Sziasztok!
Katavirág
Elvileg én is novemberben kezdenék, de szerintem nem lesz belőle semmi. Tuti csúszni fogunk, mert nem akar megjönni.
Julika
Mi volt Győrben? Volt a Boga? Mit mondott? Írjál, már olyan kiváncsi vagyok és szorítottam egész délelött.
Dezsina
Szerintem is sikerülnie kell. Nálam kicsit olyan vagy, mint Julika....Nála is ezt éreztem és látod sikerült is
Remélem ez jó jel
Apacs
Gratula a lányokhoz! Én kislánypárti voltam, de már 2 lányra se cserélném el a Matyekom
Eleinte kicsit furcsáltam, hogy dolgozik a feleséged, merthát azért csak lombik, csak ikrek. Aztán mostmár azt gondolom, hogy ezt Ő érzi, mert az a legjobb, hogy mindent csinál természetesen és mégis minden rendben van! Csak nekem nagyon problémás volt a terhességem és else tudom képzelni milyen az amikor "nincsenek gondok". Szóval örülük, ogy minden rendben van, vigyázzatok a picurkákra!
Most egy kicsit lemaradtam az olvasásban, mert engem is elkapott a torokfájás, a Máténak is szívni kell a nóziját.
A lényeg, hogy szorítok mindenkinek nagyon!!!
Én du. telcsizek a Kaáliba, hogy mik a tervük velem, mert nem akar megjönni magától.
Na még teszek-veszek, aztán ébred a Máté.