Új privát üzeneted érkezett!

Mi a párocskámmal 7éve vagyunk együtt :P nincs házasság, hanem élünk virulunk. :lol:

Csucsu mikor van a szülcsid? Nekem 2.án hihihihihihi és ha megjön a mensim pont meglesz a kutyafáját, brühü :cry:

na de most erre nem gondolni csajok. Ma olyan szép időnk volt, a vénasszonyok úgy be gyújtottak hogy csak naaaaa. :lol:

NyuszNyusz, azért mert egy csík volt lehet azaz izé nem jót mutatott, mert lehet kicsit nagyon higitott volt!!!! Az ovu teszttel jósoltál?De a hőd fent van, ugye és azért ez már naon jóóóóóóóóó.
Tényleg nem csinűálom meg a tesztet, mert azt írja,hogy ha a mensi előtt tesztelek akkor a reggelivel kell, ha már a mensi késése után akkor tök mindegy mikor.nekem szerdán kellene megjönnie akkor 84%os pontosságu, ha csütörtök akkor 87% bár nem soknak tűnik ez a % de néha az.

Kriszta, te melyik vagy milyen ovu tesztet használsz?n /mert nekem a dm.ből a clorax asszem ez a neve kazettás izével "jósoltam/

Remélem a jó kedvem holnap reggel is meglesz :lol: mikor a tesztet csinálom. bár sztem csak a vállamat fogom rántani ha 1csík van, hisz most ezért nem fogok a falnak menni. Október hmm azaz én kicsi hónapom Mérlegen a valóság :!: :P :P :P :lol:
Vendég

Fülke! Én is a Clorax-ot nyírbáltam szét!!
Hát...a hőm az fennt van. A pockó is feszít. Ez vagy amaz, de valami előbb vagy utóbb előbukkan onnan! hehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nyuszifülû

jo estét lányok!
még az esti mese előtt irok egy párat,mert utána mindenki megy huncútkodni :D .szerintem nekem meg fog jönni ugy érzem most :cry: .amugy imádom az oktobert mert a kisfiam akkor született,hátha a kishugi meg akkor fogan :D .néha el vagyok keseredve néha meg várom a következő rajtot.na most jol leirtam magam,és még meg sem jött.

ha van valakinek hire az irjon ám mert megőrülök az izgalomtól!!!
Fülike remélem 8-kor már tul leszel a teszten :D :D :D 8 ora 05-kor már itt fogok ülni és izgulni értetek.remélem Kriszta tesztje is pozitiv lesz!Trixy hétvégén velem tesztel legalábbis remélem eljutok odáig.

Még jövök vár az esti mese,sajna a férjem későn jön lessz időm itt kalózkodni.remélem nem leszek egyedül

pusszancs csajok bogyó
bogyó77

Október az tényleg jó! A mérlegek fasza csajok (pasik) :)
nyuszifülû

Nyuszi: Köszönjük a mérleg nők nevében és pasik nevében is. Ki nálatok a mérleg?
Nálunk én vagyok Okt18. A férjem: Szűz (de nem tőllem ) Lányom: Nyilas dec20.
Amúgy minden jegy szülötte valójában jó. Mert mindenkinek van jó és rossz tulajdonsága :)

Kép
csucsu05

Hát Bogyóka én már fél 7kopr megcsinálom a tesztet, és utána jövök, vagy brühü vagy :P :lol: 50-50%

/hát én is úgy érzem hogy megfog jönni, mert még a pattik is megjelentek akin amúgy meg sosincs, hát e van, de holnap tuttira megyek/

Nyuszifülű te bent vagy holnap d.e?

cupp
Vendég

vagyis a fene se tudja, hogy most megfog e jönni, mert azért én is abba bízok hogy nem és nem jaj én már azon gondolkozok, hogy hogy fogom elmondani apának, hogy ..... Bár már sejtem de ezzel még kár foglalkozni, bár mióta ezt felhoztátok azóta ezen töröm a fejem. Na megyek én is csajok, mert így egyedül uncsi! De lehet visszanézek még :!:
Vendég

Szia Fülike,itt vagyok.

nekem feszülget a pocakom :cry: nem kismamisan érzem sajnos.azért még irhatok? kismamisághoz biztos hozzá tudok szólni.már előre szomorkodom én a nagy pozitiv harcos :cry: :cry: .csajok remélem jo kedvel ébredünk és mindenki aki tesztel pozitv élményekkel gazdagodik :D .nem gondoltam hogy ilyen nehéz egy babát összehozni,eddig olyan simán ment..azt hiszem most nem leszek apával ilyen elnéző,fáradság ide vagy oda....

bocs a negativ pillanatokért :cry: .

bogyó
bogyó77

Dili csaj
Naná, hülye volt a kérdés, nem is értem, bár azért talán mert elvagy kenődve. De héééj ha megnyugtat sztem holnap csatlakozok hozzád, és neki vágunk a köv. hónapnak. OKÉ?
Vendég

én már nem tudom, hogy mit gondoljak, hogy terhes vagyoke vagy sem, de most annyira leengedtem, hogy pont most nem érdekel, kikapcs.

Majd lesz valami, együtt vagyunk itt mindannyian, jóban rosszban hehehe, és majd a jó dolgokat is megbeszéljük nem csak a kellemetleneket. Ezért tényleg kár elkenődni, jön egy következő hónap ami lehet hogy mégjobb lesz, és lehet hogy még +ba csaj is lesz, tehát nem szomorkodunk, mindent pozitívan felfogni megélni. Nekem ha megjön, én örülni is fogok neki hamár mewgjött, mert akkor legalább tisztulok, és lehet megfejtem, hogy mi a fenétől fájt a m.héten a pocakom.
Próbáljunk meg minden percét élvezni a projectnek, persze egy idő után monton és dühítő lehet, de mi erősek és kitarrtóak vagyunk mert nem adjuk fel míg nem jön a GÓLYA!!! mert a GÓLYA jönni fog mindenkihez ugye CSAJOK!!!!!!!!!

Nos azért lóg az orrom rendesen, hogyí írtad szted megfog jönni. Nos erre nem gondolunk, nem emlegtjük Ne fessü az ördögöt a falra oké Bogyókirálylány! :wink:
Vendég

Na jól van lépek én is szúnyókálni, majd reggel jövök

cuppp
Vendég

Fülike olyan aranyos vagy meg mindenki!Én azt kivánom hogy pzitiv legyen a teszted,semmiféle csatlakozásról nem akarok hallani.

majd osztom a jo tanácsokat mint főanya.én is megyek pihengetni és remélem reggel lapos pocakkal ébredek mert most jol be van dagadva :cry: .reggel itt vagyok miután elvittem a srácaimat dolgozni.

jo éjt KISMAMIK :D :D

bogyó
bogyó77

Fülke!!!! na miúsjág??????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Árgus szemmel figyelek!!!!!
nyuszifülû

Jó Reggelt!!!

Megcsináltam a tesztet, és hát nem nevetek de nem is sírok. Igazából nem tudom, mert a vízszintes az erős amely meg áthúzza halványan látszik. Nem tudom. Na mindegy most már ez a két nap nem / nem *. Remélem a holnapi edzésen nem fog megjönni. Lehet alacsony a hormonszint és azért ilyen, bvagy pedig azért mert az lennék, bár kételyeim vannak az utóbbival szemben. na utána is nézek a babatervezőn.
Hjajj Csajok ez a bizonytalanság nagyon rossz. Na mindegy ez van lányok , eléggé semleges most minden.

Remélem a Kriszta sokkal "POZITÍVABB" lesz mint én :P :lol:

cuppp
Vendég

Nyuszi a remény hal meg utoljára, basszus azért még mindig bízok benne. Érdekes hogy nem kenődtem el, de lehet azért mert nem jött még meg.
Vendég

Nyuszi: Milyen tesztet csináltál? Viszintest áthúzza ?? Nem is láttam még olyant.

Kép
csucsu05

clearblue a neve, én is most találkoztam először ilyennel. Sajna nincs itthon ovu tesztem, brühü, pedig az olyan jól kimutatta eddig.
Vendég

Nyuszi: azért a holnapi edzésen ne hajtsd túl magad. Nem is biztos, hogy valós eredményt mutatott a teszt. Várj vele még 1napot. Holnap reggel csinálj mégeggyet. Valami azt súgja meglesz az a babó. A Gabriel teszt az nagyon jó és megbízható.
De amúgy ez a teszt mit ír? Mert atöbbinál a halvány csík már babót jelent csak ha halvány akkor azért mert a hormonszint még alacsony ami viszont minden nap egyre erösődik. Szóval nem elkeskenyedni még !!!!!

Kép
csucsu05

Nem keskenyedtem el!!!! pont azon agyalok, hogy már megint vegyek ilyen izét. Na mindegy nem tudom, most már nem veszek sztm semmit, hanem megfogom várni amikor megkellene jönnie. Az meg szerda vagy csütörtök. Amúgy meg ézert sem értem miért nem mutatott pontosat, pontosabbat, hogy ne legyek kételyek közt. Na mindegy majd lesz valami.

Krisztáról tudtok valamit?
Vendég

Füli!
Amikor én kismama lettem, és először csináltam tesztet a mensi várható ideje után 7 nappal csináltam először, és tök halvány volt a második csíkom. Két nappal később (9nap mensi várás után) meg ott volt a két csík
Ne add fel, különben is szerintem a halvány csík is csík!!!
nyuszifülû

Nyuszifülke: izgi érted nagyon!!! biztos csak alacsony még a szintje, és napról napra emelkedik! én nagyon bízom és szorítok!

csucsu05: igen. Teszteljünk együtt, gondolok rád abban a pillanatban mikor megvirrad a hétvége, és persze egész nap!
Hétfőn írj mindenképp mi volt!

Hajrá lányok, nem elkeseredni, akció, reménykedés, és leszarom hónap. Ezzel a három dologgal már csak össze lehet hozni a gólyatámadást!
Vendég

Nyuszi: Izgulok, hogy szerdán vagy csütin de még csak 9hónapig ne jöjjön meg. Valahogy én babóban bízok :)))

Kép
csucsu05

Trixy: Én még nem tesztelek hétvégén még nekem az arébb van. Most múltam félidős. Gyártási szakaszban vagyunk :)

Kép
csucsu05

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így bíztattok. De tényleg nem vagyok elkeseredve, mert nekem is az a gyanúm, hogy alacsony a hormon szintem. de majd ez kiderül, hogy megjön e vagy sem. Csak az az érdekes, hogy nem fáj a az alpocim, hogy jönne, pedig szokott. na ha most kezd el a mensim huncodkodni akkor nagyon jól fogok kinézni.
Majd kiderül mit hoz vagy mit nem a gólya.
Vendég

Bocsi csucsu, nem neked akartam írni, már én is összezavarodom izgalmamban. Bogyónak írtam volna, hogy igen együtt tesztelünk és gondolunk egymásra, rengeteg drukkal!
Vendég

na ezt nézzétek mit találtam; bár azért hasznos is lehet

Csak ezeknek a reklámfogásoknak miért dőlök be, pedig annyit tanultam már róla hogy csak na. (mert a clearbluera rávan írva hogy a mensi esedékessége előtt 4nappal már kimutatja, aha, meg azt is hogy néz ki a gólyám/ Bocsi csak ezen kiakadtam!!!, hogy milyen magas az érzékenysége. Sztem megshoppizom mégis csak a jól bevállt ovutesztemet, és megnézem vele. A tegnapi meg megvan amit csináltam, így tök jóó, ja meg még megvan a reggeli vizim is. :P

Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
[u]Clear blue: 50[/u]
Medi-lab: 20
Vendég

Trixy: Sebaj mert én is néha össze szoktam kavarodni. van ez így :)
Lehet ez már a gólyés tünetek :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
nem értem miért nem terhestesztet veszel Fülike,de nem most hanem majd pénteken.az tuti ki fogja mutatni ha van pocaklakó,ez meg csak ilyen találgatás.őszintén remélem hogy sikerül,nagyon szoritok!!!!

KRISZTA???KRISZTA?????IZGULUNK ÁM!!!!.

Trixy remélem veled tesztelhetek a hétvégév és eljutok odáig,mensi mentesen :D .nekem csütörtök a határ ha addig semmi szombaton teszt. :D :D .izgalmas ez a hét de most jo kedvem van ha megjön akkor sem fogok szomorkodni.várom a következő rajtot

puszi bogyó!! MÉG JÖVÖK
bogyó77

Bogyó ne fenyegess :)))

Kép
csucsu05

Terhestesztet vettem Bogyó!!!!
Vendég

Ha tehes ha nem terhes teszt akkor is meg kell ismételni.
De már írtam, hogy a halvány csík az kecsegtető pláne terhestesztnél :) Én bízok abban a babóban nagyon :)

Kép
csucsu05

aranyos vagy Csucsu , persze én is bízok!!!!! De azért már egy kicsit lemondtam róla, azaz tovább léptem. Aztán meg ha mégis akkor meg happy van
Vendég

Krisztaaaaaa hol vagy mááááááááááááár?????????
Kész vagyunk teljesen hogy mizu van!!!!!!!
Vendég

A fene vigye el, én is tesztelni akarok, énis énis énis énííííísssss........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nyuszifülû

Nyuszi fülűűű rajta. Neked mikro is kellene megjönnie? (bocsi de feledékeny lettem)
Vendég

Ma kaptam mailt a ciklus.hu-ról hogy holnap. :( De ha a pémet, amit az lh teszt igazolt a 22-ik napra tette, és ha 14 napos a luteális fázisom, akkor a 36-ik napon jön meg, vagyis akkor szombat.
Nem tudom pontosan mert eddig 30-33 naposak voltak, a legutolsó ciklusnál már azt hittem baba, de megjött a 39-ik napon. Hm....

De jól írod Fülke!! :lol: Mikro kellene megjönni, egészen mikrónyit. :) Egy két csepp mikrónyival is beérem. :oops: :oops: :oops:

Pusz
nyusz 8)
nyuszifülû

Hát Fülike,bocs azt hittem hogy ovu tesztet csináltál mert arrol is volt szo hogy az is kimutatja.de he a terhesteszteden halvány a csik biztos kismama vagy.az nem jön elő csak ugy a hcg hormon miatt jött. :D :D HURRÁ HURRÁ!!!! én már örülök is.én is akarok tesztelni máááár.hát ez a Kriszta merre van lehet dokinál?????

Füli miért mondtál le róla?nem értem,hát ott van a csik vagy nem az nem baj ha halvány csütörtökön kell hogy megjöjjön nem??és már mutatja te tuti mama.UGY SZERETNÉM!

KRISZTA NAGYON IZGULUNK!!!!!(rohantam haza hogy mik a hirek)

Puszi bogyó
bogyó77

Kriszta nem jelentkezik. Talán ez jó hír. Lehet dokihoz ment :) De izgi.

Kép
csucsu05

reméljük Krisztával minden oké. nagyon várom már hogy irjon!!! :D

bogyó
bogyó77

mert nagyon halvány és azért nem hiszem. Próbáltam lefotózni, de elég rosszul látszik azaz foton meg semmi sem.-( ezt nem értem. no mindegy most szaladtam vettem ovu tesztet és már épp folyamatban várom az eredményt.

Azt számoltam az előbb mikor jöttem haza, hogy 12dpo.nál járok. lehet ezért nem erősödött meg? nem is tudom, bár nagyon nyom a hasam, mintha mégis mensi lenne. Na ezzel most nmem törődöm, lesz ami lesz.
Vendég

de KRISZTA hol van?????????

senki sem tud róla semmit. Lehet dokinál van :P
Vendég

ovu tesztem a t vonalkám majdnem olyan erős, mint a c.
Vendég

Lányok látom van izgalom bőven!!!!Fülike hallgassál rám ne tesztelj maj csak pénteken.ha baba van ugyis jön a két csik.azért nagyon izgulok.bevallom akkor is pánikba esnék ha kiderülne hogy mama vagyok.az a sok vizsgálat meg minden.de NAGYON várom ám csak már elvette az eszemet a várakozás.(Füli azért ha nem birod ki és tesztelsz irjál!!!)Én is tesztelnék csak félek a csalódástól :D .szóval nagyon izgulok!!!!!

Kriszta hol vagy!!!!már aggódom csak nincs valami baj!!

Még jövök lányok bogyó
bogyó77

na Bogyó megérkezett:-)))
Vendég

Írtam, hogy csináltam ovutesztet :lol: és hát sztem peteérésem van :lol: legalábbis azt mutatja. viszont akkor valami nem jóóó. De kár hogy kidobtam az előzőeket, brühü. Majd visszanézhetem a leveleimet, hogy lássam hogy is volt.
Vendég

lehet közülünk Trixy a legnyugodtabb.nem nagyon jelentkezik pedig lassan eljön az ő ideje is.jo neki nálam ahogy telik az idő ugy jön rám az izgalom.
oké abbahagyom nem irom még 5 levélen keresztül hogy parázok.... :)
ennyit rolam hogy nyugodt vagyok,de nem tesztelek ha megőrülök akkor sem!
na remélem meggyőztem magam.
pusszancs bogyó
bogyó77

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bogyó: vagyok csak sok a meló. nos igen, elég nyugodt próbálok lenni, félek csalódni ezért nem akarom annyira beleélni magam, de már nagyon várom hogy kiderüljön minden. A görbém egyenlőre (kopp-kopp-kopp legkopogom) nagyon jó még mindig 36,9-nél vagyok már 1 hete lassan.

Én sem akarok tesztelni, majd vasárnap este! Remélem kibírom addig! - vagy Bogyó teszteljünk együtt hétvégén!
Vendég

Füli! Hát nem te voltál az, aki beszúrt egyszer ide valamit a babatervezők otthonából? Valami olyasmit hogy orakelnek használják az lh tesztet, és már a 11dpo-tól kétcsíkos ha baba van, míg a sima HCG-s csak napokkal később??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem egyértelmű. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EGy halk: hipp hipp hurraaaaaa!!!! :):):)
nyuszifülû

Trixy akkor szombat délután tesztelés.remélem kibirom addig már hogy nem jön meg.izgatott vagyok,igy két gyerek után is.már többet nem akarunk és élvezni akarom minden percét,jót rosszat mindent.
ha vav hired azért várjuK!!!

Pusz bogyó
bogyó77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?