Új privát üzeneted érkezett!

Andi, Karoson a Hotel Karos SPA-ba voltunk, annak a cégnek ahol édesapám dolgozik van ott apartamjoga. Vikikéékkel tavaly áprilisba (akkor volt Viki szülinapja) voltunk, akkor fogant kisfia Levente. Idén az én szülinapomon voltunk és hát ugye nagyon remélem hogy nálunk is babóci lesz :) Nem tudni hogy

madiani

na???? mi a szar?

szóval nem tudni hogy a víz okozta a sikereket, de azt mondták nőgyógyászati szempontból jó hatással van a víz

madiani

Kata,
Te nem hajdúszoboszló után lettél terhes???

lányok, ezek a helyek csodákra képesek :P :P

Ani,
Ti a melegvízben is csücsültetek vagy csak a szálloda medencéit használtátok??
Vendég

Nati,

Szerintem csomagoljatok, és menjetek el valahova ti is.
Ezek szerint megéri.
És igen, Kata is utána esett teherbe. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó, hogy nálatok ennyire bejönnek ezek a helyek, főleg ugye baba szempontból, de én nem nagyon kedvelem ezeket a termálos, sőt nem természetes vizeket. Sajnos én eddig szinte minden alkalommal valami nőgyógyászati fertőzéssel jöttem haza az ilyen helyekről :? ! Erre azért mindenképpen vigyázzatok!
Bár lehet, hoy elegendő egy kis levegő, illetve környezetváltozás, és máris nagyobb eséllyel indultok neki a baba-projektnek!

Ani, a 13-i talit egyenlőre még nem tudom megigérni, mivel mi most szervezzük az esküvőnket, így mindig jövünk megyünk! De addig még mindenképpen válaszolok, hogy jó-e az időpont! Sőt örülök, hogymár most gondoltatok rám is :lol: !

Kép
tand

Sziasztok!

Végre tudok netezni, már elvonási tüneteim voltak.

ANI!!!Annyira örülök nektek, hogy majdnem elsírtam magam örömömben. Vigyázz nagyon magadra és a kis pocaklakódra.

Szilvi! Neked is ugyanúgy örülök, látod mondtam én, hogy meglesz a szülinapi ajándékod.

A festők már végeztek tegnap, azóta takarítás van meg még egy-két dolog, amit apa befejez. Tegnap a konyhát tettük rendbe, meg a nagyszobába visszapakoltunk mindent a helyére, de egyelőre még oda van besűrítve minden. Majd szépen apránként minden a helyére kerül. Tegnap apa meglepett, kért szabit és itthon volt így tudtunk egész jól haladni a takarítással. Meg a mami is segített. A mi szobánkba vettünk egy polcos vitrines szekrényt, tegnap azt is összeraktuk, már csak rá kell pakolni. Még nem tudunk itt aludni, mert az ágy még nincs a helyén. A fürdőszoba is ki van takarítva. Szóval a két szoba van vissza.

Andi! Üdv közöttünk. Örülnénk, ha el tudnál jönni a talira. Remélem addig még egybe leszek. De ti úgyis szorítotok nekem és úgy is lesz!!!

Vicuska! Sajnálom, hogy megjött, de ember feletti, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz.

Bocsi, hogy most nem írok mindenkihez, de azt sem tudom hol áll a fejem. Megyek egy kicsit takarítgatni, de jövök még pihenés képpen netezni.

A lényeg, hogy már csak Natinak és Vicuskának kell zebrás tesztet produkálnia. Szóval remélem, hogy a talira mindenki babásan jön és azt is remélem, hogy mindenki el tud jönni!!! Tényleg nagyon örülnék neki, ha mindenkit meg tudnék ismerni.
Vendég

Nati, a szálloda medencéibe áztatuk magunkat, a 6 medencéből csak egy termálvizes (ott kb 30 percet voltunk)

Chrissyy, köszike, de tényleg!

Nagyon jól esik hogy így tudtok velem örülni. Most du olyan álmosság tört rám. Szeretek aludni de ilyet még nem éreztem, azt hittem leragadnak a szemeim.

Nati, Vicuska, rajtatok a topic szeme, de talira már babásan fogtok jönni. :)

Jut eszembe tali: Vicuska? Jó neked is?

Tudjátok ha a tábliba valami nem jó........szóljatok

madiani

No látod Ani, babó van ott, az húzza lefele a szemecskédet :P

A tábli nekem jó, nem is szeretnék már mást benne, csak egy sárga babyt az elejére :wink: Addig nem is mondok mást, ha mégsem kapok sárga babyt, akkor hétvégén sorolom a többit :cry:

Chrissyy,
nagyon szépen haladtok, mesés lehet újjászületett helyen aludni, én imádom! Meglátod, most minden átalakul körülöttetek és a kisfiad alig fogja várni, hogy megérkezhessen közétek!!!

Andi,
az elején én se voltak ennyire "jólképzett" és bár nem bánom, hogy ennyi mindent tanultam a testemről és a lehetőségekről, de szerintem minden nő inkább a Te esetedet részesítené előnyben :wink:

Bár nekem mindenért meg kellett küzdeni az életben, de úgy érzem, hogy most már több, mint egy éve küzdök a babáért is, szóval most már az asztalra csapok és irgum-burgum jöjjön el de tüstént, mert összekötöm a bajszom a fentiekkel :wink:

Maci,
ma otthon vagy?? Vagy csak én vagyok szenilis???

Kata,
merre vagy???

Judy,
én se vágyom másra, csak arra hogy valahova elhúzzuk a csíkot Apával :P Mondtam is neki, hogy várassuk még a kőművest 1-2 hónapot és az arra gyűjtött pénzt utazzuk el... Hát jó helyretett :cry: Persze én is inkább előbb letudom az adósságainkat, de olyan jó lenne egy kicsit mindent itt hagyni ezután a nyár után....
Remélem ma nem áztok el, itt pesten majd megfőlök, annyira süt a nap, ráadásul jól beöltöztem....
Vendég

Ani! Ugyan már, ezért vagyunk itt, hogy jóban-rosszban egymás mellett álljunk.

Nati! Hát már nagyon várom, hogy minden a helyén legyen és nyugodtan várhassam a pillanatot, hogy mikor kell menni szülni. Majd telóval lefényképezem a szobánkat ha kész lesz és kérek kölcsön adaptert és felteszem a gépre meg ide nektek. Ja, és gondolok rád szombaton, amikor tezstelned kell. Remélem neked is szép zebrás lesz és akkor te is babásan jössz a talira.
Vendég

Hello csajok, :lol:

végre, jó sokat termeltetek!! :wink:

Andi, akkor én is bejelöllek iwiwen, remélem rám fogsz ismerni.

Igen, én is Hajdúszoboszló után estem teherbe, illetve pé előtt 10-12. dpo-n voltunk ott, és jól megnőtttek a tüszőim.
Nati, én kimondottan utálom a termálvizet, illetve usziba sem nagyon szeretek járni, de rávettem magam, mert nem egy helyen elolvastam, milyen jó hatással van a termálvíz (főleg Hszob. ) a meddőségre. AZt mondtam, ha már ennyi mindent megtettünk egy gyerkőcért, akkor ez már meg sem kottyan. Mi is főleg a szállodai vízben áztattuk magunkat, de összesen kb. 3x1 órát voltam a vízben. Tehát nem egész nap. És sikerült... :wink:
Ja, és Hsz-n 3 napra (2 éj) 9900 Ft/főért mentünk, svédasztalos reggelivel, masszázzsal. Szóval 20000 Ft-ba került az egész, azért is mentünk el. Nem valami extradizájnos 5 csillagos luxusárú hálidéjra fizettünk be. Egyébként van egy oldal, ahol csak "ákciós" utak vannak:
www.vistadirekt.hu mi is itt foglaltuk!

Eddig azért nem jöttem, mert a suliba vissza kellett vinnem a laptopomat (céges), mert táppénzen vagyok, így biztosan nem kell :? . Nem baj, apával már régebben megbeszéltük, hogy veszünk nekem sajátot, hát most eljött az ideje. Tegnap vett is egyet nekem/nekünk. Neki is céges van.

Na, megyünk apa tlcsijét megcsináltatni, aztán este már jövök saját gépen. (most apáét nyomom).

Nati, az első tüszőrepis ciklusban a 11. dpo-n csináltam tt-t, extra halványan pozitív lett, aztán pár napra rá már nega. Úgyhogy nekem még a tr. hatása látszott. Neked már nem az fog pár nap múlva!! :lol:

Judy, persze, gyertek csak ki meccsre, itt van a fehérvári hokipályán, most csüt, és pénteken lesz meccs, ami kevésbé izgalmas, mivel a fiatalok játdzanak, és ki fogunk kapni, vasárnap viszont izgi lesz!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Andi, én is bejelöltelek iwiw-en.
Vendég

Halihó!!!!!!!!!!!!!!

Ani

kérlek légy pozitív :lol: :lol: szépek a dupla csíkjaid,csak így tovább,ott vabn a kis rosszcsont a pocidban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

A táblához:uj dokim neve dr.Deák Csaba :wink:

Ma saját kezűleg szúrtam magam hasba,uram nem volt kéznél,egész jól sikerült 8) holnap még egy Merinal és péntek Uh!
tényleg olyan biztos vagyok benne,hogy ez most a mi hónapunk lesz!
Júniusi babánk lesz :wink: :wink: :wink:

Nati!!!!!!
húzzunk bele!!!!!!! 8)
Én utána vettem sajnos csak be,1 Nospa-t meg egy Diclac-ot.
Te vedd be előtte 1/2 ó-val,de neked már mondtam hogy nem fog fájni,mert minden okés veled :D

Többieknek is millió pusszantás!

A talit még nem tom :roll:
Vendég

Andi,
én is bejelőleteleke :wink:

Vicuska,
diclac alatt mit értesz? nagyon teszik az új vonalzód!!!! Szuper, ez tuti a befutó lesz!!!!!

Kata,
köszi az akciós tippet, lehet, hogy Apa szülinapjára (nov 2.) le is foglalok valamit :wink: Nagyon klassz dolgok vannak benne, már most fáj a szívem a szebbnél szebb helyekért

Chrissyy,
kíváncsi vagyok a képekre, küldjél ha tudsz!!!

Bocsi, hogy nem reagálok mindenkinek, de még vasalnom kell... :cry:

Szép álmokat!!!
Vendég

Sziasztok!

Visszajelöltelek titeket ai iwiw-en! Olyan jó, hogy a nevekhez tudok arcot is kötni!

Vicus, a Deák most melyik korházban van? Régebben én is hozzá jártam, de mivel a móri kórház szülészeti osztályát megszüntették, így el sem mentem hozzá, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok! Egyébként én nagyon jó véleménnyel vagyok róla!

Kata, az akciós oldal szuper! Most nekem is megjött a kedvem a mehetnékhez!

Ani, az álom-kórság biztos a babó miatt van :lol: ! Bár ezeket én sajnos nem éltem át, mivel a terhesség tipikus tüneteit nem produkáltam (kivéve a melleim érzékenységét, és egy kosármérettel való megnövekedését!) De bizzunk benne, hogy nálad ez a felállás!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
tand

Nati :D

a diclac és a diclofenac ugyanaz.a duo erősebb, a retard meg tovább hat.bármelyik jó,de nospa-t is vegyél be szerintem.
az első 2 gyulladás és fájdalom ellen van,a nospa meg ugye simaizimgörcsoldó,vagyis méhizomgörcsoldó :wink:

Andi :lol:

Bocsi,én még nem is üdvözöltelek!!!!
:P :P :P
van akkor mégegy kismamink!gratulálok a babódhoz 8)
Vendég

De jó, végre felpörög a topicunk!! :lol: :lol: :lol:

"Tök jó": anyukámék betegek: láz, torokfájás, köhögés, nátha... :? SZuper, így nem is nagyon megyek hozzájuk, nrhogy elkapjam. De csinálok nekik holnap ebédet: "gyógyhúslevest" pulykanyakból, meg egy kis fincsi rizskoch-ot. Ez a húsleves mindig bejön, sok-sok zöldséggel.

Vicuska, nagyon örülök a pozitivitásodnak!! :wink: Csak így tovább!!

Örülök, hogy tetszik az oldal. Anyukám találta pár hónapja, ők is ott foglaltak horvátországi nyaralást (is)!

Judy, baba megmozdult már? Én ma is éreztem valami buborékot, de kb 1, ill. 2 mp-ig tartott, de lehet, hogy csak a beleim szórakoznak.... :lol: Szeretnék már igazi rugdosást érezni!!

Nati, még nem válaszoltál: teszt? Péntek, vagy szombat??

Chrissy, remélem mielőbb felteszed a képeket!!

ANdi, mikor és hol lesz az esküvőtök?? Ha kell ruhakölcsönző jó áron, szólj!! Ha sütis néni kell, (nekünk 50-60 főre sütött), szólj!! :wink:

Elteszem magam holnapra, még nem tudom, mikor jövök. Most a családnak kell főzni, időben el kell készülnöm vele!!

Jó éjt, babás álmokat!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Tand én is üdvözöllek és gratulálok a babódhoz, szerencsére hamar rátok talált :D ! Ha tudsz te is gyere mindenképp a talira. Mindjárt én is bejelöllek iwiwen.

Anta, nekem is a tüneteim között volt a "mindjárt leragadnak a szemeim" :D , mondtam, hogy biztos egy kis Anna vagy Roni van a pocidban. Reggel jövök és olvasom a jó hírt, amivel azért már tisztában vagyunk :D . A tegnapiért nem haragszom csak kicsit meglepődtem, de már ismerlek és gondoltam, hogy másnap már nem lesz semmi probléma :D , de azért hozzáteszem, hogy én sem voltam ittas csak jól éreztem magam, jó volt kikapcsolódni egy kicsit. :D . Meg gondolom azért kicsit idegesebb is voltál, hogy minden rendben legyen. Szóval fátylat rá, majd legközelebb mész csicsikálni ha már nem bírod :D :D , úgy ahogy én szoktam. Holnap megy a drukkkkkk!!!

Judy, örülök, hogy Bazsival minden rendben, a műtéten meg hamar túl lesztek és minden rendben lesz.
Múltkor már kérdeztem, hogy nem volt féltékenykedés nálatok mikor Dani született? Nem ment vissza Bazsi babába, hogy kell a cumi stb...? Ugyanis már sok ilyet hallottam és kicsit tartok tőle, hogy nehogy legyen nálunk majd annak idején ilyen gond.
Bár most nézem, hogy Bazsi és Dani közt nincs nagy korkülönbség.
A fiúk simogatják a pocidat és beszélnek Kismaszathoz :D ?

Chrissyy én is a terhességem utolsó hónapjait végig pörögtem, bár ezt már asszem írtam is, szóval mi decemberben(karácsony) után költöztünk be az új lakásba és januárban megszületett Levi, úgyhogy mindennel nem is tudtam, tudtunk végezni. Szegény férjecském pörgött ezerrel mikor kórházban voltam, hogy minden rendben legyen mire hazajövünk. Ügyes volt :D és köszönöm neki.
Remélem azért taliig még egyben leszel!

Vicuska te kis világjáró :D , üdv újra itthon. Húúú nem semmi, hogy így be tudod magadnak adni a szurit én biztos rosszúl lennék, na igen, de mindent a baba érdekében és akkor már máshogy állnék hozzá biztos. Szurkolok, hogy mielöbb meglegyen az eredménye!

Nati, én mondtam, menjetek ti is Zalakarosra :D , csodásra képes. Drukkolok a 22-ei teszthez!

Kata, de jó, hogy már érzed a babót, hamar eljön az az idő is mikor már nagyon érzed, hogy rendezkedik bent. Mi annyit mosolyogtunk rajta mikor hullámzott a hasam, most is olyan jó visszagondolni rá :D . Biztos csinálja majd a helyet, főleg ugye már a végefelé, anya pocija ugyanis már kicsi lesz egy szép nagy babának :D

Macika, miújság van veled? Hogy vagy, bocsánat vagytok :D ? Bevállt az új szemüveg?

Na azt hiszem mára ennyi, rengeteget vasaltam és még mindig van, soha nem érek a végére, mert már megint mosnom is kell :evil: . Jó éjszakát mindenkinek, szép babás álmokat és akkor Antát lessük reggel :D !
vikike_

Tandi én is jelöltelek iwiwen :D .

Kép
vikike_

Szép estét!

Judy
Szerencsésen hazaértem. Az esőt szépen végigszunyáltam, alig győztem a híradóra felébredni. :)

Vicuska
Köszi. :)
Jó, hogy visszajöttél és jól éreztétek magatokat.
Sajnálom, hogy nem volt eredményes az előző holnap, de most tutira sikerülni fog. :)
Hű, de bátor vagy, hogy szúrkálod magad! Én már a látványtól is félek... Bár a védőoltásokat meg végigröhögöm. :)

Kata
Remélem, én leszek az erősebb és sikerül jól messzire elhajtani. :) Szerencsére mostanában nem kerülget.

Ani
Nekem is fájt a pocim, de nem futott be Piri néne. ;)
Nem bírtam magammal és ma is csináltam egy tesztet. Erősebb lett. :)
Szeretnék együtt menni veled vizsgálatokra. Egyedül nem jó, meg uncsi. :D Meg igazából nem ismerem annyira a várost, hogy tudjam, hol van egyáltalán a kórház bejárata? Melyik a sok közül?! :oops:

Nati
Apa azzal riogatott, hogy csak 1 hét múlva fog hazaérni. De szerencsére változott a "műsor", így hétvégére itthon lesz. El tud jönni velem dokibácsihoz. :)
Éjszakáim jók, alszok, mint a bundám. :D :D :D (Garfield után szabadon :D ) Nappal pisis vagyok, a cicim még mindig nagyon érzékeny. Vuk nem jelentkezett és nem is kerülget. :)
Nem vagy szenilis, csak éccakára jöttem melózni. Ha minden igaz, akkor az uccsó előtti. :)

Andi
Üdv közöttünk. :)
Én csak innen a szomszédból, Szegedről jöttem el. :)

Crissyy
Ezt a szülinapi ajándékot nem fogom elfelejteni. Igaz, a 30. szülinapomra kértem babát, legkésőbb! De így se rossz, sőt! :D
TÜndéri férjed van! Örülök, hogy jól haladtok.

Vikike
Köszi, jól vagyunk. :) Az új szemcsi nagyon jól szuperál. Az egyik szárán picit igazíttatni kell, de amúgy minden szép és jó. :)
Vendég

Félig, meddig sikerült a szkennelés, a nagyítás valahogy nem ment. :? Az első nagyon teszkó gazdaságos méretű, de ma is csináltam egy tesztet. Ez látható, nem túl szép kivitelben: Kép
Vendég

Jó reggelt!

Képet most nem tudok, de majd du. kaptok. Erősödött a vonal és a hőm is 1 egész fokot emelkedett. :D Ma kérek időpontot a dokibácsitól.

Drága Vikkantyom :D nagyon kedves vagy, az ittast nem rád értettem, Eszóval és Ivánnal se volt gondom, de hát ismered Lacit és Gábort :) nem bántásdiból írom, de olyanok akkor mint ha meg se hallanák amit mondok. De aztán lehet én is ilyen vagyok (voltam) amikor jól berugtam?! :) Örülök hogy azért jól érezted magad és reméllem hogy nem nagyon rontottam el a kedved. Megfogadom amit írtál, köszike és bocsi mégegyszer.
OFF. bocsika

Csajok bocsi hogy személyes üziket írok ide , ez az utcsó igérem, de le akartam írni, nehogy azt higyétek hogy Viki valami részeges csajszika. Rosszul fogalmaztam azt a régebbi üzit és félreérthető volt. Bocsi mégegyszer!!!

Du. jövök, írok többet.
madiani

Szép jó reggelt!!

Ani,
nagyszerű hír, látod minden rendben lesz!!!! Ez az egy fok nem semmi!!!! Szuper!!!! :lol:

Vicuska,
köszi a tippet! Én mensis görcsre szoktam diclo duot szedni, ez az egy vált be... se nospa se meristin nem használt még tonna számra sem. előfordul hogy az algoflex M is jó mostanában... De remélem egyikre se lesz szükségem :wink:

Kata,
teszteltem ma is, de csak egycsíkos. Ki akartam hagyni, de úgy voltam vele, hogy nincs vesztenivalóm...
Anyukádéknak jobbulást kívánok!!!!!! Főzzél fincsit, biztos örülni fognak neki!!!!!

Maci,
doki után bejelented a cégnél? Neked ugye fontos, hogy ne kelljen éjszaka dolgoznod?

Chrissyy,
nagy kíváncsi vagyok a képekre, biztos nagyon szépek lesztek!!!!

Andi,
mázlista vagy, hogy ennyire megúsztad a terhességi tüneteket!!!! :wink: Csak így tovább!!!!! A dokid már nincs is kórházban? Fura, hogy még praktizálnak de szülést nem vezetnek le.... Ez miért van??

Vikike,
látom, már nagyon készültök a kistesóra :wink: Izgalmas lehet ennyi babát váró és akaró nő között nyugiban maradni és lazán tervezgetni a kistesót :P

Judy,
örülök, hogy Bazsi már jobban van, meglátod a műtét is rendben lesz majd!!!! S addigra a kis pocaklakód, úgy fog rugdosni, hogy Bazsival azt fogjátok simizni és majd jókat mosolyogtok rajta!!!
Vendég

Jó reggelt,

Ani,

Most már tuti pocakos vagy te is,ha ilyen szépen erősödik a zebra. Várjuk a képet délután.
Lassan mindenki babás lesz ebben a topicban. :lol: :lol:

Szilvi,

Ez egy szupi teszt, szép 2 csíkos. :lol: :lol:
Észrevettétek, hogy párosával esünk teherbe???? :lol: :lol: Vajon miért??? :roll: :roll:

Nati,

Ez még csak a 24. napod, simán lehet negatív a teszted. Mindig 26 napos szokott lenni a ciklusod??? :roll:

Kata,

Mennyibe kerül a jegy a meccsre???
Még nem érzem, hogy mozog, gyanus buborékokat este mikor lefekszem talán, de ez még nem igazán az amit érezni kell.

Ani, majd annyit átírnál a tábliban, hogy kedden reggel megyek 8-ra védőnőhöz vércukor mérésre, és utána megyek rögtön genetikai uh-ra a nővédelmibe. Így egy nap alatt megvan minden. Szerda este meg nőgyógyi vizsgálatra. köszi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt (bár már régen volt...) :wink:

Judy, nekem sem biztos, hogy ez babamozgás, csak ahogy te is írod, gyanús buborék. De mondom mégegyszer, lehet, hogy csak a beleim szórakoznak. :wink:
Judy, a felnőtt jegy 900 Ft, a diák 5, vagy 600 Ft. De pl. a hugimat fogom, és beviszem magammal, nem szoktam neki jegyet venni. Eddig még nem szóltak. :roll:

Ani, örülök, hogy erősödött a teszt!! :wink: Csak így tovább!! Én a helyedben dokibácsihoz kb. 2 hét múlva mennék, mert most még nem sokat látni. Bár én rettentő nehezen bírtam ki a teszttől még 2 hetet, de kibírtam...

Nati, nem kell még temetni a hónapot!! Lehet, hogy nálad később volt beágyazódás, és emiatt nem mutat még semmit!! reméljük így van! Az én 14. napim is extra halvány volt, várj, mindjárt megkeresem, és felteszem!

Senki ne lepődjön meg, ezek a régi tesztjeim :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép

hoppá

Látod Nati?? Szóval nekem sem mutatott volna SEMMIT a 12. dpo-n!!! A 14-en is csak ilyen halvány volt, azért nem is mertem nagyon örülni!!

Kép

Kép

hoppá

Szia Kata,

Az nem is sok, megbeszélem ma a fiukkal, hogy mit szólnának egy meccshez.
Ja, a jegyet ott helyben kell megvenni????

Holnap menj ám el az eredményedért, már tuti meglesz. Drukkolok neked. Olyan dél körül menjél, én is akkor mentem és kész volt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Oké, megyek mindenképp. Neked az ellenanyag előbb kész lett?? Vagy nem mentél érte előbb??

Oké, ma este 7-kor lesz meccs, kb. 9-ig, 9.30-ig (!!) tart, de a holnapi 5-kor kezdődik, kb 6, fél 7-ig. Melyikre jöttök?? Vaghy vasárnap az izgi meccs 6-kor kezdődik. A jegyet ott lehet megvenni.

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Én nem mentem előbb az ellenanyagért, hanem akkor amikor az AFP-ért.
Külön felesleges rohangálni.

Megbeszélem előbb velük, mert azt sem tudom, hogy akarnak-e menni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Képzeljétek, ha fiu lesz, szeretném ha Ádám lenne, de apának nem tetszik. Tanácstalan vagyok, mert nem igen van több fiu nevem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy a bátyóméknál is Ádi a neve a kis lukónak, szerintem szép név. Úgy emlékszem, hogy Anitának is tervben van az Ádám majd a köv. babánál :D !
Jó szórakozást a meccshez, biztos élvezik majd a fiúk.

Kata, én megőriztem a tesztem, lehet, hogy hülyén hangzik, de ott van Levi szobájában a polcon. Szerintem ez egy szép emlék :D . Te is elraktad?

Puszi mindenkinek!

Kép
vikike_

Bocsánat lurkó :D , néha kimarad egy-két betű :oops: .

Kép
vikike_

Vikike, nekem is megvan mind a három. Mivel ateszt után csak 2 héttel mentem dokihoz, így otthon csináltam mégegy tesztet, biztos, ami biztos.... :wink:

Nekem is tetszik az Ádám név, de most a Gergőbe vagyok szerelmes :lol:

Judy, a lánynév tuti Barbi?? Vagy van más is??

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Hulla fáradt vagyok. sosem lesz minden a helyén.
Elkezdtünk apával visszapakolni a szobánkba, lassan de biztosan kész leszünk. Majd ha teljesen kész van minden, akkor végigfotózom a lakást, de a kollégám csak jövő héten jön, őtőle tudom elkérni az adaptert.
Én is remélem, hogy a talikor még egybe leszek. Mostanában sokat tágul a medencém és baromira fáj. Meg a hátam akar leszakadni, és a szeméremcsontom szokott még fájni.
Bocsika a panaszkodásért, de már nagyon a vesztemet érzem, és úgy érzem, hogy nem lesz ebből október vége. A végén még bejön, amit mondtam.
Más: nem tudom elfelejteni a 20-ákat, ma lenne 10 hónapos a kisfiúnk! Nagyon hiányzik és tudom, hogy csak akkor lesz egy kicsit jobb, ha a mostanit már a kezembe tartom.

Ne haragudjatok a negatív írásomért!

Megyek pakolászok, majd később még jövök!
Vendég

Ja, nekem itt a mostani tesztem: február 19-én kellett volna megjönnie és a tesztet 23-án csináltuk. Épphogy beleért, már ott is volt a két csík!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Kata, az esküvőnk október 27-én lesz Sukorón a Gémeskútban. Ott lesz megtartva a polgári esküvőnk is, meg a lakodalom is. Egyházi esküvőnk most nem lesz, majd megtartjuk a gyerek keresztelőjével együtt :D !
Szerencsére elég jól állunk a szervezéssel, szinte mindenre pontot tettünk már. Most a következő feladat, hogy a páromnak találjunk valami szupi öltönyt, valamint, ha elkészülnek a meghívók, azokat kell szétdobálni! Ja, meg a dekoros nincs még kiválasztva (elég nehéz dönteni, mivel mindegyi másban jó, sőt, mindegyik elég drága)!

Macika, az első tesztem nekem is elég halovány volt, de a második rá három napra már valamivel határozottabb! Tehát csak fel a fejjel!

Kata, Vikike, így utólag belegondolva nem is rossz ötlet megtartani a teszteket, de nekem eszembe se jutott akkor. Mindig megvártam vele a páromat, hogy ő is lássa, de mindkettő a kukában landolt :? !

Judy, látom nálatok is úgy van a név keresése, mint nálunk, hogy ami nekem bejön az a páromnak nem, és fordítva! Bár nekünk már megvannak a nevek, akár fiú lesz akár lány. Fiú - Zsombor, Lány Gréta.

Most mennem kell dolgozni, majd még jövök!

Addig is szép napot mindenkinek!

Kép
tand

Sziasztok!

Andi, ha kell fotós az esküvőre tudok ajánlani, sőt szerintem Chrissyy is őt ajánlaná. :)

Chrissyy, biztos jó lett a lakás, azért pihizz is, és ha lesznek képek várjuk őket.

Judy, Viki igen a második fiúnak nálunk is Ádám lesz a neve. :) Az első pedig Áron.
Judy, javítom a táblicseket.

Nem tudom felhívni a dokimat, vagy foglalt vagy nem veszik fel :evil:
Kata igen két hét múlvára szeretnék időpontot, mondta a dokim is amikor elkezdtük a babaprojectet hogy ha kimarad a mensim rá két hétre kérjek időpontot.

Na kaptok képeket:
Kép

Kép
madiani

Meg van az időpontom: október 4. 18:40
Csak bírjam addig :shock:
madiani

Ani: az október 4-e nekem is fontos. Akkor lesz az első nst-m.

És nyugi, ki fogod addig bírni, majd segítünk.

Pihiztem egy másfél órát! Arra ébredtem, hogy a szemembe süt a nap. Most megint pakolászok egy kicsit, már el is mosogattam, aztán megint pihizek. Holnap reggel jön anyu és majd ő is fog segíteni. Remélem a héten végzünk a takarítással és akkor az utolsó 5 hetet, (ha még annyi van), pihenéssel töltöm és csak dokihoz fogok menni. Meg azért az alap dolgok: főzés, mosás, stb, de ez már elenyésző a mostani állapothoz képest.

Na majd jövök!
Vendég

Ani, bírni fogod addig!! de jó!! Újabb kismamika!! :lol:
A hőd is gyönyörű. Én pár nap után már nem mértem! Te meddig méred??

Andi, szoktunk oda menni kajálni, nagyon jó kis hely. A kaja nagyon jó, nem drága, és hatalmas adagot adnak. Ott lesz a polgári is? Tök jó! Gondolom már várjátok a nagy napot! :lol: Én nagyon vártam, nekünk most október 2-án lesz a 3 éves házassági évfordulónk! Tök gyorsan elment ez a három év.

Lassan viszem haza a hugimat, aztán irány a hokimeccs.
Judy, mikor jöttök ki??

Kép

Kép

hoppá

Na, látom nem csak én csicsikáztam délután. 2-től másfél órát aludtam, nagyon jól esett. Na eldugulok...

Kép

Kép

hoppá

Ani, most látom az új vonalzódat!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Ani!

Nagyon tetszik az új vonalzód!!!
Vendég

Köszike Csajszik!

Tudjátok, ha valami nem jó......már olyan sok infót kell néznem hogy félek valmit kihagyok vagy elrontok. :)

madiani

Ani, nagyon ari vagy, hogy beírtad a tábliba az esküvőnk dátumát is!

Kata, az esküvővel kapcsolatban nem kimondottan vagyunk izgatottak, mivel már olyan régóta vagyunk együtt, hogy nincs igazából meg az a nagy romantikus varázsa, főleg úgy, hogy vasárnap múlt egy hete, hogy betörtek hozzánk, és elvitték a párom karikagyűrűjét is, és már nem az az érzésünk van, hogy a gyűrűt párban vettük magunknak :? ! Na de nem kesergek! De én is leszek szép ruhában menyasszony, és egy nap csak kettőnkről fog szólni, ezért várom igazán!

Chrissyy, most újítottátok a lakást (ha jól veszem ki a szavaidból)? Gondolom élvezed, hogy minden szép lesz! Mondjuk, már vigyázz magadra, és pihenj sokat!

Kép
tand

Andi!

Én is terhes voltam, mikor férjhez mentem. Nekünk tavaly volt az esküvőnk. Nem akarom a topicot rontani, de nem tudom olvastad-e, de dióhéjban leírtam, hogy tavaly novemberben halva született a kisfiúnk a 39.héten. De a lehető legpozitívabban állunk a mostanihoz és bízunk benne, hogy nem lesz semmi baj. Pont ma lenne 10 hónapos.
Igen, felújítás van nálunk. Anyu lakásában lakunk és most jutott eszébe, hogy még szülés előtt legyen kifestve. De májusban volt ablakcsere, meg szigetelés, utána a drágám megcsinálta a wc-be a csempézést mennyezetig, a fürdőbe teljes generál volt: kádcsere, beépített mosdó, ott is fel van csempézve és még a konyhát is kicsempézte. Aztán mire majdnem minden a helyére került, akkor jött a festés. Aztán most a nagytakarítás van vissza.

Megpróbálok pihenni, de sajnos a párom folyamatosba dolgozik, és így egyedül vagyok itthon. Amit tudok megcsinálok, és amíg apa itthon van, addig segít a nagyobb dolgokban. Amúgy állati univerzális pasit fogtam ki, mindent megcsinál. Tavaly is szinte ő segített mindenben és itthon volt velem majdnem két hónapig szabin, meg táppénzen.
Az a szerencsém, hogy a szervezetem egyből jelez, ha pihi van. Így talán nem esik bajom. De vigyázok magamra és a kis pocaklakómra.

Remélem el tudsz jönni te is a talira! Mikor lesz az esküvőtök, rá két napra vagyok kiírva.
Vendég

Andi!
Majd meglátod az lesz a legszebb nap! Nekünk is most volt, életem legcsodálatosabb napja volt. (amig meg nem születik a Babócánk :)) Mi is már 6 éve együtt vagyunk, de csak most volt a lagzink. Amikor felhuztuk a gyürűt úgy éreztem megváltotozz az egész világ, pedig nekünk a polgári már 2005-be meg volt két tanuval. Hidd el más amikor gyönyörű vagy, mindenki miattatok van ott. Na de majd meglátod

madiani

sziasztok,
visszaolvastam, de nagyon fáradt vagyok, most értem haza, holnap és szombaton suliban leszek, ezért csak este tudok jönni. Hétvégén jönnek a nagyszüleim és megint lesz szüret így azt se tudom, hol áll a fejem.
Ha történik valami, azonnal jövök, de most nem tudok reagálni...
Jó benneteket olvasni!!!!!
Szép álmokat!
Vendég

Szép jó estét!

Nati
Megbeszélem a dokibácsival a teendőket, meg lehet, hogy tanácsot kérek az ügyvédünktől. Nem kispályázok. :D
Nem szeretnék sokáig éjszakázni, ha megoldható, akkor a 12. hétig táppénzre mennék, mikor éccakázok. De hétfőn már okosabb leszek.

Judy
Ez jó kérdés. A másik topicban az egyik lányzó ugyanaznap lett 2 csíkos, mint én. :)
Nekem is tetszik a Ádám.

Andi
Az első se volt halvány, csak annyira teszkó gazdaságosan vékony a teszt, hogy alig látszik belőle valami.
Mindjárt itt a lagzitok is. Majd kérünk képeket! :D

Ani
Október 4?! Hű, te jó ég! Én nem bírnám addig.
Tetszik a vonalzód!

Chrissyy
Egész ügyesen haladtok. Jól teszed, hogy az utolsó heteket pihenéssel töltöd.

Kis fáziskésésben vagyok, az október 13 tökkéletesen jó. Az Isolabellát is tudom, hol van. :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?