Jó reggelt!
Hát este átgondoltam a dolgokat és én se hiszem, hogy terhes lennék. Okok: Igaz fáj picit a cicim, de nem igazán erősödik a fájás! Márpedig ha terhes lennék szerintem kéne hogy erősödjön. És ez a kis fájás igazából nem is feszülés, hanem olyan érzékeny... Egyéb tünetem nincs (mondjuk az a múltkor sem volt). Szóval nem tudom... Pedig volt olyan nap, amikor teljesen biztos voltam benne, de átgondolva, sajna nem... De nem vagyok elkenődve
Csak megpróbáltam reálisan nézni a dolgot és erre jutottam.
Csak annyit szeretnék még mesélni, hogy az egyik ismerősöm mondta, hogy neki az első bébivel a mellfeszülés volt az első jel, még mielőtt a mensinek kellett volna jönni, ezért ezt várta a másidiknál is, de nem volt, mivel nem jött meg neki azért csinált tesztet, ami pozitív lett, és azt mondta neki a doki, hogy terhességenként teljesen mások lehetnek a tünetek. Bogyó: NEM az öregedés miatt, hanem mert mi is különbözünk, a babócák is...
Másik sztori a terhességi tesztek szuper pontosságáról: Ismerős a várható mensi napján rosszul lett, mivel tervezték a babát tesztet csinált, negatív. Mivel a rá következő héten is nagyon rosszul volt, doki nem tudta miért, még mindig nem jött meg neki, megint csinált tesztet, ami már pozitív lett. Szóval azért a tesztek is tévedhetnek, illetve késhetnek az eredménnyel
Hát akkor mindenkinek további szép napot!!!