Sziasztok!
Hú,látom nagyon termeltek,van itt forgalom!Én nem tudok ilyen gyakran jönni,a kisgyerek miatt,de igyekszem minden nap írni!
Köszi,hogy ilyen kedvesen fogadtok,pedig én nem is vagyok babásodó,csak babásodott!!
Kata!Mi is a Berényire tartozunk!Csak nem a Bea néni a védőnőd??
Királysoron lakunk.Lakik Valaki erre?
Vicuska!Pihenj sokat!Az inszemet csinálják itt,Fehérváron is,ugye?
Chrissyy!Nagyon szép pocakod van,így a végefelé,gondolom már elég nehéz bármit is csinálni!Én legalábbis már nagyon vártam,hogy megszüljek,sehogysem volt jó feküdni,ha ültem,nyakamban volt a gyomrom,A cipőt is alig tudtam fel-,és levenni,a férjem segített mindíg.Ráadásul Martinka nem akart kibújni,6 napot ráhúzott.
Apás szülés:nálunk az volt.Régen mindíg azt mondta a férjem,hogy nem jön be a szülőszobába,mert ő azt nem fogja bírni.Én nem erőltettem semmit,elfogadtam ezt.Aztán ahogy múlt az idő,azt mondta,hogy oké,bejön,de a végét nem várja meg,fél,hogy rosszul lesz.A következő verzió az volt,hogy végig ott lesz,de majd nem néz "oda".Na,aztán mit gondoltok mi lett?Végig velem volt,és mindent nézett!!Még a méhlepényt is látta,és egyáltalán nem volt rosszul.Azt mondta,hogy élete legnagyobb élménye volt,hogy ott lehetett,amikor megszületett a kisfiúnk,és azóta mégjobban becsül,és szeret,és hogy egy hős vagyok....
Egyébként a
Cseh dr.-hoz jártam a terhesség alatt,de el kellett utaznia pont akkor,amikorra ki voltam írva,így a
Gyuranecz dr.-nak adott át.Gondolhatjátok,hogy paráztam,hogy most mi lesz,nem ismertem őt!Aztán mindenki azt mondta,ne féljek,nagyon rendes ember,biztos,hogy figyel,és vigyáz rám.Hát így is lett,egyből szimpatikus volt,amikor találkoztunk.
Szülésznőt is választottam,a
Horváth Anikót.Ő is rendkívül kedves,aranyos kis nő,csak jót lehet róla mondani!Csak úgy árad belőle a nyugodtság!
Majd még jövök!