Új privát üzeneted érkezett!

én pofátlan leszek:
Andi, és hanyadik szülinap????

BÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓDOG-BÓÓÓÓÓÓÓDOG SZÜLINAPOT!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JAAAJ Milos édesdrága! láttam ám kiskalózos képét is :wink:
Maja dettó
Farkó szintén
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

itt van köpésre a medvepark (Veres ha jól sejtem, ugye?) de még nem voltunk...

na majd...

mi ma reggel 7 óta úton voltunk, 1 órája értünk haza!
már Erzsébeten is meg Dunakeszin is jártunk..

hulla vagyok, korán keltem :?

amúgy semmi extra, gyermek MÉG nem fut nem szalad, nem mesél verseket és nem számol 100-ig, de reméljük hamarosan :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

pusszok, megyünk a teraszra amíg még szép az idő, újabban egész nap kint vagyunk, én barnább kezdek lenni mint nyáron voltam... :roll:
lmkata

kicsit magyartalan meg összeivsza voltam, na de csak elnézitek????!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
lmkata

meg helyesírni sem tudok... na megyek is ... :roll: :oops:
összeivsza = összevissza
lmkata

FARKAS DE SZÉPSÉGES KISFIÚ!!!!!!!! nagyon bejön!!! olyan jó látni samuforma kisfiút :) :) ISZONYATOSAN ÉDES!!!EZ A KALPAG!!!

Edu mindenképpen mesélek!!

ANDI BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
vannak nagyon turbó babák, a barátnőm lánya 5 hónaposan már felült és stabilan ült. pl hintázott is már, de nem bébi hintában. nagyon brutál korán állt és járt is, azóta is nagyon mozgékony. ha a hordozó már kicsi lenne én biztos vennék vmi 9 kilótól gyrekülést. amúgy én pl a babaszoba apróhirdetéseiben lőttem samunak egy vadiúj römert 50 helyett 14 ezerért- csak mert a család kettőt kapott. piros bőr és gyönyörű..

szal érdemes körülnézni a neten is.

fatima: én is azt hittem samunak refluxa van, mindig hivogattam a védőnőt, h darabok is voltak a bukásbna, meg h nagyon sok, átázik a ruhája stb stb- mindig az volt h van ilyen no para. én tényleg- már nem bukik 8 hónapja.
kerekpocak

ANDI:

Kép (HÁNYADIK??)

Milos nagyon-nagyon szép kisfiú. Annyira édes!!!!!!!!

Maja hihetetlen milyen erős kiscsaj. :shock: Tényleg gyönyörű abban a kalapban :D .
Mi csak fél évig tudtuk használni a hordozót, utána Concord Ultimaxot vettünk(0-18 kg-ig jó), azóta is ebben utazik Marci és nagyon szereti. A hordozót kinőtte 6 hósan, mindene lelógott róla :shock: :) .

Farkas csudahelyes és milyen önálló. Engedi,hogy fogd a kezét?

Panni, még szedi az antibiót Marci, holnap kapja az utolsó adagot, aztán szerdán megint tenyésztés. De mostmár teljesen rendben van a kaksi és az étvágya is a régi.

pusszok

KépKép
logi

ma szabin vagyok. :D kis nosztalgia teljes időben itthontöltött hétköznapokról. olyan jó ! úgy hiányzik \ - zott.
a 4 órás munka amúgy jó, meg hogy a mh. is belement, főleg, h. du-ra járok, amikor Laura alszik - viszont így sehol nem tudok 100%-san jelen lenni. amúgy persze jó volt feltöltődni egy kis szellemi izével, és félek a nyolc órás kezdéstől {jövő hét.. :shock: }... szal Marcsi az örök elégedetlenkedő.

[quote="logi
Farkas csudahelyes és milyen önálló. Engedi,hogy fogd a kezét?
[/quote]
olyan aranyos vagy Zsóka,h. mindenkitől ezt kérdezed. puszi nektek.

Andi, nagyon boldog szülinapot kívánok! én szerintem ki tudom számolni a nicknevedből {b79andi}
egyébként meg 30 felett ráérsz nem ünnepelni.. :wink:

Beninek nagyon boldog 5. és Emmának nagyon boldog 4. hófordulót kívánok !

Nóri, de jó, h. vagy süürüün ! nagyon aranyos a 4generation kép. irigylem Farkót, h. van dédpapája.

Panni kezdem azt hinni, h. Márkból nemcsak mérnök, hanem kis cápa is lesz, h. mindig fogat növeszt. :wink:

Zsófi, drukk a dokihoz !
Samunak gratula a motorozáshoz ! biztos a bölcsiben leste el a technikát.. :wink:

már nem tudom ki írta, h. cipőgyilkos a motor, itt nálunk divat a játszótéren, h. vmi müüanyag izé kalucsniszerüüséget felhúznak a cipő orrára, és úgy nem kopik. de árulni még nem láttam sehol.

Marcsi

KépKép
alon

jaj a mackófarmos képeket meg sem dicsértem !
nagyon-nagyon gyönyörüü Maja, olyan puszilgatni való pofija van. és a kalap is tündéri.
Nóri, jót nevettem az "ugyanúgy hívnak mint téged"-en.. :lol:

Andi, látom én egyedül vagyok a véleménnyel, de én Maját még nem ültetném {bár nem is nekem kell.. } 9-18 kg-os ülésbe, max. 0-18 kg-sba.

Panni, ezektől a taknyos gyerekektől én is falra másztam a babafoglalkozásokon. na persze nem tőlük, hanem az önző anyjuktól. abszolút megértelek.
bár ahogy látom sajnos a bölcsiben ez rendszeres, ha nem lázas, mehetnek a taknyos gyerekek is. :shock: :? erősödik az immunrendszer? :?: :!: :lol:
bár Laura nem az a taknyosodós fajta, ő inkább a gyomrára nyel be ilyen-olyan vírust.
az oscillo-t hogy kell adagolni?

ja ma voltunk kóstoltatni a bölcsiben, és 5 percre ott hagytam Laurát {aki napról napra jobban fel van villanyozva, ha ott vagyunk - bár tény, h mindig akkor megyünk, amikor az udvaron vannak}, mert a folyosón a kanapén egy ismerős lány ült már beszoktatási stádiumban. na szóval kimentem hozzá 5p-re és Laurának fel sem tüünt. tovább pörgött a gyerekekkel.
igaz, h. csak rövid idő volt, de úgy örültem neki. {a másik szemem meg sírt, h. nem is hiányzom??? :lol: Marcsi az örök elégedetlenkedő, II.felvonás}

na megyek, mert mingyá ébred a kisasszony.

Marcsi

KépKép
alon

[quote]l írta:átom én egyedül vagyok a véleménnyel, de én Maját még nem ültetném {bár nem is nekem kell.. } 9-18 kg-os ülésbe, max. 0-18 kg-sba.

Nem vagy egyedül Marcsi, én is ezen a véleményen vagyok. :wink:
Megkérdezhetem hogy hol dolgozol?(kíváncsi vagyok melyik az a cég, ahol ilyen baba-mama barát főnökök vannak,hogy 4 órában is megtartják a dolgozó anyucikat.)

KépKép
logi

ja tényleg Zsóka, látom is ! {0-18 kg}

multinál dolgozom, gyümileveket gyártunk - és szerintem csak a főnököm ilyen rettentő humánus a maga 4 gyermekével ott, meg amúgy is. :wink: {imába is foglalom a nevét minden este}. meg talán a 10 éves lojalitásom is sokat nyomott a latban, ki tudja. de szerintem szerencsés vagyok, sajna ritka az ilyen cég, ahol a babás anyukákkal ilyen jól bánnak.
amúgy más osztályokra asszem csak 1 kolléganőm volt az, akit visszavettek, a többieket nemigen, hiába törvény, stb.. gondolom volt vmi közös megegyezés a háttérben.. :?

megyek felébresztem a gyermeket {szadimami}, mert 1 óra óta alszik, aztán este meg nem lehet letenni.

Marcsi

KépKép
alon

Köszönöm!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcsi :wink: :wink: :wink: trükkös nick név. :lol: :lol: :lol:

Örök elégedetlenkedő hány felvonásos??? 8) 8) :lol: :lol:

Köszönöm a köszöntéseket, és az autós üléses hsz-okat. Hát most rágódóm egy kicsit, aztán majd döntök.

Millió puszi Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Édesek vagytok!

Kép

Kép
b79andi

Nagyon izgatott vagyok.
Anyukám tegnap hozott sütőtököt és nagy felindulásomban ma úgy döntöttem, megpróbálok adni Emmának is. Ki tudja...
Szóval kipróbáljuk a sütőtök pürét. Az alma már bevált nála.
Én nagyon élvezem ezt a "mit adhatok már neki" korszakot.
(Tudom, h. nagyon sokan nem értetek egyet ezzel). :oops:

Kép
niki30

Ja és szívesen venném azoktól a tapasztalatokat, akik ennyi idősen ilyesmikkel "kisérleteztek".
Köszönöm szépen

Kép
niki30

Hahó Mindenkinek!

Teri! Remélem már jobban vagytok. Küldjük az álommanókat! :)

Viki!
BOLDOG 5. HÓFORDULÓT DRÁGA BENINEK!!!
Basszus hogy eltelt az idő!?! :shock: Jól is teszed, hogy kihasználod a bújós korszakot, mert hamar nagyfiú lesz Beni és akkor már máshoz fog bújni, nem hozzád! :lol: :lol: :lol: Amúgy én is nagyon várom, hogy Tarek tudjon különbséget tenni ismerős és ismeretlen között. De SOHA nem fogom hagyni, hogy nyuszi legyen. Én egy nagyon szociális fiút akarok nevelni belőle. Semmit nem utálok jobban, mint amikor egy anyuka ahelyett, hogy biztatná a gyerekét, hogy ismerkedjen, inkább azt mondja: "Jajj! Nem szereti az idegeneket!" :evil: :evil: :evil: Ez olyan gáááááz! Nem??? :roll: :roll: :roll:

Edusék! Jajj nektek!!!! Milos már most egy hatalmas kópé! Tudja mit akar az biztos! Puszik nektek! :)

Nóri! Én is köszi a számodat! :) Egyszer tényleg jó lenne talizni! Na majd megbeszéljük... OK?
A keresztelős bukós Farkas nem lehetett semmi! :) Édes kis drága! Mit szólt a pap, hogy rókázott a templomban?? :) A medveparkos képek nagyon jók! Örült Farkas a farkasnak??? :lol: :lol: :lol:

Zsófi! Köszi a bukással kapcsolatos megnyugatatást! Engem csak az paráztat folyton, hogy ha olyan sokat bukik, akkor nem csoda, hogy nem fejlődik rendesen! Most is csak 100 garmmot hízott. :(

Évi! Üdv közöttünk! Én is javaslom, hogy mesélj magatokról! :)

Niki! Jó is az, ha jön látogatóba a család. Én imádom, ha itt vannak anyumék! :) Tényleg! Mit szólt Emma a sütőtökhöz??? :) :wink: :)

Andi! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!

Most akkor hanyadik is??? :) :wink: :)
Hogy van Maja popója? Javul már?

Panni! Nem semmi, hogy nálatok még most is téma a büfi probléma! :shock: Most miket eszik Márk? Hányszor eszik hígat? Vagy akkor is gond a büfi, ha szilárdat eszik???

Elküldöm...

fatima

Na és akkor megint rólunk....

Nem jó hírekkel jövök csajok! :( De bizti vagyok benne, hogy megértitek és nem fogtok rám "kiakadni"! De azért várom majd a véleményezéseket!

Na szóval arról van szó, hogy holnap szeretnék beszélni a dokinőnkkel tápszer ügyben! Egyszerűen nem bírom tovább!!!! Tegnap este megint becsomósodott a mellem, előtte meg a múlt hétvégén kellett kijönnie a csecsemős nővérnek, hogy kimasszírozza. :( Mostanában már 1 óra (!!!!!!!!!!!!!) egy fejés, ha szt akarom, hogy ne legyen vele baj kb 1-2 nap múlva. Ez nappal 4 órát jelent, éjjel meg minimum kettőt. Alig alszom és napközben is rengeteg időmet elveszi. Mindezt persze leginkább Tarektól. És ez nagyon rossz érzéssel tölt el. Tarek egyre jobban igényli, hogy foglalkozzak vele. És úgy érzem, hogy míg az anyatej ugyan nagyon fontos, mégis pótolható, addig a fiam lelki és értelmi fejlődését csakis az segítheti elő, ha minél többet foglalkozok vele. Van úgy, hogy sikerül a kis drágámnak bealudnia, amikor fejek, de egyre gyakrabban van ébren és sír, mert unatkozik, míg én fejek. Ilyenkor megszakad a szívem.... :( Na szóval úgy érzem, hogy sokkal többet használnék neki, ha inkább vele törődnék és persze én sem lennék egy kialvatlan, totál stresszes anyuka, akinek az egész napja etetésből és fejésből áll. Szeretnék én is baba-mama tornára járni meg ilyenek, de ez lehetetlen most. :(
Remélem megértitek és nem ítéltek el.
Nagyon hosszan és megfontoltan döntöttem így. A férjem és az anyukámék támogatnak, az anyósomékkal még lesz egy meccsem. :( Ugyan ők is tudják, hogy ez milyen fárasztó, de csakis azt nézik, hogy Tareknek erre szüksége van. Én meg azt mondom, hogy jobban van szüksége egy 100%-os anyára, mint anyatejre. Nem? Na sebaj. A döntés még szerencse, hogy az enyém!!! :)

A héten persze még vegyesen kap majd anyatejet meg tápit, aztán ha azt látom, hogy okés a tápszerrel, akkor bizony segítséget kérek orvostól, hogy kapjak valamit, ami elapasztja a tejemet. Mert ugye az lehetetlen, hogy elapadjon magától. :(

Hát ennyi.... Kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok! DE ŐSZINTÉN!!! OK?

fatima

[quote]M írta:ert ugye az lehetetlen, hogy elapadjon magától.

Legalábbis nálam... :)
[/quote]

fatima

Köszönjük az álommanókat! Úgy tűnik megérkeztek. Ma sokat aludt a kis drágám. Remélem a gyógyulás útjára léptünk és azért. Ráadásul ma "beszélős", visongatós napunk volt. :lol: 8) :lol:

Fatima! Ez a te döntésed, senkinek nincs joga ezért haragudni rád!!! Mindenki maga dönti el, hogy neki mi a legjobb. Le a kalappal előtted, hogy eddig is kihúztad. Persze, h az anyatej a legjobb, de a babának 100%-os anyára van szüksége és nem egy hullafáradt valakire aki nem tud vele foglalkozni. Tápszerrel is fel lehet nőni. Én is azon nőttem fel és szegény Petra is.

Niki! Emmának hogy tetszett a sütőtök? Az én dokim pl azt vallja, h hülyeség megvárni a 6 hónapos kort a hozzátáplálással, hanem 4 hónaposan lassan el lehet kezdeni ilyenekkel. Szerinte ez csak egy mostani hóbort. Na persze ha körömpörköltet adnál... 8) :lol: 8)

Panni! a taknyos gyerekek közösségbe vitele az manapság nagy divat. Hozzánk a suliba is úgy hozzák be őket,én meg mindig elkaptam tőlük és kidőltem 1-2 hétre (bár lehet h ez volt a céljuk:lol: )

Teri

KépKépKép
pruci

fatima: totáisan megértem és grat h eddig kihúztad. (és példaértékű- sztem szinte senki nem csinálta volna ezt utánad.)
nagyon okosan döntöttél. természetes h nagyobb szüksége van 100%os anyára tareknak, mint anyatejre. tök jó ha a szopi megoldható, de millióan nőnek fel tápszeren, és kitűnő, egészséges emberek!
szal én 10000% ig támogatlak!!

voltunk a dokinál, minden ok. hallottuk a szívét, láttuk mozogni. 2.7 cm és 10 hetes. (ugye a 35 napos ciklus miatt gyorsan átalakítom a vonalzómat.) mondtam a dokinak, h kicsit aggódtam, h mégsem vagyok terhes, mert h még annyi tünetem sincs mint samuval! nem görcsölök, nincs hányingerem, nem fáj a fejem, nem feszül a mellem stb stb. gyakorlatilag el is szoktam felejteni...:) :) pedig azt hittem a 2. terhesség garantáltan iszonyat. egyedül kicsit több a ragyám- samuval babapopsi bőröm volt.

fényképet majd teszek fel, de lemetrült a fotoaparát eleme.
kerekpocak

Fatima, szerintem is jól döntöttél ! nekem már ez is megarekord volt, amit csináltál, mindig is írtam !
fagyasztótok amúgy is tele a.tejjel, minek ide tápszer? :wink: na jó, csak viccelek.
anyósékkal :shock: meg nem kell törődni, a te fiad. eddig is amit tettél az anyatejért arról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.

Niki, milyen tapasztalatokat vársz? receptet?

Zsófi, de jó, h. minden rendben veletek ! JAJ DE CUKI LEHET A 3 CM-REL !

Teri, örülök, h. javul Petra !
te is tanár vagy? {mármint, h. még Zsófi az, meg Zsóka volt - én csak papíron}
mit tanítasz?
meg ugye te írtad, h. vidékre költöztök a férjed munkája miatt? erről írnál bővebben, ha nem titkos?

Marcsi

KépKép
alon

[quote="pruci"] írta:pruci hanem 4 hónaposan lassan el lehet kezdeni ilyenekkel. Szerinte ez csak egy mostani hóbort.

:shock::shock::shock:
én ezt sosem értettem, h. orvos szájából ilyen rettentő tudományos indoklás h. hangozhat el.
nem tudom utána BÁRMIBEN is komolyan tudnám őt venni.

Marcsi

KépKép
alon

Marcsi: tanítónéni vagyok magyar és angol műveltségterülettel, tavaly matekot, rajzot, tesit tanítottam elsősöknek, azelőtt 4 évig volt egy osztályom (5-8ig), nekik angolt és infót tanítottam. Az infótanárit elkezdtem, de az még nagyon folyamatban van, halasztgatom ameddig lehet, m rájöttem, h én ehhez totál hülye vagyok. :lol: :lol: :lol:
A párom is tanár, ráadásul matek- infó szakos,ő Szeghalmon tanít egy gimiben. Úgy beszéltük meg, hogy most én megyek le 1-2 évre, utána meg ő jön fel Pestre, m ő mégiscsak könnyebben talál itt munkát mint én Békés megyében. Igaziból én nem is akarok ott munkát keresni, találni meg főleg nem!!!!!! :oops: :oops: :oops:
De majd meglátjuk mit hoz az élet. Jó lenne majd egy kistesó is (jövő karácsony környékére tervezem :oops: :lol: :oops: ), de akkor sem szeretnék hosszú távra ott leragadni. Pest után nehéz vidékre menni, meg nekem ott nincs senkim, míg a páromnak azért vannak itt rokonai, barátai...
Hát, röviden ennyi a mi történetünk.

Teri

KépKépKép
pruci

a doki amúgy baromi jó fej, idősebb bácsika (60 körüli), és sztem ő még a régi rendszer szerint gyógyítgat. Nekem is majd elmondja, de én azért majd inkább tejcsit (már amennyi lesz), meg tápot adok majd, m nem szeretném ha bármi mhasbaja lenne Petrának nagyobb korában. Igaz, csak gyümölcsökre gondolt, nem a komolyabb kajákra. De ez még mindig jobb, m az anyósom- féle csirkemáj és csirkemell ajánlat, m szerinte 3 hónaposan már lehet ilyet adni, csak leturmixolom és odaadom neki. :twisted: :twisted: :twisted:

Teri

KépKépKép
pruci

Fatima én is maximálisan megértelek és melletted állok (így a távolból is).
Szerintem már ez is fantasztikus eredmény, amit eddig végigcsináltatok. Szóval le a kalappal. Most ezt így elképzelem, h. napközben minden etetést megelőz egy órás fejés, addig meg Tarek esetleg unatkozik, szal igen, inkább legyél vele.
Nagyon jól döntöttél.
Szerintem itt senki nem ítél el. Sőőőt!!!!

Marcsi, igen akár recept is jöhet:) De bármi ami ezzel kapcsolatos.

Emmának tetszett a sütőtök. Nagyon is. Kép is készült. Várjatok csak, megmutatom.
Sírva ébredt, gondolom éhes volt, aztán elkezdtük apával etetni és vigyorgott, élvezte ezt az étkezési módot (kanállal, hordozóban, más íz).
Így kibírta az esti nagy cicizésig. De azt is már nagyon várta azért. Hiába, az még nagyon is kell neki.

Kép
niki30

Fatima, én csak egy ebből az egy hétnyi mellgyulladásból tudom, hogy mennyire fárasztó ez a minden etetés utáni fejés. Pedig nekem még relatíve gyorsan is ment 10-20 perc max, és egy hétig csináltam ennyire keményen. Teljesen megértelek.
Emese

KépKép
emese1974

Fatima: Az én véleményem is az hogy 3 hónap után teljesen nyugodtan áttérhettek a tápszerre!!! Fontosabb egy mosolygós anyuka aki többett tud foglalkozni a babával. Ráadásul mindenhol azt olvasni, hogy tudományos kísérletekkel bizonyított tény, hogy a babák megérzik az anya minden rezdülését, a rosszkedvét és a félelmeit. Szóval Tarek jobb ha azt érzi, hogy anya kipihent és nem aggódik azért hogy mikor lesz újra csomó a cicijében vagy hogy nem áll helyt mint gondoskodó szülő!!! Evvel talán az anyósékat is meggyőzheted. Szóval tökjól csinálod!!!! Amúgy anyukám engem és két tesómat is csak 3 hónapig tudott szoptatni és soha nem hiányoztunk pár napnál többet a suliból, allergiánk sincs...

Kép
viky30

Kép

Kép
niki30

Sziasztok!

Én már nem magyarázkodok, hogy mért nem jövök gyakrabban, mert azzal itt már "tele van a padlás." Röviden:nem érek rá. Hihetetlen mennyit tudtok írni! Áruljátok el hogy csináljátok!? Hátha tanulok belőle és gyakrabban jövök.

Emmácskának boldog 4 hófordulót!

Beninek boldog 5 hófordulót!

Andi nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

[size=12]Ez volt a Csillikék féle életjel![/size] :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

BENINEK BOLDOG 5. HÓFORDULÓT!

ANDI: Nagyon boldog szülinapot kívánok neked! Ne bujdoss el, ünnepelj. MIndenki annyi idős, amennyinek érzi magát!!!

Fatima: én maximálisan megértelek! Senkinek nincs joga beleszólni abba, hogy te mit csinálsz. Nekem sajnos nincs annyi tejem, de nekem is 1 órát vesz igénybe, amíg lefejem a tejem, és ezt én inden étkezés után csinálom, de éjszaka nem kelek fel fejni, mivel nincs annyi tejem,kibírom míg a Szonika ébreszt, megetetem őt, és utána lefejem a tejcit. Este a nagy alvás előtt ő is tápszert kap. Ez a dolog tényleg hihetetlenül nehéz. Nekem pl. azért nincs szerintem annyi tejem, mert ha fejnem kéne és a Szonja sír, akkor inkább abba hagyom a fejést, és foglalkozom vele. Én ezért sem tudok jönni napközben. Volt már hogy olyan nyügős volt a Szonja, hogy csak a kezemben volt el, és azt csináltam, hogy a vállamon feküdt a gyerek, a másik kezemmel meg fejtem a tejem, és közben sétáltam a lakásban. :roll: Tényleg nagyon nehéz! Nagyon tele van a hócipőm már nekem is, de úgy gondolom, hogy 6 hós koráig ha lesz tejem, én is kitartok!

Nelly

Kép
breeki

ÁKOS ESZETLEN CUKI!!!!!!!
kerekpocak

Lehet hogy sikerül most képet beraknom? Nos???

Nelly

Kép
breeki

Szilvi: Ákos annyira édes és helyes és szép!! Nagyon szépen ül már és ez a kalap szupervagesz! :lol: Olyan fura hogy majdnem egyidősek vagyunk és neked a pici mellett már van két nagy fiad is, ja és ráadásul ilyen jól nézel ki. Ha elképzelem milyen lenne ha már lenne 3 gyerkőcöm akkor arra gondolok hogy sokkal gazdagabb lenne az életem és nyüzsisebb és vidámabb. Azért írd meg hogy vagytok és miket tud már pici Ákos!!! Amúgy én úgy tudok irogatni, hogy Beni közben itt kúszik, forog mellettem a nappaliban a földön és beszélek hozzá, mosolygok rá, néha ölbe veszem és ő boldogan ütögeti a klaviatúrát. Mondjuk hozzám anyukám jön kétszer egy héten és egyik alkalommal segít kitakarítani az egész lakást vagy ő Benizik amíg én mindent kipucolok, szóval tutira kevesebb a házimunkám mint neked 4 pasi mellett és csak 55 négyzetméter az egész lakás.

Érdekes mióta anyuka vagyok annyira el tudok érzékenyülni a gyerekeken!! :roll: Többször megcsodáltam Ákost is!!!

Kép
viky30

hellobello

Fatima, egyetértek a többiekkel, azaz tényleg nagyon jó h eddig kitartottál!!!!!
ez a fejés elsőre nekem még nagyon tetszett a kórházban :) de itthon már annyira nem.

(jó én mondjuk nem voltam a Lizussal a kh-ban, ugye ő az intenzíven havajozott az inkubátorban :P szóval jobb híjján fejtem, mert ez tartott életben................)

de itthon már akkor sem tetszett, pedig nagyon akartam több tejcit.
aztán voltak jobb idők, amikor dőlt a tej, aztán szépen lassan nem volt elég.

ha jól emlékszem, én 3 hótól adtam már mellé tápit, és 4,5 hótól nulla anyatejet.
volt ugyan még egy kevés, de már semmi kedvem nem volt fejegetni........

Lizu 4 hótól éppen ezért kajázott már almát (reszelve, meg levet), hippes almaőszit, sütőtököt, ill. hippes stök-almát és stök-krumplit.

Ezt most neked is írom Niki! ;)

szóval mi kábé jó egy hónapig csak ezeken éltünk. jobban mondva Lizus.
én csomó túrórudit ettem, híztam is 10 kg-ot! ;)

egyáltalán nem jelentett / jelent gondot h már 4 hósan kapott mást is mint tej vagy tápi.
én ezzel értek egyet.

az igaz, hogy ezen a 4 féle kaján kívül mondom bő egy hóapig más nem volt. vagy lehet h 2 hónap is volt inkább....

utána meg már jöttek sorban a többiek.

annyi az extra, h tejben én nem vagyok hajlandó még nagyon sokáig úgymond normál tejet adni neki, példul amit én teszek a kávéba.

Lizi még jódarabig a kitűnően bevált, soha egy pillanatig gondot nem okozó, bár jó drága BEBA HA start aktívot fogja inni!
borzasztó keserű, de imádja!!!!!!

most kipróbáltuk a BEBA 2-t is h nem kelljen mindig receptért menni, mert a HA start csak arra van.
de azt is bírja.

szóval Fatima, ha tápi akkor nagyon ezt ajánlom, főleg Tarek bukásai, pocifájása miatt is.

na ez egy én-így-csináltam story volt, Fatima és Niki részére :wink:
lmkata

b79andi!
én már nem is nézem a nicket, csak Andi...... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

még szerencse h Marcsi ma szabin vagy és ilyen kis szemfüles voltál! :P
lmkata

jajjj 2,7 centiméter az már kérem egy hatalmas méret! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

várjuk az fotót a pici Samu-tesóról! :lol:

emlékszem amikor egyik haveromnak büszkén mondtam h Lizi már 2,5 centi.
erre ő meg (fiúnemű , no gyerek :P ) nézett nagyot hogy aha, ez most akkor jó vagy rossz?
:lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

öööö sorry, én vagyok elmaradva, Marcsi tegnap volt szabi-nap :wink:
de sebaj!

mit akartam még?

ja! ANDI!
ülés!

én a 9-..... izét venném, pontosan azért, mert az van amit írtál.
hogy azért 9 kg mert az jelent akkora bébit általában aki már jól ül és beletehető.
sztem ha Maja jól ül, akkor vedd nyugodtan a nagyobbat!

a 0-9 kg-ig valami őrült mód gyorsan kicsi lesz, és mehet a polcra... vagy vaterára vagy akármi...

nálunk nagyon nehéz volt autósülést venni, mert Liza még nem ül jól, ezzel szemben 10,5 kg.
:shock:
nyílván néztek rá hülyén a boltban mikor mondtam h dönthetőt akarok :shock: de nylván nem fogok mindenkinek részletes kórtörténettel szolgálni, h mit miért....

lényeg h egy kiváló Concord Ultimax mellett döntöttünk, egyelőre úyg tűnik beválik.
menetiránynak háttal, döntve utazunk.
lmkata

na látszik hogy alszik a gyermek, nekem meg semmi különös dolgom nincs :P :P :P

látod Szilvi így van időm!
de persze nincs 3 fiam :wink: meg nem főzök minden nap....

Ákost ezúton dícséretben részesítem a gyönyörűséges kis csüccsülése és vagesz satyija miatt!
tessék átadni neki! :lol:

4 órás munka:nagyon nagyon nagy mák hogy azért még akad ilyen főnök mint Marcsi, a tiéd!
tökjó! és az is nagy mák h szerted, jó a légkör, stb....

az én munkahelyemen lassan mindenki elment vagy kirúgták mióta eljöttem (2006 május). igazából akkorra lett megasz@r hely.
ezért voltam úgy h vagy bébi vagy váltok.
aztán bébi nyert :wink:
most az ügyvez. is ki lett rakva.
úgy néz ki mire visszamennék, már vagy nem lesz cég, vagy lesz csak totál új emberekkel :P
de az az igazság hogy én ide úgysem megyek vissza, mert én max. 4 órában vagyok hajlandó ezután dolgozni.
és azt itt tuti nem.
más helyen meg megint nem hiszem, illetve Marcsi amit írtál, tuti h a 10 év is rengeteget nyomott, nem hiszem h új embert felvettek volna szívesen...
nem????

úgyhogy én mostanság már elég sokat filózok azon mit kéne majd tennem etéren. pont azért, mert nehéz szitu, és nem akkor akarok elkezdeni szenvedni rajta amikor már csinálnék valamit....
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

asszem kilépek, mert itt betöltöm az egész oldalt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Kata, köszi szépen:)

Kép
niki30

Újpestiek közül ha valakit érdekel közeli babaúszás, akkor küldök infót!

Kép
niki30

Niki: jajj meg sem dícsértem Emmácska maszatos pofiját :lol: Annyira cuki ez a kiscsajszi!! Mennyit evett a tökből? Az úszás ami a Pólusban van vagy egy másik? Mert én sokat gondolkodtam, de úgy döntöttem várunk jövő tavaszig. Félek hogy összeszed valamit és akkor már erősebb lesz az immunrendszere, meg többen azt mondták, hogy az egy évnél nagyobban jobban élvezik. Ti mentek már? Mi most a baba-mama tornát kezdjük el jövő héten, ez lesz úszás helyett.

Kép
viky30

Na itt....
KÖSZÖNÖM NEKTEK CSAJOK, HOGY MIND EGYET ÉRTETEK A DÖNTÉSEMMEL!!!
Mert hiába tudom, hogy senkinek semmi köze nincsen ehhez a dologhoz, mégis jól esik, hogy rajtam kívül szinte mindenki úgy gondolja, hogy jól döntök! :)

Ma már beszéltem is a dokinővel, aki természetesen elkezdte osztani az észt, hogy: "A tápszer egy mű valami. Nem pótolja az anyatejet .... " Bla-Bla-Bla!!! Erre mondom neki, hogy sajnos azt az időt sem fogja senki és semmi sem pótolni, amit fejéssel töltök ahelyett, hogy a fiammal lennék. De kérdem én: minek is magyarázkodok én bárkinek is???? Főleg a dokinőnek miért? :evil:
Na a lényeg, hogy felírt valamit. Majd délután megyek el érte. Azt tudom, hogy nem BEBA-t írt, de majd este megírom, hogy mit fogunk enni. :) És úgy döntöttem, hogy úgy fogjuk csinálni, hogy napi 3X anyatej, 2X tápi a héten és meglátjuk, hogy mit szól hozzá Tarek. Ha minden okés, akkor a jövő héttől tápi + a lefagyasztott anyatej. Megszámoltam!!! 54 160 ml-s tejci van lefagyasztva!!! Jó, mi???? :) :) :)

Zsófi! Tök jó, hogy minden OK veletek! Drukkoltam, hogy csak jókat mondjon a dokibátok. Tényleg! Neked ki is a dokid? Ja! És én a helyedben csak örülnék, hogy semmi hányinger stb nincsen! Én is ilyen voltam! Úgy imádtam babát várni! :)

Niki! Nagyon édes Emma!!! :) Tök jó, hogy ízlett neki anya főztje! :)

Szilvi! Nekünk az is elég, ha így adsz magatokról életjelet! Ákos fotói mindennél jobbak!!! GYÖNYÖRŰŰŰŰ kis manócska!!! :)

fatima

[quote] írta:Megszámoltam!!! 54 160 ml-s tejci van lefagyasztva!!!

Mármint 54 db pohár van lefagyasztva! Annak 99%-a 160 ml!! :lol:

fatima

Fatima: De jó sok tejcsi van a mélyhűtőben. Ez még egy hónapig kitart és akkor már 4 hónapig kapott Tarek, nem is 3. Szerintem senki nem szólhat semmit. Képet mikor teszel fel??? Olyan rég láttuk szép barnaszemű kisfiadat!!

Mondom ezt én aki szintén ezer éve nem tett fel semmit, de most igyekszem pótolni.

Csíkos Benike - Nézzétek a hurkáimat!!
Kép

Kép
viky30

Imádom gyurmázni a lábacskáimat

Kép

Kép
viky30

Már tudok helyet változtatni!!! Elgurulok vagy elkúszom. Nézzétek!

Kukucs!
Kép

Na most hol vagyok?
Kép

Kép
viky30

Na mára elég ennyi :lol:

Ma leszépkislányozták a fiam! :lol:

Kép
viky30

Fatima! Hát ez nem semmi mennyiség! A dokinővel ne foglalkozz, neki az a dolga h elfogadja a te döntésedet. A véleményét meg tartsa meg magának!

Viki! Nagyon tündéri Beni baba. Csíkos body csíkos zoknival csúúúcs!!! A lábgyurmázós meg haláli! Nagyon tetszik mindkettő kép.

Szilvi! ákos nagyon cuka, és az a sapek... :lol: 8) :lol: MIkor fogunk mi így ülni???

Emma eszméletlen édes a hordozóban "nyakig" sütőtökösen!

Teri

KépKépKép
pruci

Viki! Na ha míg írok te még pakolgatsz fel képeket... Az utolsó 2 kép is nagyon- nagyon cuki!

Teri

KépKépKép
pruci

Fatima így van! mármint nehogy már magyarázkodj... :wink:
de gondolom hivatalból is muszáj megkérdeznie....
a lényeg h felírt, írd meg milyet!

figyu, arra azért készülj fel BÁR NE ÍGY LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csak írom, mert nálunk ez volt: szóval h a fagyi tej az aért más.
konkrétan én beájultam, olyan erős szaga volt...
Liza persze nem ette....
szóval ne így legyen nálatok, nemtom próbáltátok e már, de már többeknél volt....

BENI CUKORFALAT HURKÁS GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!

kedvencem a kádas kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meseszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mi megjöttünk a játszós óráról, ma kérem számítógépes feladatot is kapott a csaj! :wink: és imádta! még fél szemmel is :wink: :wink:
(kiskalóz napunk van ma)
lmkata

Csak gyors kukuccs.
Fatima, nem is kell magyarázkodnod, csináld csak szíved szerint.
Hallod nem semmi tejmennyiséget raktároztál el. Nagyon klassz. Így még egy csomó ideig kap tejecskét Tarek, tök jó!
Majd írd meg, h. mennek a dolgok.

Viki, nagyon édes Beni. Ez a csíkos szerelése észbontó. Bejön.
A fürcsis képen meg tényleg meseszép kisfiú.
Micsodaaa? :shock: Leszépkislányozták? Hoppá. Előfordul ez ilyen korban.

Most megyek apához, de holnap leírom nektek, mi volt ma. Kicsit kiakadtam.

Na jó éjt!

Kép
niki30

Viki, igen megyünk uszizni, még nincs eldöntve hova. De van a XIII. kerületben és a XVI. ban is, amit lemeózunk.

Kép
niki30

hú Fatima, mekkora a fagyasztótok, az igen.. :shock: :D
nekünk semmi gáz nem volt a fagyis tejjel, Laura beszlopálta u.úgy.
de tényleg írták itt a topikon a többiek, h. volt baba aki nem itta-ette meg.

Viki, hááhhá, mondom én, h. idióták az emberek {Laurát fülbevalóval + talpig rózsaszínben is lekisfiúzták- \zák}.
nagyon-nagyon ügyes Beni, h. már így kúszik-mászik ! gyönyörüü, mosolygós kisfiú, el sem hiszem, h. annyit nyafizik, mint ahogy írod néha.. :wink:

Szilvi, Ákos észbontó ! NAGYON CUKI ABBAN A KALPAGBAN.
nem baj, ha nincs időd reagálni - elég ha magatokról írsz.

Niki, nem ér ! ne csigázz ! MI TÖRTÉNT :?: :shock:

Kata, hihi, milyen számítógépes feladat volt?
korán kezdi a függőséget a csajszi.

rólunk: ma megint voltunk kóstoltatáson a bölcsiben. Laurának kell 10p, h. feloldódjon, de utána jól érzi magát, észre sem vesz engem szinte. bár még szoknia kell, h. nem az egész udvart bitorolja, hanem csak a csoport előtti placcon játszon.
a gondozónéniktől még tart egy kicsit v. nagyon :lol: , ma próbálták elhívni, h megmutatják neki mit csinálnak a Panniék - de hiába bátorítottam, h. menjen az Edit nénivel anya innen néz a homokozóból - nem ment. bújt a lábamhoz.
ma egy idős néni próbált vele kedveskedni a játszótéren, de megijedt tőle is :shock:
ez nekem furcsa volt, mert alapjáraton amúgy tök nyitott az emberekkel, vigyorog rájuk stb...

Marcsi

KépKép
alon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?