manó!
A Medikardból Sulyok a dokim, de nem a magánrendelésére járok, csak a szülésre kértem fel, de szerintem vagy elfelejtette, hogy felkértem, vagy mittomén. A lényeg, hogy igazán nagy gondom nincs vele (nem bunkó, nem szemét), de nem érzem, hogy megtaláltuk volna a közös hangot. Bizonyos dolgokat hiányolok a "kapcsolatunkból", nem igazán sikerült a bizalmamat megnyernie. Orvosként lehet, hogy remek, de nekem ez önmagában kevés. Én azt várom el egy orvostól, hogy akármit mondok, arra reagáljon valamit, próbáljon megnyugtatni, ha aggódok valami miatt, illetve hogy ha megkérem, hogy valamilyen gyógyszert ne írjon fel, akkor legalább indokolja meg, ha mégis ő azt tartja jónak és azt szedeti velem. Ha pedig elmondom neki, hogy mikor mennék hozzá legközelebb, akkor legalább említse meg, hogy akkortájt szabadságon lesz. Ezeket nem sikerült menedzselnem Sulyok doktornál és igazából hidegen hagy, hogy én nem vagyok szimpi neki, vagy rossz napja volt, nekem ez így nem jó.
Urbancseknél én is voltam UH-on, hozzám se szólt, csak a nővérrel kommunikált. Úgyhogy ő nekem tuti nem.
Bodris, örülnék, ha írnál részletesen Mosonyiról.
Jövőhét hétfőre el kéne döntenem végre, hogy kinél próbálkozom most a váltás tekintetében. Így a 26. hét táján már időszerű lenne megtalálni a számomra megfelelő orvost, nehogy végül ne vállaljon el senki és két szék közül a földre sikeredjek.