Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabi, én is jelöltelek iwiw-en.

Judy, dehogy haragszom. Már megszoktam, hogy ilyen kerti törpe vagyok.

Vicuska! Megy a drukk nektek, meg a kiskatonáknak, remélem ügyik lesznek és hamar célba érnek.

Nekem nem is volt terheléses cukorvizsgálatom.
A kilókkal nem tudom hogy állok, mert már régen méreckedtem.

Levinek jobbúlást kívánunk!

Kata! Gratulálok a jó eredményekhez és a mocorgáshoz is! Majd meglátod mekkorákat tudnak rúgni, de olyan jó!!! Imádom!!! Apa szokott vele játszani, megpuszilgatja és visszarúg neki, meg ha hozzáér a pocimhoz, egyből jelez, hogy ő is itt van.

Most megyek csinálok franciasalátát, meg limonádét apának.
Délután kéne vasalnom, de lehet, hogy holnapra marad.
Ma elmentem a körzeti dokihoz, hogy beadatom a szurit, erre saját magamnak kellett, mert itthon kell beadni minden nap ugyanabban az időben.
Majd azért megpróbálok ma még jönni, de ha nem, akkor holnap.
Vendég

Sziasztok!

Chrissyy!
Én is franciasalit csináltam...
Hűha..,ez igen :shock: ,tényleg hatalmas pocid van!
Majd én is teszek fel magamról pocakos képet,csak kellene csinálni egy normálisat.

Kata!
Szülésfelkészítőről annyit (bár még csak most megyek a második alkalommal),hogy nem sok új dolgot mondanak,nem egy nagy eresztés,de nem is árt.Szerintem az apukáknak jó,mert itt egy kicsit jobban ráhangolódnak a témára hiszen ők (tisztelet a kivételnek) nem forgatják ezerrel a terhességről szóló újságokat és könyveket és nem csevegnek így a neten a babavárásról,mint mi.Szerintem közös programnak nem rossz.Meg úgy állítják össze a csoportokat hogy egyidős kismamik kerülnek be,így azért lehet tapasztalatot is cserélni.Meg mivel én már nem dolgozom,legalább kimozdulok egy kicsit itthonról.
Amúgy én is gratulálok a mocorgáshoz!Szerintem ez fantasztikus érzés!A kedvesem is irigykedik mindig miatta,hogy de jó nekem hogy így érezhetem.Mert ugye azért más kívülről érezni...

Azt hiszem lefekszem mert nem érzem magam valami jól.Kóvájgok egész nap.Még nem írtam,de amúgy epilepsziás vagyok.Szerencsére már régóta tünetmentes és a gyógyszert se kell szednem,de havonta járok a neurológiára.Már rég nem ájultam el,de azért vigyáznom kell magamra és a picire,ezért sokat kell pihennem.
Remélem szülés alatt se lesz semmi gáz és a babót is odaadják utána...mert már hallottam olyat,hogy nem adták ki az epilepsziás kismamának a kórházban,elővigyázatosságból. :cry: Remélem velem ezt nem teszik.

Puszi Nektek!
Gabi
Vendég

Megjöttem a mai uh-ról is, most aztán mindent megnézett a dokibácsi, és mindent rendben talált. 19 hetet dobott ki a gép. Szóval akkora amekkorának lennie kell.

Most nem volt keresztben a lába, de a köldökzsinor pont a lábai között volt, így nem igen lehetett látni. Azt mondta a doki, hogy egyértelmű zacsit és kukacot nem lát, de nem meri azt mondani, hogy kislány. Hát ez van. Marad a 4D jövő héten, ha nem akkor a meglepetés ereje. :lol: :lol:
--------------------------------------------------------------------------------

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gabi, Alexa,

Megmondanátok a teljes neveteket????? A hülye iwiw mostanában nem enged mail alapján keresni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, nem kell megmondaniuk, legalábbis Gabinak, ha ráteszed az egeredet a hozzászólása utáni e-mail gombra, lent a bal alsó sarokban kiteszi a nevét. Ha beírod az iwiwre a nevet, megtalálod, H-né ... alatt!!

Örülök, hogy rendeben volt minden a babával. Látod, nincs se zacsi, se kukac, marad a kiscsaj... :lol:

Majd valamikor kell mennem beutaóért: vér, vizelet, toxo. A 22. héten kell levetetni, úgyhogy még ráérünk.

Maci??

Andi?? Eltűntetek... :roll:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Alexa, bejelöltelek!! :wink:
Ani, ha jössz, lesz majd dolgod, új emberkéket kell a táblicsekbe tenned! :lol: Persze csak, ha ők is akarják!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Hú,látom nagyon termeltek,van itt forgalom!Én nem tudok ilyen gyakran jönni,a kisgyerek miatt,de igyekszem minden nap írni!
Köszi,hogy ilyen kedvesen fogadtok,pedig én nem is vagyok babásodó,csak babásodott!! :D :D

Kata!Mi is a Berényire tartozunk!Csak nem a Bea néni a védőnőd?? :shock: :shock: :D :D
Királysoron lakunk.Lakik Valaki erre?

Vicuska
!Pihenj sokat!Az inszemet csinálják itt,Fehérváron is,ugye?

Chrissyy!Nagyon szép pocakod van,így a végefelé,gondolom már elég nehéz bármit is csinálni!Én legalábbis már nagyon vártam,hogy megszüljek,sehogysem volt jó feküdni,ha ültem,nyakamban volt a gyomrom,A cipőt is alig tudtam fel-,és levenni,a férjem segített mindíg.Ráadásul Martinka nem akart kibújni,6 napot ráhúzott.

Apás szülés
:nálunk az volt.Régen mindíg azt mondta a férjem,hogy nem jön be a szülőszobába,mert ő azt nem fogja bírni.Én nem erőltettem semmit,elfogadtam ezt.Aztán ahogy múlt az idő,azt mondta,hogy oké,bejön,de a végét nem várja meg,fél,hogy rosszul lesz.A következő verzió az volt,hogy végig ott lesz,de majd nem néz "oda".Na,aztán mit gondoltok mi lett?Végig velem volt,és mindent nézett!!Még a méhlepényt is látta,és egyáltalán nem volt rosszul.Azt mondta,hogy élete legnagyobb élménye volt,hogy ott lehetett,amikor megszületett a kisfiúnk,és azóta mégjobban becsül,és szeret,és hogy egy hős vagyok....

Egyébként a Cseh dr.-hoz jártam a terhesség alatt,de el kellett utaznia pont akkor,amikorra ki voltam írva,így aGyuranecz dr.-nak adott át.Gondolhatjátok,hogy paráztam,hogy most mi lesz,nem ismertem őt!Aztán mindenki azt mondta,ne féljek,nagyon rendes ember,biztos,hogy figyel,és vigyáz rám.Hát így is lett,egyből szimpatikus volt,amikor találkoztunk.

Szülésznőt is választottam,a Horváth Anikót.Ő is rendkívül kedves,aranyos kis nő,csak jót lehet róla mondani!Csak úgy árad belőle a nyugodtság!

Majd még jövök! :D
Vendég

Judy,írtam privit!!!
Vendég

Gabi, Alexa,

jelöltelek benneteket.

Gabi,

Hogy te milyen szép vagy............ és milyen szemtelenül fiatal. :wink: :wink: :wink:

Alexa,

Nagyon édes a kis Martinka. :lol: :lol:
A hugom is a Bugát-ba járt, Végh Annamária, nem ismered????

Kata,

Tudom, hogy még ráérünk, nem is most akarok menni, hanem október 8-án, mert hivatalosan akkortól leszek táppénzen. A jövő hét még szabi lesz, mert van 5 v 6 napom. Az jó neked???

Nekem most is fáj a hasam. Azt mondta a doki, hogy sokat pihenjek és szedjek nap 3x2 magnéziumot. kipróbálom használ-e.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, vigyázz magadra!! Próbálj meg tényleg feküdni, bár gondolom 2 gyerkőc mellett nem könnyű, na meg bevásárlás után mindent felcipelni a negyedikre... De tényleg vigyázz, és kíméld magad!! Nekem kell majd D vitamin cseppet szednem, jövő héten iratok fel a BB-vel. Nekem jó okt. 8 is, csak megint ne korán menjünk!!

Alexa, nekem a Klára a védőnőm, nem Bea néni. A szülésznő, akit majd én szeretnék választani Bozsa Anikó. Lehet, hogy egyről beszélünk, csak az egyik a lánykori neve?? Nekem régen a Gy. volt a dokim, de 2 éven keresztül nem történt semmi. Anyukám is nála szülte a húgomat, meg a sógornőm is az unokaöcsémet. Jó doki, de amikor tavaly terhes lettem, azt mondta menjek át máshoz, mert ő már nem vállal szülést. Így mentem át BB-hez (Bata Barnabás).
Jeges Maci a Fáy-n lakik, közel a Királysorhoz. Anyukámék meg a Móricz Zs. utcában, sokszor szoktam ott lenni.

Hál istennek apával már akkor megbeszéltük, hogy apás szülés lesz, amikor még nem is voltunk összeházasodva (5 éve). Azóta párszor beszélgettünk róla, és úgy néz ki szívesen bejön. Nagyon örülök neki. Én is sokaktól hallottam, hogy az apukák egyik legszebb pillanata volt a gyermek születése. Reméljük így lesz nálunk is... :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok Csajszikák!

Elösször is rakok egy táblát. Gabi, Alexa ha akarjátok hogy szerepeljetek a tábliba légyszi küldjetek adatokat, ha nem szeretnétek benne lenni nyugodtan szóljatok! A sorrend mindig az aktuális drukk-tól függ.

Judy, nagyon örülök a jó erdeményeidnek!!! Vigyázz magtokra és pihenj sokat. A párodat meg teljes mértékbe megértem. Én se biztos hogy szeretném hogy kedvesem benn legyen végig. Sajna hallotam már olyat is hogy a férj többé nem tudot szeretőként nézni a felségére csakis a gyermeke anyja marad (el is váltak). Viszont Vikikéék erre az ellenpélda.

Kata, hát nagyon sok dolgom van, alig tudom már fejben tartani a sok infót. Ezért ha bármi nem jó a tábliba nyugodtan szóljatok!
Gartulálok neked is a szép erdeményekhez.

Vicuska, nagyon drukkolok nektek remélem ez a hónap a tietek Natival. Gratula apa kiskatonáihoz, biztosan megtalálják az utat a nagy szédülésbe. :) A görbédet meg továbbra is kérem, még ha nem is látni még rajta semmit. Kíváncsi vagyok ám!

Nati! Nem feladni!!! Irgum burgum! Mi, mind Veled vagyunk! Nagyon drukkolok.

Szilvi! Holnap már jössz, kíváncsian várom az infókat. :) Lessz mit olvasnod....

Chrissyy, vasalni én is utálok, remélem neked sincs nagyon sok.

Andi? Merre vagy?

Alexa, Gabi, még egyszer üdv köztünk, gratula nektek is babókhoz, jelöllek benneteket iwiw-en.

Most ezt elküldöm mert olyan gyorsan írtok hogy ez már lehet nem is aktuáli. aztán jönnek a táblik

madiani

Judy,Chrissyy!

Kültem Nektek e-mailt.Nem tudom láttátok-e már.Szerintem nagyon szép,én mindig elbőgöm magam rajta.
A többieknek is átküldtem volna,de nem tudom az e-mailjüket.Esetleg,ha tudjátok küldjétek nekik tovább.

Puszi:Gabi
Vendég

Kata,

Délutános a doki aznap, szóval 1 óra után kellene mennünk.

Próbálok pihenni, amennyit csak lehet, de igazából majd jövő héttől tudok magamra koncentrálni. Napközben bizti minden nap fogok egyet csendespihenőzni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Visszajelöltelek Titeket!

Judy
!Örülök,hogy minden rendben van!Nem ismerem a húgodat,legalábbis így névről. :roll:
Hogy fáj a hasad?Húzódik?Szúrkál?Keményedik?

Kata!Azon filóztam,vajon mit jelent a "BB"a vonalzód alatt,de mostmár tudom! :D :D .A Bozsa Anikó egy másik szülésznő,de róla is jót hallottam.Szóval a Gy nem vállal már szülést?Na,ezt nem is tudtam!A BB nagyon felkapott doki,állítólag rengetegen járnak hozzá!Mivel túlhordtam Martinkát,Gy.befektetett a kórházba.Amikor reggel megindult a szülés,a BB volt ügyeletben,ő vizsgált meg,és mondta,hogy siessek le a szülőszobára,mert nagyon hamar baba lesz!Csak mosolygott,és még kacsintott is!Jó fej volt! :wink: :wink:
Vendég

Vikikém, látod neked már nem is írtam, ne hari, de mivel sokat beszélünk :) Örülök hogy már Levi jobban van! Balázzsal beszéltem köszi a számát.

Csajszik Viki Levikéje már jobban van! Viki nem tudott jönni, de ez érthető is, amig nem jön én majd hozom az infókat.

Velem: hát a mai hőm után ugy döntöttem csinálok egy tesztet, rakok fel róluk képet. Tegnap óta kicsit, időközönként fáj a pocim, olyan mintha húzódna, ez normális? Nagyon keveset eszek, elötte rendesen ettem, most meg csak falatokat. Hamar kifulladok, és mindig teltség érzésem van, de hányinger nincs. A teszthez még annyit hogy egyből megjelent rajta a tesztcsík.
Nagyon izgulok hogy minden rendbe legyen. :shock:
Tegnap voltam suliba, nagyon jó volt, remélem be tudom fejezni.

Kép

Kép

madiani

Anita!
Adatok (sorban a hiányzók):

2006.09.
32
2007.03.14. RH +
nincs
2007.12.21.

Judy!
Kösz a bókot :oops: !Most nem vagyok annyira formában,mint az esküvőmön,vagyis más formában vagyok.Csak ezek a hülye pattanások ne lennének :(
Vendég

Ani,

No para, gyönyörű erős 2 csíkos ez a teszt. A hasgörcs szerintem ha csak nagyon enyhe akkor normális. Pihenj amennyit csak tudsz. Nem lesz baj. :lol: :lol:

Örüök, hogy Levi jobban van. :lol: :lol:

Alexa,

Hát csak ugy fáj, de nem igazán keményedés, és nem is görcs. Sima fájdalom. Remélem méhszájam zárt, holnap este kiderül.

Gabi,

Pattanásokról ne is beszéljünk. Már tele van a hócipőm velük. Mióta terhes vagyok állandóan gyulladásban van a bőröm. Elég ciki így 33 évesen. :lol: :lol:

Ja amugy megjött Bazsi virológiai eredméyne, és Epstein-Barr vírus pozitív lett + Cytomegalovírus kétes pozitív.
Ezek okozták nála a 2 hetes hőemelkedést.
Azt mondta a doki, hogy most már egész életen keresztül ha erre a 2 vírusra szűrik akkor CMV pozitív és Epstein-Barr pozitív lesz. Olyan mint aki elkapta a toxoplazmózist egyszer, az már mindig pozitív lesz, ha szűrik.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ani, ne izgulj a teszt miatt, gyönyörű. :lol: A hasfájásról meg annyit, hogy nekem BB azt mondta, ha nem görcs, akkor jó. Ne felejtsd el, a méhünknek 1000x-esére kell "duzzadnia". Sokszor fogod még érezni!! igaz, lányok??
Ja, Alexát keresd az ismerőseim között: C-né Alexa, ha rákeresel az Alexákra az ismerőseim között megtalálod.

Judy, és ez a két vírus nem okoz más problémát?? :roll:

Alexa, akkor már tudod, kit rejt BB :wink: Imádom, nagyon közvetlen, és nem uccsó sorban jó doki!!

Kép

Kép

hoppá

Judy, pont akartam kérdezni hogy mi van Bazsival, megelőztél. Igazán nem értek ehez, ez most jót jelent?

A hasam nem görcsöl, olyan fene tudja milyen érzés

madiani

akkor főleg ne izgulj, ANi :lol: Ez hozzá tartozik!!

Kép

Kép

hoppá

Kata, ez a szar iwiw, nem adta ugy ki ha beirtam hogy alexa, de sebaj megkerestem manuálisan. Köszike

madiani

Sziasztok!

Nekem eleinte,baromira szurkált a hasam,ha hirtelen mozdultam,ha felkeltem az ágyból,ha pisiltem,ha köhögtem,ha nevettem... +valamikor csak úgy.Ez ilyesztő volt.De mégis minden rendben volt,azt mondták ez természetes.
A BB-ről annyi,hogy szerintem is baromi jó fej,olyan szórakozott professzornak tűnik.Ő csinálta nekünk a 18 hetes kórházi UH-t.Baromi rutinos volt.Képzeljétek azt mondta,hogy milyen nagy füle van a bébinek,azt mondta rá,hogy a kis Batman.Jót nevettünk.

Most lépek,majd még benézek.
Vendég

Jut eszembe, mondta áprilisban (amikor elkezdtük a babaprojectet)a doki hogy kicsit kisebb a méhem az átlagnál, de ne aggódjak ez nem fog problémát okozni. :shock:

madiani

Kata,

Nem okoz semmi mást, csak azt hogy + lesz ezekre a vírusokra.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Megint itt vagyok.

Csajok!
Valakinek van tapasztalata,a homeopátiás szerekkel kapcsolatban?
A szülésznőm (Mariann),ajánlotta a 36. héttől a gátmasszázsolaj használatát,meg szülés előtt valami tea + valami kapszulák szedését.Azt mondja a masszázsolaj sokkal rugalmasabbá teszi a gátat,a többi meg a méhizomzatot készíti fel a szülésre.Azt mondja ezek a szerek ártalmatlanok,de van akinek sokat segítenek.Kiváncsi lennék a véleményetekre és tapasztalatotokra.
Jó lenne gátvédelemmel,vágás nélkül szülni,de szerintem így az elsőél nem sok esélyem van rá.
Más még:mi a véleményetek a szülősámliról?Azt mondják ez is jó

Várom válaszotokat:Gabi
Vendég

Szia, a szülősámliról még nem hallottam... :roll:

A homeopátiás szerekről már igen, állítólag jók. Meg a málnalevél teáról, amit a 36. héttől kell elkezdeni, azt fogok majd én is inni.

Bemásolom, amit egy topicban találtam (bocsi, sok lesz, de hátha többünknek érdekes)

Szülésre felkészítés:

Pulsatilla D6 vagy C6
Javasolt: szülésre felkészítéskor, 6 héttel előbb elkezdhető a szedése, mint a várt szülési terminus.
A szülés után akkor ajánlott, ha nem indul meg a lochia (váladék) folyása.
Adagolás: 2x5 golyócska

Caulophyllum D4 vagy C4 vagy 5CH
Javasolt: szülésre felkészítéskor, 3 héttel előbb elkezdhető a szedése, mint a várt szülési terminus.
Elősegítheti a méhnyak „megérését”, azaz felpuhulását, a fájások rendszereződését, hatásosságát.
Adagolás: 2x5 golyócska

Cumicifuga racemosa 5CH
Javasolt: szintén méhnyakizom-tágító, felváltva lehet szedni a Caullophyllummal.
Napi 2x5 golyócskát kell szedni

Vajúdás kezdetén:

Arnica C30
Javasolt: a vérzékenység csökkentésére, a szülés alatt keletkező sérülések gyorsabb gyógyulására, enyhe antiszeptikus hatású
Adagolás: a vajúdás kezdetén 1x5 golyócska

Vajúdás alatt:

Caullophyllum 5CH
Javasolt: méhnyakizom-tágító hatása miatt lerövidíti a vajúdás időszakát, homeopátiás oxitocinnak is nevezik.
Adagolás: félóránként 5 golyócska

2 órával a szülés után:

Staphisagria 30 CH
Javasolt: húgycső trauma (katéterezés) helyreállítására, bél- és hólyag atónia megelőző hatású, javítja a sebgyógyulást, fájdalomcsillapító, feszültségoldó
Adagolás: 1x5 golyócska

Arnica C30
Javasolt: vérzéscsillapító, sebgyógyító hatású
Adagolás:2x5 golyócska

A szülés napjától:

Echinacea D4
Javasolt: fertőzések ellen, immunerősítő hatású
Adagolás: 3x5 golyócska 10 napig

Császármetszés esetén:

Arnica C30
Javasolt: a vérzékenység csökkentésére
Adagolás: a műtét előtt 1x 5 golyócska, a műtét után 2x5 golyócska

Staphysagria C7
Javasolt: a műtét utáni fájdalom csillapítására
Adagolás:napi 2x5 golyócska 1 hétig

Szoptatás:

Tejtermelődés:
Urtica Urens D6 vagy 5CH
Javasolt: a tejtermelődés fokozására.
Adagolás:napi 3x5 golyócska

A mellbimbó berepedezése:
Graphites 15CH
Javasolt: ha a mellbimbó repedezett, a sebéből mézsárga váladék folyik, ennek a váladékozásnak a csökkentésére.
Adagolás: napi 2x5 golyócska

Nitricum acidum 9CHJavasolt: ha a berepedezés olyan. mintha éles szerszámmal ejtették volna, éles szélű, a seb alapja vérzékeny és a beteg tövis vagy tüskeszúrásra emlékeztető fájdalomra panaszkodik.
Adagolás: napi 2-3x5 golyócska

Mellgyulladás:
Ha gyulladás alakul ki a mellekben elsődleges a sebészeti kezelés és emellé adhatjuk hozzáértő homeopátiás orvostól kapott utasítás szerint a megfelelő szereket.

Apis mellifica 15CH
Javasolt: a bőr alatti laza emlőszövetekben a gyulladással együtt jelentős duzzanat is kialakul. A bőr matt, rózsaszínes-piros, a fájdalom égő, szúró jellegű éshideg borogatásra enyhül.
Adagolás: napi 2-4x5 golyócska

Belladonna 9CH
Javasolt: a fájdalom, az emlőduzzanat, a bőrpír és a láz tüneteit mérsékli, tehát a gyulladás valamennyi tünetére hat.
Adagolás: napi 2-4x5 golyócska

Byronia 9CH
Javasolt: fokozatosan kialakuló gyulladásos tünetek jellemzik. A melleket a fájdalom és a duzzanat miatt egyre nehezebb kiüríteni, a szoptatás is egyre fájdalmasabb a mama számára.
Az emlők duzzadtak, feszülnek, érintésre, mozgásra fájdalmasak, de nagy felületen való nyomás enyhülést hoz.
Ezért a szoptató nő szívesen visel szoros melltartót, ami a melleket szinte mozdulatlanul rögzíti.
A gyulladt emlő bőre enyhén piros. Mérsékelt láz és erős szomjúságérzet kíséri, ezért nagy kortyokban sokat iszik.
Adagolás: naponta 2-4x5 golyócska

Innen másoltam át, egy egész topic a homeopátiás cuccokról szól!!
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 04&start=0

Kép

Kép

hoppá

Köszi Kata!

Szerintem hasznos amiket kigyüjtötttél.

A szülősámlit,patkó alakú szülőszéknek is nevezik.Állítólag azért jó,mert a gravitáció ebben a helyzetben segíti a baba haladását a szülőcsatornában.Jó lenne ha valakinek lenne személyes tapasztalata.

Üdv:Gabi
Vendég

Képzeljétek, ma apa megsimizte a pocim, olyan jól eset :)

Gabi, én is epilepsziás vagyok (voltam), de mivel a többieket nem akarom ezzel untatni küldök neked privit. :)

madiani

Ani!Küldtem privit! :wink:
Vendég

Ciklus hossz, utsó mensi, vércsoport, kezelőorvos, ezekhez nem kell babát vállani. Vikike is ugy van most még a tábliba mint te. Igaz ők januártól ráálnak a tesóra. :)

madiani

Homeopátiás szerek:én semmit sem szedtem,és málnalevél teát sem ittam,mégis 4 óra alatt megszültem.Persze,lehet,hogy segít,egyétek,és igyátok nyugodtan.Nekem azt mondta a szülésznőm,hogy van a szülőszobán bogyó,de azért kérdezzetek rá!Én nem vettem be,mert olyan gyorsan történt minden,hogy eszembe sem jutott.
Én most,szoptatás alatt szedek homeopátiás cuccot,és iszom a Laktoherb teát.

Szülősámli!Azt lehet Fehérváron használni?Az a baj,hogy még kevés helyen engedik meg,hogy azon szűljenek a kismamák,de reméljük elterjed a használata,mert tényleg,a gravitáció miatt könnyebben jön a baba.Ősanyáink,nem hiába szűltek gugolva!

Hasfájdalom
.Na,az nekem is volt.Nyúlnak a méhet tartó szalagok,nő a méh,csinálja magának a helyet.Volt,hogy úgy megijedtem,hogy még sírtam is,mert nem tudtam megmozdulni.Azt hittem itt a vég.Ja,és az első 4 hétben,görcsöltem,olyan volt,mintha meg akarna jönni!Volt is para rendesen!!

Otthonszülésről mi a véleményetek?Gondolkodott rajta valaki?
Vendég

Ciklus hossz.Hát,még szülés előtt 28-35 nap volt,azóta meg nem tudom,mert még csak szombaton jött meg először.
Vércsoport:0 +
Doki:Cseh dr.

Majd jövök,csak nyügi van,és most én fürdetek,mert apa dolgozik.
Vendég

Alexa!

Jelöltelek iwiw-en.Nagyon szép a kisfiad!
Nem tudom,hogy lehet-e szülősámlit használni itt Fehérváron,de majd megkérdezem a szülésznőt.
Otthonszülés:szerintem a média túl nagy port kavart a legutóbbi esetben,de ennek ellenére én úgy gondolom,nem lehet seholsem nagyobb biztonságban a pici és én sem,mint a kórházban,ahol megvannak a megfelelő műszerek és körülmények bármi gáz van.Én biztos nem szülnék se szülőotthonba,se a saját otthonomba,szerintem túl nagy a kockázata.Viszont az alternatív dolgok tetszenek,pl. vízben vajúdni...bár lehet,hogy ott és akkor teljesen mindegy lesz.
Szerencsés vagy,hogy ilyen gyorsan meglett a pici.Kívánom,hogy mindegyikünknek ilyen gyors és szövődménymentes legyen a szülése.

Vendég

Kép

Kép

Csajszik ha van jó képetek grafikátok a rózsaszín sárga kismamás figura helyett szívesen várom. Jó volna ha lehetne a ruhája színét is változtatni hogy lássuk ki vár fiut és ki kislányt, bár eddig ezen nem kellet aggódnom. :) De majd Judy ezen is változtat.

Már 11-en vagyunk de még mindig csak fiú babák, gyermekek, magzatok vannak a csapatba :) Eszméletlen

madiani

Ani!

Küldtem privit.

Üdv:Gabi
Vendég

Nati, merre vagy? Sok a meló, mensid kínoz még?

Vicuska, megkaptad apától a neked járó kényeztetést?

madiani

Sziasztok,
hűűűűűűűűű, nem győzöm kapkodni a fejem, nem is tudtam mindent megjegyezni..... :roll: szép kis termés :wink:

Gabi,
téged bejelöltelek, tényleg gyönyörű menyasszony voltál!!! Készíts pocakos képet is!!!

Alexa,
téged sajnos nem találtalak meg, ezer Alexat kiadott fehérváron :cry: . Szerintem jó helyen vagy, látod vannak itt már pocakosok, volt pocakosok és leendő pocakosok :wink:

Én lassan kezdek visszatérni az élők közé :wink: , bár azért még akadnak gyenge pillanataim :oops:

Kata,
a vérellátónak meg tudod írni a számát? Úgy tudom, hogy csak délig van leletkiadás, mi viszont egyre megyünk a kórházba csütörtökön, s fel akarom hívni őket.

Vicuska,
háááááááát, ezerrel szorítom az ujjaimat, hogy sikerüljön!!!!! Nagyon drukkolok ám!!!!!! És rengeteget gondoltam Rátok az elmúlt napokban!!!!!!!! Kitartás, már csak 10-12 nap és tesztelhetsz!!!!! Nekem a choragontól nem volt semmi bajom, se cicifájás, se hányinger, de biztos mindenki másként reagál mindenre :wink: vagy nálad ezek már korai terhességi jelek????? :oops:

Ani,
meseszép a teszted, komolyan könyvbe illő példány!!!! Pihengessél sokat, ilyenkor úgy hallom nagyon fáradtak szoktak lenni a kismamák :wink: De van itt egy pár, biztos tudnak hiteles infót mondani :P
Milyen suliba jársz? Mi leszel, ha "nagy" leszel??? :wink: :wink:

Maci,
holnap már jössz, igaz??? Mit mondott a doki???? Láttátok???

Chrissyy,
azért egy különleges vacsi biztos nem árt!!! Hadd, hagy kényeztessenek!!!

Alexa,
örülök, hogy szimpi volt BB, nekem is ő a dokim és nagyon kedvelem. Kíváncsi vagyok nagyok a kicsi fiadra, nem akarsz képet felrakni róla?

Vikike,
jobbulást Levinek!!!! Úgy tűnik járvány van, a barátnőm kislánya is beteg, pedig még csak 9 hetes...

Judy,
Gondolom nem lehet könnyű most magadra koncentrálni.. De már csak pár nap, aztán tied minden délelőtt :wink: Bazsival most akkor minden rendben? A műtét mikorra halasztódott?

Most megyek, elmerülök egy kicsit a pozitív gondolatokban :wink:
Jó pihenést és szép álmokat mindenkinek!!!
Vendég

NaTI! Ment privi!
Vendég

Alexa,
Te is megvagy!!! :P Gyönyörű kisfiatok van!!!! Viszont kísértetiesen hasonlítasz egy ismerősömre, akár nézd meg az iwiw-en :wink: Tr... Anita hihetetlen, mintha őt látnám, csak pár évvel idősebben :wink:
Vendég

Nati :D

Itt vagy, jaj de jó. Örülök hogy jobban vagy már :)
Ha nagy leszek kiadványszerkesztő leszek és majd szerkesztem neketek a Baba-Mama magazint. Na jó ezt csak kitaláltam, de nem is volna rossz. :) Amúgy már van egy szakmám Multimédia fejlesztő ez elég közel áll a kiadványszerkesztőhőz de mégse az.
Jó pihit neked is, babás álmokat.

Ja nem is írtam Levike már jobban van, megfázott lázas volt, kapot kúpot és gyógyikat. Kicsit még hallani a hangján hogy taknyos, de stram gyerek hamar túl lesz rajta. :) Vikike mondta hogy amint tud jön addig én informállak benneteket.

madiani

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a neten hol találok olyan oldalt, ahol ha beírom a baba BPD értékét, kidobja a körülbelüli súlyát meg hasonló értékeket.

Írjatok, köszi!
Vendég

Martinka nevében is köszönjük a dícséreteket!Lehet vmi abban a hasónlóságban!Ráadásul én is vörös voltam míg ki nem derült a terhességem!Aztán már nem mertem festetni a hajamat.Tényleg,ti festetitek ,így pocakosan?

Most elköszönök,holnap jövök,nézem a Született feleségeket!

Puszi!
Szép álmokat mindenkinek!

Alexa
Vendég

Sziasztok!

Nekem van személyes tapasztalatom a szülőszékről.
Vendég

A tragédia ellenére szívesen mesélek a szülőszékről, ha akarja valaki.

Nekünk is a Horváth Anikó a szülésznőnk.

Alexa, én is bejelöltelek iwiw-en.
Vendég

Szép jó reggelt!

Hétfőn, némi kalandozás után, sikerült eljutni dokibácsihoz.
5 hetesnek megfelelő "állapot", 26x7 mm-es petezsák, 2,2x2,2 mm-es szikhólyag. Még elég hangyabokányi Titababa. :D
Jövő héten kellene kontrollra mennem, de valszeg BB-t felhívom és kérek időpontot. Dokibácsi azt mondta, ha kell, akkor ad papírt, hogy az éjszakai műszak nem javasolt a számomra. :)

Judy
Neked is jó vonalzód van. Mindkettő vonalzóm tetszett, nem tudtam választani, ezért lett kettő. :)
Nagyon jó neveket találtatok, párat én is kinéztem belőlük. :)
Sajnálom, hogy apa nem akar bemenni. :( Az én emböröm már be van sózva. :)
Nagyon titkolózik a babóka, tutira lány. :) Barátnőm mindkét lánya szégyellőske volt. ;)

Crissyy
Boldog szülinapot!!!!! Hangyabokányit megkéstem, de annál nagyobb szeretettel! :)
Nagyon szép, formás pocid van. Nemsokára kezedben tarthatod a pöttöm fiad. :)

Ani
A tüneteid nagggyon jók. A cicifájásom abbamaradt már, kicsit érzékeny még.
A pocim időnként fájdogál. Mensigörcs extra lájt verzióban, de olyankor lefekszek egy kicsit. Meg szerencsére elég gyorsan elmúlik. Meg egyre pisisebb vagyok. :oops: :D

Kata
Gratula a jó AFP eredményhez!

Gabi
Üdv köztünk! :)
Ismét egy kukissal gazdagodott a gyerkőcök sora. Remélem, nekem puncis lesz. :)
Hű, nálatok is van korkülönbség. :) Én 29 vagyok, a párom 37. Már az elején megmondta, ha lesz baba, akkor bent akar lenni a szülésnél. Már van 1 fia (előző házasságból), de császáros volt és nem lehetett bent. Majd nálam pótolhatja. :)

Alexaa
Légy üdvözölve!
Ismét egy kukis. :D Aranyos a vonalzód.
Otthonszülésen én is filóztam, de nem valószínű, hogy vállalkoznék rá. Nálam még némi pajzsmirigy és szívbibi lehet, de ez majd később jöhet elő.

Nati
Sajnálom azt a ronda pirit. De most ti jöttök Vicuskával és Piri anyó 9 hónapig nem jelentkezik. :)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?