Sziasztok!
Először is köszönöm, hogy jobbulást kívántatok Levikémnek jól esett nagyon! Anita köszi neked is, hogy informáltad a lányokat!
Szerencsére már jobban vagyunk, nem lázas már csak még egy kicsit taknyos szegénykém úgyhogy orrszívózunk. Mikor apa dolgozik akkor elég nehéz lefognom, hogy ki tudjam szippantani a trutyit az orrából, ma viszont becsavartam egy plédbe, hogy ne lógjon ki a keze és úgy sikerült leszívnom. Tudom brutálisan hangzik, de muszály
, elvileg rá van írva a dobozra, hogy nem fáj és nem okoz kellemetlenséget, hát remélem tényleg így van. Szerintem csak fél mert hangos a porszívó. Még az elején kézi pumpás szívót vettünk, de nekem az szart sem ért, nem tudom a többi anyucinak mi vált be, de ez a leghatásosabb.
Vasárnap kezdődött egy hőemelkedéssel és estére már 38 volt a láza, kapott germicid kúpot attól szépen lement. Annyira le volt szegénykém gyengülve egész nap kézben volt, hol apánál hol nálam, nagyon rossz volt így látni
, egyből a kórház jutott eszembe mikor az intenzíven volt
. Hát nem kívánom senkinek, Judy gondoltam is rád mikor Bazsinak is hőemelkedése meg láza volt
. Na de most már nem szomorkodom, kapja a gyógyszereket és már gyógyulgat
.
Alexa és Gabi én is ÜDVÖZÖLLEK benneteket!
Alexa, Martinkának jött már ki foga? Levim 8hónapos múlt, de még nem jött ki egy sem, de sebaj biztos nem marad fog nélkül.
Judy, sajnálom, hogy ilyen idegeskedéssel telnek napjaid és nem tudod nyugodtan várni a picit, remélem hamarosan túl lesztek ezen a hülye betegségen és megnyugszol.
Apropó AFP, nekem nagyon magas volt Levinél( 3.09MoM), fel is kellett menni Pestre genetikai tanácsadásra, azt mondták, hogy intrauterin karyotypizálás javasolt, hozzátették, hogy egy kis vetélési kockázattal jár, na több sem kellett, mondtam, hogy nem kell, kimentem és mondtam a férjemnek, hogy mi volt, erre ő is azt mondta, hogy nem csináltatunk ilyen vizsgálatot mert rendben van biztos minden. És úgy is lett, semmi baj nem volt, vagy rosszul mérték a súlyom vagy nem pont azon a terhességi héten voltam AFP-én mikor kellett volna. Egyébként nekem is mondták, hogy más országokban már nem is csinálnak ilyen vizsgálatot mert csak idegeskednek a kismamák és nem is pontos.
Ezt most elküldöm mielött elveszne és még írok ha Levi addig nem ébred fel.