Sziasztok!
Előszőr is köszönjük a dícsérő szavakat a névhez
. Anyukám, vagyis a nagymamája (sajnos nálunk meghalt Férjem édesanyja is) nagyon örül neki
.
Amaryl
Ahogy a többiek írták, próbálj pihenni, de hát ezt te is tudod és gondolom nem azért nem teszed, mert nincs kedved hozzá
.
A kiskönyvbe nekem is c2000 van beírva, de egy szót sem szólt a doktornő miatta, hogy ez valamit is jelentene (bevallom én nem is tudtam, hogy ez azt jelenti).
Anita
Teljesen egyetértek veletek. A gyermeknek teljesen mindegy, hogy házasok a szülei vagy sem, ez nem hinném hogy számukra olyan fontos. Hány házasság van, ami katasztrófális és a gyerekek lelke megy rá, na de összeházasodtak mégis, ahogy a társadalom elvárta tőlük.
Nálunk ugyanez volt az indok a nagy esküvőre is. Mi 6-an voltunk és nem is akatunk nagyobbat. Én megértem aki akar, de mi azért nem akatunk tartani már így a szokás. Sok nagy esküvőt láttam már, ami sajnos nem túl sikeresen végződött mint kapcsolat pár év múlva. Szóval tudom nehéz nem foglalkozni az ilyen megjegyzésekkel, főleg ha családtag az illető, de ez az egyetlen megoldás.
A hordozókendős linket köszönöm. Nagyon tetszik és talán ez az egyik legjobb ár, amit eddig láttam.
Judit
Én sem beszéltem a doktornővel még erről, de a múltkor amíg vártunk valaki rákérdezett és azt mondta, hogy 50-70 eFt között, ki mennyire gondol. Persze még én is rá fogok kérdezni nála.
Úgy tudom ez egy elég korrekt ár itteni viszonylatban.
Edit
Csak sikerült majd egy nevet találni, olyan nincs hogy nem lesz olyan ami mindkettőtöknek tetszik
Ancsa
Hát igen, a gép előtt ülést a mi Csongorunk sem bírja nagyon, de hát ilyen a munkám, ez van. Igyekszem többször felállni és sokat pakolgatom a lábaimat ide-oda
Hihetetlen hogy már tényleg vannak itt 30. héten túli mamák
. Ez nagyon izgi azt hiszem!
Cas
Örülök, hogy Sebi jobban van. Hiába a gyerekeknek ez máshogy megy mint a felnőtteknek. Szerencsére.
Tittina
Szerintem ezt a takarítás dolgot lassan függeszt fel. Persze nem azt jelenti, hogy feküdj egész nap az ágyba, de azért más lakását takarítani várandósan nem igazán tuti dolog.
Ez szerintem kemény fizikai munka, főleg ha a sajátotokat is kell (gondolom kell) és nagyon nem jó túlságosan kifárasztani magatokat. Te most kismama vagy és elegendő pihenésre van szükséged.
Benszi
6X szúrtak a terhelésesen!!! Atya-világ. Nekem egyszer volt ilyen igazi terheléses még sok évvel ezelőtt, de az is csak három szúrás volt (rögtön előtte, lötty utána fél órával és végül két órával), de a 6, az nem semmi.
Örülök, hogy kicsit jobban vagy. A hidegfrontokat megértem, azt én is érzem rendesen, de hát nem akkora pocival, mint te.
A levolacot ajánlotta a védőnő is, így még az is a listámon van segítségképpen
.
A mi kisfiúnk nagyon csöndes volt ma, gondolom pihis napja volt. Végül is ő sem lehet minden nap ficánkolós kedvében
.
A házépítéssel már haladunk (mármint a tervekkel). Állítólag a jövőhét elejéig megkapjuk a végleges, kész terveket a tervezőtől. Addig még elvi engedélyeket kell beszereznünk (na ezt egy kicsit elhúztuk a héten), járt már nálunk egy kivitelező, akitől várunk árajánlatot (no itt fog kiderülni egyáltalán bele tudunk-e fogni, van-e annyi pénzünk
) és ha minden igaz szeptember végén beadjuk az építési engedélyt. A legborzasztóbb, hogy már eddig sem kevés pénz az eddig begyűjtött papírok hada és a terv készíttetés és még az építési engedélynél sem tartunk.
Hát ez van, tudtuk hogy nem lesz könnyű és olcsó, illetve azt is hogy még sehol nem tartunk.
Réka