Sziasztok!
Judy: Igen, ott voltam a nővédelmiben és sajna csak ekkorára nőttem. Te hol álltál? Bár én elsőnek bementem, de lehet, hogy emlékszem rád. Milyen ruhában voltál? Megyek 1hét múlva is az utolsó kötelező uh-ra.
Na szóval a baby: a magzat fekvése: kpf. BPD:88mm, OFD:101, HAS:91mm, FEMUR:63mm. Korának megfelelő, a magzatvíz mennyisége átlagos. A placenta tapadása a hátsó falon, stádiuma: 0, flowmetria, norm, folyamatos. Hallottam a pici szívét. Vérnyomás: 107/72, p:86, 148-at ver a szíve. A külső méhszáj szépen nyílik, nem is bánja a doki., inkább örül neki. Azt mondta, hogy nem lenne baj, ha most jönne, de ha 2hét múlva jön, az már jó. Elvileg a jövő héttől már lehet szülni. De én megbeszélem vele az október 14-ét. És akkor mérleg lesz, nem skorpió.
Ani: írd át légyszi a táblába, hogy az aspirin protect helyett van a FRAGMIN.
Ez is véralvadásgátló, csak ezt szuriba kell a popsiba. Elvileg minden nap kéne mennem a körzeti dokihoz meadatni, de ma elmegyünk, apa megnézi, aztán majd ő fog szúrni!
Nekem az AFP: 0,96 lett, tavaly meg 1.11 volt. És elvileg mindegyik fiú. De a mostanit csak akkor hiszem el, ha kibújt!
Majd írok a másik topicba, hogy ha van kedvük, jöjjenek át ide hozzánk.
Most ennyi, megyek főzni! Aztán ha tudok, jövök még ma, ha nem akkor holnap délelőtt.