Új privát üzeneted érkezett!

Lyutka, ha hozzá jelentkeztél be és kaptál időpontot, hozzá mész, ez akkor van, ha új belépő menne, akkor nem adják automatuice a Mágusnak, hanem a többi dokit ajánlják.A régi betegei járhatnak hozzá ugyanúgy.
Vendég

a Mágus = Krizsa doktor??? én azt hallottam a Káliban a Krizsa a legjobb , róla beszéltek??

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

[quote="czinkeb."]a írta:czinkeb. Mágus = Krizsa doktor??? én azt hallottam a Káliban a Krizsa a legjobb , róla beszéltek??

igen. :D
Vendég

Kavicska! Lafi! Köszi nektek a megnyugtató választ :D !
lyutka

Charlott: Én nem haszn áltamegyik homeos bogyót sem, illetve a párom nem használta. Simán multivitamint szed, így kevésbé beteg. Állítólag a vitaminok (pl. E) is hatásos lehet, ha apának javítani kell az eredményén...
Esetleg vki többet tud, akkor majd jól elmondja ;)

Kép

Kép
bettica

Charlott!

Ezekről pont nem hallottam.

Amiről viszont igen: Maca Vibe, E vitamin, Q 10 .

A Kaális topikban eléggé megoszlik ezekről a csodaszerekről a vélemény.
Volt aki azt írta, hogy a 5-6 millióról 8-ra emelkedett (Maca Vibe és E vit.).
Volt aki azt mondta semmi változás nem lett tőlük.

De igazából ezek átmeneti állapotok. A sperma kép ingadozik.

Hinni kell abban ami nincs, hogy legyen! :wink:
Vendég

Jézusom mennyit írtatok! El sem akartam hinni, amikor beléptem. És megint annyi de annyi okos dolog volt! Imádok ide járni. :D

CZINKEB!
Szerintem eléggé hasonló cipőben járunk, nekem márciusban 2x500-zal indított a doki, de egy hét múlva már 3x500-at szedtem, mert feltűnően jól bírtam. Viszont a júliusi kontrollon nem mertem bevallani, hogy már rég annyit szedek, amennyire akkor emeltette.És azóta hezitálok, hogy emeljek-e?! Nekem tuti, hogy több kéne, egyrészt a súlyom miatt, másrészt mert ez az 1500 nekem jóformán meg se kottyan. De hogy csináljak 500-as bogyóból 850-eset??????????????????????????????
Október 30-án megyek legközelebb kontrollra, nagyon soká van, emelni szeretnék, de hogyan??? Van ötletetek??????????????? PLÍZ!!! :)
zazzy

zazzy, miért is kellene az 500-asból 850-et csinálni?

Először is, mennyit akarsz emelni?
Azt ugyibár tudjuk, hogy 3x850mg-nál többet kevesen szednek, és neked sem kellene önkényesen efölé emelni, úgyhogy vegyük azt határnak. Az mennyi egy napra? 2550mg/nap. (egész jól osztható 500-al, ha attól a picike 50mg-tól eltekintünk)
Te most 1500mg-ot eszel egy nap, igaz?
Ha csak 500-al emelsz, akkor is bőven határon belül vagy.
De azért túlságosan sokat ne emelj a dokid nélkül, vagy legalább szólj neki.
krumplis pogácsa

Hát, Zazzy az a baj, - írta is valaki-, hogy ha ketté töröd, akkor nem biztos, hogy 850 fog felszívódni, hiszen ahol félbetörted a tablettát, ott sérült a burkolata és lehet, hogy a gyomorsav lebont abból valamennyit. Esetleg azt próbálhatod meg, hogy este nem egyet veszel be, hanem kettőt. Persze ismét az okosabb lányok fogják neked megmondani a frankót, mert részemről ez csak egy ötlet lenne...

Kép

Kép
bettica

Arról nem is beszélve, hogy az emelést leginkább a dokira kellene bízni...

Kép

Kép
bettica

Zazzy: nekem 3*500-at kellene szednem az utasítás szerint. de 1000-st írtak fel, mert így többet kapok és az jól törhető. én úgy emeltem, h reggel és délben beveszek egy felezett 1000-st és az esti tört helyett meg egy egész 1000-st . így jön ki nekem 2000 egy napra. ez nem biztos , h jó, és lehet, h itt a régiek most a fejükhöz kapnak. de szerintem ez nem túl nagy emelés. vagy igen? :oops: de én már olyan türelmetlen vagyok, és szeretnék már javulni és ..... :oops: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Köszönöm a válaszaitokat, a matek sosem volt az erősségem, pedig milyen logikusan levezetted Pogi! :D
Tudom, hogy legjobb volna a dokira bízni, de én annyira érzem , hogy nekem ennél több kell. Ha sikerül Duphastont szereznem, akkor megvárom a kontrollt az emeléssel, ha nem, akkor emelek, mondjuk este egy 500-assal. Meg ne kérdezzétek, hogy a kettőnek mi köze egymáshoz, nem tudom, de annyira szeretnék már ciklus ügyben haladni valami pozitív irány felé (a teszt pozitív irányáról már nem is beszélve :lol:
zazzy

Czinkeb!
Mondom én, hogy egy cipőben járunk! :)
zazzy

pedig azt mondják, h a türelem rózsát terem!:roll: ki találta ezt ki?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Hát igen, eleinte én is mondogattam magamnak is meg más hasonló cipőben járó embereknek, hogy türelem-rózsát terem. Persze akkor is tudtam, hogy ezt így igazán nehéz betartani. Most, hogy van egyáltalán ciklusom, már én is gyakrabban szembesülök a várakozás idegörlő voltával. Türelmetlen lettem én is ;)

Kép

Kép
bettica

Hjaaaaaaaa, kérem a türelem!
Na, arról tudnék mesélni ám! :)

Milyen könnyű kimondani, és milyen nehéz betartani............

Jelentem másfél kilót híztam csak 5 hét alatt, most jöttem a védőnőtől!
Ez jó nem??? Viszont ráakarnak dumálni a pocakszurira. Szerintem nem fogom megcsináltatni, akármennyire is akarja a védőnő, meg egyébként is, milyen alapon????? Pfffffffffffff
Vendég

pedig én naívan azt hittem ( úgy éreztem) , h ti már tapasztaltak, ,,higgadtak,, vagytok és tiszta fejjel okítotok minket türelmetlen kezdőket. :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Ahhhhha, max hülye általánosságokat tudnánk nektek írni, azt pedig világ életemben rüheltem magam is, tehát azt biztosn nem fogok. De majd nemsokára fent lesz a történetem a pcos.hu-n, és majd elolvashatjátok...... Türelem............. Szegény Norkáék, ha tudnád mit kiálltak miattam.
Vendég

Sziasztok!

[color=red]Rambóka! Boldogságos szülinapot a Nagyfiúnak!!!![/color]

Lecso: köszke :)

Hát lányok nem értem én eztet. A hőm, amint lentebb láthatjátok maradt. Most mi lehet? Egyébként ma voltam beutalóért laborba, meg uhura, mert október 25.én kell visszamennem Tűűhöz kontrollra. És holnap mehetek 17:10re uhuzni, amit én kértem hogy legalább megnézzük hogyan is állnak a kis cisztácskáim. Szal kiderül hogy lesz é pé, vagy sem....

Puszi mindenkinek Kép

hajni...
Budaörs

Hajni!
Nem repedt meg.
Két választásod van:
1., Vársz, hátha megreped magától valamikor,
2., A 40. nap elteltével meghozatod majd a mensidet, ha addig nem reped meg.

Sajnálom nagyon. Tök ismerős, ez nálam is így volt, vagy 3X próbálkozott, míg végül elkezdtem szedni a Norcolutot, és valamikor közben repedt meg a kis genya...... Jó zavaros lett az a hónap.................

Az uhuhn sok minden kiderül, mindenképpen kérdezd meg a méhnyálkahártya vastagságát is okés???
Vendég

okés monácska, megkérdem, meg rajta is van a beutalón, hogy kérik a véleményt és a lelet közlését is, úgyhogy szerintem az tutkó rajta lesz. Amúgy a múlt hónapban is a 37.napon volt pé-m és a 49.napra meg is jött spontán, és ez is a metnek köszöhető, mert előtte nem is tom hány napos volt egy ciklousom, csak az tom hogy sxor norci lett a vége. :(

Olvastam, hogy sokatok kívánja az édességet. Bevallom őszintén a napokban én is. :oops: :cry: Ez most jó jel, vagy nem?????

Jaj rambóka, most látom csak vaksi szememmel, hogy én aztat a szüliset pijosr akartam és kefete lett. 1000 bocsiiiiiiii
Nah, mégegyszer, hátha most sikerül :roll:

Boldogságos szülinapot nektek!!!!!!!!

hajni...
Budaörs

ja, egyébként szeretném neked nagyon megköszönni, azt amikor az nlc-n vitáztunk; te lehet már nem emlékszel rá/rám, de én időközben rájöttem, hogy veled zördültem össze és többek között TE ráztad helyre az agyam helyét. :roll: én voltam a túlélő tüszős csajszi, aztán egy darabig nem is voltam ott.
Szal mégegyszer 100 kösszencske!!!! :D

Lányok, nem jön valaki véletlenül október 25.én az este folyamán Tűűhöz?????

hajni...
Budaörs

naaaaaaaaa, mindenki eltűnt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

hajni...
Budaörs

Hajni!

Igen. :lol: :lol:
Én is csak olvasok, semmi újdonság nincs felénk. Mire kigondolok valakinek egy választ, már ír más helyettem, uh nézek kifelé a fejemből.
Mintha kezdeném érezni a szurkát, lehet hogy ma lesz A nap. :) Estére apának nem maradt sok esélye. :P

Rambóka!

BOLDOG SZÜLIT EGŐNEK!!!
Hogy sikerült?

Sok sok minden jót mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Hát ezt egyszerűen látnotok kell! :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=LuSBCIV1zuQ
krumplis pogácsa

Pogi!

Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :lol: :lol: :lol:

Monee

Monee

monee85

Rambóka! Nagyon boldog 1. szülinapot Gergőnek!

Ginuska, halk gratula. Szurkolok a holnapi vérvételhez!

Kavicska, nekem is nagyon tetszett amit írtál. Igazad van!!!

Mamint, sajna még azóta sem kaptam semmit. A múlt héten 2x is hívtam MM-t, azt mondták, h beszélnek Andival. A te nevedet is említettem (gondoltam, h te sem kaptál anyagot). Tegnap megint hívtam őket, megint felírták a számom, h visszacsörögnek. Várok...
Amit a csoki dologról írtál az érdekes. Én is mostanában kezdtem el nagyon kívánni az édességet, az első 3 hónapban mikor a metet elkezdtem hetekig állhatott a polcon a csoki. Most aztán minden maradékot kivégzek. Próbálom mértékkel és gyümölccsel helyettesíteni, de délelőtt 11 óra és a délután 4 óra a legnehezebb.

Tükörke, örülök, h újra vagy és h egyenesbe jöttek dolgaitok.

Rejó, az elején nálam is megszűntek a gyomorkorgások, meg a jóízű kajálások, de visszajöttek.

Eleonora, Dana, Üdv nektek!
Kérdeztétek, h van-e állami doki, ami olcsóbb lenne. Lehet, h olcsóbban megjárjátok, de időigényes.
Ma voltam a 2. számú nőgyógyászati klinikán HPV teszten, a dokinak említettem, h PCO felcsillant, a szeme, rögtön kérdezte szedem-e a metet. Nagyon-nagyon szimpi doki volt. Ha vkit érdekel a név, szívesen megírom.

Rólam: ez a hónap pé nélküli volt :cry: . Ez van! Valószínű norculut lesz a vége :cry: .

Kép
apple

Lányok!
Zandi szabin van!!!
Nekem küldött egy rakás anyagot. Nem tudom, hogy nektek is az kell e??? :oops:
Vendég

Apple, ez érdekes, nekem is úgy 10-11, és a 3-4 óra körül a legnehezebb! Van hogy majd megveszek gyümölcsért, de sokszor el se tudom képzelni, hogy gyümit egyek, csak "lédús nélkülit".
Köszi, hogy a nevemben is szóltál!

Kavics, Apple-lel, Lecsóval már aug közepén/végén voltunk Andinál.

Képzeljétek, a múlt héten 1500 mg-t szedtem, és nem voltam annyira éhes. Ma visszaálltam a 2000 mg-ra és megint éhség rohamaim vannak (leginkább szénhidrátot kívánom, most már mindegy, hogy csoki, vagy nem csoki, lényeg, hogy minél egészségtelenebb legyen)! :shock:
Mióta sikerült a 2000 mg-t megszoknom, híztam kb 2 kilót. Aki ismer, az tudja, hogy ez csak a javamra vált, de azért nem akarom, hogy ez ilyen ütemben folytatódjon! Ami viszont hirtelen eszembe jutott: sokszor olvastam, hogy akkor jön változás, amikor a pcos nők fogynak. Na ez egy vékony nőnél macerás. Viszont, amikor el kezdtem szedni a metet, fogytam kb 2 kilót, de egész szép ciklusaim lettek, pattik múltak. Amikor el kezdtem hízni, ciklus felborult, pattik megjelentek.
Lehet, hogy van ebben valami.

Lesz mit megbeszélnem Tűű dokinkkal. Lehet, hogy egyből két időpontot kérek. ;)

Türelem: nem könnyű dolog! De inkább bízzátok a dokitokra! Mi csak kóklerkedünk, ők tudják mit miért írnak fel!

Pogi, ez óriási! Hja, ha már az én babám küzdene apucival! ;)

Hajni! Tűű doki Anyooonak mondott olyat, hogy jó jel! Mivel én nagyon szeretem érteni a dolgokat, rákérdezek ennek részletes okára is! 3 hét múlva pedig beszámolok!, Jó lesz így? :)
Az én tüszőcském is folyamatosan próbálkozik repedezni, repedezett 3 hete, 1 hete, és most. Szerintem most se sikerült neki. Rendes hőmérőt ma sem sikerült beszereznem. Majd holnap.

Rambóka, nagyon jól siekrülhetett a szülinapi buli, hogy egy percre se tévedtél be! Ugye teszel fel majd képeket?!

Jó éjt mindekinek!

Kép
mamint

Szép jó reggelt!

Monácska!
Hogy telik az idő.....:) már biztos aranyos kis pocid van :wink:

Monee!
Rápillantottam a vonalzódra!Tudod:új ciklus új remény!! Drukkolok :wink: :wink: :wink: :wink:

Apple
sajnálom :cry:

Pusza
Csipi
csipi78

Sziasztok!

Csipi!

Nagyon köszi! :wink:
Dobok fel görbét, úgy tűnik megvolt a PÉ és már megint lemaradtunk róla persze. :D Nekünk AZ NAP együtt lenni sosem szokott összejönni. :shock: Na de azért így sem rossz. :D

Kép

Új lányok, Czinkeb, Hajni, többiek!

Én is ugye az "új" PCOSok közé tartozok, és bár egyáltalán nem szeretném elkiabálni, de úgy tűnik nekem nagyon hamar hatott a met. Kb. 5 és fél hónapja szedem, ebből talán 4 hónap volt teljes adagon. Az elmúlt 2 ciklusomban olyan szép pé volt, meg kétfázisúság hogy az ilyen rövid időszak alatt szinte hihetetlen (és most is úgy tűnik hogy rendben lesz minden). 3*850-et szedtem a 169 centimhez és 73 kilómhoz úgy jó 3 hónapig, de már egy ideje csak 2*850-et szedek, mert a háromszoritól sokszor szarul voltam. Félek-féltem kicsit hogy a 2*850-el visszaépülés fog elindulni, de nem. Hypozni is kevesebbet hypozok és akkor sem olyan vészes mint korábban. A csökkentés az én döntésem volt, úgy tűnik hogy jól döntöttem. Összesen talán 5 kilót fogytam, bár nekem nem is ez volt a cél. Tudom, látom, hogy mozgással ennél jobb eredményeket is el lehetne érni, de sajna egyenlőre az nem fér bele a napi időkeretembe. :) Majd talán jövőre ha lesz kerítés meg lesz kutya. :D A kutyát lelkiismeretesen kell sétáltatni, tanítani és a gazdi is mozog legalább vele. :wink:

Csajok!

Pocakképet! Mindenki! :D

Gina!

Mikorra mész vérszívásra?! Türelmetlenül várom a híreket! :D

Hajni!

Neked akartam még mondani, hogy keresd meg priviben Lonát. Ő talán tud segíteni hogy merre menj olcsó teszt ügyben. Budapesten van egy nagyker (onnan hozta a mienket Lona és elpostázta), ahol lehet kisebb adagokat is vásárolni, bár úgy nem annyira olcsó mint ahogy én írtam, de még mindig jóval olcsóbb mint a patikában vagy a drogériában kapható tesztek.

Szép-szép napot mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

Szép jó reggelt!

Monee: Akkor egyszerre repesztettünk tüszőt :D Eddig mi sem használtuk ki az alkalmat, de most beleadtunk apait-anyait ;)
Tegnap érztem is, hogy meglesz az a repi, és este már tudtam, hogy megvolt, mert érzékeny lett a cicim. Ez aztán az előrejelzés :D

Gina: Ma ugrik a majom a vízbe, igaz? Nagyon kíváncsi vagyok! Majd gyere számolj be... Addig is drukk ezerrel!! :)

Csipi: Magadról nem írtál. Jól vagytok?

Mamint: Érdekes ez a kívánosság. Én este meglátok a tvben egy édesség reklámot és végem van. Addig semmi bajom, de amint meglátom a pudingot, süteményt, csokit nekem egyből az kell :shock: persze csak a szénhidráttal teli ételek. A múltkor nem tudtam megállni és benyomtam egy kis tábla csokikát. Na, azt megjegyeztem egy időre, mert olyan fosika volt utána, hogy ihaj. Az uram most már figyelmeztet előre :lol: és reflexből kapcsolja el a csatornát máshova....

No, majd jövök még! Pocakosok képet szeretnénk! Légyszíííí ;)
Cupp

Kép

Kép
bettica

Jaj jut eszembe, Lonának én is írok akkor majd privit. El ne felejtsem... Én nem csak hcg, hanem LH tesztet is szeretnék majd onnan.

Kép

Kép
bettica

Pogi: ez haláli :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Kérésem lenne. A metet mikor kezdtétek szedni? Mármint a ciklus bármelyik felében el lehet kezdeni?

Kép
Kép
gabi82

áh , alig bírtam belépni, és tök lassú!!!

Gabi: a metet bármikor elkezdheted, nem ciklusfüggő. de inkább hétvégén kezd el, és inkább este vedd be az elsőt, mert lehet, h szenvedsz a mellékhatásoktól majd (hányinger, hasmenés). de ezek egyénfüggők.
én szerdán du megkaptam a receptet, és már rohantam a gyogyóba, és be is vettem az első szemet este (úgy be voltam sózva!!! :lol: ). szerencsére nem lett semmi bajom. 3 napig 1szem este, 3napig 2 szem (reggel - este ) és utána már 3szem (3*500). nekem az első két nap, amikor már 3*500-t szedtem jött el a du-i hányinger. néha nagyritkán van hasmas , de nem vészes. de én inkább székrekedős, és nem hasmenéses fajta vagyok (ez is számít ám).

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

áh , alig bírtam belépni, és tök lassú!!!

Gabi: a metet bármikor elkezdheted, nem ciklusfüggő. de inkább hétvégén kezd el, és inkább este vedd be az elsőt, mert lehet, h szenvedsz a mellékhatásoktól majd (hányinger, hasmenés). de ezek egyénfüggők.
én szerdán du megkaptam a receptet, és már rohantam a gyogyóba, és be is vettem az első szemet este (úgy be voltam sózva!!! :lol: ). szerencsére nem lett semmi bajom. 3 napig 1szem este, 3napig 2 szem (reggel - este ) és utána már 3szem (3*500). nekem az első két nap, amikor már 3*500-t szedtem jött el a du-i hányinger. néha nagyritkán van hasmas , de nem vészes. de én inkább székrekedős, és nem hasmenéses fajta vagyok (ez is számít ám).

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

de jó, most meg 2*is elment, bocsi!!! :x

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Zsizsik!!!

Merre vagy lelkem????? Jelentkezz, mi az újság!!!

Hajni! A vitára emlékszem....... Khm...... Elég haragos voltam, de MekkEleket nem csipázzuk na! Örülök, hogy itt vagy, és annak még jobban, hogy olyan úton jársz most, aminek van eredménye! A pocifotó alakulódik, most töltöm fel a gépről a gépre..... Szóval érted! Mindjárt kaptok pocifotókát! :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon köszi hogy befogadtok!

A GI diétáról szeretnék kérdezni:
A tejtermékekkel ellentmondásosnak látom a helyzetet, a GI indexük alacsony, de állítólag magas inzulin-választ váltanak ki. Lehet azért valamennyit fogyasztani, vagy el kell felejteni? Mi a véleményetek?

Köszi
Puszi mindenkinek

Dana

Kép
danaaia

Tessék két pocifotó nektek...... :)

14. heti pocak, másfél kilócska hízással! Ettől szárnyakat kaptam!

Kép

Kép
Vendég

Danaaia!

A tejtermék, ugyanúgy, mint a gyümölcs, a déli órákban fogyasztható, akkor a legalacsonyabb az inzulin ugrás miatta!

Elárulom, hősként, hogy én a reggeli kávét nem tudtem meginni tej nélkül, ennyit sajnos mindig fogyasztottam, amíg dolgoztam.
Vendég

hú-ha! egy 13-14 hetes poci ilyen nagy? :shock: ezt már nem is lehet ,,titkolni,,!! :lol: de jó!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Szió csajok!

Gergő baba! Boldog 1.szülinapot neked!

Monácska!
Alakul a poci ( :lol: az enyém alapból nagyobb....szerintem a 30. hétig tudnám titkolni :lol: )

Eredmény délután ..majd jövök

Pussz!

Gina
Vendég

Czinke, Ginuska!
Köszönöm! :)

Gina! Nekem nincsenek kétségeim............... A kérdés, hogy hányan vannak! Nagyon drukkolok!
Vendég

Sziasztok!

Én minden reggelt kakaóval kezdem.Kávé édesítőszerrel.2 dl tej,bele instant kakaó ami enyhén cukrozott( :oops: ),2 szelet teljse kiörlésű kenyér ,margarin és valami felvágott.És a vércukrom max 5,5 de pl ma reggel 4,2 volt tőle.pedig emlkeztek nekem volt a 120 perces terhelésem 13,2.De ha nem iszom tejet reggelire ,akkor meg rosszul vagyok amire felszívódik a kenyér.

És egy pocifotó is!
Kép
Sziasztok

Kép

Kép
lecso

Na Gina????

Lecsó, Mona, szép pocakotok van!!!!!Ígérem, egyszer az életben még én is teszek fel egyet.....remélem, ha nem feledem.

Vérnyomim magas lett, voltam kontrollon, napi egy szem vérnyomi csökkentővel indítom a napot, de legalább fehérje nem nyomul a vizeletembe!
Vendég

Sziasztok! KÉPZELJÉTEK!!! Írt a házidokim Duphastont!!! Nagyon rendi! :D

Mamint! Most jól rámijesztettél ezzel a 2000mg-os hízással! Isten őrizz! Mostmár tényleg eldöntöttem, hogy maradok az 1500-nél, és megvárom az okt 30-i kontrollt. Végülis nekem ez is használt/használ, csak érzem, hogy bírnék többet. De várok.

Egy kérdés: Szerintetek a dokim(endo)nem fog haragudni, hogy a tudta nélkül szereztem Duphastont? De hát júl. 15-én volt 1.cn, már nem is tudom, hol járok, egy ideje nem számolom, nagyon gáz... :( Muszáj volt lépni.

OLyan jók ezek a pocis fotók!

Pogi! Haláli ez a video! :lol:
zazzy

Hcg: 583 :lol: Azt mondják ez tökéletes ( szerintem 1 babóm van). Uh 3 hét :!: múlva :lol:
Vendég

Lecso!

Csini a pocid :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?