Sziasztok!
Boldog 4. hófordulót Emmácskának!
és
Boldog 5. hófordulót Beninek!
(Hú, lányok, hogy megy az idő!
)
Anyán csüngés - hát az nagyon jó tud lenni, de olyan hamar elszalad - tegnap Márk addig nem bírta az ölemben, míg megebédeltünk...
Évi - üdv itt!
Mazsolák - Együtt alvós kép - irígy, mi 3-an is alig férünk, mert Márk eléggé mocorgós, így csak vészhelyzetben...Milos tündéri - ugye kapott tejcit iziben?
Imi - szülés
fogamzásgátló
Andi - látom Majának tetszettek a Macik. Sapkája nagyon édi!
Fatima - nálunk a mai napig gondok vannak a büfivel. Azóta lett jobb a helyzet(szóval van remény!!!!), amióta már magától mozog, de ha kezemben van kajcsi után (pl. elalvásnál) hát elég ritka, hogy kijöjjön. Sokszor annyira elernyed kajcsi után, hogy bármennyit hordozom nem jön ki. De azért ezerszer jobb, mint csecsemőkorában, amikor is mindíg bealudt a cicin és majdnem soha nem büfizett. Minden tiszteletem a tiéd a fejésért! Én annyira béna voltam, reflex be sem indult, csak épp a feszülést bírtam megszüntetni, de a max mennyiség 1 dl volt (egy átaludt éjszaka után).
Zsófi - gratula Samunak a motorozáshoz! Márk mostanában kezdte el, de hogy menne 10 métert...kettőt hajt, aztán leszáll, visszaszáll, cipeli, szereli stb.
Nóri - de jó, hogy jöttél! Farkas milyen nagy fiú lett már! Hú kávés baleset, nekem is a rémálmom!Milyen ügyesen épít, Márk még a rombolós korszakát éli
Marcsi - Dj Lura nagyon vagesz!
Zsóka - Marci hogy van? Habár a képek magukért beszélnek
Antibióval hol tartotok?
Rólunk - Márknak kijött a 13. foga (jobb felső hegyes - asszem metsző
), de készülődik a bal is. 3. napja 1/2 6 -kor kel és nem is alszik vissza, cserébe már 1/2 10-kor nyomja a du-i szunyát.
Csütörtökön voltunk a zeneoviban, nagyon jól éreztük megunkat, csak Márk nem igazán akart megülni az ölemben
DE - a 15 gyerekből legalább 5 taknyos volt. Nektek erről mi a véleményetek? Én tuti nem vinném közösségbe, ha taknyos lenne. Ezért most kicsit elgondolkoztam, hogy menjünk-e ilyen helyekre ősszel/télen, ha másokat ez nem izgat. Természetesen estére be is taknyosodott ( nem biztos, hogy csak ettől..., mert ugye jön a foga is) szerencsére cebion cseppek és az oscillo segített, hogy nem lett komolyabb. Ma du. rá is néz a doktornéni.
Puszi mindenkinek, szép napot!