Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi! Nagyon nagy gartulak Titababához! Már nagyon vártalak, ahogy felkeltem jöttem a géphez :) Most akkor mit írjak a tábliba, mennyi idős? Vagy várjuk meg a következő vizsgálatot?

Chrissyy, sajna nem tudok segíteni BPD értékét ügyben, egyenlőre azt se tudom mi az. :shock:

Alexa, én nem festetem a hajam, így ez a kérdés nálam fel se merül .:) Megnéztem jól a képeket, nagyon szép a kisfiad (Martinka) Gratula :)

Judy, milló drukk a nődokihoz!!!!

Ma szépen felment megint a hőm, hasam néha fáj még de mindenki azt monta (másik fórumon is) hogy ha nem görcsöl akkor valószínű a méhem nő meg a szallagok amik tartják huzódnak. Talán kibirom már azt a 8 napot :)

Megint suliba megyek, úgyhogy nem tudom mikor tudok jönni, de írjatok csak majd visszaolvasok.

Pusszantás, szép napot nektek!

madiani

Nagyon szeretek az oldal elején lenni.

Akartam már írni hogyha valaki kérdésére elfelejtenék reagálni ne haragudjatok, nyugotan kérdezzétek újra. Sokan vagyunk és a névmemóriám is szar. Szóval előre is bocsika, és köszi!
Nagyon köszönöm a megnyuktató válaszokat a pocifájásra.

madiani

Ja és igen (nyugtató :D) helyesen se tudok írni, ezt főkép az újaknak írom, a többiek már tudják, na meg nem nehéz észrevenni. :)

madiani

Szép jó reggelt!

Maci,
de jó hogy jöttél!!!! Gratula Titababához, szuper, hogy minden rendben!!!!!
BB-nél készülj fel, hogy magánban nagyon sokat kell várni, de légy egy kicsit nyomulós, emlegesd, hogy pajzsmirigy, szivbillentyű, hátha előrébb jutsz :wink: Illetve rendel a kórházban is, nem olyan vészes ott sem a várakozás!!!!!

Kata,
még nem is gratuláltam a mocorgáshoz :oops: Hát ez nagyszerű, akkor innen már reméljük gyakrabban érzed majd és nem lesz olyan, hogy "nem érzem hogy terhes vagyok" :wink:

Judy,
minden rendben lesz ma a dokinál, ne izgulj!!! Tényleg, tegeződtök már???

Ani,
hol van a sulid? Én személy szerint nem ajánlom senkinek sem, hogy kocsival járkáljon Bp-en, szó szerint hullik a hajam tőle nap mint nap, iszonyatosan idegtépő és nagyon kell figyelnem, hogy ne jöjjenek belém, nekem, stb. Szóval szerintem lehet, hogy hosszabb idő a vonat/ busz, de ott tudsz pihenni, tanulni, olvasgatni és nagyobb biztonságban vagy, mintha neked kellene vezetned!!!
Érezd jól magad ma a suliban!!!

Chrissyy,
én se tudok neked most segíteni, még én sem tudom mi az :roll:

Gabi,
kíváncsi vagyok, hogy milyen alternatív szülési lehetőségek vannak fehérváron, ha megtudsz valamit írd meg!!!!

Alexa,
gyönyörűséges babátok van!!!! Nagyon vigyori :P

Drága Vicuska,
Hogy érzed magad????? Pihengettél inszem után? Apa kényeztet?? Tudom, hogy nem könnyű a pasikkal, közel sem értik meg, hogy mi nők min megyünk keresztül. Én apám is csodálkozott a hétvégén, hogy annyit sírtam, mire hétfőre felfogta, hogy jobban teszi, ha komolyan vesz és kényeztet :wink: Azóta ő mosogat :P :P És így a mosogatógéphez is egyre közelebb jutunk :lol: :lol:
Gyere légyszi Vicuska, nagyon izgat, hogy mi van veled, mit érzel, milyen volt, most mi van!!!! Rám is ez vár, így minden apró mozzanat érdekel!!!!!!!!
Vendég

Ani
Annyit mondtak, hogy kb 5 hetes lehetek, az állapot is annak felel meg. De többet majd a következő vizsgálatnál.
Kitartást a sulihoz!

Nati
Remélem, élvezek kis előnyt, hogy már voltam orvosnál és jövő heti kontrollt írtak elő. :D
A kórházi rendelője fogalmam sincs hol van, meg a lakcím miatt szerintem kötözködnének. :?

Kata
Basszuskulcs!!! Én is elfelejtettem gratulálni a mocorgáshoz!
De most pótoltam. :)

Vicuska
Drukk a katonáknak!!!!!

Szerintetek mennyire normális, hogy kezdenek a nadrágjaim kicsinek tűnni? :roll:
Vendég

Sziasztok Csajok,

Olyan sokat írtatok, hogy mire elolvastam elfelejtettem az elejét.

Szülőszék

Azt hiszem van Fehérváron, és sok jót hallottam róla, hiszen a gravitáció nagy úr és sokat tud segíteni. Persze csak komplikációmentes vajúdásnál lehet használni.

Otthonszülés

Mindenkinek a maga joga eldönteni, hogy hol szül. Én személy szerint a kórházra teszem le a voksom, én csak ott érzem magam biztonságban szülés alatt.

Ma este felvetem a dokinak a tegeződés témát. :lol: :lol: Kiváncsi leszek mit szól.

Szilvi,

Nagy-nagy gratula Titababához, nagyon vigyázz magatokra, és felejtsd el az éjszakázást.

Ani,

Mondd meg Vikikének, hogy örülök, hogy Levi baba jobban van. :lol: :lol:

Nati,

Október közepén kell telefonálnom ujabb időpontért. Nem tudom mikor műtik, de most jó van.

Nálam már megint van miért parázni. Ugye Bazsinál kijött ez a CMV pozitív és Epstein-Barr pozitív vírus. Na most ezek a vírusok veszélyeztethetik a magzatot is. Tiszta egy merő ideg vagyok most meg ezért. Elmegyek egy beutalóért és vetetek le vért, hogy szűrjenek meg engem is. A védőnő mondjuk azt mondta, hogy ezek a vírusok igazán csak a terhesség elején okozhatnak a magzatnál gondot, és biztos benne, hogy minden rendben van, de a magam megnyugtatása végett ha gondolom csináltassak egy vérképet.
Nálunk mindig van valami.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Kértem tanácsot jogásztól is éjszakázás témakörben, még nem válaszolt. Viszont a doki elég jól állt hozzá és még meg se említettem neki, hogy a kollégám bagózik. :?
Sajnálom a vírusos nyavalyát. :(
Vendég

Hello,

Maci, örülök, hogy Titabab ott van a pocidban! Ha BB-hez időpontot kérsz, mondd meg, hogy sürgős, mert lehet, hogy csak későbbre kapsz időpontot!! A nadrág kényelmetlensége temészetes!! Még semmi pocim nem volt, de már kényelmetlennek éreztem a gatyáimat!!

Judy, a terhesség elején nem okozott problémát, ne parázz!! De én is biztosan megcsináltatnám a vizsgálatot a biztonság kedvéért. :wink:

Én sem vagyok a szüléskönnyítés ellen, ha lehet, akkor majd én is szeretnék szülősámlit használni, vagy bent feküdni a jó meleg kádba... (persze majd kiderül, ha ott leszek) :lol:

Ani, jó sulizást neked!!A hődet feljebb már ne várd, 37 körül stagnál végig. Bár én régen mértem már, de elvileg 37 körüli marad!!

Alexa, én nemrég bemelíroztattam a hajamat, de már megbántam. A nőci fóliával csinálta, és rögtön utána úgy néztem ki, mint akinek 2 hónapja melíroztak... :? Sokat olvastam utána, elvileg nem a festék bánthatja a babát, hanem a festék szaga, amit belélegzel!!

Nati, holnap lesz a nagy nap! Mész dolgozni, vagy szabin leszel??

Andi, nagyon eltűntél... Nem jött be a csapat??? :roll:

Képzeljétek, tegnap este apának is jelzett Gergő baba!! Nagyon örültünk neki!! :wink:
Judy, megmozdult már??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hello,

Maci, örülök, hogy Titabab ott van a pocidban! Ha BB-hez időpontot kérsz, mondd meg, hogy sürgős, mert lehet, hogy csak későbbre kapsz időpontot!! A nadrág kényelmetlensége temészetes!! Még semmi pocim nem volt, de már kényelmetlennek éreztem a gatyáimat!!

Judy, a terhesség elején nem okozott problémát, ne parázz!! De én is biztosan megcsináltatnám a vizsgálatot a biztonság kedvéért. :wink:

Én sem vagyok a szüléskönnyítés ellen, ha lehet, akkor majd én is szeretnék szülősámlit használni, vagy bent feküdni a jó meleg kádba... (persze majd kiderül, ha ott leszek) :lol:

Ani, jó sulizást neked!!A hődet feljebb már ne várd, 37 körül stagnál végig. Bár én régen mértem már, de elvileg 37 körüli marad!!

Alexa, én nemrég bemelíroztattam a hajamat, de már megbántam. A nőci fóliával csinálta, és rögtön utána úgy néztem ki, mint akinek 2 hónapja melíroztak... :? Sokat olvastam utána, elvileg nem a festék bánthatja a babát, hanem a festék szaga, amit belélegzel!!

Nati, holnap lesz a nagy nap! Mész dolgozni, vagy szabin leszel??

Andi, nagyon eltűntél... Nem jött be a csapat??? :roll:

Képzeljétek, tegnap este apának is jelzett Gergő baba!! Nagyon örültünk neki!! :wink:
Judy, megmozdult már??

Ezt elküldöm, mielőtt elveszik...

Kép

Kép

hoppá

Nálatok is szórakázik a bnet?? Alig akarta elküldeni, és meg sem nyomtam 2x...

Kép

Kép

hoppá

Most nézem, Andi utoljára ide írtál, lassan egy hete. Ugye nincs semmi gond, csak nem érsz rá??? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok Csajok!

Szia Nati,szia Jegesmacika! Örülök,hogy titeket is megismerhetlek!

Annyit termeltetek reggel óta,hogy nem is tudom felvenni a tempót.

Chrissy!Örülnék neki ha írnál a szülősámliról,ha téged nem zaklat fel az emlékezés.Az is jó,ha privibe írod le a tapasztalataidat.Tényleg,babóca befordult már?

Hajfestés:én úgy tudom ezek a mai hajfestékek már nem károsak,de azért én se festettem be a hajam mióta terhes lettem,le tudok mondani róla.

Puszi Mindenkinek!
Gabi
Vendég

Chrissy, ha írsz a szülősámliról, szerintem ide írd, gondolom többen kíváncsiak vagyunk rá!

Lányok, tud valaki kismamamasszázsról Fehérváron?? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Kata
Köszi a tanácsokat, majd sírok is nekik, az hatásos. :D
Majd megemlítem az éjszakázást, meg a kollagúr bagózását.

Gabi
Itt mindig zajlik az élet. Kikéve, ha a bnet szórakozik, mint most.
Vendég

Sziasztok!

Kép

Ani! pocigörcs biztos normális,de próbálj pihizni sokat,bár ha Pestre furikázol,nehéz lesz :roll:

Szilvi! nagyon-nagyon gratulálok ! :P én is szeretnék már ilyen Uh-os képet látni!! éjszaka szerintem se jó,hát még a bagós kolléga :shock:

Judy! ne idegeskedj! a vírusok bizti nem mentek át a babádba!azért menj el vérvételre! 8)

Kata! nagyon szupi érzés lehet,hogy érzed a mozgolódást odabent :D

Én lehet hogy nem kéne,hogy mérjek hőt,mert totál elkeserít!
Ilyennek kellene lennie egy stimus hónapban? :roll: :? régen olyan szép görbéim voltak :shock:
Kép

lehet nem is repedt meg a petécském :(

Natikám!!! :lol: :lol: :lol:
nagyon szorítok neked.szeretnék veled együtt babás lenni!!!! :lol: :lol: :lol:
ez a tiéd: :P
Kép
Vendég

Sziasztok!

Szoltam a tesómnak,hogy ha van kedve jöjjön ő is ide dumcsizni.Ő is annyi idős kismami,mint én.

Chrissy!
Ezt az oldalt nézd meg a BPD-vel kapcsolatban itt találsz adatokat:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Puszi:Gabi
Vendég

Vicuska
Köszi, remélem hamarosan te is látsz majd ilyet, mint én. :)
Vendég

Sziasztok!

Először is köszönöm, hogy jobbulást kívántatok Levikémnek jól esett nagyon! Anita köszi neked is, hogy informáltad a lányokat!
Szerencsére már jobban vagyunk, nem lázas már csak még egy kicsit taknyos szegénykém úgyhogy orrszívózunk. Mikor apa dolgozik akkor elég nehéz lefognom, hogy ki tudjam szippantani a trutyit az orrából, ma viszont becsavartam egy plédbe, hogy ne lógjon ki a keze és úgy sikerült leszívnom. Tudom brutálisan hangzik, de muszály :( , elvileg rá van írva a dobozra, hogy nem fáj és nem okoz kellemetlenséget, hát remélem tényleg így van. Szerintem csak fél mert hangos a porszívó. Még az elején kézi pumpás szívót vettünk, de nekem az szart sem ért, nem tudom a többi anyucinak mi vált be, de ez a leghatásosabb.
Vasárnap kezdődött egy hőemelkedéssel és estére már 38 volt a láza, kapott germicid kúpot attól szépen lement. Annyira le volt szegénykém gyengülve egész nap kézben volt, hol apánál hol nálam, nagyon rossz volt így látni :( , egyből a kórház jutott eszembe mikor az intenzíven volt :( . Hát nem kívánom senkinek, Judy gondoltam is rád mikor Bazsinak is hőemelkedése meg láza volt :( . Na de most már nem szomorkodom, kapja a gyógyszereket és már gyógyulgat :D .

Alexa és Gabi én is ÜDVÖZÖLLEK benneteket! :D

Alexa, Martinkának jött már ki foga? Levim 8hónapos múlt, de még nem jött ki egy sem, de sebaj biztos nem marad fog nélkül.

Judy, sajnálom, hogy ilyen idegeskedéssel telnek napjaid és nem tudod nyugodtan várni a picit, remélem hamarosan túl lesztek ezen a hülye betegségen és megnyugszol.

Apropó AFP, nekem nagyon magas volt Levinél( 3.09MoM), fel is kellett menni Pestre genetikai tanácsadásra, azt mondták, hogy intrauterin karyotypizálás javasolt, hozzátették, hogy egy kis vetélési kockázattal jár, na több sem kellett, mondtam, hogy nem kell, kimentem és mondtam a férjemnek, hogy mi volt, erre ő is azt mondta, hogy nem csináltatunk ilyen vizsgálatot mert rendben van biztos minden. És úgy is lett, semmi baj nem volt, vagy rosszul mérték a súlyom vagy nem pont azon a terhességi héten voltam AFP-én mikor kellett volna. Egyébként nekem is mondták, hogy más országokban már nem is csinálnak ilyen vizsgálatot mert csak idegeskednek a kismamák és nem is pontos.

Ezt most elküldöm mielött elveszne és még írok ha Levi addig nem ébred fel.

Kép
vikike_

Viki
További gyógyulást Levinek!
Vendég

Kép
vikike_

Sikerül képeket feltennem Anitám múltkor elmondta hogy kell, úgyhogy majd még fogok rakni ha nem baj.
Ez a kép még nyáron készült, apa betette a mosógépbe :D !
Na mennem kell mert felébredt majd még jövök és teszek képeket.

Macika köszi, örülök a babódnak!

Ne haragudjatok, hogy nem írtam mindenkinek, de Levi mellett elég nehézkes, gondolok mindenkire!

Kép
vikike_

Vikike,

Nagyon édiiiiiii.... kép, csak aztán nehogy az legyen a kedvenc helye, aztán majd egyszer ott felejtődik amikor mosni készülsz. :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi Judy :D , szerintem is tök cuki, amúgy már elrontottuk mert Levim állandóan megy a mosógéphez, nekünk kint van a konyhában és amikor mosok mindig hallja és megy dobolni az ajtaján :D !
Hogy vagy? Mikor mész vért vetetni, drukkolok, hogy semmi gond ne legyen. Hát igen ez az anyukák sorsa, állandóan csak izgulni, izgulni és izgulni igaz?

Kép
vikike_

Kismamik ezt nektek küldöm, bár lehet, hogy már tisztában vagytok vele, hogy mi mit jelent azért csatolom.

AD - has átmérő
AC - haskörfogat
FL - a combcsont hossza
BPD - biparietális átmérő. Két halánték közti távolság.
CRL - fejtető-far hosszúság
HC - fejkörfogat
HUM - felkarcsont
Gest. hét - terhességi hét
TAD - mellkasi átmérő
APD - gerinctől a hasfalig mért távolság
OFD - homlok és tarkó közti távolság

Kép
vikike_

Sziasztok!

Maga a szülés nem kavar fel, így szívesen írok a szülőszékről.
Sokat nem ültem rajta, de nagyon jó. Egyelőre itt Fehérváron csak 1 szülőszobában van(legalábbis tavaly novemberben még csak 1-ben volt), azóta nem tudom mi változott.
Főleg apás szülésnél ajánlatos, mert apa ott ül mögötted és rá tudsz támaszkodni. Valóban nagyon jó a gravitáció mind a babának, mind a mamának. Én 156cm vagyok, tavaly 45-ről indultam terhesség előtt és 15kg plusszal 60kg-val mentem szülni. 3170gramm és 57 cm volt a kisfiam és szerintem a szülőszéknek köszönhetően, de gátmetszés nélkül hoztam a világra őt. Másfél órát ültem a széken, abból 1 és negyed óra vajúdás volt, és 15 perc alatt kint is volt a baba. Amúgy reggel fél 10-től voltunk bent és este fél 10-kor lett meg, de kényszer szülés volt és azért tartott ennyi ideig. Ja, meg bénák voltak és fordítva csináltak mindent. A dokim beküldött a szülőszobára zárt méhszájjal és mondta nekik, hogy adjanak méhszájpuhító gélt, attól tágulok egy kicsit és utána repesszenek burkot. Na most ők először burkot repesztettek és jóval utána kaptam meg a gélt. Jobban fájt a burokrepi, mint a szülés.
Szóval akinek lehetősége nyílik rá, éljen vele, hogy szülőszéken szül. Én most is azon szeretnék, ha lehet és ha szabad lesz.

Amúgy már a 31.héttől lefelé van, nyílik a külső méhszájam, aminek a doki örül is.

Nem biztos, hogy reagáltam mindenre, előre is bocsi érte.

Ha vmi van, kérdezzetek.
Vendég

Vicuska, tojd le a hődet, úgyis kiderül minden pár nap múlva! Tényleg csak idegesíted magadat!! Dolgozol, vagy otthon vagy? Bár tudom, nem igazán teheted meg, hogy otthon maradj, mert hárman váltjátok egymást!!

Vikike, örülök, hogy rendbejön Levi. Olvastad a hagymás teát? Tudom nem hangzik jól, de állítólag szeretik a picik!!
A mosógépes kép nagyon édi!Lesz még gondotok, majd a csajokat úgy kell levakarni!! Vagy lehet, hogy majd neked kell falazni, ha jön Levihez egy csaj, miközben a másikkal a szobájában van :wink:

Gabi, várjuk a tesódat is!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Köszi Kata :D , hát igen már én is gondolkodtam rajta, hogy meggyűlik a lányokkal a dolgunk :D , kíváncsi vagyok majd annak idején az oviból hazajövet mit mesél, hogy hány szerelme van :D :D . Kis casanova lesz biztos. Majd Anitáék Annáját elcsábítja :D .
Gratulálok Gergő baba mozgolódásához, és ez még csak a kezdet :D .

Chrissyy, nekem nem is említették a szülőszéket csak a labdát láttam meg zuhanyoztam, bár nekem egyik sem használt :( .
Készen vagytok a lakással? Nem akarsz a babaszobáról képet rakni?

Kép
vikike_

Kép
vikike_

Így is tud aludni :D . Teszek majd Zalakarosi képeket is.

Kép
vikike_

Vikike!

Én vajúdtam a labdán egy órát, voltam a zuhany alatt is egy órát, valamelyest jó volt, de akkor pont nem az járt az eszünkben. Engem nem engedtek leülni, végig sétáltuk a 12 órát, kivéve azt az időt, amíg a géllel feküdni kellett, hogy ne folyjon ki. A burokrepi után sem voltak fájások, illetve nagyon enyhék. De a szülőszéket nem bántuk meg, apa is nagyon örült, hogy ekkora baba(hozzám képest) gátmetszés nélkül kibújt ráadásul rövid időn belül.

Hellyel közzel kész vagyunk a lakással, még van egy-két dolog, amit el kell pakolni, meg a rengeteg vasalni való.
nincs babaszobánk, velünk lesz. Egy két szobás lakásba lakunk a hugival meg papíron anyuval. Annak idején a hugi kiharcolta, hogy övé legyen a nagyszoba és így mi vagyunk a kicsibe. Ő alig van itthon, külföldre jár dolgozni, de mégsem hajlandó szobát cserélni. Na mindegy, minket már nem is érdekel. Szóval ha rend lesz, remélem hamarosan, amit tudok, megcsinálok, utána lefotózom a kiságyat.
Vendég

Hát Viki! Nagyon édi a kis Levi a képeken. Egyik aranyosabb, mint a másik.
Tegyél csak képeket, olyan jó nézegetni. (A mi kisfiúnk másfél hónappal lenne idősebb Levinél)
Vendég

Viki!

Lehetne pár kérdésem? Ide írjam vagy privibe?
Vendég

Sziasztok!

Viki!Tényleg nagyon cuki a kisfiad! Mi még csak álmodozunk róla milyen is lesz.

Chrissy megnéted a táblicseket?Szerintem ilyenre gondoltál.
Köszi amúgy az infót a szülőszékről,szerintem mindegyikünknek hasznos infó volt,hogy van ilyenre lehetőség itt Fehérváron is.
Ha nem lesz foglalt és alkalmam lesz rá,én is biztos kipróbálom.

Na pusszancs!Gabi
Vendég

Gabi!

Megnéztem a táblát, az érték jó a hetemnek, csak nekünk olyan kellene, ahol kiírja a súlyát, hogy ekkora értéknél mekkora a baba.
Örülök, hogy tudtam segíteni szülőszék ügyben.
Vendég

Chrissyy kérdezz csak nyugodtan, nem muszály privibe ha gondolod.

Kép
vikike_

Lányok,
nem éppen témába vág a kérdésem, de van itt egy-két profi, hátha tudtok nekem segíteni...

Power Pointba írok egy prezit és szeretném egy kicsit feltúrbózni animációval, képekkel, vagy mozgó kis figurákkal, olyanokkal, amiket Vicuksa, Ani és Kata Ti szoktatok használni :P Honnan tudok ilyeneket letölteni????

Köszi!!!!

Vikike, Levi baba egy szívtipró és nagyon-nagyon édes!!!!!!!
Vendég

Halihó!

Élek ám még, csak az elmúlt napokban itt bent is volt meló bőven, na meg otthon is minden napra találtunk valamit. Komolyan mondom amióta terhes vagyok sokkal felpörgötebb életet élek, mindt eddig.

Visszaolvastalak benneteket, de nem biztos, hogy mindenkinek tudok reagálni, nem biztos, hogy emlékszem mindenre :oops: !

Chrissyy, Nagyon boldog születésnapot (a nyolc napban még bent vagyok)!!

Maci, gratula a babához! :lol: Gondolom nagy élmény volt a mikor a doki mondta, hogy ott van!

Üdv Alex és Gabi! Majd én is megkereslek titeket az iwiw-en!

Vikike, Levi nagyon ari kissrác! Igaz, hogy majd nem győzitek levakarni róla a csajokat! :lol:

Azt már nem tudom, hogy ki kérdezte, hogy merre lakunk :oops: ?!
Mi a Ligetsoron lakunk. Valaki lakik arra felénk?
Védőnőhöz a Mészöly Géza utcába járok, aki egy teljesen semleges nő számomra. Eddig még csak én voltam nála, de minden alkalmommal elmondja, hogy akik otthon vannak kismamák, azokat meglátogatja. Mivel én dolgozom, így nálunk még nem járt, sőt ha minden jól megy akkor idén még nem is jön.

Valamelyikőtök azt is kérdezte, hogy Zeg-en a PSZF-re jártam-e? Igen, de már csak másoddiplomás képzésre. A tanárokra meg nem is igazán emlékszem. Sajnos az akkori munkám miatt elég ritkán jutottam el a suliig. Volt olyan, akit csak a vizsgán láttam :oops: !

Talán egyenlőre ennyi is elég belőlem! Majd még jövök!

Kép
tand

Jaj, az előbb elfelejtettem!

Ani, a tábliban átírnád a szülés várható dátumát 2008. március 19-re? Köszike!

Kép
tand

Viki
A mosógépes kép eszméletlen!!! :)

Crissyy
Köszi az infókat a szülőszékről, engem is érdekel a téma...

Andi
Tényleg nagy élmény volt. Rögtön kiszúrtam a kis bújkálóst. :) Akkor ijedtem be, amikor csak kutatott és nem szólt semmit... Már tiszta ideg voltam, hogy nehogy üres legyen a petezsák, amikor mutatta a kis halovány foltot, az volt a szikhólyag.
Megvan a kis hamis. :) Nem is engedem el májusig. :D
Vendég

Sziasztok!

Van ám termés! Kíváncsi vagyok hétvégén is ilyen aktívak lesztek-e.

Nati, a sulim a Déli pu. mellet van igy nem sokat kell már Pesten utaznom. Prezentációba sajna nem tudok segíteni.

Szilvi, jövőhétig marad a vonalzód szerinti adat, de ha már tudod mikor mész kontrolra ird ám meg.

Judy, ne aggódj minden rendbe lesz!

Kata, nagyon örülök hogy már éreztétek Gergőt, biztos nagyon jó érzés lehetett. Nem akarom hogy a hőm magasabb legyen csak tegnap leesett 37.02-re és kicsit ilyesztő volt, ma már megint 37.11 :)

Vicuska, ha ennyire aggaszt a hőmérőzés, inkább ne csináld. Sztem napról napra emelkedni fog.

Chrissyy, hát ez a kis szoba nagy szoba dolog nekem kicsit furi. Mondjuk nincs testvérem, de ha lenne ez biztos nem lenne kérdés, szó nélkül átadnám neki ha hasonló helyzetbe lenni mint ti. Na de nem vagyunk egyformák :) Amikor én születtem én is egy szobába laktam a szüleimmel, egy szoba konyhás házba ahol nem volt fürdőszoba se wc. Mégis felnőtem és imádom a szüleim :)

Andi, végre újra köztünk, már én is kicsit aggódtam. Javítom a táblit

madiani

Chrissyy ne haragudj én is így utólag kívánok NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! Kérdezz ám.

Lányok engem is érdekelne, hogy hol lehet letölteni olyan kis mozgó képeket.

Alexa, Gabi én is jelöllek benneteket iwiwen.

Kép
vikike_

Íme a beígért Zalakarosi képek :D

Kép

Kép
vikike_

Anitáék gyakorolnak :D .
Kép

Pancsi apával :D

Kép

És megint anyával :D

Kép

Kép
vikike_

Remélem nem baj, hogy telerakom itt a topicot képekkel, még tennék, de szóljatok nyugodtan ha mág elég. Én személy szerint szeretek képeket nézegetni, úgyhogy kismamik tessék pocakfotókat feltenni!

Kép
vikike_

Vikike, jöhetnek a képek!! Én is imádom őket nézegetni!! :wink:

A Power Pointhoz nem nagyon értek, de most megnyitottam, és a Beszúrásnál van olyan, hogy kép. Arra ha rákattintasz (nekem) kirak jobb oldalra egy ablakot, oda beírhatod, milyen képet keresel, kiválaszthatod, milyen legyen (eredmény): fénykép, mozgókép, stb. Legalábbis nálam ez megy a PP 2003-nál.

Kép

Kép

hoppá

Alexa, Gabi jelöltelek benneteket iwiwen.

Alexa, most már látom, hogy van fogacskája Martinkának :D . Úgynézem a ti lurkótok is szeret flakonos üveggel játszani :D .

Tényleg Gabi és Alexa ti is jöttök a talira?

Kép
vikike_

Vikike, rakjál fel nyugodtan képeket! Én is szeretek képeket nézegetni, főleg ilyen ari kis fickóról :wink: !

Ti hol voltatok 4D-n? És hányadik héten mentetek? Mindenki mást mond, hogy mikor érdemes.

Macika! A következő megható és örömteli pillanat az lesz, amikor meghallod a szívhangot! Én amikor kijöttem a dokitól egyből felhívtam a páromat, de nem tudtam mondani semmit, csak bőgtem!

Olvastam a hasfájós témát, hát erre én is csak azt tudom mondani, hogy amíg nem görcs, addig minden oké! Nekem is van egy bizonyos pont amit szoktam érezni!

Ani, ha lehet legközelebb bővüljön annyival a tábli, hogy a neveket is írjad be - Gréta vagy Zsombor - KÖSZI! :lol:

Kép
tand

Sziasztok!

Viki! annyit szeretnék tudni, hogy vajúdás alatt is mozog a baba és mennyit? És a vége felé tényleg lelassulnak? Én nem tudom, hogy milyen a normális vajúdás! És kiváncsi vagyok, mire készüljek. Ugye nem baj, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek?

Itt fog aludni!
Kép

Meg itt!
Kép

Csak ilyen ágyra tehető pelenkázónk lesz a helyhiány miatt!
Kép

Ebbe is beleteszem!
Kép

Ebbe szeretném hazahozni!
Kép
Vendég

Bocsi, az egyik fordított képért.
Mindjárt felrakom normálisan.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X