Sziasztok!
Tand én is üdvözöllek és gratulálok a babódhoz, szerencsére hamar rátok talált
! Ha tudsz te is gyere mindenképp a talira. Mindjárt én is bejelöllek iwiwen.
Anta, nekem is a tüneteim között volt a "mindjárt leragadnak a szemeim"
, mondtam, hogy biztos egy kis Anna vagy Roni van a pocidban. Reggel jövök és olvasom a jó hírt, amivel azért már tisztában vagyunk
. A tegnapiért nem haragszom csak kicsit meglepődtem, de már ismerlek és gondoltam, hogy másnap már nem lesz semmi probléma
, de azért hozzáteszem, hogy én sem voltam ittas csak jól éreztem magam, jó volt kikapcsolódni egy kicsit.
. Meg gondolom azért kicsit idegesebb is voltál, hogy minden rendben legyen. Szóval fátylat rá, majd legközelebb mész csicsikálni ha már nem bírod
, úgy ahogy én szoktam. Holnap megy a drukkkkkk!!!
Judy, örülök, hogy Bazsival minden rendben, a műtéten meg hamar túl lesztek és minden rendben lesz.
Múltkor már kérdeztem, hogy nem volt féltékenykedés nálatok mikor Dani született? Nem ment vissza Bazsi babába, hogy kell a cumi stb...? Ugyanis már sok ilyet hallottam és kicsit tartok tőle, hogy nehogy legyen nálunk majd annak idején ilyen gond.
Bár most nézem, hogy Bazsi és Dani közt nincs nagy korkülönbség.
A fiúk simogatják a pocidat és beszélnek Kismaszathoz
?
Chrissyy én is a terhességem utolsó hónapjait végig pörögtem, bár ezt már asszem írtam is, szóval mi decemberben(karácsony) után költöztünk be az új lakásba és januárban megszületett Levi, úgyhogy mindennel nem is tudtam, tudtunk végezni. Szegény férjecském pörgött ezerrel mikor kórházban voltam, hogy minden rendben legyen mire hazajövünk. Ügyes volt
és köszönöm neki.
Remélem azért taliig még egyben leszel!
Vicuska te kis világjáró
, üdv újra itthon. Húúú nem semmi, hogy így be tudod magadnak adni a szurit én biztos rosszúl lennék, na igen, de mindent a baba érdekében és akkor már máshogy állnék hozzá biztos. Szurkolok, hogy mielöbb meglegyen az eredménye!
Nati, én mondtam, menjetek ti is Zalakarosra
, csodásra képes. Drukkolok a 22-ei teszthez!
Kata, de jó, hogy már érzed a babót, hamar eljön az az idő is mikor már nagyon érzed, hogy rendezkedik bent. Mi annyit mosolyogtunk rajta mikor hullámzott a hasam, most is olyan jó visszagondolni rá
. Biztos csinálja majd a helyet, főleg ugye már a végefelé, anya pocija ugyanis már kicsi lesz egy szép nagy babának
Macika, miújság van veled? Hogy vagy, bocsánat vagytok
? Bevállt az új szemüveg?
Na azt hiszem mára ennyi, rengeteget vasaltam és még mindig van, soha nem érek a végére, mert már megint mosnom is kell
. Jó éjszakát mindenkinek, szép babás álmokat és akkor Antát lessük reggel
!