Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nóri, köszi:) Jah, nem úgy egyedül hintázott, dehogyis. Ült az ülemben. Tegnap kétszer is elaludt ott a kezemben, ahogy együtt ringtunk:) (így írják? :roll: ) Kép nem készült, csak az agyamban, lefényképeztem magamnak, mert édes volt az biztos.

Marcsi, köszi kérdésed, minden simán ment. Még csak nyűgös sem volt Emma. Megint pikk-pakk elaludt. Éjjel kétszer kelt, megetettem, semmi küli. Most meg itt gagyarászik a kiságyában és várja a mamáékat:)
Szal, Laura sem találta meg a hüvelykujját, ühüm.
Jajj de jó, ahogy írod, h. most tanuljátok a körbenézést az úttesten való átkelésnél, fúúú, de várom már ezeket. Majd amikor mindent megkérdez, h. anya ez mi, de anya miért, stb....tök várom ezt az időszakot is.

Szép vasárnapot Mindenkinek! Egyetek sokat, pihenjetek és sétáljatok, hiszen olyan csodás az idő!

Kép
niki30

Andi, Te kis figyelmes! :lol: :lol: :lol: Nagyon szépen köszönjük! Köszi, köszi, köszi, köszi!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
niki30

Andi, begombásodott Majának tényleg? Hjajjjj. Dokinő mit mondd mivel kend?
Kezeljétek neki, szegényke. De fáj is neki szerinted, vagy csak a pöttyök vannak?
Remélem összejön a déutáni programotok:)

Redőny? Hát egyszer lehet, h. lesz. Jövő nyáron :D :D :D Vagy majd egy másik lakásba/házba:)

Dobom a képet nagyban.
Kép

Kép
niki30

mondd javítva mond :oops:

Kép
niki30

BOLDOG HÓFORDULÓT A CUKI SATYEKOS EMMA BABÁNAK!!!!!

ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!
kerekpocak

BOLDOG 4. HÓFORDULÓT EMMÁCSKÁNAK!!!

Kép

Kép
viky30

Annyi jó képet rakttatok fel, alig bírom nézegetni, főleg, hogy egy képet nem elég egyszer!!!!

Marcsi: tök vagány, helyes, jó fej és szépséges kislányod van!!!

Edu és Imi: kicsi a rakás az ágyban kép nagyon aranyos. Mekkora ágyatok van hogy mind elfértek benne? 3 méteres? :lol: Edu szegény vasalgat? Csak keveset!! Imi vigyázz hogy ne legyen koszos az inged. :roll: Harmadik mazsola nagyon cuki és gyönyörűséges. A vakondos szülésbemutató pedig a hónap vicces képe díjat nyerte nálam.

Niki: Jobbulást szortyogós kis Emmának! Annyira cuki ez az apás kép! Olyan kis édes, szép manócska rajta Emma.

Zsóka: Marci és Borcsi megint csak a tökaranyos finomanbirkozós és szerető tesók a képen és nagyon szépek!!!

Na még nézegetek, mert biztos kihagytam valakit! Bocsi :oops:

Ez a medvés dolog merre van? Bér Benit még nem érinti azért egy őszi kiruccanásnak jó lenne...

Andi: nem gyógyul Maja popója? Sok-sok gyógypuszi még rá!!!

Kép
viky30

Emese: De jó hogy jöttél az anyukásba! Gratulálok itt is Hannácskához. Nagyon édes szép kisbaba! A profi fotókat pedig kiváncsian várom és is.

Kép
viky30

EMMÁNAK BOLDOG 4. HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!
(hát ez a sapis kép zabálnivaló, csúúúúcs a csaj :wink: és nagyon- nagyon szép!!)
Kép

KépKép
logi

Emmacska nagyon szépen köszöni mindenkinek. Átadtam neki:):)

Kép
niki30

Már megint annyit termeltetek, hogy tutira nem fogok tudni mindenre válaszolni. :(
Na akkor össze-vissza, ahogy eszembe jut...

Marcsi! Lolóka iszonyat édi!!! Neekem is a DJ-s kép a kedvencem. :) Amúgy elhiszem, hogy még mindig rácsodálkozol, hogy mekkorát nőtt Laura. Ez mindig így van. De tudom, hogy minden baba korszakot lehet imádni valamiért!

Zsófi! Drukkok, hogy semmi para ne legyen a bébi körül. Pocis képpel meg majd jössz, ha van kedved! :) OK?

Nóri! Szoktatok a Bosnyákon járni? Mit kerestek erre???? Legközelebb csörrents meg és gyertek fel, ha van időtök. Küldöm a számomat priviben! :) Élőben is megcsodálnám a gyönyörű nagyfiadat. :)

Emese! Kitartást a mellgyuszival! :( Nekem mindig van csomó a mellemben, de még sosem gyulladt be, avagy sosem voltam még ettől lázas Hál'Istennek! Küldöm a számot priviben!

Zsóka! Tök jó, hogy Marcus újra huncut és hogy jobban van! :)

Edusom, Imi! Gratula mégegyszer Miloshoz. Tényleg tiszta Edus a kis manócska az ásítós képen. :) A szüléstörténet is klassz, de azért kérünk "igazit" is! OK? Sok-sok puszi nektek és sok energy Edusom a kis családhoz! :)

Andi! Jobbulást neked is és a drága kis Majának is!!!! Na voltatok medvéket nézni???

Elküldöm....

fatima

Evu! 36. héttől. Előbb semmiképpen sem!!!

Niki!
BOLDOG 4. HÓFORDULÓT DRÁGA KICSI EMMÁCSKÁNAK!!!!

Amúgy meg kell, hogy állapítsam, hogy Emma tisztára úgy néz ki, mint te. A szemei legalábbis tutira!!! Édes kis tündérbogár. Olyan nagyot nőtt. A kép Ferivel meg csúúúúúúúúúúcs! Imádják egymást, mi??? :)

Nóri! Most kb 170 ml Tarek adagja, de én 180-at szoktam az üvegbe tenni. Van, hogy megeszi, de van úgy, hogy csak 160-at kér. Az van, amit ő akar!!! Ő a FŐNÖK!!!

fatima

Na és akkor rólunk....

Ma eléggé ramaty napunk van. :( Tegnap délután óta Tarek megint olyan sokat bukik. Vagyis szerintem nem is bukik, hanem ez inkább hányás vagy a fene se tudja. Egyszerűen olyan sokáig büfiztetem és mégis akár 2 órával kajcsi után is bukik. Nem győzöm átöltöztetni meg cserélni a textilpelust, amivel büfiztetem. :( Szóval ma nagyon kimerített a kis drágám. Most végre alszik már egy órája. Remélem ma éjjel nem kell annyit fülelnem, mint tegnap. :)
A közérzete viszont okés. Ugyanúgy vigyorog mindenen. :)

Képzeljétek! Mostanában azt csinálja, hogy ha meglát engem, akkor tökre elkezd vigyorogni meg hangosan nevetni is! :) Olyan ééééédes! Meg nagyon beindult a beszélőkéje. Állandóan mondja a magáét és olyan hangosakat sikongat, hogy csak na! Éjjel is. Mondom is neki mindig, hogy: "Ne sikongass fiam, mert felébred az egész ház!" :) :) :) De ő nem zavartatja magát!!! Élvezi, hogy milyen hangos és biztosan a hangja is tetszik neki. IMÁDOM!!!!

Más egyéb nincsen felénk! A tegnapi kevés és felületes alvás kissé kikészített sajna! A fejés ma különösen nehezen ment. :( Már alig várom, hogy végre elfelejthessem egy életre azt a gusztustalan fejőt. :) Már kevesebb mint 3 hóóóóóónap! HURRRRRÁÁÁÁ!!!

fatima

Na hol van mindenki mikor végre én itt vagyok???? :lol: :roll: :lol:

fatima

Sziasztok!

Nem semmi, két napig nem vagyok és annyit termeltek, h nem győzöm visszaolvasni... 8) 8) 8)

Az összes Babóca nagyon édes!

Petrával meg nem tudom mi van, tegnap meg ma egész nap nyűgös volt, de evett, ivott, csak sírt egy csomót. Pedig nem szokott. Nem tudom, hogy a náthától, vagy esetleg a foga jön (mindent a szájába töm és rágja, de nem látok meg nem érzek semmit), vagy esetleg valami más baja van. Aludni persze nem nagyon akart. Nem tudom mit csináljak... :cry: :cry: :cry:

Teri

KépKépKép
pruci

Emmának nagyon boldog hófordulót!!!!!!!!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Teri: mi is nyűgösek vagyunk ám! És ez a többesszám most szó szerint értendő. Beni sokat sírdogál és össze-vissza alszik. Ő sem szokott sírni ha vele foglalkozom és nem éhes. Nekem fáj a fejem és szédülök. Apa szintén látványosan sajnáltatja magát . Mi tuti az idő miatt vagyunk ilyenek, mert én a melegre vagyok érzékény és hát ez az éjjel 7 nappal meg 21 fog megvisel. Máskor nem viselkedett érzékenyen az időjárásra még? Mindenesetre kívánom hogy látogassanak meg az álommanók titeket!!! És múljon el a nátha mielőbb!!!

Fatima: Igen, Beni nagyon anyás újabban, de ez is annyira jó dolog mint ahogy te és Niki is írtátok hogy minden kornak és tulajdonságnak megvan a maga szépsége. Jó érzés ha fárasztó is hogy nem tudom kiadni a kezemből. Eddig mindenkire mosolygott aki kedves volt hozzá, most csak rám és apára. Amikor más felveszi elkezd pityeregni.
Tarek lehet hogy csak túlette magát. Vagy esetleg most már többet izeg-mozog hirtelen és azért jött ki a kajcsi? Beni akkor szokott többet bukni ha nagyon erőlködik és olyan tornamutatványokat csinál ami felrázza a gyomrát. Édes lehet ahogy szövegel és vigyorog!!! Én is naponta ezerszer mondogatom hogy IMÁDOM!!!
:lol: Ja és látod milyen hamar eltelt három hónap? A másik három is hamar elröppen ám és karácsonykor már kipihent leszel!!

Kép
viky30

7 és 21 fok nem fog, bénán elírtam :oops:

Kép
viky30

Drága Emma, nagyon boldog hófordulót kívánunk!

[quote="Anzsi"]l írta:Anzsiányok most én sem leszek pár napot, elutazunk, majd jövök!

Most meg már lehetne jól visszajönni. Bendemackóról meg képeket, de sokat.

Pincér! Tejet kérek szépen! (Most, de iziben!)
Kép

Jóéjtmindenkinek!
mazsolák

EMMA BABÁNAK BOLDOG 4. HÓFORDULÓT!
Annyira édes abban a sapiban! Jót nevettem, hogy Apa meztelen felsőtesttel tartja a kezében a sapis Emmácskát!

Edus, Imi: halálos ez a kép! olyan jót nevettem!!! :lol:

Nelly

Kép
breeki

KICSI EMMÁNAK NAGYON BOLDOG 4. HÓFORDULÓT!!!!!!

KÉpzeljétek Andiék eljöttek mégis a medvékhez,és össze is futottunk! :wink: Majácska egy tündér kis bogár! Grimaszokat vág,és olyanédes törékeny kis pici baba, gyönyörű harisnyával és cipőcskében! :)

[b]Andi
, ne haragudj, hogy siettünk, de nagyon nyűgös volt már mindenki a családban. Utólag jutott eszembe, hogy FArkas meg jól elszaladt így alig láttátok...
Remélem mAjácska popója, hamar rendbe jön.

Fatima, köszi a számodat. Mi a 16. kerületben lakunk, de közel a 14-hez, így a bosnyák sincs olyan messze. Szombat délelőttönként megyünk, de Farkas nélkül, mert az a tömeg elképesztő. Azért majd egyeztethetünk egy látogatást. :wink:

Édes Milos! milyen ügyes,hogy már csettinteni is tud! :lol: :lol: :lol: és olyan okosan néz! :)

MArcsi, a hajazás nem fáj, csak simogatja és túrja, nagyon jó. :) Már csak néha tép meg, olyankor kétségbeesetten elkezdek kiabálni, hogy "simi, simi!!!!", és akkor átvált simogatásba. :)

Viki, szerintem Benikének is jól esne egy séta a macik között :). Veresegyházán van a medvepark.

Teri, én úgy vettem észre,hogy 3 hónapos kor körül van egy kis nyűglődés a babáknál. Persze lehet, hogy ez hülyeség, de akkor nálunk is volt egy nehéz hét,amikor szinte egésznap a kezemben volt. De elmúlt. Kitartás, biztos Petrának is nemsokára jókedve lesz.

na mentem, jó éjt!
Nóri

[/b]

Kép
nóri8

hahó mindenki!

milos drága hogy csettintget!!!

anzsi tényleg! gyere mostmár (bár úgy tudom h 2 hétre mentek)

én egész nap fordítottam, szal a fejem leginkább szögletes. samu hihetetlen édes és képzeljétek tegnap óta motorozik!!!!!! egyszer csak felült és ment vele. :shock: :shock: :shock: :shock: minden előzetes képzés és rákészülés nélkül. na azért még óvatos duhaj, eddig 10 méter a rekord, de akkor is!!! szuper :) :) :)

holnap ha minden jól megy doki! (ha nem, mert csaba nem tudja megoldani, akkor hétfőn megyünk)

medvepark én is én is!!! most már időszerű lenne elmenni.

fatima: samu 6 hónapos koráig olyan szinten bukta szét magát, h mindenhova plusz ruhát vittem és iszonyú ciki helyzetek voltak. kb napi 8x eszetlen sokat bukott. ez TELJESEN NORMÁLIS. bosszantó, de az. mindig mondta a védőnő, h ez ok, vannak kevésbbé és nagyon bukós babák. el fog múlni 8amikor samu 6 hósan ülni kezdett akkor múlt el) tényleg volt h bevittük a suliba , h dicsekedjünk vele, erre mosolygott egyet, hányt egyet iszonyú égő volt, mindenki nézte h de undi a gyerekem...

nyűgös babóknak jobbulást!

mindenkinek puszi, azért remélem marad a jó idő...

holnap leszek. (meg még ma is)
kerekpocak

Helló Mindenki,

csak idetaláltam... :lol: Néhányótokkal már találkoztunk a szülészetis topikban, de a többieknek is üdv!
Évi

Kép
Kép
évi j

Most már a vonalzóm is működik, köszi Zsófi a többszörös "útbaigazítást"! :wink:
Évi

Kép
Kép
évi j

évi: a kiscica milyen nevet takar?? feltételezem lány?
kerekpocak

Jó reggelt!

Köszönjük a köszöntéseket Mindenkinek. Aranyosak vagytok.

Évi, üdv itt az anyukák között:)

Na és mi van maaa? Hát BENIKÉNEK az 5. hófordulója! Isten éltesse őt!

Nóri, Andi, de jó, h. összefutottatok. Akkor Andinak sikerült meggyőznie apát, jól van:) Milyen volt csajok?
Én is össze akarok futni valakivel/veletek! Gyerekek néha azt érzem becsavarodok, ha nem válthatok szót valakivel/felnőttel. Azért is jó ez a topic, mert egyébként....
Újpestiek hol vagytok?
Edus, ez baromi jó kép Milosról, tényleg mintha csettintene. Kis huncut.

Viki, ez az anyán csünggés jó is meg nem is. Nem? Én valahogy úgy vagyok, h. nem akarom, h. Emma majd a szoknyám mellett csücsüljön, most mégis nagyon jól esik, amit Te is írsz, h. másnak van mikor elsírja magát, megijed, de ha engem meglát nevet és megnyugszik. Ez annyira de annyira jó érzés. Önző érzés:)
Persze mondom, később egyáltalán nem szeretném ha csak engem akarna. Bár úgy tudom minden gyereknél van ilyen anyás korszak.

Kép
niki30

Tegnap itt voltak szüleim, tesóm a gyerekekkel, nagy volt a nyüzsi. Először Emmának furcsa volt, meg is ijedt a kicsike a nagy hangzavartól. Megszokta a nyugit anyával meg apával.
Aztán belejött a végére, már úgy mosolygott, nevetett.
Kaptunk békás játszószőnyeget, tök vicces. Meg még sok mindent hoztak neki anyáék.

Na mentem, majd jövök még. Csóóóóók!!!!

Kép
niki30

Boldog 5. hónapfordulót a kis Beninek!!!!!!

Édes drága kis anyázós! Milyen nagy már.

Köszi a képet nagyban Niki. Hihetetlenül aranyosan áll neki ez a sapi. Tényleg vicces, hogy rajta meleg sapi, apája meg lengén. :lol: :lol: És látom neki is van olyan bodyja, mint nekünk, és Tarekon is láttam ilyet. :lol: :lol: No a kisoroszlánok után lehet, lesz egy kiskutyás tabló??? :wink: :wink: Bár mi már kinőttük. :cry: És olyan kis husi. Kis gombsemű drágaság.

Igen, igen, sikerült a tali, éppen. Pont Nóriék mentek, mi meg akkor jöttünk. Olyan jó volt!!!! Csak Farkas nagyon gyorsan elszaladt. Olyan cuki volt. Nóri felvette, ő meg intett egy pá-pát, aztán már szaladt is el. Azért legalább elköszönt. :wink: :lol: Pedig alig láttam. Olyan gyorsan elszaladt, akartam volna egy közös fotót. Majd legközelebb. :roll: Sajnos nem is nagyon mertem volna hozzá közeledni, nem javul a náthám. Maját is apája cipeli már napok óta. Pedig már úgy adnék neki is pár puszit.
De Farkas hihetetlenül szalad. Jön, megy, szalad, fut. Édes drága. És milyen fiatal a nagyi és dédpapi!!!!
És Farkas tiszta apája, csak a tetkói hiányoznak, még? :wink: :wink:

Látszik, hogy Milos a főnök otthon. :wink: :wink:

Medveotthon tényleg nagyon jó! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Bár tegnap nagyon meleg volt, de jó volt.

Képek, bocsi, kicsit sok lesz:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
b79andi

Niki, nem úszod meg, hogy ne tegyél ám fel képet a vicces békás játszószőnyegről!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Andi, ezt nem mondod, h. Maja így állllllllllllllll???? :shock: :shock: :shock: :shock: Látom kiscipőben. Úr isten.
Erre számíthatok egy hónap múlva? :shock: :D :D :D :D Az jó.
Cuki a kis kalapja nagyon.

Dobok majd játszószőnyeges fotót.
Ezt egyébként örököltük az unokatesóméktól. Egyelőre a 7 éves unokaöcsém tegnap jobban élvezkedett rajta:)

Kép
niki30

Kicsi Beninek nagyon boldog 5. hófordulót!!!!!

Köszönöm a megnyugtató szavakat!!! Remélem tényxleg elmúlik, me nagyon idegbajos vagyok emiatt. Én már az ügyeletre akartam rohanni, úgy besztéltek le róla. :oops: :oops: :oops:

Maja nagyon- nagyon cuki!!! Nem semmi, ahogy áll...

Edus! Csúcs ez a kép! Nagyon tetszik!!!!

Teri

KépKépKép
pruci

BENINEK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!

niki: azért a babák jobbára 7-8-9 hónaposan állnak. van aki még később. együl meg pláne. samu 5 hónaposan még éppen elkezdett forgolódni :)
kerekpocak

Hát állásnak nem igzán nevezném. Megfeszíti magát, és úgy tűnik, mintha állna. Meg ugrál. Láb behajlít, kinyújt. Kenguru lesz, az tuti. :lol:

Most a pelenkázással és az öltözködéssel küzdünk. No akkor tud csak igazán befeszíteni. Én meg mit küzdök, hogy rákerüljön valami. Pucéran csak nem lehet!!! Tegnap is szellőztettük a fencsit, medveotthon előtt, aztán 2X is baleset történt. Nem hiszitek el, de tele volt a nappali a pelus nélküli következményekkel. :oops: :oops:

Megyek veszek terbisilt, remélem segít. Tegnap nem kentem a canestennel, és jobb lett a popsi. :roll: Tényleg nem ér semmit.

Ja, és képzeljétek, Maja úgy kidőlt tegnap, hogy este 6kor elaludt (sose csinált még ilyet!!!), és csak enni kelt fel reggel 7ig. Nem bírtuk felkelteni, hogy fürcsizzen egyet.
Szóval Niki, most mi is hanyagoltuk a fürcsit. És tényleg csak anya mániája, hogy fürcsi után alvás. Mert fürcsi nélkül is ment. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Zsófi, tudom, csak meglepődtem, h. így áll segítséggel is. :D

Kép
niki30

Sziasztok!

Boldog 4. hófordulót Emmácskának!
és
Boldog 5. hófordulót Beninek!

Kép

(Hú, lányok, hogy megy az idő! :oops: )
Anyán csüngés - hát az nagyon jó tud lenni, de olyan hamar elszalad - tegnap Márk addig nem bírta az ölemben, míg megebédeltünk... :roll:

Évi - üdv itt!

Mazsolák - Együtt alvós kép - irígy, mi 3-an is alig férünk, mert Márk eléggé mocorgós, így csak vészhelyzetben...Milos tündéri - ugye kapott tejcit iziben?

Imi - szülés :lol: fogamzásgátló :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi - látom Majának tetszettek a Macik. Sapkája nagyon édi!

Fatima - nálunk a mai napig gondok vannak a büfivel. Azóta lett jobb a helyzet(szóval van remény!!!!), amióta már magától mozog, de ha kezemben van kajcsi után (pl. elalvásnál) hát elég ritka, hogy kijöjjön. Sokszor annyira elernyed kajcsi után, hogy bármennyit hordozom nem jön ki. De azért ezerszer jobb, mint csecsemőkorában, amikor is mindíg bealudt a cicin és majdnem soha nem büfizett. Minden tiszteletem a tiéd a fejésért! Én annyira béna voltam, reflex be sem indult, csak épp a feszülést bírtam megszüntetni, de a max mennyiség 1 dl volt (egy átaludt éjszaka után).

Zsófi - gratula Samunak a motorozáshoz! Márk mostanában kezdte el, de hogy menne 10 métert...kettőt hajt, aztán leszáll, visszaszáll, cipeli, szereli stb.

Nóri - de jó, hogy jöttél! Farkas milyen nagy fiú lett már! Hú kávés baleset, nekem is a rémálmom!Milyen ügyesen épít, Márk még a rombolós korszakát éli :lol:

Marcsi - Dj Lura nagyon vagesz!

Zsóka - Marci hogy van? Habár a képek magukért beszélnek :lol: :lol: Antibióval hol tartotok?

Rólunk - Márknak kijött a 13. foga (jobb felső hegyes - asszem metsző :oops: ), de készülődik a bal is. 3. napja 1/2 6 -kor kel és nem is alszik vissza, cserébe már 1/2 10-kor nyomja a du-i szunyát.
Csütörtökön voltunk a zeneoviban, nagyon jól éreztük megunkat, csak Márk nem igazán akart megülni az ölemben :lol:

DE - a 15 gyerekből legalább 5 taknyos volt. Nektek erről mi a véleményetek? Én tuti nem vinném közösségbe, ha taknyos lenne. Ezért most kicsit elgondolkoztam, hogy menjünk-e ilyen helyekre ősszel/télen, ha másokat ez nem izgat. Természetesen estére be is taknyosodott ( nem biztos, hogy csak ettől..., mert ugye jön a foga is) szerencsére cebion cseppek és az oscillo segített, hogy nem lett komolyabb. Ma du. rá is néz a doktornéni.

Puszi mindenkinek, szép napot!

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!
Tényleg annyira szalad az idő és nagyon gyorsan cseperednek a csöppségek. Hihetetlen! Öt hónap úgy telt el mint máskor öt hét.
Ti is így érzitek??

Zsófi: Gratula a motorvezető Samunak! Most nézegettem az előző oldalakat és többször megcsodáltam Samu alvós képeit! Annyira édesen szunyál és alvás közben olyan ártatlan, kisbabás az arca, pedig a járós képeken a vagesz ruhákban már igazi nagyfiú. Jó kis hálózsákja van.

Panni: Márknak jobbulást és kitartás a fognyűvő manókhoz!! A kis mérnök mindig szerel és dolgozik? Olyan édi a képeken ahol serénykedik.

Andi: Tök jó lehetett a medvenézés! Annyira cuki ebben a rózsaszín fejfedőben Maja!! Mit szót az állatokhoz? Szegényke sír is a popó miatt?? Érdekes mert Beni is tegnap hatalmasan aludt délután pedig sose szokott.

Nóri: Ti is csináltatok mackónézős képeket? Mert akkor kérjük szépen!

Olyan aranyosak vagytok ahogy beszámoltatok a gyerkőcökről!!

NIki: Kihasználom az anyás korszakot, mert szerintem hamar kinövik. Persze remélem én is, hogy vagány kiskrapek lesz és nem bújik mindig a szoknyámba. :lol: Békás szőnyeg nekem is felkeletette a kiváncsiságomat!!!

Évi: Szia itt az anyukák között! Mesélsz a babádról és magatokról? És persze egy képet is szívesen megnéznék....

Eduék: Fú ez a csettintős kép megint csúcs. Ti mindig hoztok valami nagyon vicceset, pedig mindig azt hiszem már nem lehet überelni az előzőeket. :lol: :lol: :lol:

Kép
viky30

BENIT ISTEN ÉLTESSE AZ 5. HÓFORDULÓJÁN!!
Kép

MÉG JÖVÖK.........

KépKép
logi

No, még egy gyors, Maja már megint alszik. :cry: Nem tudom mi van, ma 7kor kelt, rá egy órára elaludt, aludt 2t, majd megint rá egy órára megint alszik. Nagyon fura nekem a kiscsaj. Ilyet nem szokott!!!!! :roll:

Csak azt akartam még mondani/írni, hogy Farkas élőben teljesen más mint képeken. Most megnéztem még egyszera fotókat, és bizton állíthatom, hogy bár a képeken is nagyon helyes, élőben még inkább!!!
És bár túl sok időm nem volt meglesni a pofiját :lol: de a kávé nyom egyáltalán nem látszik. Nagy baleset, és milyen gyorsan már semmi nyoma.
És vagánynak tényleg nagyon vagány ám!!!!

Hú, ez a motorozás nagyon megy út látom. Érdekes, hogy milyen sok baba motorozik. Úgy hallom, eléggé cipő nyúzó dolog. :lol: :lol:

Jaj, úgy szeretem Majának ezt a sityakját. Kapta a barátnőméktől. Olyan mint egy kis virágkehely. Én még nem is láttam boltban ilyet.

Niki: egyébként Emmácska is tutira nagyon jól halad a fejlődésben, és biztosan állni is fog már nemsokára, mert nekem a képekből úgy tűnik, hogy olyan nagyon erősödik mostanában. Már nem olyan ciri piciri baba, mint eleinte. És igazad van, néha már én is megőrülök a bezártságtól!!!!!!!!! Felnőtt értelmes beszédre vágyom. (de csak úgy, hogy mellettem ott gügyögjön Maja :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép
b79andi

Azt szeretném kérdezni anyucik, hogy voltunk tegnap autós ülést nézni.
Én eredetileg 0-... kg ig akartam venni, de azt mondta a pasi, hogy nyugodtan vehetek 9kg-tól igos ülést, hiába nem annyi még Maja. Ha már nem nyeklik nyaklik, akkor jó. Mert a 9kg csak azért van kitalálva, mert akkor már általában a babák tudnak ülni, és nem nyaklanak.

Szerintetek :?: :?: :?:

Mondjuk abban igaza van, hogy a 9kg-tóligosakat tovább lehet használni, akkor már talán nem kell újat venni nagyon jó darabig.

:roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: Nem tudom mit gondoljak.

Kép

Kép
b79andi

No, csak még egy, ha már így egyedül vagyok:

Ez a nap más mint a többi..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ma van a szülinapom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nem akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek, elbújdokolok. :? :? :? :? :?

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

BENIKÉT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG 5. HÓFORDULÓJÁN!!!!!

PAnni, de jó,hogy te is jöttél. :lol: :lol: Nagyon édes lehet Márk, hogy mindig szerel. MOtorozás nálunk sem favorit, persze nincs is motorja, mitől lenne az :lol: :lol: :lol: . Bébitaxija van még csak de ő is csak kb. két lépést hajtja.
közösség náthásan: hát igen, nem kéne elvinni betegen a gyerekeket, főleg zárt térbe. Én is mérges lennék.
A fogaktól jól megszenvedtek, én lekopogom, de nálunk egy jóideje csönd van ilyen téren...

Samu nagyon édes lehet a motoron. Van róla kép? Tényleg Zsófi, azt olvastam, hogy a bölcsi jól megy neki, csak az kimamradt, hogy mennyit van ott? minden nap? A kisbarátjának is jól megy?
Lassan 12 hetes leszel, hú, de megy az idő! :)

FAtima, Farkas is sokat bukott, én mindig azt hittem refluxa van, de anyukám mindig nyugtatott, hogy ez még normális. Nálunk a keresztelőn a pap által adott kis fehér ingecskét is lebukta, amit a szertartás végén vissza kellett adni. :oops: :oops: :lol: :lol: nem kicsi tégtem én is. :)

Andi, de aranyos vagy! köszi a bókokat. tényleg sajnálom, hogy nem láthattad Farkót tovább......na majd legközelebb tényleg. A kávés baleset szerencsére nyomtalanul elmúlt, engem is meglepett, hogy milyen gyorsan regenerálódik a kisbababőr.
MAjácska milyen ügyesen áll, tényleg!
KÉpeket teszek fel én is:

Kép

Kép

Kép "akit ugyanúgy hívnak, mint téged..." :)

Kép 4 generáció (apai ág)

pusz, Nóri

Kép
nóri8

ANDI NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!

ne bujdokolj! ÖRÜLJ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gyerekülés: nem tudom mit mondjak. A hordozó már nem jó neki? MI 11 hónapos korában vettük az ülőset. De tényleg passz. hátha a többiek...

pusz, főznöm kell...

Kép
nóri8

BENINEK BOLDOG 5. HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

KEDVES ANDI!!!!!!!!!!!!NEKED IS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, MINDEN SZÉPET, ÉS JÓT KÍVÁNUNK A MAI NAPRA!!!!!!!!!!!ÉS KÍVÁNUNK MÉG SOK HASONLÓ NAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Tortát elfújós, kívános képet este kérünk szépen!!!!!!!!!!!!!
(bnőm kisfiát, és pont szeretném felköszönteni!)

Kép

Zsófi, mi volt a dokinál?????!!!!!!!!!!!Ha lesz időd, mesélj! :) :shock: :shock: :)

Képeket meglestem! Nagyon édesek, szépek, gyönyürűek a gyerköcök! :) :) :)

Mi is köszönjük a dícséreteket! Mindig jól esnek a szívünknek! :)

na léptem, további szép napot! Puszok!
mazsolák

Nóri, egyszerre írtunk! :) :) :)

Most én is rohanok, mert elkések az oviból! :oops: :oops: :cry: :(

A képek gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!Farkas nagyon helyes!!!!!!!!!!!!!!!És milyen csinos!!!!!!!!!!!!Ti is nagyon jól néztek ki!!!!!!!!!!!! :) :) :)

olvasás későbbre marad! 8)

pusszok:e
mazsolák

Andi, csak most lattam, hogy nem ment el a mail, amit a gyerekulesrol, meg egyebekrol irtunk.
Ha Edus hazaer a PGbol, elkuldi ismet.

Mi 6 honaposan mar a 9-18kgos ulesben utaztatjuk majd Milost (husvetkor, ha megyunk haza. Kenyelmesebb figyelnunk ot nekunk is, mint most forditva. Igy most Zsigu felugyeli ot.) Pedig valoszinu hogy nem lesz 9kg (sot biztos).
mazsolák

Andi! Nagyon- nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!

Kép

Farkas nagyon szép kisfiú és nagyon vagány abban a ruciban!

Teri

KépKépKép
pruci

Többieknek is köszi a hófordulós köszöntéseket!!!

Andi! Boldog 18. szülinapot! Hát ez az első szülinapod anyukaként!!!! Hát nem csodajóóó ez???

hKép

Kép
viky30

Kép

Kép
viky30

Na ennyit arról, hogy "hát"-tal nem kezdünk mondatot :oops:

Nóri: Végre láthatjuk, hogy amiket Andi írt az tényleg igaz. Farkas tüneményesne helyes kissrác! Tök jó hogy a 4 generáció együtt megy kirándulni!

Kép
viky30

ANDI DRÁGA, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Niki és Emma

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?