Új privát üzeneted érkezett!

Nem fértem a nadrágomban és csináltam új vonalzót. Ha nem stimmelnek az adatok, akkor majd átírom őket.

Péntek éjszakára nem jövök melózni. Szerda reggel jövök a friss hírekkel! Mindenkinek jó hétvégét!
Vendég

Jó reggelt,

Kata,

Drukk az AFP-hez, gyere és írd meg az eredményt minél előbb. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata!

Ma mész az eredményért? Miért nem szoltál hogy nem jó a tábli?
Szilvi!

Te se szoltál! Ejnye bejnye! Most olvasom hogy szerdán jössz a pontos infókkal, várom az adatokat (szülés várható i., terhesség kora)
Nyugodtan szóljatok ha nem jó!!!!!!!

Vicuska, drukk az uh-hoz! Jelentkezz utána ha tudsz.

Nálam a helyzet változatlan, de ez most jó hír igaz. Ma nem csináltam tesztet, (majd holnap) viszont a hőm kis változással ugyan de fenn van 36.99.

madiani

Ani, azért nem változtattam, mert hivatalosan csak hétfőn lesz eredmény, de lehet, hogy már ma meglesz!
Örülök, hogy aza eredmény válzozatlan!! :lol: A hőd tökéletes, neddig méred még??

Judy,
Dél körül megyek majd, az ellenanyag miatt (is) izgulok egy kicsit!!

Nati, holnap tesztelsz újat??

Maci, szép a vonalzód!!

Vicuska, mi újság? Méred a hődet??

Chrissy, kérdés még mindig: melyik név az igazi? :roll:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata,

Ne izgulj, minden rendben lesz, szerintem ha baj lenne, azt ugyis látták volna a 4D-n.
Szóval csak nyugi. :lol: :lol:

Szilvi

Tök jó a vonalzód, ugyanonnan van, mint Katáé. Én is szerettem volna arról az oldalról egyet, de sajna a fiuk vonalzói mellé már nem férne ki. Túl hosszú, így csak 3 babafalvás fér fel.

Ani,

Szép magas a hőd, ugyhogy kár is minden nap tesztelni, ez már tuti babóca. :lol:
Ja és a te vonalzód is jó lett.

Vicuska,

Drukk az uh-hoz, majd gyere mesélj mi volt. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata,

1 óra mulva a kezedben lesz az AFP. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Összeállítottam egy fiu listát. Csak ezekből válogathatnak a férfiak otthon.

Ádám, Ákos, Bálint,
Dávid, Dénes, Gábor,
Gergely, Levente, Márk,
Márton, Martin, Olivér,
Patrik, Roland, Szabolcs,
Szilárd, Viktor

A többi fiu név kilőve. :lol: :lol:

Hol van mindenki?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata,

A másik topic-on megszavazták nekem a Király Gergelyt.

Tálalom majd apának otthon, ha már az én kedvencemet kilőtte (Ádám), na meg persze a te véleményedet is, mivel te is Gergő leszel.

Milyen jól el vagyok itt magamban. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello,

AFP eredmény még nincs :? , viszont ellenanyag nagtív, úgyhogy a szervezetem is akarja Gergő babát! A vércsoportom "maradt" A Rh neg :wink:

Judy, arra gondolsz, zavar-e, hogy te is Gergőt (Gergelyt) szeretnél?? Nem ,egyáltalán nem, de puncisotok lesz!! :wink: De ha mégis fiú, legalább nem téveszted majd el az én kisfiam nevét sem! :lol: Különben jó neveket találtál!! nekem is a legtöbb tetszik!!

Vicuska, mindjárt UH. Gyere majd, mi volt!!

Kép

Kép

hoppá

Most nézem, mit írtam: nagtív=negatív. Azt mondták AFP-re hétfő, vagy kedd.... :? Nem tudja valaki a labor telszámát? :roll: lehet, hogy még 2 felé felhívnám!!

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Örülök a nega ellenanyaghoz, az AFP is tuti jó lesz.
Én nem tudom mit tudnak ennyit ülni egy vizsgálaton, na mindegy.

Csak a kórház központi számát tudom, 535-500, de ha kaptál cetlit azon rajta van a közvetlen száma is.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Most telefonáltam a laborba, még nincs meg az AFP eredményem, majd hétfőn... Úgyhogy Ani, ezért nem szóltam!!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Akkor hétfőre drukk. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Merre vagytok csajok???

Vicuska, uh??

Kép

Kép

hoppá

Mindjárt dobok fel egy aktuális képet a pocakomról, csak megvárom, míg anyu elmegy, aztán reagálok is.
Vendég

Itt a kép, addig visszaolvasok.

Kép
Vendég

Egy kicsit látszik a fal színe, meg az új szekrényünk, de majd holnap világosba végigfotózom a lakást.
Vendég

Szilvi!

Hát valóban elég jól haladunk, igyekszünk. Apa sokat segít délelőttönként. Délután meg az aprólékos részét megcsinálom.
Anyu megpucolta az ablakokat, kimostam a függönyt, már fel is raktam. A kisszobába is elég jól állunk és olyan jó a helyünkön aludni.

Kata! Drukk az AFP-hez és sajnálom, hogy még ennyit kell rá várnod. De a lényeg, hogy az ellenanyag jó, így biztos jó lesz az AFP-d is.
A nevek: hát nekem a Dominik tetszik, de a tavalyinak az lett volna a neve, így leszavaztuk. Tehát maradt a Martin, a Patrik és az Ármin. Nálam a Martin a nyerő és ha rajtam múlik, az lesz, de apa mégegyszer át akarja nézni az utóneveket. Kiváncsi vagyok jut-e vmire.

Most ennyi, de azt hiszem ma még jövök.
Holnap folytatjuk apával a pakolást, délután meg megyünk babyszitterkedni a keresztlányunkhoz.
Vasárnap meg utoljára hazamegyünk Bölcskére apa szüleihez.
De jövök, ahogy tudok. Hétfőn megyek dokihoz, már alig várom.
Vendég

Sziasztok,
ki vagyok purcanva.... Ma egész nap suliban ültem, aztán haza és már mindent elkészítettünk holnap délutánra (birs rotyog a fazékban, stök sül a sütőben, a husi és a cukkini áll a pácban :wink: ).

Kata,
sajnálom, hogy még nincs eredmény. Most gondolom végigizgulod a hétvégét... De igaza van Judynak, ha lett volna valami, az a 4D-n már látszott volna!!!!

Nálam még semmi... Se piri, vagy előpiri, de cicifájás sincs, viszont néha fáj a pocim és a teszt is nega lett reggel... És olvastam a neten, hogy a krémtől késhet.... csak azt nem tudom mikor lesz így átjárhatósági????? :roll: No majd meglátjuk!!!

Chrissyy, gyönyörűűűűűűűűű pocakod van!!!! már szép termetes!!!! :wink:

Judy,
szerintem is kislány lesz :wink: De nagyon klassz neveket találtál!!!

Többiek???

Jó éjt lányok, holnap nem biztos, hogy tudok jönni...
Vendég

Nati, köszi!

A kép láttán én is elszörnyűlködtem, de pozitívan. Ahhoz képest, hogy 5 hete mekkora volt!
Vendég

Chrissy, szép nagy pocid van!Simán azt mondanám, hogy bármelyik nap szülhetsz!! Persze még biztos lesz nagyobb a pocid, de most hirtelen ránézve hatalmas!!
Jó a szekrény a hátad mögött!! :wink: A fal színét annyira nem látom.

Nati, milyen krém?? Kíváncsi vagyok a tesztedre majd holnap, persze csak ha csinálsz!!

az AFP miatt asszem már annyira nem izgulok, az ellenanyag jobban idegesített. Én is úgy gondolom, ha valami probléma lenne, látták volna a 4d-n. De hétfőn már okosabb leszek...

Holnap csak délután leszek, majd jövök.

Kismamák merre vagytok?? És Vicuska, te?? Mi volt uh-n???????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll:

Kép

Kép

hoppá

Judy, teszel fel te is pocakfotót? Majd én is lefotóztatom a pocimat, imádom, hogy már gömbölyödik!! :wink: Imádok terhes lenni!! :lol:

Ja, és tegnap is, és ma is (összesen kb. 6-7x) volt bugyborékolás!! Remélem lassan jön az "igazi bunyó", és érezni fogom! :wink:

Jó éjt! Babás álmokat! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!!!!!!! :lol: :lol:

Bocsi,hogy ritkán jövök,de totál be vagyok havazva,tudjátok milyen szabi után a meló :? meg itt volt tegnap estig a férjem nagynénje,nálunk lakott,mindig a nyomomban volt,hogy mit csinálok épp,nem tudtam a net elé ülni :evil:

Szilvi,Ani

millió gratula a gyönyörű zebrás tesztekhez!!!irigy-irigy!!!! :lol:

Nati

te is mindjárt ilyet produkálsz :wink: :wink:

Chrissy

ez a pocak szép hatalmas!!!!csini kismami vagy!!! :D

Kata

ezért vigyázz a hokimeccsekkel,nehogy eltaláljon egy korong :roll: :D
Drukk az AFP-hez!!!

Judy
neked is szorítok,hogy minden rendben legyen!!!
:wink:

Andi

neked is sok boldog babavárást kivánok

Kicsit el vagyok szontyolódva :(
tegnap azt mondta a dokim,hogy nem annyira nőnek a tüszök,15 mm-kedden 3 db 10-es volt-a méhnyh vastagabb,8 mm,de szerintem az se tul jó :?
Kiderült,hogy lehet az a bibi,hogy hasba adtamm a szurikat,és popsiba kellett volna izomba,mert onnan jobban felszivódik
:oops: :x
tegnap estétől dupla adagot kell szurni popsiba!!
és vasárnap délután 1/25-re megyek uh-ra,és repesztő szurira ha minden okés,és talán hétfő este meg lesz az inszem :roll:

:wink:

Millió pusszantás mindenkinek!!!
Ha tudok jövök még :P
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Vicuska, nagyon drukkolok neked, biztos az volt a gond hogy nem jó helyre szuriztatok. Sikerülni fog, vasárnap, hétfőn millió drukk!

Kata, a hőmet mérni addig fogom amig a dokibácsi azt nem mondja, igen ott baba (babák, férjem örülne ha ikrek lennének, ezt most reggel mondta) van. Örülök az ellenanyagodnak, mármint hogy nincs :) az AFP miatt meg ne izgulj, biztos nincs semmi gáz.

Judy, addig tesztelek amig el nem fogy (még 3 db van), de ezeket már beosztom a következő 12 napra (négy naponta) :)
Kár hogy kedvesed az Ádámot kilőte, nekem az teccik a legjobban.

Még nehezen fogom fel hogy babás vagyok :)

Chrissyy, nagyon szép (nagy) a pocakod. A szekrényetek is nagyon teccik, de a fal színét én se tudom kivenni.

Nati? mizújs? Teszteltél?

enyém hő és teszt:
Kép

Kép

Javítom a táblát is, hamarosan felrakom

madiani

Sziasztok,
hát sajnos ez a hónap sem jött össze :cry: :cry: , így van pár dolog, amit a táblába be kellene írni....
szept. 24. 3. napi hormonvizsgálat
szept. 27. átjárhatósági
okt. 12. 21. napi hormonvizsgálat
Biztos lesz még más is, de "egyenlőre" ennyi....
Bocsi, hogy most nem írok többet, de indulok a nagyimékért, (a sulit így is kihagytam.....
Kellemes hétvégét Nektek!!!!!
Vendég

Nati, nagyon sajnálom. Az a fránya piri. :evil:

A következő hónap a tietek, gyönyörű júniusi babátok lesz!
És mivel a topic hagyományok szerint kettesével babásodunk Vicuskával együtt (majdnem) teszteltek pozitívat és pocakososdtok.
Javítom a táblicseket is.
Pusszantás

madiani

Hello,

Nati, sajnálom.... :cry: Már csak ti vagytok hátra Vicuskával!! Nem semmi milyen sikeres kis topikunk van! ) emberből már csak kettőnek kell pozitívat tesztelnie!! :)

Ani, nem semmi, hogy ilyen erős lett a 2. csíkod!! Nekem nem lett ilyen még a kb 20. dpo-s sem. A hőd elvileg a terhesség alatt is ilyesmi lesz végig. Kissé hőemelkedéses... :wink:

Off
Judy, ha netán holnap akarnátok kijönni a mecsre, 4-kor fog kezdődni (eddig úgy volt, hogy 6-kor), és rengetegen lesznek!! Úgyhogy kocsival megállni nagyon nehéz lesz! Mi kb. 3-kor megyünk ki, hogy legyen helyünk!!
On

Kép

Kép

hoppá

Vicuska, ha holnap kapsz tüszőrepit, akkor kedd hajnal körül reped meg. A tüszők naponta kb 2 mm-t nőnek, remélem a popsiba szúrás hatékonyan megnöveli őket!! Drukk az inszemhez!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Chrissyy! NAGYON DE NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!

Kép

Vicuska, millió drukk 13.25-kor.
Nem kaptunk képeket a nayaralásról, ha nem vagyok túl indiszkrét, kíváncsi vagyok ám! :)

madiani

Kata tényleg erősnek véled? Még a végén ikrek lesznek :D

Látom nagyon hétvége van........,de sebaj majd holnap jöttök.

Hu tényleg jut eszembe holnap kezdem a sulit. Képzeljétek április 30.-án lesz az utcsó tanítási nap (8 hónapos terhes leszek, utálom a terhes szót, de ide se az állapotos se az áldott állapotban nem passzol). Júlisba lesz a vizsga, na ez is szép lesz.... Viszont ha nem íratkoztam volna be, biztos nem jött volna még a baba. Na de már megbeszéltük kedvesemmel csak akkor csinálom végig ha a babát nem veszélyezteti. Ha valami gond lenne, halasztani fogom a második félévet és a vizsgát. Ha tudom csinálni, a vizsgára is viszem a babát és majd addig apával el lesz a kocsiba, vagy sétálnak. Én (mármint a babóci) leszek az osztály kabalája. :) Na meg talán a tanárok is elnézőbbek lesznek velem, na meg a lógásaimmal. :)

madiani

Á, megelőztél Ani,

Chrissy,
nagyon boldog szülinapot neked!!

Kép

Ilyen szép kisbabát kívánok neked egy hónap múlva!!
Kép

Ani, szerintem Vicuska ma fél 5-re megy dokihoz!
A suliban én az uccsó félévnél tartok (valaki kérdezte milyen suli: közoktatási vezető), és dec 15. körül lesz az államvizsga. 7 hónapos leszek akkor. Nagyon remélem, hogy nagyon kedvesek, és elnézőek lesznek velem, és nem akarják, hogy ott szüljek meg :lol:
De ez különben így van, ha nem kezdesz neki, tuti (persze nem tuti, de Murphy törvénye), hogy nem leszel babás. de így a legjobb. A tanárok is biztosan rendesebbek lesznek... Emlékszem, másoddiplomán épp vizsgáztunk, és egy csaj kb 20 percet késett. Mondta, hogy nem tud mit tenni, szoptatnia kellett.... Rendes volt a tancsi, mert 20 perccel tovább írhatta a vizsgát. De az ELTE-n egy évfolyamtársamat államvizsgán kb 8 hónaposan meghúzták!! Tehát vannak "kedves" tanárok is... :?

Vicuska, Drukk a szép tüszőkhöz plusz a repiszurihoz!!

Judy, másold már át ide a dokis sztoridat, amin tök jót nevettem... A többieknek is biztos tetszeni fog!!

Kép

Kép

hoppá

Ani, tényleg erősnek gondolom a tesztedet. Láttad az enyémet, az a 16. napon is csak halványka volt, nem ilyen erőteljes.

de lehet, hogy ikreid lesznek.... :wink: Amikor nálam lett pozitív a teszt, a férjem is mondta, hogy akár lehetnének ikrek is. Hogy miért?? A válasza: egy "kosszal" megvan... :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép

hoppá

:) Kata, ikrek, hát a szocpot letudnánk az bizti :)

Hát nem tduom mi lesz ha nagy pocakkal kell Pestre járnom, vonattal nyüg, meg bizti félni is fogok esténként, kocsival mennék de azt meg férjem nem dijjazza. Na majd meglátjuk

madiani

Egyenlőre vonattal fogok járni, aminek kizárólag anyagi okai vannak. A vonattal 2100 Ft-ból megjárom, kocsival majdnem 4000 Ft lenne és ez csak egy nap. Havi 16800 Ft (vonattal) vagy 30000 Ft (kocsival) küröl van (az autópálya matrica miatt). Mérlegelnem kell, vonattal már 3-kor ell kell indulnom és este 10 körül érek haza. Kocsival elég 4-kor és már este 9-re itthon lennék. Na majd ahogy adja a helyzet.

madiani

Segítsetek légyszi, hol tudnék az őssejtről bővebb tájékoztatást kérni vagy olvasni?

madiani

Találtam egykét árat, hát nem semmi (300-350 ezer Ft), ha tudtok valami forúmot is ajánlani az jó volna, jobb személyes tapasztalatokat olvasni.

madiani

Ani, mi szeretnénk levetetni a köldökzsinórvért. nem olcsó, de a dokim asszisztense mondta, hogy tesónak már nem kell új, mert ez is jó. Meg ki tudja, valamelyikőnknek lesz-e rá szüksége, és állítólag nekünk is jó. Nekünk a Zeliont ajánlotta a csaj, úgy tudom 2 cég foglalkozik vele Magyarországon (de lehet, hogy nem jó az infóm).

itt a honlapjuk címe:
www.zelion.hu

Fórumok, amiket találtam neked:
http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &t=9157150
http://www.hazipatika.com/forums/messag ... ?ftid=1178
http://ossejt.lap.hu/
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=2328

Remélem segítettem.

Reggel óta fájdogál a pocim ahogy lépkedek, de csak a jobb oldalon lépésnél. Tegnapelőtt kicsit megemeltem magam, anyáéknak vittem az ebédet, és 3 lábost rátettm egy tálcára, és egyben vittem i az egészet. Nem volt könnyű, lehet, hogy most annak iszom a levét... :?

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt,

Chrissy,

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK

Kata,

Hihetetlen egybeesés, de tegnap nekem is egész nap fájt a hasam alja. Szinte egész nap feküdtem. Valószínüleg a reggeli bevásárló szatyrok voltak nehezek. Ma már nincs semmi gubanc.

Dokis sztorit mindjárt átmásolom.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Íme a dokis sztori.

Hétfőn voltunk Bazsival uh-on. Mult héten viccesen megjegyeztem, hogy ha kibujik a kistesó majd jól elpicsázom, amiért nem mocorog, és a frászt hozza rám. Na erre amikor uh közben a dokim mondta, hogy szépen mocorog, a Bazsi megszólalt, hogy " anya te meg azt mondtad, hogy majd jól agyonvered ha megszületik, mert nem mozog"

A bőr leégett a pofámról. Még jó hogy ismer a doki már 10 éve és tudja, hogy nem vagyok egy gyerekverő típus. Inkább kiabálok, de nem ütök.

Kellemes hétvégét mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!!!!!!!!!!!!

Ani

ez gyönyörű erős csík!! :lol: biza ikres az :wink: :P
nem tudom hogy lehet bírni terhesen suliba járni,vonatozni,vizsgázni.... :roll: de ügyi vagy bizti menni fog :D

Chrissy

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!
:P :P :P :P

Nati

basszus... :evil: de majd nekünk ebben a hóban sikerül,tudod,párosan mint Kata+Judy és Szilvi+Ani 8) 8)
Vendég

Kata, köszi az infókat. Olvastam jót is rosszat is, de van még időnk eldönteni akarjuk-e vagy sem :)

Judy, nagyon ari a dokis sztorid :) elképzeltem és jót nevettem.

Vicuska, hát nem tudom hogy fogom bírni (még nem volt ilyen nagy pocakom :)), de majd meglátjuk.

Tegnap én is egyedül vittem be a dög nehéz telepakolt ruhaszárítót, nekem is eszembe jutott hogy nem kéne. Judy, Kata, vigyázzatok magatokra és a lurkókra!

Újabb tünetem van, nagyon érzékeny a mellbimbóm és viszket is.

madiani

Igen Ani, ez nekem is volt. Most megint nagyon érzékeny. Remélem nem sokáig...

Vicuska, akkor ma fél 5 ugye??

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Hát nem jön senki?

Vicuska? Mi volt? Már bizti végeztél.

Most nézem, holnapra extra sok drukk megy nektek:
Vicuska, Chrissyy, Kata, Szilvi, Nati

Chrissyy! Hogy telt a szülinapod?

Lehet hogy holnap nem lesz időm jönni, de kedden biztos jövök.

madiani

Hali!!!!!!!!!!

méhnyh 11 mm,balo.1 db 20 mm-es tüsző,jobbo.csak picik.
Choragont megkaptam szuriba,és holnap este 7-re kell menni,és 8-kor lesz az inszem!!!!! :lol: :lol: :P :P
Kaptunk kis kék edényt,előtte itthon kell katonákat gyűjteni bele :oops: 8)
Apa is megygérte,hogy elkísér,pedig nem szereti ezeket a nőgyogyis hercehurcákat :shock: :wink:

Kérhetek drukkokat?? :oops: :D :roll:

A friss babásoknak kitartás az 1.Uh-ig,a régiek növesztgessék a pocijaikat,Chrissy mindjárt ott lesz a baba a karodban,Ani jövő hónap a te teszted is 2csikos lesz :lol: :lol: :lol:

Bocsi a címszavakért,de sz...akodik a net,alig tudok belépni,és mindig elszáll amit irok :roll:
Vendég

Vicuska, de jóóóóóóóó!!!!!! :wink:

Nagyon-nagyon drukkolok holnap estére!!!!!!!! Sokat fogok rád gondolni!! Már most mondogasd a pocidnak, hogy készítse elő a melegágyat a babá(k)nak!! :wink: :wink: És milyen aranyos apa, hogy így melletted áll!! :wink: Ilyenkor rájön aaz ember, hogy jól választott!!

Drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Jó éjszakát mára, babás álmokat!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Egy óra múlva indulok a dokihoz! Már nagyon izgulok, hogy mit fog mondani. Baromira fájt éjjel a hasam és a hátam is, majd leszakadt. Apa is észrevette, hogy csak nyűglődök és szegénykém délelőttös, alig tudtam felkelteni.
Köszi a jókívánságokat, aranyosak vagytok! Eltelt ez a nap is, semmi extra. Vágtunk két nyulat meg egy tyúkot, így meglesz két napra az ebéd.

ŐSSEJT: www.krio.hu, nekünk tavaly a szülésfelkészítő tanfolyamon ezt ajánlották. A címük: 1155 Budapest, Ivánka Pál u.21. Tel: 06-1/414-0130; tel,fax: 06-1/416-7453; e-mail: info@krio.hu

Remélem tudtam segíteni!

Vicuska! Megy a drukk ezerrel ma estére!!!

A mellbimbóm nekem is nagyon érzékeny, szinte majdnem végig az volt. De most jobban fáj a hátam, meg a pocakom alja, mint a melleim. Már nagyon mennék szülni, de jó lenne, ha a tali előtt még nem kéne. Majd meglátom mit mond a doki.
Ha esetleg nem húznám addig, tudnánk majd időpontot módosítani?

Most ennyi, megyek készülődni. Jelentkezem, amint tudok.
Vendég

Jó reggelt.

Judy írt sms-t, ő is korán megy genetikai uh-ra. Drukkolunk neki!! :wink:

Chrissy, te is korán mész, neked is drukk!!
Nem akarod ide átirányítani a fehérvári kismamás topicból a lányokat?? Itt is szívesen fogadnánk őket!!! :wink: (én nem akarok közbeszólni ott)

Nati, te is korán mész vérvételre? Ha igen, akkor már most drukk, ha nem akkor is :wink:

Andi, eltűntél!! Neked milyen tüneteid vannak?? Merre laktok?? Azt még nem írtad!! Zeg-en tanított a Romsics Erika? Oda jártál a PSZF-re, ugye? És a Pordán Krisztina??

Ani, hőgörbét kérünk, gondolom azért ma nem teszteltél, beosztod a maradékot :wink:

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?