Sziasztok!
Goanna,
gratula a babádhoz és köszi az infókat,amiket írtál.Én azért pakoltam be popsikrémet,hintõport,meg miegymást...soha nem lehet tudni,tényleg,mi van és mi nincs.Meg a szülésfelkészítõkön is elmondták,hogy jobb ha viszünk. Nagyon pozitív dolgokat írtál,szinte megjött a kedvem a szüléshez,bár azért még 3 hetet kibírhatna a kis pocaklakóm odabent.
Ti külön szobában voltatok kispapával vagy kétágyasban?
Ugye azt is meg lehet beszélni a csecsemõsökkel,hogy ha esetleg náluk van a babám,hogy feltétlen keltsenek fel,ha enni szeretne és ne adjanak neki vizet vagy teát vagy tápszert...?!?!?!?
Mi a kispapimmal külön szobát szeretnénk,persze,ha lesz üres,és szeretnénk azt is ha mindent mi csinálhatnánk a babával és végig ott lenne velünk.Persze gondolom ez nem fog ilyen könnyen menni,mert kimerült leszek,meg azt se fogom tudni,mit hogyan kell csinál,de segítséget azt biztosan kérni fogok,ha úgy érzem nem boldogulok.
Te fürdetett esténkét a babót vagy elviszik fürdetni?
Ha válaszolsz a kérdéseimre vagy valaki válaszol elõre is köszi csajszik!!!
Tényleg kislányod vagy kisfiad született?Írjál róla is légyszi-légyszi!!!
Virág,
mi kint voltunk a gyereknapon,legalább addig sem itthon ültünk,bár így utólag belegondolva lehet,hogy a hûs lakásban nekem jobb lett volna.
3 szülésznõt láttam kint az Irénkét, a Sacit és talán a Piroska is kint volt,ha jól ismertem fel. Biztosan többen is voltak,csak én még nem ismerem õket annyira.Nagyon jófejek ezek a szülésznõk tényleg,nekem most is bebizonyították.Hihetetlen,hogy képesek minden szabadidejüket a hivatásuknak szentelni.Osztogatták az ásványvizet,kalácsokat,tombolát árultak...NAgyon meglepõdte,nem gondoltam volna,hogy tényleg látni fogok én ott ki valakit is a kórházból.
Biztos a gyerekek is jól érezték magukat,pont olyan programok voltak nekik kitalálva,ami õket érdekelhetik.
Ti kint voltatok?
Jófej ez a Herczegh is!
Én mindig úgy örülök neki,ha valaki ilyen emberséges,közvetlen,mert a mai világban egyre kevesebb az ilyen ember.
Mindenkinek jó pocaknövesztést,aki még azt teszi.Aki már babázik,azoknak jó babázást és sok tejcsit!!!
üdv,sziasztok
Évi + Petra baba_36+3