szia Trixy
!
Üdvözlünk a csapatban!!!
nos vettem tesztet de nem csinálom meg majd csak reggel. Hát igen Bogyó én is jobban izgultam az előző hónapban, mint most. Bár lehet nem csináltam ennyi tesztet.-)))
Kriszta, mikor én előszőr olvastam azt az oldalt utána nem sokára csináltam egy tesztet, még itt izéltetek, hogy ne csináljam ne stresszeljek ezen, várjak, és akkor nekem is haloványka két csík lett, nálam is u.a te tea, és d.u.i pisi, pedig a reggelivel kell.
A mai hát sztem hmmm nem tudom, nem éltem még magam bele, mert azért első babóca lenne, jaj de jó lenne, meg az is de jó lenne, jaj kicsit Nyuszifülke kész van, de rendesen. Na viszont ma kicsit volt hányingerem, máég meg is lepődtem, meg iciri piciri szédülés. /Már voltam terhes (20é.esen brühü gyogyi mellett (és +ba ikrek, és
akkor nem voltak tünetek, csak hogy hoppá eltünt e mensim.
Semmi jelét nem tapasztaltam a terhességnek. Bár most meg az időt okolom, hogy néha ingerem van, és utána hipp hopp eltűnik. Nos majd reggel kiderül, addig mindenki tűkön ül, hehehehe.
Kriszta ahogy olvasom a leveleidet hát, sztem mamóca vagy, de ne igyunk előre a maci bőrére. de sztem nem fog megjönni.