Sziasztok!
Nekem februárban abba kellett hagynom a fogamzásgátlót, mert elkezdtem rosszul lenni tőle, már 8 éve szedtem, és azt mondta a doki, hogy tartsunk 3 hónap pihit, hogy a szervezetem helyreálljon. Kérdeztem a páromat, hogy akkor most hogy lesz?! Óvszer? Megszakítjuk az aktust? Erre azt mondta, hogy ő nem használ gumit, és nem is szakít meg semmit, ha összejön a 3 hónap alatt, akkor jönni akar. (amúgy eredeti terv az volt, hogy jövőre kezdjük a próbálkozást). Első hónapban késett 1 hetet aztán a következőben meg korábban jött 1 héttel, gondoloma gyógyszer elhagyása miatt, épp ezért meg se lepődtem, amikor 3. hónapban is késett 1 hetet, párom kérdezte, hogy megjött-e már (olyan mint 1 naptár...
) mondtam neki, hogy nem.... és itt kezdett valami derengeni, más volt ez a hónap, máshogy görcsölgettem, mint azelött meg a mellem nem úgy feszült, inkább csak a mellbimbóm fájt, de úgy h semmi sem érhetett hozzá, mert megőrültem... a lényeg! Másnap vettem 1 tesztet és hát... lefordultam a székről
Hamarabb jött ki a pozitív csík mint a kontroll, pedig nem is az első pisi volt hanem a sokadik mert a nap közepén csináltam meg (nemtudtam várni, ahogy megvettem mentem is tesztelni). aztán este még 1-et ugyan az az eredmény
Párom nemigen vette a lapot, amikor a kezébe nyomtam a tesztet, megkérdezte, hogy ez meg mi?! aztán láttam az arcán ahogy elkezd neki koppanni, megkérdezte, hogy az enyém-e (NEM, a macskáé...kié lenne?! ) és hogy biztos vagyok-e benne hogy én pisiltem e rá... kabarés volt
de amint túlesett az első sokkon madarat lehetett fogatni vele
Neharagudjatok hogy ilyen hosszúra sikerült... de ez a Mi történetünk
Tina 34: a tengeri só mostmár minden super-hipermarketben van, van őstengeri (tegnap vettem a Sparba, azt hiszem sötétkék zacsi és a neve tök furi... 7001) aztán görög tengeri só, az fehér és kék meg piros írás van rajta.
További szép napot nektek!