epilepszia miatt.Azért köszi,hogy vártok,remélem el tudok menni.

Alexa,Viki!
Szopizik még a gyerkőc?

Puszi:Gabi
Vendég

Andi!
Jelöltelek iwiw-en.
Vendég

Vikike, a Tokodi doki nem a rokonunk.

Kata, a talit velem már beszéltétek, de ém még most sem ígérem biztosra. A következő hétvégéken hordjuk szét az eküvői meghívókat (és ami a legjobb benne, hogy a legközelebbi rokonunk Pesten lakik!)

Gabi, a Sziget utcában a Deákhoz mentek? Nem tudom, hogy mit lenne érdemesebb megnézni, egyben az egész babót, vagy csak a már kifejlődőtt apró részleteket! Nem tudom :? !

Kép
tand

Andi!

Mi a Bácskaihoz megyünk.Azt mondták ő kedvesebb,de én egyikőjüket sem ismerem.
Én személy szerint,legikább az arcocskájára vagyok kíváncsi,ezért nem mentünk korábban.
Szerintem egyben,a 2 D-n is csodálatosan látszik.Mi a 24 hetes 2 D-n azt is láttuk hogyan nyeli a magzatizet.Mondjuk már ekkor sem volt kicsi.

Üdv:Gabi
Vendég

Kata!

Mi is megbeszéltük, hogy babonából semmi sem lesz előkészítve, amíg meg nem szülök. Úgy volt, hogy amíg a kórházba vagyunk, addig apa itthon előkészít mindent. Aztán már nem bírtam magammal és összeraktam a kiságyat, meg elhoztunk az unokatesóméktól a keresztlányunk kinőtt ruháit. Ami nem lányos, az jó lesz a kisfiúnknak is. Most már lassan mindenhol rend lesz, és összekészítem a kórházi cuccomat is! Aztán jöhet a kis drágánk!!!

Andi, Gabi, Alexa! Remélem ti is el tudtok jönni a talira. De elsősorban én azt remélem, hogy addig még egybe leszek! Szorítsatok!!! Utána mehetünk szülni, csak előbb ne. Október 14-re kértem a babót, hogy bújjon ki, mert akkor lesz apuék első házassági évfordulója(már a 3.házassága apunak). Remélem szót fogad!!!
Vendég

Most megyek, de azért még ma megpróbálok jönni!
Apának mindjárt vége az oktatásnak és jön haza!

Addig is jók legyetek!
Vendég

Sziasztok!

Tali?Köszi a meghívást,mi is elmegyünk!Naná!!

Szoktam írni egy másik topicba is,de ott sok a pesti,és nem tudtunk azokra a talikra elmenni.Mindíg irígykedve olvasom a beszámolóikat,és nézegetem a képeiket.

Mi is voltunk 4D-s UH-on,25 hetesen .Nagy élmény volt,akkor tudtuk meg,hogy fiacskánk lesz.

Szia Viki,és Maci!!

Viki!Tök jó,hogy szinte egyidősek a fiúk!A mosógépes kép csúcs,a férjemnek meg az együttalvósak tetszenek nagyon!Martinka sosem alszik így el,csak a kiságyában.Pedig élveznénk,nagyon!Látom Levi is áll,nagyon ügyi!Martinka a legtöbbet,8-9 hónap között fejlődött.Akkor jöttek ki a fogai(4 van),felűlt,mászni kezdett,és felállt.Nagyokat koppant szegény,és koppan is,amikor elesik.1 hónapja vettünk járókát,szerencsére jól elvan benne,meg a kiságyában is,sok játékkal.
A kisfiam is náthás,bár talán már jön ki belőle. 1 hete kezdődött,első nap volt egy kis láza,éjszakára Germicidet kapott.Sterimart használunk,aztán jön az orrszívás,és utána a gyógycsepp,a Nasivin.Napi 4-5x kellett szívni a nózit,de ma még csak 1x.Ja,és C vitamint is kap.Mindjárt megnézlek az iwiwen. :D
Majd írd le nekem légyszi,hogy miket eszik már Levi? :?:

Most akkor teszek fel képet,aztán visszaolvasok még,mert nagyon termeltek!! :D :D Kép Kép

Itt még nincs fogacskája,valamikor aug.elején készült
Vendég

Szilvi!Gratulálok a babóhoz a pocakodban!Én nagyon korán mentem a dokihoz,csak a petezsák látszódott,akkor voltam 3-4 hetes.2 hét múlva kellett visszamenni,akkor már volt szívműködés,de végigizgultam azt a 2 hetet!Ráadásul nálam is tök bedőlt a doki,úgy nézte a monitort,tiszta para voltam,hogy vmi nincs rendben!

Vicuska!Szerintem se hőmérőzz,csak idegesít,az meg nem tesz jót!

Szopi:Martinka még szopizik,de már nem lakik jól vele.Szopizik hajnalban 1x,aztán napközben is,de inkább csak szomjoltásra van.Mostmár eszik gyümölcsöt,rizspépet,joghurtot,főzeléket.Hétfőn itt volt a védőnő,és mondta,hogy adjunk neki reggelire zsömi belsejét margarinnal,vagy kenőmájassal.Na,hát ma reggel adtunk is,de fuldokolt,pedig nagyon kicsi volt!Még remegtem is,úgy megijedtem!Még bele kell jönni!!

Szülősámli,labda,zuhany,beöntés
:Azt mondta a szülésznő,hogy a sámlit nem nagyon használják,és nem is ajánlgatják.A labdát mutatta,de a gyors szülés miatt,nem került rá sor.Nekem a zuhany jött be nagyon,és a derékmaszírozás!Az nagyon jól esett,komolyan mondom,úgy feleannyira fájt csak!Beöntést nem kaptam,csak egy úgynevezett pezsgőkúpot.Annak is volt ám hatása!

Szoba:elejétől kezdve külön alszik a kisgyerek.Mi a 35.héten vettük meg a babkelengyét.Nem mertük előbb beszerezni őket.Főleg,hogy a 26.héttől feküdnöm kellett.Babonás voltam!

Na most ennyi,aztán majd megint jövök :D :D
Vendég

Sziasztok!

Itt a pocakos kép:
Kép Így nézek ki most, a 28. hétben

És a bébi 24 hetesen:
Kép A kis pöcsös
Kép Ha jól megnézitek,ez az arca

Kép És a kis kezecskéje...

Vendég

Vicuska, küldtem privit, a többieknek majd holnap :wink:
Vendég

Nati,

privi ment :lol:
Vendég

Chrissyy megmondom őszintén nem nagyon emlékszem rá, hogy mi történt a vajúdásom alatt :oops: én nagyon kész voltam, de szerintem figyelik a mozgást és biztos lelassúlnak szegénykék a végére, az én véleményem szerint ők sokkal nagyobb megpróbáltatáson mennek keresztül mint mi. Levi szívhangja lelassúlt úgyhogy a végén a dokim meg egy másik orvos nyomták ki belőlem. Na de majd a talira megpróbálom elővenni az emlékeim.

Tand én 20 hetesen voltam 4d-n itt Fehérváron a Sziget utcában, akkor a Bácskai doki volt. Szerintem bármikor érdemes elmenni nagyszerű élmény és még cd-n is meg van örökítve, tényleg valamelyik nap nosztalgiázok egy kicsit és megnézem :D .

Alexa, Levi is külön szobában alszik már a kezdetektől, a kép amin apucival alszik az ágyban az Zalakaroson készült apa reggel egy kicsit kifárasztotta és visszaaludtak mindketten.
Én nem sokáig tudtam szoptatni, most már kap ő is főzeléket, gyümölcsöket, tejpépet, az én védőnőm is azt mondta, hogy adhatok neki zsemlét meg egy kis vajat rá, de mivel még nincs fogacskája ezért én csipegetni szoktam neki. Múltkor babakekszet adtam neki és mi is úgy jártunk, hogy fulldokolni kezdett, pont sétáltunk na abban a pillanatban ki a babakocsiból és megütögettem a hátát szerencsére egyből kijött belőle, azóta nem adok neki semmi ilyet csakis pépesen. Engem is az infarktus kerülgetett még szerencse, hogy nem bénultam le és hamar kapcsoltam.
Örülök, hogy jössz a talira, Martinkát is hozod ugye? Én is viszem Levit, majd jól összehaverkodnak :D .

Gabi szép kismami vagy :D és mekkora már most a pocid mi lesz veled a végén :shock: ? Levi sem volt szégyenlős hamar megmutatta a kukacát :roll: .

Na lányok asszem mára ennyi, leragadnak a szemeim, holnap még jövök. Szép babás álmokat mindenkinek! Búcsúzóul még egy-két kép :D , de elöbb ezt elküldöm mielött elveszne.

Kép
vikike_

Kép

Kép

Ilyen csodát kívánok mindenkinek :D ! Szép álmokat!

Kép
vikike_

Kép

Kép

Ilyen csodát kívánok mindenkinek :D ! Szép álmokat!

Kép
vikike_

Ne haragudjatok kétszer ment el.

Kép
vikike_

Jó reggelt!!!

Tegnap hazaértem, ebédeltem és beestem aludni. Alig győztem fél 6kor felkelni. Persze, reggel is rosszul esett, mikor megszólalt az óra. :?
Új matracunk van, nagyon szuper. Az ágykeret 3 cm-vel szélesebb, mint a matrac, de majd kiokoskodunk valamit. Mikor elhozta a párom az osanból, kishíján ellopták a pénztárcáját... Még jó, hogy időben észbe kapott. :roll:

Ani
Hétvégén nappalosban melózok, én itt fogok radarozni. :D
2 éve az Oracle központban okosodtam. Déli pu-ról át kell menni a túlpartra. :D

Viki
Nagyon jók a képek.

Andi
Jövő héten már hallani kéne a dorombolást. :D Még nem hívtam fel a dokit (nyakamba sóztak egy szakdolgozó srácot :evil:), de már nagyon mennék...

Chrissyy
Nagyon édes a babakuckó.

Kata
Anyóséktól kapunk ágyat, babakocsit. Felcuccolt már egy csomó babaruhával, persze még tavaly.
Övterelőt vettél?

Alexaa
Tüneményes fiad van!
Ha lehetne, mennék minden nap, nehogy valami baja legyen... Tiszta dinnyevirág vagyok!

Gabi
Szép formás pocid van! Az UHs képek is szuperek.
Vendég

Gabi
Most nézem, hogy ismered Katját. :D Együtt üzzük a melót svájcon.
:lol:
Vendég

Jó reggelt!

Csak gyors bekuk, dolgozni kéne menni (nincs kedvem). Nem reagállok mindenkinek bocsi.

Vicuska, hogy érzed magad? Kifolyt az a trutyi, vagy hogy volt?

Nati, írj nekünk is.

Gondolom most kicsit szar nektek, nagyon sok kismami van már a fórumba. De ne izguljatok hisz nektek is ez az utcsó ciklusotok. :D Gondolom írtok másik topikba is (megjegyzem én is), de azért gyertek hozzánk is. Nekem is szar volt amikor Kata és Judy (ezt nem ellenetek értem, csak a szitu) bejelentette hogy pocakosok. Pedig én még akkor csak pár hónapja próbálkoztam. Azt végig se merem gondolni milyen lehet nektek. Na nem rizsázok én nagyon szeretném ha jönnétek, mesélnétek, jórol, rosszról. Együtt kezdtük együtt is fejezzük be!

Most futok dolgozni, du jövök.
Pusszantás

madiani

Jó reggelt mindenkinek!

Jeges macika!
Igen én is ismerek egy Skobrák Katalin nevű lányt,de ő nem Katja.Csak névazonosság.

Vendég

Szép napot!

Vikike!
jó,hogy Levi baba jól van,a keksszel meg vigyázni!Jók a fotók,már lehet kapni baba uszópelenkát? :shock: :D

Gabi! csini pocid van,tök jók az Uh-os képek is.Te okt.8-án mész 4D-re,én meg akkor tesztelek pozitívat!! :lol:
A Deák a dokim a Sziget u-ban.először nem volt annyira szimpi,de mióta többx voltam,már nagyon bejön :wink:

Chrissy! jó ez a kis babakuckó! 8) na meg a ruha is csini 8)

Alexa! üdv itt!

Kata! sajnos dolgozom,megállna az élet ha nem mennék.Na nem azért mert úgy el vagyok szállva magamtól,de mivel 3-an vagyunk,és 24 órában,ha valaki nincs,a másik 2 sz..ik. 1-2 hétig megoldható,de hosszútávon nem :? A főnök meg nem élrti meg ezeket a női bajokat :evil:

Tényleg,tudja valaki hogy ha táppénzre megy terhesen,milyen anyagi támogatást kap?mennyi a táppénz?és hogy számolják ki?hol lehet ezt megtudni? :roll:

Nati! én sajna nem értek a számítógéphez :(
MILLIÓ DRUKK ÉS GYERE HA TÚLVAGY RAJTA ÉS KIPIHENTED MAGAD!!!kezem -lábam keresztbe miattad!!!! :D :D :D

Ani! milyen hőmérővel mérsz,hogy 2 tizedet is mutat??? :shock:
Vendég

Ani! :lol: :lol: :lol:

Én tényleg nagyon örülök minden kismamának!!!Tök szuper,hogy nektek összejött :P
de bevallom őszintén,így nem olyan jó érzés jönni,mindenki a babócájáról,a pocakjáról,a kiságyáról mesél :(
Minek nyavajogjak itt a problémáimmal,nektek már egészen más gondotok,örömötök van :D és ez természetes!!! :wink:

Remélem nem bántottam meg senkit :?
Vendég

Gabi
Jobban megpillantva tényleg.... Pedig nem minden második ember szaladgál ilyen névvel.
Pedig már kezdtem fellelkesedni. :?

Vicuska
24 órában 3an... Nem irigyellek.... Egyszer kiverték a svájciak a balhét, hogy mi az, hogy műszakban 8an vagyunk, mert túl sok. Aztán el lett nekik magyarázva, hogy miért is... Akkor esett nekik le.... Betekerne, ha állandóan 12 órázni kellene....
Nemsokára te is a babókádról fogsz mesélni nekünk, meg Nati is. :)
Vendég

Vicuska!

Nagyon szorítok Nektek,majd sokat gondolok Rátok!Fő a pozitív hozzáállás!
Meglátod,nem sokára Neked is részed lesz ezekben az örömökben amiket mi átélünk!
Táppénz:böngéssz a neten,amúgy azszem az átlagfizetésed 75 %-a,de lehet hogy ebből még vonnak vmit.

Vendég

Jó reggelt mindenkinek,

Most csak egy gyors bekukk, később jövök, de most ezer a dolgom. Ez az utolsó hetem, és ráadásul egyedül vagyok.

Csak bejelenteni jöttem, hogy kicsi babókám tegnap este a Barátok közt alatt akkorát rugott a hasam aljába, hogy még én is megijedtem. Rettentően boldog voltam, mert végre érezhetem ténylegesen, hogy ott van Ő. Most hogy írok megint érzem, hogy mocorog.

Alexa, Vikike,

Gyönyörűek a képek, nagyon szépek ezek a srácok. :lol: :lol:

Gabi,

Csini vagy, és jó bagy pocid van. :lol: :lol:

Tegnap este minden ok volt nőgyógyinál, méhszáj totál zárt, mondjuk ezt nem csodálom, hiszen műtve volt és jó heges. Azt mondta a doki, hogy a 36. héten írni fog fel nekem homeopátiás gyógyit, ami puhítja a méhszájat, mivel az enyém már nem rugalmas.

Megnyugtatott a vírusokkal kapcsolatban is, mert azt mondta, ha bajt okozott volna, akkor ő azt látná. Ezek a vírusok megnövelik a magzatvíz mennyiségét + agyüreg tágulatot okozna, de nálam minden rendben van. De ha gondolom nézessem magam. Mindjárt megyek kiugrok egy beutalóért, és azért elmegyek vérvételre, csak hogy megnyugodjak.

Dióhéjban gyorsan ennyi, majd még jövök.

Addig is puszi mindenkinek. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska sajnálom, hogy teleraktam itt a képeimmel a topicot :( , látod nem is gondoltam rá, hogy ez rosszul eshet neked. Bár írtad, hogy nem haragszol, de azért tényleg rosszul eshet.
Na de nincs szomorkodás, hiszen te is babás leszel most meg Nati is :D , ugyanis ebben a topicban párosával babásodunk :D !
Azt még elfelejtettem, hogy igenis érdekelnek a problémáid hiszen azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak :D .

Kép
vikike_

Judy
Gratula a rugdozáshoz! :)
Kitartást a melóhoz!
Vendég

Judy, gratulálok, így remélem már nyugodtabb vagy!! És a dokid is megnyugtatott, de tudom, csak úgy nyugszol meg teljesen, ha elmész vérvételre.

Vicuska, bocsi, tényleg rossz lehet így neked, meg Natinak, de hidd el, most már ti jöttök!! :wink: Ahogy már többször írtam, mi majdnem 3 évig szenvedtünk (és tényleg!) azért, hogy összejöjjön... Nektek biztosan nem kell annyit!!
És légyszi, gyere csak nyavajogni, ahogy írtad, azért vagyunk, hogy egymást segítsük. Hidd el, amikor nem voltál itthon, (ahogy olvashattad is) egy csomószor gondoltunk rád, hogy vajon mi lehet veled. Teszteltél-e, stb. Úgyhogy gyere, mesélj, mi nyomja a szívedet.... Én nagyon sokszor elkeseredtem a "röpke" majdnem 3 év alatt, de sokszor kaptam egy "löketet", hogy: de igen, akkor is tovább csinálom... :)

Vikike, imádom nézegetni ezeket a képeket!!

Alexa, MArtinka is nagyon édi!! :lol:

Gabi, nem semmi, mekkora pocid van!! Mindig le akarom fényképeztetni a pocimat apával, de valahogy mindig elfelejtődik. Most itthon van, dolgozik, de mindjárt megkeresem a masinát, csak lesz egy perce, hogy lefotózzon... Aztán majd felrakom valamikor.

Kép

Kép

hoppá

No, Dr. Rubliczky Leventét hívtam fel, jövő péntek, 18.15re megyek hozzá. :)
Vendég

Maci,

Ezek szerint mégsem BB...

Kép

Kép

hoppá

Kata
Egyik munkatársam RL-hez jár, őt nem vállalta be BB. Mondta, hogy nála rengetegen vannak, meg RL olcsóbb is. Rápróbálok, aztán még tudok váltani. :)
Vendég

Sziasztok!

Judy!Örülök,hogy minden rendben van,most megnyugodhatsz végre!
Gratulálok a Rugdalózáshoz!! :D :D

Viki!Viszem Martinkát is,hadd haverkodjanak a fiúk! :D
Úgy döntöttünk,várunk ezzel a zsömizéssel,nem erőltetjük.Nagyon édik ezek az újszülöttes képek is!Nálunk is ugyanez volt,a végén nagyon lelassult Martinka szíve,egy doki beszaladt,nyomta ezerrel a hasamat,az én dokim és a szülésznő,meg húzta ki a gyereket.Pont a végére leálltak a fájások,az volt a baj,meg jó nagy volt a fejecskéje.Na,remélem nem ijesztettem meg ám most senkit!Visszatérve az otthonszülésre,bele sem merek gondolni,hogy mi lett volna velünk itthon!
Tényleg,Te főzöl Levinek,vagy üvegeset kap?Adsz kicsi sót,cukrot a kajába?

Gabi!Szép nagy pocakod van! :D
Vendég

Andi!

Nem ismered véletlenül Kadlecsik Brigittát Bakonycsernyéről??
Vendég

Ja,és vannak közös ismerőseink,ők osztálytársaim voltak.A Brigi is. :D
Vendég

Sziasztok Csajok!

Alexa, a Kadlecsik Brigittát nem ismerem, vagyis nem igazán emlékszem rá. Nekem Bakonycsernyén Kadlecsik Gabriella volt az osztálytársam.
Megnéztem a közös ismerőseinket, hát legtöbben a babanetes csajok, a Csacsát, meg a Gyurcsek Esztert meg innen-onnan ismerem.

Judy, olyan, jó hogy már érzed a mosgást! Gratula! Az egyéb virusok miatt, meg akkor nem kell aggódnod! De a megnyugtatás képpen menj el egy vérvételre!

Gabi, nem semmi mekkora pocakod van!

Egy kicsit panaszkodom nektek magamról is! Vagyis a körülöttem zajló eseményekről!
Képzeljétek hajnali négykor arra ébredünk, hogy valaki nyomja a kapucsengőt mint állat (jó volt erre felriadni)! Mint kiderült a fehérvári városri rendőség nyomozói voltak. Azt kérdezték, hogy a parkolóban áll-e esetleg autója a páromnak, mivel az éjszaka folyamán előállítottak egy emberkét és egy köteg névjegykártyát találtak nála ami a páromé, és ha van autó lent a parkolóba, akkor fáradjon le a párom, hogy megnézzék, hogy nincs-e feltörve. Hát mondanom sem kell, feltörték! Az elmút fél évben most másodszor! Olyan bosszantó! Ja és ugye három hete meg a lakásba jöttek be! Már tele van a kis hócipőm! Tehát megint jó éjszakánk volt. Most meg olyan vagyok, mint a mosott sz..r! Na de nem mérgelődöm nektek tovább!

Majd még jövök!

Kép
tand

Andi
Aztamacskarúgjameg! Ez nem semmi... Nagyon kijár nektek a rosszból. Tavaly felújították a Fáy-n az utat, akkor volt pár kocsifeltörés (szerencsére a miénk őrzött parkolóban volt). Azóte nem történtek ilyenek. Több szerelő szerint is csak kalapáccsal lehet feltörni a miénket, de attól még nagyon féltem. Ablakcsere se olcsó éppen...

Gabi, Alexaa, Andi
Hadd faggassalak már ki titeket, hogy fehérvárcsurgón jártasak vagytok-e? Házat szeretnénk ott venni, de annyira nem vagyunk jártasak....
Vendég

Sziassztok!

Vicuska, Nati, remélem azért jöttök!!! De amúgy is Vicuska október 8.-án +++++++ fog tesztelni után meg mivel párosan babásodunk Nati jön.

Judy, hurrá, focista lesz lány létére? :shock: Örülök hogy csupa jó hírt hozol az eredményekről. :)

Szilvi, javítani fogom a tábliba az időpontot, meg a dokit.

Andi, neked is a neveket.

Csajszik, Írjátok már oda az aláíráshoz az éppen aktuális változtatásokat a tábliba, drukkokat, mert már olyan sokan vagyunk hogy nehéz követni. Köszike

madiani

Andi, nem semmi... És az emberke, akit elkaptak, ő volt a kocsifeltörő, vagy ő csak valami közvetítő féle lehetett?? És a lakásfeltöréssel kapcsolatosan tudni már valamit??

Ani, nekem ott vannak azidőpontok, de tényleg jó lenne látni mindenkiét. Mostmár jó sokan vagyunk... nehéz így fejben tartani...

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

Elmentem beutalóért a Nővédelmibe, a doki beküldött a kórházba az infektológiára. Ott levették a vért, és szerdán lesz eredmény.

Egyébként azt mondta a dr nő a kórházban, hogy ezek a vírusok inkább a gyerekeket támadják meg, a felnőttek már rég tul vannak ezeken. És amugy is az első 12 hétben veszélyes, fejlődési rendellenességhez vezethet, illetve magzatelhaláshoz. Na ez ugye nálam nincs, mert a 12 hetes és a mostani uh is tökéletes lett, és az AFP is ok.

Andi,

Hát ki vagyok akadva, hogy milyen szemétládák vannak a világban. Dolgozni azt nem de mások tulajdonát elvenni az nagyon megy. :evil: :evil: Ha rajtam mulna akkor tuti, hogy a régi kézlevágásos módszert alkalmaznám az olyanoknál akik lopnak. Nem ám még a mi pénzünkön melegednek meg esznek a dutyiban. :evil: :evil:

Köszönöm a gratulációkat a rugdosáshoz, így most már tényleg nyugodtabb vagyok én is.

Szilvi,

Őt nem ismerem, csak láttam a multkor a kórházban. Szimpi kinézete van. Bizti jó lesz. :lol: :lol:

Ani,

Hát a srácok is imádnak focizni, bár jobban inkább csak Bazsi. Biztos nem bánná, ha a kistesó is szeretné a focit. :lol: :lol:
Beírnád nekem, hogy okt 3. 14.00 virológiai eredmény + 12.00 4D uh, de azt hiszem ez bent van. Dokibácsihoz legközelebb október 24-én megyek, de azt mondta uh-ra bármikor beugorhatok hozzá a kórházba, ha akarok. Meg azt is mondta, hogy ő is szívesen megmutatja hol van most a szülőszoba, gyermekágyas részleg etc....nem kell azért külön bemennem a látogatásra. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ani
Köszi a javítást. :)

Judy
Bízom benne, hogy nem nyúlok mellé. Jövő héten úgyis megismerem és jól kifaggatom. :)

Mára végeztem, majd hétvégén leszek ismét. Holnap reggel húzhatom a lóbőrt kedvemre. :lol:
Szebb délutánt és jó hétvégét!
Vendég

Szilvi,

Jó pihit holnapra. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Macika, sajnos Fehérvárcsurgón nem vagyok ismerős, nem tudok segíteni. Azt megkérdezhetem, hogy miért éppen Fehérvárcsurgó?

A párom autójából amit elvittek az meg is lett, így egyértelműen ráhuzzák a srácra akit elkaptak. Azért ez egy kicsit kárpótol. De tudjátok mi a nevetséges az egészben? Csak a sz..r autókat tudják kinyitni, és azzal próbálkoznak. Mindig a céges SUZUKI-t nyomják fel. Általában a saját autónk is ott áll a parkolóban, de azt sosem próbálják meg feltörni (igaz abban véletlenül sem hagyunk benne semmit), és nem is szeretném elkiabálni. Bár amikor nem használjuk mindig kivisszük anyuékhoz az udvarba. Talán nagyobb biztonságban van! A lakás feltörésével semmi nincs, de nem is várunk semmit. :?

Kép
tand

Hahó!

Tudja valaki, hányra megy (ment) Nati az átjárhatóságira?
Lehet ma nem jön? (mint annó Vicuska)

Készül a tábli....írjátok ki ha tudjátok az aláírás alá az aktuális dolgokat jobban átlátható.

Igen Kata, tudom még régebben te ajánlottad hogy így csináljuk és azóta látom Szilvi is követ téged. Megpróbálom a többieket is rávezetni.

Persze, azt is tudom hogy Pl: Judynak már nem fér több az aláirásába, ezért elfogadom hogy ő nem tudja kiírni.

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?