Apple, ez érdekes, nekem is úgy 10-11, és a 3-4 óra körül a legnehezebb! Van hogy majd megveszek gyümölcsért, de sokszor el se tudom képzelni, hogy gyümit egyek, csak "lédús nélkülit".
Köszi, hogy a nevemben is szóltál!
Kavics, Apple-lel, Lecsóval már aug közepén/végén voltunk Andinál.
Képzeljétek, a múlt héten 1500 mg-t szedtem, és nem voltam annyira éhes. Ma visszaálltam a 2000 mg-ra és megint éhség rohamaim vannak (leginkább szénhidrátot kívánom, most már mindegy, hogy csoki, vagy nem csoki, lényeg, hogy minél egészségtelenebb legyen)!
Mióta sikerült a 2000 mg-t megszoknom, híztam kb 2 kilót. Aki ismer, az tudja, hogy ez csak a javamra vált, de azért nem akarom, hogy ez ilyen ütemben folytatódjon! Ami viszont hirtelen eszembe jutott: sokszor olvastam, hogy akkor jön változás, amikor a pcos nők fogynak. Na ez egy vékony nőnél macerás. Viszont, amikor el kezdtem szedni a metet, fogytam kb 2 kilót, de egész szép ciklusaim lettek, pattik múltak. Amikor el kezdtem hízni, ciklus felborult, pattik megjelentek.
Lehet, hogy van ebben valami.
Lesz mit megbeszélnem Tűű dokinkkal. Lehet, hogy egyből két időpontot kérek.
Türelem: nem könnyű dolog! De inkább bízzátok a dokitokra! Mi csak kóklerkedünk, ők tudják mit miért írnak fel!
Pogi, ez óriási! Hja, ha már az én babám küzdene apucival!
Hajni! Tűű doki Anyooonak mondott olyat, hogy jó jel! Mivel én nagyon szeretem érteni a dolgokat, rákérdezek ennek részletes okára is! 3 hét múlva pedig beszámolok!, Jó lesz így?
Az én tüszőcském is folyamatosan próbálkozik repedezni, repedezett 3 hete, 1 hete, és most. Szerintem most se sikerült neki. Rendes hőmérőt ma sem sikerült beszereznem. Majd holnap.
Rambóka, nagyon jól siekrülhetett a szülinapi buli, hogy egy percre se tévedtél be! Ugye teszel fel majd képeket?!
Jó éjt mindekinek!