sziasztok Csajok,
Itt vagyok máá, csak nyelvórám volt, de alig készültem rá, mert állandóan a netet bújom.
Na szóval, megpróbálok válasziolni, ha esetleg valami kimarad szóljatok
Júliusban kezdtük a próbálkozást, (jaj de rég volt) és augusztusban vettem először ovu tesztet, hogy hát majd hátha, de nem jött össze brühü.
Nyuszifülű itt ajánlott egy oldalt, de nézzétek meg ti is!!!! Sok érdekes dolgot olvashattok ott, + képek is vannak mint pl.
Az ovulációs tesztet orákelnek is lehet használni. Az orákel tulajdonképpen "jós"-t jelent, mivel az ovulációs tesztet nem terhesség kimutatására hozták létre, de a molekulák (LH és hCG) evolúciós rokonsága és hasonlósága miatt bármilyen ovuteszt képes a terhesség kimutatására (állítólag 70%-os biztonsággal), mégpedig pár nappal hamarabb, mint egy terhességi teszt. Erre itt láttok példát. Az elsö példa tesztjei a Leonóra shop-ból származnak. Az ovuteszt (orákel LH) már 11 dpo-nál pozitív, míg a terhességi 13 dpo-nál.
nyusz.tól kérdeztétek mi aza dpo,- na ha nem jól írnám javíts majd ki Nyus!! - tehát szóval az a peteérés utáni napok.
No és amire sztem kíváncsiak vagytok, hát hmm a tesztet tegnap is meg ma is (ma a reggeli vizelet) két csíkos lett, no de ne erősre gondoljatok hanem pl. mikor várjuk azt hogy két csíkos legyen, tehát halvány de ott van. Szóval nem tudom, mert ez nem 100% az majd jövő héten lesz.
De most sztem akkor is shoppizni fogok egy t.tesztet ami már a beágyazódás követő 3. napban kimutatja, h mizu, remélem összejön. na de hogy mikor fogom felhasználni, azt én sem tudom, mert naon somojú jeszek
de erre nem gondolunk csak arra
.