Új privát üzeneted érkezett!

Hát valóban vannak dolgok amiben én sem cserélnék,pl:kismamaság :D .imádtam érezni ahogy rugdos,itt ott nyom.voltak kellemetlen percek,de ezt hamar elfelejti az ember.Én nem emlékszem olyanra amit ne élnék at még egy párszor...még a szülést is pedig nem volt könnyü.Benike 14 ora alatt érkezett,Mété már csak 6 ora.Beninél ugy a fele volt húzós,amikor már mondtam hogy talán akkor elég.Máténál pedig egy jo óra.remélem a harmadik lessz a legkönnyebb :D

Csucsu nálad mi volt? Remélem lassan mindenki átéli a szülés minden nehézségét és örömét :D .biztos hülyének fogtok nézni de nekem ez a mai napig oyan csoda hogy onnan előbújik egy baba,pedig már kétszer átéltem.ezeket szintén nem tudom miért irtam le,csak ugy jött.remélem minél hamrabb a hányinger lesz a téma.
:D :D

bogyó
bogyó77

Sziasztok!

Képzeljétek mi történt velem! Tegnap ugye meséltem, hogy voltunk az unoka tesómnál (18 hónapos). És sokat játszottam vele. Emelgettem, dobáltam stb. Amikor hazaértünk már éreztem, egy olyan nyílalló fájást, ami a hátamtól indult az alhasamig. Olyan tompa volt, de elég sokáig éreztem. Aztán most reggel meg mintha lenne egy kis barnázásom (pedig nem szokott mielőtt megjön). Ráadásul a torkom is annyira fáj, hogy éjjel felkeltem teát főzni, mert nem tudtam tőle aludni!

Szerintetek lehet, hogy volt egy babakezdeményem, ami lehet hogy a sok emelgetést és a torok gyulladást nem bírta... :cry:

Most nagyon szomorú vagyok, mit gondoltok???????

Kép

KRISZTA
kriszta00

Kriszta: 18hónapos az unokatesód? Akkor ő késői gyerek nem? Biztos ari lehet valóban :)

Bogyó: Én is imádtam a terhességem egészét. Annyira jó érzés volt. És valóban csoda a születés is de nekem annál nagyobb csoda ahogy meglesz a magzat. Hihetetlen az egész. Én remélem hasonló jó terhességet kapok mint az első volt mert a lányommal sose voltam rosszul. Nem volt hányingerem meg ilyenek. Igaz vele sokat híztam de azt mondják a lányokkal az ember szélesedik. Szélte hossza egy erre mondják. Lehet benn valami mert az anyósom a két fiával vékonyka volt a harmadik gyereke lány és azzal szélesedett rendesen. De most csinos szóval az is átmeneti állapot volt. Rajtam még van a szülés óta plussz kiló de nagyon nem akar lemenni. Remélem majd a következő babával ez is lemegy. Fogyózni radikálisan nem akarok mert akkor nem lehet az ember terhes.
Ma nagyon ügyes voltam már kész az ebéd most fogok elkezdeni vasalni.
A férjem megy ki a kertbe kővezni. De ma olyan szép idő van, hogy biztos megyünk délután valahova. Ha más nem bicózni.
Legyen nektek is szép napotok!!!

Kép
csucsu05

CSucsu: mi a véleményed arról, amit írtam? :?

Kép

KRISZTA
kriszta00

Kriszta: Ne gondolj rögtön a legrosszabbra. Én is meg a környezetemben mindenki megvan fázva. A torokfájás biztos azért van. a barnázás meg a pocifájás még babás tünet is lehet. Szerintem a beágyazódásnál nincs szerepe még, hogy azt a babót emelgetted. Kicsit pihenj és kuráld magad meglátod nem lesz semmi baj. Nem szabad rögtön arra a rosszra gondolni.

Kép
csucsu05

Oké, Csucsu, köszönöm, csak annyira rossz... Mindenféle gondolatok cikáznak a fejemben, hogy milyen hülye vagyok, hogy nem vigyáztam jobban stb..

De csak az emelgetéstől még ilyen korai időszakban nem lehet gond, ugye :?:

Kép

KRISZTA
kriszta00

Sziasztok,

Kerestem azt az oldalt, hogy kinek mely napon kellene megjönnie!!!
Ugye csajok nekünk már nem fog megjönni :!:
Izgulok egy kicsit, na jó nagyon :lol: de hát ez ilyen sajna. Remélem pénteken minden kiderül.

Kriszta kedd
Bogyó szerda
Nekem meg csüt vagy péntek.
Vendég

Jo reggelt lányok!

Kriszta:SZERINTEM NE VÁDOLD MAGAD!!!!!!Nem az emelgetéstől van a barnázás az tuti,sokaknak még az első két honapban vérezgetés is van.nekem is volt ilyen,mikor a másodikat vártuk,akkor már tudtam hogy mama vagyok,sokat kellett pihennem és kaptam valami gyógyszert is a nevére már nem emlékszem a doki irta ki.a lényeg ne okold magad a semmiért!!!!!!

csucsu:hát remélem nem fogok nagyon elhiznin ha nrtán lányom lesz.én a fiuknál nagyon vigyáztam Beninél 8kg hiztam(4kg volt a gyerek)a Máténál(10kg hiztam 3.70 kg val született).remélem most sem lesz majd másképpen.szerencsére rajtam nincs sok sulyfelesleg kb 1-2kg.férjem szerint hizhatnék is :D .

Én is izgulok Füli,de szerintem ez nem az én hónapom lesz.mult honapban pedig nagyon éreztem hogy van baba.nagyon csalódott voltam!!

Lányok még jövök,addig is puszi nektek :D :D
bogyó77

Hát nekem még nem kell megjönnie. Még én gyártási és várakozási állapoton vagyok. Tegnap mondjuk a gyártásnál tartottunk :) Az is jó része a dolognak :)

Kitartás csajok és meglesz az a babó is :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ma nem mentem dolgozni, mert nagyon fáj a torkom és már két éjjel alig aludtam. Párom mondta reggel, hogy inkább maradjak itthon. Hallgattam rá...

Az jutott eszembe, hogy akár a torokfjás miatt is lehet, hogy most a mensi előtt barnázok, nem? A baba miatt nem hiszem, bár nem tudom. Őszintén szólva ezzel kapcsolatban nekem rossz tapasztalatom van, de majd kiderül. Igazából annyira sokminden befolyásolja a fogamzást és a megtapadást is, hogy bármi lehet.

Mostmár azért megnyugodtam valamennyire, csak előszőr úgy klappoltak a dolgok.

Hát nagyon kíváncsi leszek, ki fogja előszőr írni, hogy pozitív a teszt!!! :D

Puszi

Kép

KRISZTA
kriszta00

Sziasztok Csajszik,

Kriszta; sztem a torokfájás nincs összefüggésben a barnasággal! 100oka is lehet, de ezzel ne foglalkozz, lehet terhes vagy. De a sztessztől is lehetett, bár nem tudom mennyire vagy nyugodt és ideges. Semmi ok az aggodalomra.

De még mindig van amúgy vagy csak akkor az 1 nap volt :?:
Vendég

Kriszta próbáltam utána nézni, de jelenleg csak egy rövidke mondatot találtam ezt;

Elkezdtem hétfőn (27.cln) kicsit barnázni, ami keddig színében és mennyiségében picit erősödött, majd azóta szépen egyre kevesebb és színében is egyre halványul, ma már szinte csak halvány karamell színű és kevés is.
/további folytatása, hogy terhes lett :!: /
Vendég

Jaj, Nyuszifülke, nagyon aranyos vagy!!!! :D :D :D

Köszönöm, hogy utánna néztél!!! :D

Amúgy még mindig van, de nem túl sok, csak egy pici. A bugyimon nem is nagyon látszik csak a wc papíron. Igazából ha nem vagyok terhes akkor nem zavar a dolog, csak attól féltem nagyon, hogy mi van ha megint vetélés előjele ez a barnaság :cry:

De mostmár nem gondolok rá. Ha holnap nem jön meg rendesen, akkor azért vezsek egy tesztet, hogy rögtön dokihoz tudjak menni!

Köszi mindent Lányok!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00

Drága Kriszta!
Ngyon jól tetted,hogy otthon maradtál.biztos nem lesz gong.Engem is érdekel hogy válltozott e a szine vagy a mennyisége?Nagyon izgulok érted.de tudod ha nem most majd a következő hónapban.tudom sovány vigasz,de biztos sikerülni fog :D .nem nézem vissza az oldalakat,ti mióta probálkoztok?(az előző,mamaiságon kivül).Biztos összejön majd meglátod.csak POZITIVAN,nekem a férjem tanitotta hogy majd akkor idegeskedjek ha megtörtént a baj,ne lássam előre a rosszat,mert akkor lehet feleslegesen szerzek magamnak kellemetlen perceket.ugy az élet minden trületén tapasztaltam hogy igaza van.(EZT CSAK NEKTEK MONDOM :D )
Kriszta nagyon várom a választ!!!!!!!

A többi csajnak meg kitartás már az utolsó hét,reméljük sikeres lesz

:D :D

bogyó
bogyó77

Kriszta pont irtam mikor jött a válaszod.
bogyó77

Bogyó biztos kacagni fog amit írok mindjárt, :lol: :P

Bekészülök a hétre és veszek terhességi tesztet :lol:
Ahogy magam ismerem hát lehet ma ellövöm, de lehet csak majd holnap a reggelivel. :!: :!:
Ma reggel csináltam ovu tesztet és olyan két csíkom lett mintha p.érésem lenne :lol: most nem tudom ez mit jelent, de majd utána olvasok már ennek is, mert elég érdekes, hisz már azon tényleg túl vagyok.
Vendég

Nyuszi: Izgalmas amit írsz. Hát nekem valami azt súgja, hogy a topicunk elindult a bővülés felé. Szerintem hamarosan több kismamink is lesz :) Meg még azt is érzem, hogy ebben a hónapban nekem is sikerül. Remélem jók a megérzéseim. Na majd meglátjuk :)

Csajok kitartást és mindenkinek azt kívánom, hogy 9hónapig minimun meg se jöjjön az a fránya mikulás! :)

Kép
csucsu05

Hát,Füli jót mosolyógtam :D .reméljük az lesz az eredmény amit gondolok,hogy mama vagy!!!
Tényleg jo ez a topic,izgulok mindenkiért.de jo lenne ha csucsu ,ha neked is igazad lenne.éÉn most magammal kapcsolatban egy kicsit negativ vagyok mert a mult honapban teljessen azt éreztem hogy kismamai lettem.nagyon csalódott voltam eldöntöttem,hogy lesz ami lesz sikerül amikor sikerülnie kell.(persze biztos szomorú leszek aznap).olyan jo lenne ha már péntek lenne,mert szombaton csinálnám a tesztet :D .még nem vettem meg majd péntek délután(babonából).

Füli ha van hir rögtön gyere kiváncsi vagyok találtál e valamit a tesztel kapcsolatban. :D .

pusszancs bogyó
bogyó77

Sziasztok!

Hát nem bírtam ki és a babatervezők.otthona oldal alapján csináltam tesztet, mivel ott azt írják, hogy ezt is lehet terhességi tesztnek használni, és még hamarabb kimutatja, mint a rendes teszt. (és csak ez volt itthon) Hát megjelent egy második csík is! Pedig elég híg lehetett a pisim, mert egy csomót teázom. És ugye nem is a reggeli.

Tehát ez alapján terhes vagyok, de a barnázás miatt felhívtam a dokim. Azt mondta, hogy mivel csak holnap kéne megjönnie még várjunk 1-2 napot, ha nem jön meg csak ez a barnázás marad, akkor hívjam!

Szóval Nyuszifülke Te már tutira veheted azt a pozitív terhességi tesztet :lol: Legalábbis az oldal alapján. Nagyon örülök Neked :D

Sajnos a sajátomnak még nem tudok igazán örülni, mert elég ingatag... De a Tied is jobb kedvre derített.

Nagyon aranyosak vagytok csajok, hogy izgultok értem, annyira jól esik!!!!!!!!!!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00

sziasztok Csajszikák!

Füli te nem vagy semmi !!! Mennek a drukkok!!! Aztán rögtön értesítni ám minket!!!

Kriszta!!! TEgnap az ovu tesztem nekem is két csíkos, igaz a második csík halvány. :? Kb 3 nap mulva kellene megjönnie. A hasam szúrkál, picit mintha barnázgatnék (nem szokott a mensi előtt nekem pedig), a hőm meg elég jó. Azt olvastam, hogy erős idegzetűeknek ajánlott az ovu teszt terhességre való felhasználása, mivel nagyon sokan élték bele magukat a két csíkba, és mégis megjött. Dehát én sem bírtam ki hogy ne nézzem meg. :)
Megpróbálom feltenni. :)
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 92000_.png

Szerintetek????

Legyünk már legalább négyen ebben a hónapban babásak!!!! Vagy még többen. hi Inkább legyen mindenki!!!!!

Pusz
nyusz 8)
nyuszifülû

Igen, Nyuszifülű igazad van!!! Ez azért van, mert a legtöbb vetélésről a nő nem is tud (feltéve ha nem használ ilyen szuper ovu teszteket, ami már ennyire hamara kimutatja). Ezt olvastam valahol, hogy a dokik azért nem javasolják a terhességi tesztetket csak a kimaradt mensi első napján elvégezni, hogy ne csalódjanak a nők, mert amikor kimutatja nem biztos, hogy meg is tudott tapadni az a kis kezdemény.

Én is csak a barnázás miatt akartam tudni mindenképp, de lehet, hogy mégse kellett volna. Meg hát olyan izgatott az ember!!!

Valószínű a dokim is azért mondta, hogy várjunk még egy két napot. Nem élem bele magam!!!! Sőt...

Bogyó és Csucsu csinálja jól, Ők olyan kis türelmesek!!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00

nyusz: csatlakozom hozzád, nekem is a hétvégén derülnek ki a dolgok! :)

Mindenkinek gólya inváziót kívánok!
Vendég

Halihó,csajszik!

Ugye a látszat néha csal,nem vagyok ám olyan nyugodt sőt nagyon kiváncsi vagyok de nem akarom magam felesleges kiadásokba verni,és ami a lényeg nem akarok csalódni.ha nekem péntekig nem lesz semmi változás akkor irány a patika.

Szia Trixi.üdvözlünk téged!!
akkor már többen izgulunk :D .mióta probálkoztok?van már babátok?

Olyan jo nektek lányok hogy TALÁN baba van,örülök de igy még szomorúbb leszek ha nekem meg nem :( Na vissza a pozitiv pillanatokhoz.Kriszta már csak 1nap!!!!mindent tudni akarunk!

bogyó
bogyó77

Ja, csajok még azt akartam írni, hogy én azt se értem, hogy egy ilyen torok gyulladás, influenza, vagy nem is tudom mi ez lehet-e kapcsolatban a barnázással (sikertelen babavárással).

Én sajnos a múltkor is úgy jártam, hogy megfáztam (pont járvány volt). Az egyik doki azt mondta, hogy amiatt nem lehet a vetélés, a másik azt mondta, hogy amiatt is lehetett (mindezt ugyanabból a leletből). Az egyik barátnőm, pedig amikor terhes lett tavasszal azt mondta a dokija (egy 3. orvos), hogy pont jókor lett terhes, mert ilyenkor már nincs influenza járvány és kevesebb a vetélés! Most akkor így tudd meg, hogy van-e összefüggés vagy nincs. Már nem is érdekel!!! Ha most ilyen szerencsétlenül jött ki a dolog, akkor annak is biztosan meg van az oka. Következő hónapban mindenesetre az ovu utáni két hetet valami burokban töltöm :!:

Puszika és bocs hogy most ilyen sokat írok, de ki kell adni magamból! És mindekinek nagyon szurkolok, ennyi esélyesből valakinek(kiknek) be kell jönni :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00

bogyó77: igen, mindenki izgul mindenkiért, remélem sok babás lesz ebben a hónapban, és a többiben is. Szeptember 08.-án volt az esküvőnk, azóta vagyunk rajta, és első babánk/babáink lesznek.
Szombaton v. vasárnap kiderül minden! :)
Izgizek és csurizok, hogy neked is sikerüljön elkapni a gólyát!
Vendég

Kriszta.
én kb15-20 hetes mama lehettem amikor elkaptam egy hányás hasmenés virust.nagyon izgultam,de megusztuk a vetélést.szerintem azért egy influenza nem hiszem hogy vetélést okozna de én nem vagyok doki.ha nem jön most össze annak oka van lehet hogy jobb is hogy nem születik meg mert beteg lenne.én mindig erre gondoltam mikor mama voltam.
lányok nyugalom,majdcsak jön az a baba!!!Amugy én most tényleg nem izgulok ugy mint a mult honapban. :D

bogyó
bogyó77

Oké, már nem rágódom rajta! Majd legközelebb! :D

Trixy én is üdvözöllek. Én is az első bébire vágyom, és végülis nekünk is az első hónap a hosszú kihagyás után. Remélem sikerül Neked, van esetleg valami tüneted?

Tényleg Csajok tünetekkel hogy állunk?

Kép

KRISZTA
kriszta00

Hát Trixi,akkor gratulálunk az ifjú párnak!!!nászút megvolt?
tényleg elterelő kérdés,ki hány éves házas?Mi már a 10.leszünk nemsoká.nem érzek változást sőt jobban szeretem apát mint valaha.nagyon jo férj, apa jobbat nem is kivánhatnék.Remélem jövöre nem az elvált nők topicját fogom erősiteni :) .

ugy ordit a lakás hogy gyere takarits ki de nem biriom itthagyni a gépet :) megvolt a gyerekzsúr,nagyon élvezte a kis tücsök...

még jövök Bogyó
bogyó77

Szoval tünetek:
Nekem nincs a cicifeszülésen kivül más.neked lett még valami?nagyon várom a holnapot rögtön irjál mi volt :) :)

most megyek megkérdezem hogy a porszivonak van e tünete mert ha nagyon fáradékony nem nyüstölöm :D

bogyó
bogyó77

szia Trixy :lol: !

Üdvözlünk a csapatban!!! :P :P :P

nos vettem tesztet de nem csinálom meg majd csak reggel. Hát igen Bogyó én is jobban izgultam az előző hónapban, mint most. Bár lehet nem csináltam ennyi tesztet.-)))

Kriszta, mikor én előszőr olvastam azt az oldalt utána nem sokára csináltam egy tesztet, még itt izéltetek, hogy ne csináljam ne stresszeljek ezen, várjak, és akkor nekem is haloványka két csík lett, nálam is u.a te tea, és d.u.i pisi, pedig a reggelivel kell.
A mai hát sztem hmmm nem tudom, nem éltem még magam bele, mert azért első babóca lenne, jaj de jó lenne, meg az is de jó lenne, jaj kicsit Nyuszifülke kész van, de rendesen. Na viszont ma kicsit volt hányingerem, máég meg is lepődtem, meg iciri piciri szédülés. /Már voltam terhes (20é.esen brühü gyogyi mellett (és +ba ikrek, és
akkor nem voltak tünetek, csak hogy hoppá eltünt e mensim. :(
Semmi jelét nem tapasztaltam a terhességnek. Bár most meg az időt okolom, hogy néha ingerem van, és utána hipp hopp eltűnik. Nos majd reggel kiderül, addig mindenki tűkön ül, hehehehe.
Kriszta ahogy olvasom a leveleidet hát, sztem mamóca vagy, de ne igyunk előre a maci bőrére. de sztem nem fog megjönni.
Vendég

Trixy te használtál ovu tesztet, hőmérő?

----
Elmentem melózni este jövök csajok!!!

cupppppppppppp
Vendég

Azért csajok azt írtátok a Bogyó és én nem izgulunk. Én is izgulok és a Bogyóis írta, hogy izgul. De már nem görcsölök hiszen ha nem most akkor legközelebb össze jön az a babó. A múlt hónapban én is görcsös voltam és vettem vagy 4tesztet is. Na ebbe a hibába nem esek mégegyszer. Szörnyű mikor nem lesz két csík. Szóval úgy állok hozzá, hogy majdcsak lesz tünet és akkor már biztosan tesztelek. Nem ér csalódás. Én is megvagyok most fázva és nem is gondolok arra, hogy emiatt nem jönne össze. Persze ha valakinek igazi magas láza van akkor az biztos nem jó de szerintem egy kis megfázás nem lehet az oka.
Hajrá csajok és lassan csak kiderül kinek volt sikeres a babaproject :)

Kép
csucsu05

Fülűűűűű!!!! Na ne mondd már drága hogy kibírod reggeleig!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na majd estére belesek! :):)

Pusz
nyusz 8)
nyuszifülû

Kriszta00: tünet? hát nem tudom, mert volt most egy kis megfázim, de csak köhögtem, meg orrfolyás-tüszögéssel. Babát illetően hol az egyik oldalon érzem a "petefészek-méh" (nem tudom mi lehet) fájdogálást, hol a másikon. Illetve nem is fáj igazán, le sem tudom írni milyen érzés. Azt érzem hogy vannak ezek a részeim. Az tuti, hogy mindig mielőtt megjön a mesi, előtte egy héttel, megduzzad a cicim, és fáj is, most semmi. semmi duzzadás fájdalom se.. :)
Remélem ez az egyik jel.....

bogyó: köszi a gratulációt! Igen, Sopronban voltunk 1hetet, isteni volt.

Én hétvégén takarítottam. :D
Vendég

nyuszifülke: nem ovu tesztet még nem, de hőmérőzöm, ime a görbe

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 92000_.png
Vendég

Bogyó: Jó takarítást :lol:

Csucsu: Most én is úgy döntöttem, hogy az eddigiek alapján, úgy néz ki hogy a fogamzással nincs baj, mert eddig a teherbe esés elsőre ment. Mostmár a megtapadásra kell odafigyelni... :D

Ja, és akkor ezek alapján Bogyó és Csucsu nem türelmesebb csak tapasztaltabb, mint mi. :D

Csucsu: nekem a jövő hónapom lesz a leszarom hónap :D :D :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00

Szerintem mi a csucsuval egy picit talán nyugodtabbak vagyunk,mert van már gyerekünk.elhatároztam hogy ovu tesztet sem fogok venni majd jön az a gyerkőc. most elugrok még meló ügyben,meg a gyerekekkel moziba (ha kapok még jegyet).

MÉG JÖVÖK!!!!!!!!!!

PUSZI NEKTEK
:D :) :o :lol:
bogyó77

Jó mozizást Nektek!

Igy igaz mindenki eljön erre a pontra, hogy lazábban veszi a dolgokat. Persze belül mi is izgulunk ám :)
De semmi gáz mert érzem, hogy beindul a babázódás :)

Kép
csucsu05

csucsu05: kívánom hogy igazad legyek, és jöjjön a GÓLYAINVÁZIÓ!!!! :D
Vendég

Jövő hő nekem is lexarom hónap. :)

Pont ma kaptam egy levelet , amiben megkaptam a magamét. Egy anyuka aki elveszítette 8 hetesen a babáját. HOgy: ő nem veszi olyan könnyen mint én, neki akkor is a gyerekének számított (miért nekem nem? ), és hogy egy drogosnak sem tudod mondani hogy szokjon le, úgysem tud: ugyanez vonatkozik arra aki terhes akar lenni, + az anyósa szerint görcsösen akarja azért nem sikerül. De ő szerinte nem így van. Én nem is válaszoltam neki inkább.
Azt tudom biztosan, hogy én akkor lettem terhes mikor "lemondtam" az egészről, és ez nem azt jelentette hogy nem akartam gyereket és nem akartam anya lenni....
Na...most kipanaszkodtam magam. Bocsi.... :oops:

További szép napot! Este még bekukkantok hátha lesz egy zebrácskánk!

Pusz
Nyusz
nyuszifülû

Hő??? Izé HÓ.
Na tudatalatt is hőmérőzök. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nyuszifülû

Jaj, szegénykém sajnálom, mert én is 8 hetesen veszítettem el a babámat, de ha ennyire görcsöl, abból jó nem sül ki.

Persze, hogy aki próbálja lazábban venni az is izgul, de az nem egyenlő a görcsöléssel. Azzal semmit sem lehet elérni, de hát mindannyian mások vagyunk... Szerintem Ő is be fogja látni, hogy így nem megy!

Ne vedd a szívedre Fülű!!!

Puszi mindenkinek

Kép

KRISZTA
kriszta00

Na, nekem ennyi mára!

Megyek haza a melóból! Mindenkinek szép estét, "akcióban" dúsat!!! Ne pihenjenek apáék!!!

Holnap talizunk! Mármint ugyanitt!

sziasztok!
Vendég

"Akcióban dúsat"

Szegény párom még nem ért haza. Este bbiztos hulla lesz. és még akkor neki akcióznia is kell. Amúgy ha így belegondolok akkor a párjainknak sem könnyű. Mert szerintem ők is úgyanúgy agyalnak a baba miatt. Ha nem jön össze miért stb..
Az én férjem esténként néha hulla fáradt és mégis akarja a babót. Pedig szerintem néha aludna mint a bunda. De hát már ő is babót akar. Pont tegnap mondta, ha látná a tesztet, hoyg zebrás nagyon boldog lenne. Szóval egy biztos nélkülük nem jönne össze. ÉLJENEK A PÁRJAINK :)))

Kép
csucsu05

Én is úgy szeretem a páromat!!!! :D :D :D

Olyan jó, hogy mellettem van! Ő is nagyon várja már a babát, de Ő nem aggódik (legalábbis nem mutatja), mindig csak nyugtat és nem érti mit aggódom hülyeségeken. :wink: De hát ŐK már csak ilyenek, ezért szeretjük Őket. :D

Ja, Bogyó, mi 1,5 éve vagyunk házasok és 3 éve élünk együtt. :D

Többiek?

Kép

KRISZTA
kriszta00

Mi meg 4éve vagyunk együtt és 2éve múlt júliusban, hogy volt az esküvőnk.
És én is imdom a páromat :)))
Ő is mindig nyugtat, hoyg ne izgulj mert össze jön az a baba nemsokára. Nemértem, hogy tudnak ilyen nyugodtak lenni? Örület. Ezért nem lettem én férfi :)))

Kép
csucsu05

Hát Csajok! :( MÉg annyira sem vagyok terhes mint tegnap voltam :cry: Brühühűűűű............ :cry: Eltünt a második csík. :( Nem bírtam ki, csináltam még egyet. :( De nem is baj, legalább tudom. És végre megnyugodhatok hogy jó a ciklusom (hőgörbe). :)
Az október az enyém!

Pusz
Nyusz 8)
nyuszifülû

Sziasztok.
Hát ennyit a moziról....Máté sietni akart haza hogy a névnapi játékaival játszon Beni meg a mamához akart elugrani.pedig azt hittem jo programot találtunk ki :cry: .Na majd legközelebb..valóban éljenek a férjeink!!!!ö is nagyon szeretné már a babát multkor küldött egy sms hogy ő is nagyon várja olyan jol esett :D .bár megmondom őszintén hogy amikor fáradt volt és láttam hogy egy porcikája sem kivánja a huncutkodást nem nyúztam peteéréstől független.(ILYEN AZÉRT NEM SOKSZOR VAN :D :D ).Majd csak jön a golya előbb vagy utóbb.ezért beszélek én könnyen mert van kettő,amugy meg mindig ugy megyek a wc-re hogy nehogy lássak valami furcsaságot!
ja és az én férjem sem mutatja hogy aggódna mindig nyugtat,biztos lesz kisbabánk drágám
:D

még jövök de most játszunk egy nagyot estig meg mese meg ilyenek...

bogyó
bogyó77

nyuszi: Október az nagyon jó hónap :) Én Októberi vagyok :) Szóval hajrá OKTÓBER HÓNAP :)

Kép
csucsu05

Sziasztok,

Olvasom a napi termést ahonnan lemaradtam, és találtam egy nagyon jóót hehe Kriszta írta.... ne vegyem a szívemre :P pont erre írni is akrtam, hogy én sztem nem vagyok görcsös, hanem csak igalmi állapotban vagyok, hogy jön a gólya vagy sem, de már most olyan pontra értem, hogy annak is örülök meg ha nem akkor majd legközelebb, hisaz nincs lehetetlen. Na olvasok tovább.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?