Új privát üzeneted érkezett!

Most hívtam a labort, azt mondták az AFP eredményem 5-10 perc múlva meglesz!! Izgulok....

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Megvan az AFP eredményem: annyit mondott a nő, hogy okés, rendben van!! :lol: :lol: :lol: :lol: hurrá!!! Megyek érte nemsokára!

többieknek drukk!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt Csajszikák!

Millió drukk Vicuska, Chrissyy, Kata, Szilvi, Nati!!!!!
Ma egész nap rátok fogok gondolni!!!!

Chrissyy, köszi a sejtbankos infót, még gondolkodunk rajta (van időnk). A talit természetesen tudjuk változtatni (már ha addig esetleg megszülnél) :), nem fogjuk valószínüleg lemondani, de utána is fogunk tartani másikat. Szerintem ugyse tudjuk összehozni úgy hogy mindenkinek jó legyen. De hát ez van sokan vagyunk (ennek nagyon örülök) nehéz mindenkinek kedvezni. "Régen", amikor még sokkal kevesebben voltunk, se tudott mindenki eljönni.

Vicuska! Méred a hőd? Ha igen dobj egy görbuszt lécci.

Na pusszantás lépek, kaptok görbuszt, nem tudom mikor tudok jönni.
Kép

madiani

Jó reggelt,

Basszus....vissza kell mennem 1-re, mert a Nagy doki délutános. Tiszta ideg vagyok, egy kicsit idegesít az hogy az AFP határérték lett, így szeretnék minél előbb tul lenni a genetikai-n. Erre tessék délutánig még izgulhatok.

Chrissy,

Akkor mégiscsak téged láttalak az előbb a Nővédelmiben. Nem voltam bizti benne, mert nem gondoltam, hogy ilyen picike vagy (nem sértés, nehogy annak vedd), csak az én 174 cm-emhez képest pici.Az arcod tűnt fel, meg az óriási pocid. Lányok, hihetetlen mekkora nagy pocakja van, így élőben meg még nagyobb. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,

Örülök, hogy jó lett az AFP-d, kiváncsi vagyok mennyi lesz. mert majdnem mindenkinek 1 körüli értékei vannak, csak nekem 0,79.

Ani,

Meddig hőmérőzöl még?????? Vagy tán még mindig kételkedsz abban, hogy babás vagy????? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja, és elkezdtem az utolsó hetemet a cégnél.
Jövő héttől pihi otthon. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, most olvastam, hogy tööbben is úgy gondolják, hogy a 0.7-2.5 közötti AFP értékből kiolvasható a baba neme. Alacsonyabb értéknél kislány, magasabbnál kisfiú lesz! Kíváncsi vagyok, akkor nekem magasabbank kell lennie. Neked meg kislányt mutat. Persze csak ha hinni lehet benne. Nincs semmi orvosi alapja!! Ne izgulj, biztosan minden rendben van!!

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Danikáé 0,83 lett és kisfiu.

Mikor mész az eredményért???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szép reggelt!!!

Kép

Kata

szuper!!örülök a jó híreknek! :D

Judy

ne aggódj,bizti minden rendben lesz!!!! 8)

Chrissy

lehet előbb meglesz a babóca???? :lol:

Ani

szép görbe!!!!!én is,én is!!!! :P

Nati

te is gyere a hírekkel!!!!! :D

Mindenkinek megadrukk mára(is) :wink:
Vendég

Judy, mindjárt összeszedem magam, aztán elmegyek érte.Akkor máris megdőlt az AFP nem-kiolvasás!! :lol: Bazsiéra nem emlékszel? Vagy akkor még nem csináltak ilyet??

Vicuska, remélem jó a kedved, és készülsz az estére!! Sokat gondolok rád!! :wink: Megadrukk, aztán pocaksimi sokszor, babaragacs! :)

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Bazsié 1,03 lett.

Vicuska,

Szia, micsoda kis csillogó fogú egered van. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ani

görbe csak neked
Kép
Vendég

Halihó!

Judy, írtam már fentebb, de bizti elkerülte a figyelmed, addig biztosan mérem amíg a dokibácsi azt nem modnja hogy: Igen ott babóci van! Sajna ugye májusba is 20 dpo-n jött meg :( Még nem igazán fogtam fel hogy babánk lesz, nekem ehez idő kell!

NE AGGÓDJ! NEM LESZ SEMMI BAJ A BABÁDDAL!!!!! Nagyon drukkolok.

Vicuska, köszi a görbét, bár ebből még nem sok minden látszik, de legalább tudom hogy méred :D

madiani

Bocsi Ani,

Tényleg nem vettem észre, lehet azért mert azon jár az agyam, hogy minden rendben legyen. Másra sem tudok gondolni, csaka genetikai uh-ra.

Vicuska,

Szerintem mindjárt ovulálsz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy: Igen, ott voltam a nővédelmiben és sajna csak ekkorára nőttem. Te hol álltál? Bár én elsőnek bementem, de lehet, hogy emlékszem rád. Milyen ruhában voltál? Megyek 1hét múlva is az utolsó kötelező uh-ra.

Na szóval a baby: a magzat fekvése: kpf. BPD:88mm, OFD:101, HAS:91mm, FEMUR:63mm. Korának megfelelő, a magzatvíz mennyisége átlagos. A placenta tapadása a hátsó falon, stádiuma: 0, flowmetria, norm, folyamatos. Hallottam a pici szívét. Vérnyomás: 107/72, p:86, 148-at ver a szíve. A külső méhszáj szépen nyílik, nem is bánja a doki., inkább örül neki. Azt mondta, hogy nem lenne baj, ha most jönne, de ha 2hét múlva jön, az már jó. Elvileg a jövő héttől már lehet szülni. De én megbeszélem vele az október 14-ét. És akkor mérleg lesz, nem skorpió.

Ani: írd át légyszi a táblába, hogy az aspirin protect helyett van a FRAGMIN.
Ez is véralvadásgátló, csak ezt szuriba kell a popsiba. Elvileg minden nap kéne mennem a körzeti dokihoz meadatni, de ma elmegyünk, apa megnézi, aztán majd ő fog szúrni!

Nekem az AFP: 0,96 lett, tavaly meg 1.11 volt. És elvileg mindegyik fiú. De a mostanit csak akkor hiszem el, ha kibújt! :D

Majd írok a másik topicba, hogy ha van kedvük, jöjjenek át ide hozzánk.

Most ennyi, megyek főzni! Aztán ha tudok, jövök még ma, ha nem akkor holnap délelőtt.
Vendég

Judy, semmi baj. Át tudom érezni amin most keresztül mész. Drukkolok nagyon Neked. Nyugika minden rendbe lesz.

Közbe, folyamatosan magamnak is ezt mondom. Én is izgulok. :)

madiani

Chrissy,

A sorban álltam, aztán közben kiderült, hogy a doki csak délutános, szóval mindjárt megyek vissza.

Szépek az értékek, főleg a placenta, ha csak 0 a stadiuma. Nekem ilyenkor már II-es vagy III-as volt, már nem emlékszem.

Ani,

Az anya egy életen át parázik valamiáért. Ehhez már jobb ha most hozzászoksz. Ilyenek vagyunk mi nők. Akkkor érezzük magunkat jól, ha körülöttünk vannak a csimoták.

Apa nem akar bejönni a szülésre. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello csajok, közben hazaértem, nekem is 0.79 lett az AFp-m, pont ugyanannyi, mint Juynak. Remélem azért ez is jó eredmény, de majd megnyugszom, ha Judynak mondanak valami okosat.

Kép

Kép

hoppá

Judy, Kata, nyugika, minden rendbe lesz!!!!!!!!

Judy! Hogyhogy nem akar bemenni apa? Az első kettőnél bent volt?

táblicsek:
Kép

madiani

Ja Ani! Még nem olyan fontos, de okt.11-én második nst, de majd meglátom hogy leszek egybe. És okt. 8 táp.papír.
Vendég

Chrissyy, javítani fogom a táblicseket.

Most megyek ebcsizni apával, aztán meg a suliba.

Mennek a drukkok ezerrel!!!!!

Sziasztok, pusszantás

madiani

Sziasztok,

Megjöttem az uh-ról, minden rendben van.

BPD 44 mm
OFD 53 mm

Magzati szívműködés és mozgás látható
Placenta mellsőfali - fundus (ez nem tudom mit jelent)
Magzatvíz mennyisége normális.

Szóval minden rendben van, csak éppen a lábait megint keresztbe tette, így a neme még mindig titok.

Ugy döntöttem bejelentkezek még egy 4D-re, ha ott sem látni, akkor hagyom ezt a nem kérdést, majd megtudom, ha már meg akarja mutatni.

A 0,79-es AFP-re azt mondta a doki, hogy teljesen normális, minden nőnél más, ez függhet a kortól, súlytól illetve az időponttól, hogy mikor megyünk.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja, nekem még van egy dátumom a táblicsekbe: holnap, azaz szept. 25. 9 óra: védőnő.

Judy, ezt olvastasd el apával... (a többieknek + apáiknak is érdemes....)
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=18&cid=27600

Kép

Kép

hoppá

Akkor Judy, mostmár megnyugodunk, jó?????? :lol: Mikorra akarsz bejelentkezni 4d-re??

Kép

Kép

hoppá

Csajok,

Apa ott volt mindkét szülésnél, és azt mondta, hogy nem olyan szép látvány az egész, csupa vér a babó, lila színe van, és a nő alsó fertája is szörnyen néz ki. Majdnem megfulladt annyira rosszul érintette, csak nem szólt mert nem akart engem megsérteni.

De ugy gondolja, hogy mégegyszer nem bírná ki.
A vajudásnál velem lesz, de magánál a szülésnél kimegy, majd ha már összevarrtak és lefürdették a kicsit, akkor visszajön és fotóz, de ne kérjem, hogy mégegyszer keresztül kelljen mennie ezen.

Teljes mértékben megértem, és fogalmam sem volt róla, hogy így érzett akkor is.

Jövő hét szerda 3-a 4D déli 12.00 óra.
Ani, majd írd be légyszi.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok csajok!

Chrissyy írt,hogy jöjjek át ebbe a topicba.Végig olvastam amiket írtatok,még nem igazán kerültem képbe,kicsit sok az infó,de majd csak megjegyzem,hogy ki,mikor,hogyan....
Amúgy az én AFP-m 1,68 lett és kisfiút várunk.Nem valami szégyenlős,már 18 hetesen mutogatta a kukiát,24 hetesen meg úgy indult az UH hogy beterpesztett,így apuci és anyuci is jól láthatta,hogy igen,az ott egy kuki.

Üdv mindenkinek! Gabi
Vendég

Üdv Gabi nálunk.

De jó neked, hogy te már tudod a nemét. Velünk csak incselkedik és nem akarja, hogy meglássuk milye van, de előbb-utóbb le fog bukni. :lol: :lol:

A vonalzóddal valami gáz van, mert nem látom.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Gabi, üdv ebben a jó kis csapatban :lol: , mesélsz magadról?? Gondolom 84-ban születtél, tehát...23 éves vagy. További infó?? :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Én is fehérvári vagyok,itt is szűltem,de már van egy 9 hónapos kisfiam,Martinka.Remélem,nem zavarok!Ha bármi kérdésetek van a pocakosodással kapcsolatban,kérdezzetek csak,és ha tudok,szívesen válaszolok.Szép napot!
:D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Szia Alexaa,

Üdv nálunk.

Kistesóproject??????

Cuki ez a vonalzó. Nagyon tetszik. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy!
A vonalzómmal tudom,hogy gáz van,de egyszerűen nem tudom hogyan lehet felrakni,már mindenhogy próbáltam.Chrissyy írta,hogy az aláíráshoz kell betenni én ezt csináltam,de nem jött össze mégse,lehet hogy én vagyok a béna.

Kata!
Téma:Infó
Igen 84-ben születtem,23 éves vagyok.6 éve ismerem a férjem,5 éve lakunk együtt Bodajkon (anyósom is velünk lakik :( ....)és tavaly júliusban házasodtunk össze.A babóca fél évet váratott magára,nevetséges,de már el voltam keseredve,hogy nem jön össze,aztán mikor feladtam egyből megjelent az a második pici csík a teszten.A dokim (Schwarczinger) sem akarta elhinni,mivel az első Clostylbegit kúra utáni vérvétel azt mutadta,hogy nem volt peteérésem,pedig most figyeljetek,a vér levételekor már két hetes terhes voltam,pedig a progesteron szintem aminek 10 felett kelett volna lennie(akkor is ha terhes vagyok,és akkor is ha csak peteérésem volt)2-es értéket adott.Mivel nem jött meg a mensim újra Norculotot,majd Clostylbegitet(utobbit nagyobb adagban) írt fel a doki.Megbeszéltük hogy várok két hetet és ha akkor se jön meg,elkezdem szedni a gyógyszert.Letelt a két hét,kiváltottuk a bogyókat,de mielőtt bevettem volna,gondoltam csinálok még egy tesztet.És igen,ott volt az a bizonyos második csík,örömömben csak bőgni tudtam.Most 27 hetesek múltunk és december 21-re vagyunk kiírva.A picinek Noel lesz a neve,de még nem biztos,hogy apás szülésünk lesz (a férjem a vajúdás alatt biztos bent lesz,de lehet,hogy csak úgy mint Judynál,hogy kimegy ha jön a baba,aztán majd visszajön).Hát kicsit hosszúra sikeredett azért remélem nem baj.

Puszi mindenkinek!Gabi
Vendég

Gabi,

Ez egy csodás kis történet volt. Ebből is látszik, hogy amikor az ember nem számít rá, akkor jön a csoda. :lol: :lol:

Gratulálok nektek. :lol: :lol:

Hát igen, nem szabad erőltetni ezt az apűs dolgot, nehogy apa megharagudjon rám, vagy a babócára, hogy olyanba rángatjuk bele, amit ő nem akar.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gabi írtam privát üzenetet. Ezt az oldal tetején tudod megnyitni! Leírtam, hogy tudsz vonalzót csinálni!

Kép

Kép

hoppá

Szia Judy!

Nekem így is jó :?: lesz a szülés,a lényeg hogy a párom imád bennünket.Tényleg,Te tapasztaltabb vagy.Neked a 3. jön, én meg még nem csináltam.Azt szeretném kérdezni,hogy normális-e ha fél a férjem Ő 32 éves,szerintem elég érett az apaságra és imádja a gyerekeket,a picurt is nagyon várja már.Nem tudja elmondani mitől fél így nem tudok Neki segíteni.
Most lelépek csavarogni,este benézek még.Holnap is gyertek dumcsizni,ha ráértek.Én itthon vagyok.

Puszi :Gabi
Vendég

Köszi Kata a segítséget!
Most megpróbálom...
Vendég

Mégegyszer köszi!

Amint látod sikerült!
SZUPPIII! :D :D :D
Megvan mára a sikerélményem!

Most már tényleg megyek!
Puszi:Gabi
Vendég

Sziasztok Lányok,
Üdv Gabi és Alexa a csapatban!!!!!

Sikerült visszaolvasnom és ne haragudjatok, hogy nem jöttem, de egyrészt rengeteg a munka, meg most egy kicsit nehezebben is viselem, hogy megjött.. Nem tudom mi az oka, de még mindig nem tértem magamhoz... :cry: :cry:

Vicuska,
ezerrel megy a drukk estére, nagyon-nagyon gondolni fogok Rátok, hogy most aztán minden okés legyen és két hét múlva határtalanul boldog légy!!!!! :P

Judy, Kata,
örülök, hogy minden rendben nálatok!!!! Nekem a barátnőim az AFP-ről azt mondták, hogy egy nagy kalap sz... és már rég elavult, nem pontos, csak a kismamákat rémítgeti a rossz eredményekkel.... Mindketten voltatok uh-n és minden rendben volt, szóval :lol: :lol: :lol:

Ani,
Ne tessék izgulni, eddig minden nagyon szépen alakul és Te mondtad, hogy a múltkorinál nem volt ilyen erős csík.... Fel a fejjel, hidd csak el, hogy kismami vagy :wink:

Maci,
Te ma mentél dokihoz, igaz? Minden rendben volt??? Gyere majd az infókkal!!!!

Chrissyy,
miért kapod a véralvadásgátlót? Gyöngyörű pocakod van és kicsit megkésve, de kívánok Neked nagyon sok boldogságot és egy egészséges, tüneményes kisfiút a szülinapodra!!!!!

Én reggel voltam vérvételen, megvolt a 3. napi hormon, toxoplazma, vércsoport és AST. Napokon-heteken belül lesz eredmény, csütörtökön pedig BB :roll:
Vendég

Sziasztok!

Judy!

Nem tervezünk kistesót,de meglátjuk mit hoz a jövő!Ki tudja? :D :D :wink: :wink:

Persze drukkolok,akik babásodni szeretnének!Mindent bele!! :D :D :D :D :D :D

Mi 20 hónapot vártunk Martinkára,aztán spontán sikerült.Túl voltam 2x3 Clostilbegyt kúrán,mégsem jött össze a baba.Hőmérőztem is egy évig,aztán elegem lett belőle,meg a napok számolásából is.Mindent félredobtam,és 3 hónapra rá teherbe estem.Biztos,hogy a stresszelés,agyalás,csak ront a helyzeten!

AFP:Nekem 1.22 lett.Nyugaton már nem is nézik,ez is csak idegesíti a kismamát,látom titeket is.Én is paráztam,ezerrel.Olyan jók az UH-os vizsgálatok,hogy semmi szükség nem lenne rá.

Gabi!Mi is féltünk az új helyzettől,hogy szülők leszünk.Főleg,amikor hazajöttünk a kórházból.Mindíg csak lestük a kicsit,és izgultunk,hogy vajon jól csinálunk-e mindent!Aztán ez elmúlt.Sok tanácsot kaptunk a szülőktől.védőnőtől.

Tényleg,kinek milyen védőnője van?Találkoztok vele rendszeresen?Ő is megy hozzátok? :?:
Vendég

Szia Alexa,

te is mesélsz magadról?? Merre laktok??

Nekem elég normális(nak kinéző) védőnöm van, a Berényi úton. Holnap megyek hozzá. Aztán legközelebb már ő jön. Hál istennek nem egy hirtelen beállítós nő, hanem megbeszéljük, mikor jön. Kb 4-5 hetente találkozunk.

Vicuska, ezek szerint ma már nem jössz... Gondoltam rád sokat, remélem minden jól sikerült. AZért majd mesélj...

Nati, próbálj meg felülkerekedni a negatívumokon, és jusson eszedbe, hogy mindenkinek sikerülni fog!! A hsg után pikk-pakk sikerülni fog, jó???!

Ma a hugimmal alszom megint, apa Pöstön mítingel meg tréningel.
Nálunk (egyenlőre????) úgy néz ki, hogy apa bent lesz a szülésnél, én úgy érzem nekem is hatalmas löketet fog adni!

Jó éjt, holnap jövök védőnő után!!

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Nati! Köszi neked is a jókívánságot! Nem is kértem semmit szülinapomra, csak azt, hogy a baba épen és egészségesen meglegyen! De azért apa el akar vinni vacsorázni valahova. Most sokminden összejött, apa megy suliba (hajópincér), aztán itt a szülés is. Nem tudom miért kapom a véralvadásgátlót.

Gabi, Alexa, Örülök, hogy átjöttetek. Itt van forgalom rendesen, van, hogy alig győzzük visszaolvasni.

Alexa! Mesélj te is magadról!

Védőnő: Nekem nagyon rendes, normális védőnőm van. Általában havonta találkozunk mindig előre egyeztetett időpontban. Hozzánk is szokott jönni, múltkor is volt és pénteken is jön. Bármi van, felhívhatom. Szóval egy szavam sem lehet.

Apás szülés: Nálunk egyértelmű, hogy az lesz. Tavaly is végig velem volt és idén már csak arra vágyik, hogy elvághassa a köldökzsinórt. Remélem és bízom benne, hogy valóra válik az álma.

Kata! Remélem a végén is így gondolja a párod, hogy bent lesz. hihetetlen, hogy mennyi erőt és energiát tudnak adni. Legalábbis nekem rengeteget adott. Én a vége felé már félhulla voltam, de ott ült mögöttem, végig beszélt hozzám és nagyon sokat segített. 3 nyomásra kint is volt. Pedig két fájás között aludtam a kezében.
Ja, és örülök, hogy jó lett az AFP-d.

Judy: neked is örülök, hogy minden rendben. A kis szende meg majd csak megmutatja magát. Még van idő szülésig. A fundus azt hiszem azt jelenti, hogy a méhben van a placenta. De nem vagyok benne biztos.

Na megyek, szunyálok még egy kicsit, ha sikerül.

Majd jövök még, remélem!
Vendég

Jó reggelt Csajszikák!

Alexa, Gabi üdv köztünk jó kis csapatba jöttetek.
Gabi, jelöltelek iwiw-en! Képzeld én meg Bodajkon dolgozom.

Na de mennem is kell, majd délután jövök és mindenkinek írok.
Bár lehet este lesz belőle mert megyek Vikikéhez is (beteg a kis Levi baba :()

Pusszantás

madiani

Jó reggelt,

Gabi, én is jelöltelek iwiwen. Alexa, ha elküldöd priviben, ki vagy, akkor téged is bejelölünk!!

A mai védőnős látogatásom cukorméréses, itthon reggel már megmértem az éhgyomrit: 3.8. Most meg eszem a kötelező 1 db zsemle és 2 dl tej reggelimet... Elég száraz reggeli a szokásos reggelimhez képest. Mindig margarin, felvágott, paprika, paradicsom esstleg sajt szerepel a reggelimben, nem ilyen. Nem baj, majd védőnő után bekajálok.

Judy, hol tartasz a kilóknál?? Persze csak ha publikus. Én ma is mértem magam, az eredetihez képest +2 kg.
Többi kismama? Hogy áll??

Chrissy, én is úgy gondolom apával könnyebb lesz a szülés. Nekem is hatalmas erőt ad. Aztán majd kiderül, így volt-e... És úgy gondolom, hogy a kapcsolatunkat még mélyebbre fogja "ásni".

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Bocsi csajok,de előbb az iwiwre mentem,csak utána ide.Így mindkettőtök kapcsolatát elutasítottam.Légyszi jelöljetek újra,most már tudom kik vagytok.Még nem igazán tértem magamhoz,este későn feküdtem,mert megvártam a férjem. :wink:

Anita!
Mit dolgozol itt Bodajkon?

Na most megyek főzök valamit,aztán ha végeztem átrágom magam azon amiket írtatok,és beszállok a dumcsiba.

Sziasztok!Gabi
Vendég

Jó reggelt mindenkinek.

Reggel voltam a védőnőnél. Vérnyomás 108/67 pulzus 102
Terheléses vércukor 6,3, azt mondta 7-ig jó, de azért hanyagoljam a szénhidrátot. Súly eddig + 5 kg, azt mondta ok.

Viszont a tegnapi uh leletemre azt mondta, hogy tul kevés az adat rajta, és hogy ezt nem írja be, hanem csináltassak egy másikat. Szóval ma délben beugrok a kórházba uh-ra megint. Remélem nem lesz gond a babának, bár akkor talán nem mondta volna hogy menjek ujra.

A hasam megint fájdogál egy kicsit, be is írta a kiskönyvembe. Mondta, hogy pihenjek sokat jövő héttől.

Megvannak a végleges nevek.

Lány - Barbi
Fiu - Gergő (bocsi Kata, de apának nagyon bejött ez a név)

Gabi, Alexa,

Milyen néven talállak meg benneteket az iwiw-en???

Ani,Vikike,

Jobulást Levi babának. :lol: :lol:

Chrissy,

Ugye nincs hari, amiért azt mondtam, hogy picike vagy??? Nem azért mondtam, csak meglepődtem, mikor megláttalak, mert a képen magasabbnak tűntél. :lol: :lol:

Megvannak a végleges nevek

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szép reggelt!!

Kép

Gabi,Alexa

üdv itt!! :lol:

Gabi

szép kis történet :shock: :D nekem is a Schwarci volt az első dokim :roll:

Nati

fel a fejjel,plíz!!! :P a vérvétel már megvolt,szépen haladsz a baba felé te is.Átjárhatóságit BB csinálja?csütörtökön?a kórházban,vagy magánban?DRukk+++++++++++ :D

Kata

neked meg drukk a cukros vérvételhez.én nem is szoktam reggelizni :oops:

Judy

látod,hogy minden rendben van?hova mész 4D-re?kihez?a sziget u-ba?a Bácskaihoz vagy a Deákhoz? :P

Ani

tudom hogy semmi se látszik még a görbémen,te akartad,hát megkaptad 8) :lol:
Nyugi,nákad is minden okés :D

Tegnap este megvolt a szex dokibácsival mármint vele meg a katéterével otthonról vihettük a kék kis tégelyben a katonákat,utána asszisztens néni kezelésbe vette őket mindenféle oldatokkal,meg centrifugával.Mondta is a párom,hogy még elszédülnek a végére,hát hogy fognak odatalálni ahova kéne?
Megdícsérték a kiskatonákat,hogy szépen ficánkolnak,mi is megnézhettük mikroszkóp alatt őket,csak úgy futkároztak Aztán dokibácci behelyezte,ahova kellett őket amikor megcsípte a méhszájamat,az nem volt túl kellemes,de kibírható volt
Még 15 percet feküdtem és már mehettünk is.Asszisztens néni lelkére kötötte apának,hogy most a kismamát kényeztetni kell
Holnap reggeltől kell utrogestant dugdosnom,reggel 2,délben 1,este 2.napközben nem tom hogy lesz kifolyik?
Vendég

Vicuska,

Akkor hajrá kiskatonák. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szorítok, hogy jó dolgozzanak. :wink: :wink: :wink:

A Szigetbe megyek, de hogy kihez, azt nem tudom. Majd aki ott lesz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello, én is megjöttem.

Éhgyomri vércukor: 3.8
Terheléses: 5.3
Vérnyomásom: 110/72 pulzus:90.
A 2 kg plusszra azt mondta nagyon jó.., pedig nem sanyargatom magam. Legközelebb már védőnéni jön hozzánk, pont 1 hónap múlva.

Voltam turkiban, vettem egy kb. 21-22-es kis vékonyka tornacipőcskét, sötétkéket. Tudom, hogy még sok idő, amire jó lesz, de itthon eljárkáni benne a lakásban tökéletes lesz, főleg 60 Ft-ért :lol: A szekrényben eláll ennyi pénzért meg főleg. Múltkor kesztyűt vettem 4 Ft-ért, azt sem hagyhattam ott...

Gabi, jelöltelek újra....... (amíg ezt írtam, már vissza is jelöltél :wink: )

Judy, Gabi nevét megtalálod az emil címénél! Ja, a névvel meg nincs semmi probléma, ne hülyéskedj!!! :wink:
Akkor újra uh?? Szuper.....

Vicuska, kismami, vigyázz magadra, örülök, hogy minden rendben!! Az utro úgy tudom folydogálni fog belőled.... de ha ez kell, akkor mosolyogva bírod, igaz?? :lol:

Kép

Kép

hoppá

Judy, mocorgás?? Nekem tegnap este megvolt az első olyan mocorgás, amit nem csak én éreztem!! A hugim itt aludt, mondtam neki, hogy most érzem, hogy van valami... Odatette a kezét, és többször is rámutatott oda, ahol éreztem a pici mozgást. Mondtam ezt a védőnőnek, be is írta a kiskönyvembe.
Tényleg próbálj sokat pihizni, én is mondtam a vn-nek, hogy valszeg megemeltem magam, mondta, hogy próbáljak sokat feküdni, az jót tesz.

ja, meg kitöltöttem egy szülésfelkészítő tanfolyásos papírt, majd értesítenek. összesen 4 alkalom + szülőszoba látogatás. Beírtam, hogy apa is jön, de meglátjuk. Érdemes ilyenre elmenni?? A tesómék szétröhögték az agyukat az első alkalommal, mivel kiderült, hogy valami haladó csoportba keveredtek, csak néztek, hjogy ott mit csinálnak. :wink:

Nati, jobban vagy már lelkileg?? :roll:

Vikike, Levinek jobbulást kívánok!! Náthás, vagy mi baja?? A hőmérős oldalon írtak egy olyan "teát", amit állítólag szívesen isznak a kicsik. Cukrot kell karamelizálni, ráönteni vizet, bele 2-3 szelet hagymát, megfőzni, és azt itatni a babával. Állítólag hatásos!! És az íze sem szörnyű... (bár én még nem próbáltam..)

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Gratula a jó eredményekhez. :lol: :lol:

Szülésfelkészítőre nem megyek, mert semmi hasznát nem vettem a szülésnél. Unalomelterelőnek jó. :lol: :lol:

Viszont szülőszoba látogatásra akarok menni, mert ugye most már nem ott van ahol régen, és szeretném látni, hogy mi változott, na meg hogy hol van, mert azt sem nagyon tudom.

Mocorgás: még mindig csak a szokásos bugyborékolások, de ezen már nem parázok, mert tudom, hogy mocororg ő szépen, csak én nem érzem. :lol: :lol:

Mikor akarsz menni a következő adag beutalóért a nővédelmibe??? Gondolom neked id kell megint vérvétel, vizelet, toxoplazma.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Üdv. Vicuska! És nagyon drukkolok Nektek!Talán nem voltál megelégedve a Schwarczival?

Judy!
Mikor mész 4 D-re? Mi 8-án 11-re a Bácskaihoz,azt mondták ő kedvesebb,mint a másik.Remélem picur jól fog viselkedni és szépen megmutatja mindenét anyucinak meg apucinak.

Képzeljétek a második terheléses vércukrom éhgyomi 4,8 2 órási terheléses 4,7.Érdekes mi?
A súllyom miatt én el vagyok egy kicsit keseredve eddig +9 kg.Azért annyira nem gáz talán.Pedig nem zabálok éjjel-nappal.

Jövőhéten megyünk dokibácsihoz kedden.Szerdán meg szülésfelkészítő.

Védőnő:nagyon kedves,segítőkész és tapasztalt,még a férjemnek is ő volt a védőnője,igaz akkor még nagyon fiatal volt.Szóval nam mai bútordarab,de halad a korral és minden új dolgot elfogad.Bármit meg lehet vele beszélni.Kb 3 hetente járok hozzá.

Ja IWIW:van feltöltve videó a picurról,itt 24 hetes,majd nézzétek meg.Igaz csak 2 D-s,meg elég picibe látszik(biztos én bénáztam el valamit a feltöltésnél),de a végén nagyon jól látszik a kezecskéje.
Tegnap tök édi volt annyira csuklott,szerintem idegesítette mert úgy dimbult a kezével is meg a lábával is,hogy csak na.

Puszi mindenkinek!!!
Gabi
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?