Új privát üzeneted érkezett!

Trixy nem fog megjönni, bízzál benne, hogy ott van valaki alul tudod hol:)

Remélem én is, de kételyeim támadtak, sajnos. Ez a poci fájás, mondjuk tegnap este is fájdogált.
Vendég

nyuszifülke: nekem is vannak pici fájások alhasi tájon, de nem mensi szerűek, legalább is a szívem ezt diktálja.
Hétvégén kiderül.
Igen, azt hiszem azt teszem amit tanácsolsz, abban bízom hogy ő ott van pociban! :)
Vendég

Nyuszi, Trixy: Remélem mindkettőtöknek ott van a babó :) Na meg minden topic résztvevőnek. SZóval éljenek a babók :)))

Kép
csucsu05

csucsu: köszi szépen! igyekszünk mi is remélni!
Vendég

Jaj legyen igazad!!!
Csajok, nekek hol fájdogál hol nem a pocim. Mi a fene?? Már jó lenne tudni hogy valaki beköltözött :P e vagy sem. :cry:

Bogyó; megtaláltad a kérdésedre a választ?? :roll: (igen -a válasz)
Vendég

Fülike!
Köszi akkor iroma a naptárba.következö kérdés:az ovu tesz a mensi hanyadik napjátol irja a pé nézését?mert nekem ugy dobja ki a gép hogy okt-3-tol okt-8ig van a termékeny időszak én korainak tartom.Szerintetek?????a mensitől számitott 7.napom hát nem tudom....ja és azt irja hogy 26 naposak a ciklusaim(azt elhiszem)mert igy van valahogy.

nagyon vároma választ,ha tudja valaki.

Fülike reggel 8-kor benézek az tuti mi van veled!! :D :D

még jövök!BOGYÓ
bogyó77

26.napos ciklus esetén 10.nap kell elkezdened a tesztelést.

ciklus.hu. ra regelj fel. Ezt is Fülű írta itt, és tök jó, egy naptárban vezeted ugyanúgy és írja hogy mikor van kb az ovu.
Vendég

Magammal kapcsolatban azon gondolkoztam, hogy én régebben a cystára hajlamos voltam, és amióta letettem a gyógyszert kop-kop-kop, a lényeg, hogy lehet most meg azért 2csíkos az ovum. Mert befolyásolhatja. És még az is eszembe jutott, hogy a m.héten vagy mikor írtam, hogy fáj a pocakom. Olyan érdekes most nem. Hmm na mindegy. Annyira de annyira tesztelnék de már félek tőle, de viszont olyan jó lenne tudni, mert lassan beleőszülök a várakozásba.
Vendég

nyuszifüllke: ezzel én is így vagyok. Nagyon szeretnék tesztelni, de félek csalódni, a várakozásba meg beleőszülök. Nem tudom mi lesz vasárnapig...... :shock:
Vendég

inkább lógatom pár percig az orromat mint hogy beleőszüljek. Bár nem tudom, h vegyek e t.tesztet, bár ha ezt Bogyó elolvassa biztos nevet rajta, és leszedné a fejem a helyéről:) de nem tudom, tanácstalan vagyok.
Na megyek majd este jövök
Vendég

már regisztráltam a ciklus.hu-n de nem tudok tovább menni.sik hülye vagyok és türelmem az nulla.a férjemnek meg nem mondom mert igy is mosolyog rajtam mindig.bocs de baromi béna vagyok az ilyenekhez.
valaki megszánhatna és leirhatná.azt akarom tudni mikor lesza a termékeny időszakom!!!!de nem megy a fene egye meg!

MOST ELUGROK EGY IDŐRE DE JÖVÖK MÉG,hátha valaki..... :cry: olyan béna vagyok.

bogyó :cry: :cry:
bogyó77

Trixy: Hát ez az őszülős téma ismerős.:)

Kép
csucsu05

Bogyó! A beállításoknál meg tudod adni hogy kb mennyi a luteális fázisod (pé utáni napok, dpo-k), és ehhez igazodva állítja be a mensi várható idejét. De ez sacc per kábéra műkszik, de át tudod írni arra a napra mikor megjön (ciklus hozzáadása)
nyuszifülû

na, lányok!

nekem ennyi volt mára, megyek haza. Jó pihenést nektek, akarom mondani "akció"dusat, és addig nem abbahagyni míg gólyák nem potyognak az égből! :D :D :D

Holnap jelenkezem.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok.

nem is érdekel ez a ciklus izé inkább veszek ovu tesztet.aztán vagy vagy..nekem már látom az lesz a leghosstabb idő amig elmulik.....ha már rajta leszünk a gyártáson az már jóóóóóó.

még bekukkantok,izgulok értetek csajok.már nem lesz sok időm vacsi játszás tanulás...de reggel izgatottan jövök.

puszika bogyó
bogyó77

Sziasztok!!!

Hát Csajok itt a tesztelések idején elég nagy lett a forgalom a topic-ban :lol:

Tök érdekes, mert nekem tegnap iszonyatosan megjött, ma viszont nagyon enyhe vérzésem van! Tök érdekes. Mintha elzárták volna a csapot. Hát ha mindenki azt mondja (márpedig úgy emlékszem mindenki azt írta), akkor elmegyek dokihoz. Megvárom míg elmegy, mert addig úgyse tud megvizsgálni és utánna bejelentkezem hozzá jövőhétre. Remélem nem lesz nagy baj!!

Bogyó: sajnálom a piridet, de majd együtt októberben! Többiekért meg nagyon szorítok. Csak ügyesen lányok :wink:

Kép

KRISZTA
kriszta00

Hát csajok!!!
A ciklus.hu megírta hogy ma fog megjönni. És meg is jött. Nesze neki. Csak egy gáz van, hogy a luteális fázisom 11 napos lett. Vagyis azon kéne agyalnom hogy hozzam előrébb a pét. Hm....

Puszi mindenkinek!!!

Hajrá a tesztelőknek!!!
Együttérzés az októberieknek!!! :)

Fáj is a hasam. :(

Pusz
Nyusz2
nyuszifülû

Jaj, Fülű sajnálom, de ahogy Bogyónak is írtam, majd együtt októberben!!!!

Ne legyél szomorú!!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00

Szép estét nektek csajok én mára elköszönök.

Fülűű ugy sajnálom!!!!NE SZOMORKODJATOK MAJD OKTOBERBE MINDENKINEK SIKERÜL. :D :D

reggel jövök nézem a tesztelő Fülikét.

puszi jo éjt bogyó
bogyó77

Sziasztok,

Hmm, mindenki leléptett, csak én vagyok már megint ilyen aktív:)
---------

Bogyó; a ciklus.hu. mikor beléptél ott van a felső sorban, hogy ciklusaim, vagy baloldali menü :arrow: naptár :arrow: klikk rá.

a naptárban ha rámész pl. szept 26. a bal egérrel klikk 1szer és kijön egy ablak amiben ez áll - ciklus hozzáadásai,
- nap részletei.
klikkelj rá a ciklus hozzáadásra. És automatice 5napot befog satírozni!!! Ha ennél több akkor menj rá még arra a napra is amit nem szinezett be (klikk a napra bal egér, és "nap hozzáadása a ciklushoz". Ha kevesebb ugyanez, akkor meg azt írja ki majd hogy törlés!!!!
3hónapot kell megadni min. és utána böngészhetsz kiírja neked hogy mikor van az ovud!!! :mrgreen: /remélem így sikerülni fog/
Csak türelmesen, nem szabad valamit ilyen könnyen feladni. Szólj és ha tudunk segítünk!!!!!

cupp 8)
Vendég

Mi a luteális fázis?
A ciklus első felét folliculáris szaknak, második felét luteális szaknak nevezzük. Ez utóbbi az ovulációtól a következő vérzés első napjáig tart. Ilyenkor a megrepedt tüszők helyén kialakuló sárgatest progeszteront termel, mely előkészíti a méhnyálkahártyát a megtermékenyített petesejt befogadására. Hossza állandó : 14 nap.
Vendég

Füli! Csak nem állandó a hossza, pedig én is azt hittem. A pé-m a 22-ik napon volt(LH). a mensim a 33-on jött meg. Vagyis akkor 11 :cry:
Valahol olvastam, de nem vagyok annyira tudományos ebben, lehet hülyén vagy rosszul írom le, de mintha azt írták volna, hogy ha rövid ez a fázis, akkor a méhnyálkahártya nem a megfelelő mire a megtermékenyített petesejt odaér, és nem tud beágyazódni.
Megpróbálom a málnalevélteát hátha.
Október az jó lesz, a Jónás naptár is az októbert 0 rizikósnak írta, és a várhato középidőm is a Jónás napon lesz :lol: jó lesz ez az október.

Nem vagyok szomorú, valahogy nem ütött annyira szíven, inkább a férjemet. Szegénykém azt hiszi rögtön tud kisbabát gyártani, üllt az asztalnál és nézett ki a fejéből: "akkor nem is lehet babánk"? Még én öntöttem a drágámba a lelket.

Na megyek, még bekuksizom hozzátok!!!

Puszi
Nyusz2
nyuszifülû

Nyuszifülű: De ari lehetett a férjed. Egyem meg ők még jobban a szívükre tudják venni ha valami nem jön ösze elsőre. Igen az én párom is 2,5-3hónap után is azt hiszi, hogy valami gond van. nem mondja de látom rajta, hogy kattognak a kerekei bent és agyal. Pedig nem törvényszerű, hogy elsőre összejön. Sőt az csak csoda. Igaz a Szabinám elsőre összejött és talán ezért is fura neki, hogy most nem.Hát hiába a férfiakba is kell önteni lelket az biztos.

Csajok: Akinek mostanság kellene megjönnie annak egy kalappal kívánok sok szerencsét :) HAJRÁ csajok :)

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

hát egy nappal közelebb kerültem a hétvégéhez, és már mindenem x-ben van, hogy ne essen le a hőm, ami ma 37,1 volt.
Csajok szorítok mindenkiért, és azokért is akiké az októberi hónap lesz! Hajrá gólyááák!- támadjatok! :D
Vendég

Trixy: Ez a hő jól hangzik. Csúriban van a kezem :))) Érzem, hogy jönnek azok a gólyák :)
Amúgy jó is, hogy most jönnek a gólyk mert igazi nyári babák lesznek :))) Hurrááááááááááá.

Drukkolok mindenkinek ezerrel :))

Mi tegnap este is csináltunk a gólyának melót :)

Nem tudjátok szabad minden nap? Azt hallottam valahol, hogy igen sőt, valahol meg, hogy két naponta mert különben gyenge lesz a katona? Szerintetek?

Kép
csucsu05

Kedves Nyuszifülű, Bogyó, Csucsu, Kriszta, Trixy
:!:
Szeretném "örömömet" veletek is megosztani. Tudjátok nagyon szeretem támogatni a gyógyszertárakat. Épp tegnap is támogattam ahogy tegnap előtt is:) Nem rizikóztam, pedig a dobozra ahogy az eddigieken is, rá volt írva a nap bármely szakában. Nehezen de reggel azaz most csináltam. na jól van nem húzom tovább az igát:) Lányok halványan de basszus két csíkom van!!! Remélem ezaz és nem a teszt mutat rossz eredményt. Bár még hihetetlen, nem tudok mit mondani, happy happy happy. Ja és hogy az este ne maradjon ki tesztelés nélkül, ovu tesztet csináltam, előtte ittam egy pohár Biert:) és eszembe jutott hogy megnézem jó higítva, mert akkor számíthatok a reggeli nem két csíkra, de két csíkos lett, nem erősen de jól látható.

Remélem az én apróNyuszim lakik odabent:)

cuppppppppp
Vendég

Nyuszifülke!!!!! Ez isteni!!!!! Annyira boldog vagyok hogy sikerült! Gratula! Persze csak óvatosan! :P :P :P Remélem vasárnap én is ilyen reggelre ébredek!
Sok boldogságot!
Vendég

Nyuszifüllke: :) :) :) Még a hideg is kirázott ahogy artad. Baszussss ez nagyon jó hír. Na ez kellet már a lelkünknek!!!
Nem térek magamhoz. A terhességi teszten a nagyon halvány csík is babó!!! Minden nappal sötétebb lesz. És a tesztek nem nagyon tévednek. Iszonyú jó hír!!!!!!!!!!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!! A párodnak , hogy mondtad el???

Kép
csucsu05

Ugyi megmondtam Drága!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kisnyusz! Kisnyusz! Kisnyusz! Kisnyusz! Kisnyusz!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hurrá!!!!!!!
nyuszifülû

KöszönJÜK :P
Már megint azon gondolkozok, én tesztelős, hogy holnap teszteljek e, vagy majd csak szombaton.

Apához bementem, megpuszilgattam, Jó reggelt!- és mondtam neki, hogy albérlő lakik nálam, nézett értetlenül, -ide a pocimba ApróMaci költözött. :P
/kár, hogy nem gondoltam erre eddig, hogy ez is fontos de majd majd legközelebb a köv.babánál./
Kérdeztem tőle indulás előtt hogy szeretné e látni a tesztet, és megmutattam mind a kettőt. :D
Vendég

Jajj Fülű eszembe jutottál :lol: :lol:

cupp
Vendég

Én még most is mosolygok a jó hír hallatán. De jó istenem :))))
Most akkor mindenki követi a példád, hogy ne legyél már egyedül a babóvárással. És együtt jobb is lesz a heteket átlépni és megélni. Szóval a topic többi részvevőjének is zebrás tesztet kívánok.

:9 :9 :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
csucsu05

Azért negy nagyon kicsit kételkedek, hiasz eddig nem használtam sosem teszteket, és tutti hogy ha halvány is de az már valami????
Mikor teszteljek legközelebb? holnap vagy szombaton? sztem 2nap múlva, erintetek???? mindenkitől várok véleményt!!!!!!!
Vendég

negy - az én lett volna
Vendég

Azt mondják az okosok, hogy minden nap egyre sötétebb lesz a csík. De a halvány csik az babó. CSak még akkor a hormon szinted alacsonyabb. A hormon szintje minden nap egyre több. 2nap múlva tesztelhetsz de már holnap is. Akkor megnyugszol. És ha holnap is halvány de két csík van akkor babó van ott :)) DE szerintem már ez az egy teszt is babót jelezz!!!

Az elöbb azt írtad, kár, hogy nem gondoltál erre majd a következő babánál: Azt mirre értetted?

Kép
csucsu05

tesztelgetésre írtam, mert most ebben a hónapban vettem ennyi tesztet. és a következő babónál mikor tervben lesz akkor is ugyanígy fogok tesztelni.
Vendég

de maradjunk az elsőnél
Vendég

Na és mesélj arról mit szólta párod? örült mi?

Kép
csucsu05

igazából fel sem fogta, de nagyon örül neki ahogy én is
Vendég

füllke: szerintem szombati teszt során már erőssen kell jelentkeznie a csíknak, de te már most baby-s vagy! hurrá!!!!
Vendég

Nyuszi: Majd ha hazamegy a munkából a párod akkor már felfogja fogni tutti :) Tök jómost is csak gratulálni tudok!

Kép
csucsu05

jaj nagyon édik vagytok :P :P 8) :D :) :lol: :wink:
Vendég

Nem mi vagyunk édik hanem a kis pocaklakó a pocidban :)

Kép
csucsu05

Nyuszi: A babó miatt azért nem hagyod el a topicot igaz? Most jutott eszembe ez :(

Kép
csucsu05

de hogy hagylak el benneteket, a ti segítségetekkel jutottam el idáig. Inkább én kérdezhetném, hogy maradhatok e.

Most megyek majd dél fele benézek.

cupppppppppppp 8)
Vendég

Itt vagyok lányok!!!

HURRA HURRÁ :D :D :D HURRÁ HURRÁ.Fülike ez tuti baba.én amikor az elsőt vártuk 3 tesztet csináltam egymás butaság volt.a másodiknál csak 1-et és irány a doki. :D :D :D :D ugy örülök!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D .köszi a ciklus.hu leirását majd nekirugaszkodok még egyszer.sűrű a napom Beni 3-tol angol,Mátá 5-től uszás,Beni fél6-tol foci.nem is térek magamhoz ugy örülök!!!lányok hajrá most még jobban várom hogy ujra beinduljanak a golyák!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reméljuk Trixynek is igy fogunk örülni!meg csucsunak is!

pusz bogyó
bogyó77

bogyó: köszi a bátorítást, nagyon jól esik! várom a vasárnapot, tesztelni még nem akarok. Annyira izgi! Párom is várja már hogy mi lesz az "eredmény"! Gyere gólya, gyereeeee! :)
Vendég

Mindenkinek jöjjön az a gólya :)) Most egy kicsit a nyuszifüllke feldobta a topicot a babóval :)

Nyuszifüllke: Remélem is, hogy maradsz köztünk a babóval is. Szeretnénk róla tudni, hogy növöget. Jajj isteni ez a babó :)))
Én komolyan úgy örülök mintha az én babóm lenne:)))

Kép
csucsu05

Nyuszifüllke: Azóta sem jár más az eszemben mint a te boldogságod! Remélem én is osztozhatok ilyesfajta örömben a hétvégétől! Jó lenne együtt várni, és megbeszélni hogy is érez a másik! :)
Vendég

nekem is csak Fülű jár az eszembe :D :D :D .

Csucsu:Én azt olvastam,hogy lehet minden nap babát gyártani csak akkor javasolják minden másnap ha apának kevés a katonája,hogy jo bőségesen termelődjőn.veszek én is ovout pedig elhatároztam hohy nem fogok.alig várom hohy elmuljon.

ugy örülök,Füli kérdezz majd a mamasággal hátha tudok okosat mondani igy két gyerek után,na meg hogy hogy nő meg ilyenek.

jo ez a nap :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D .

pusz bogyó
bogyó77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?