Na itt volnék!
Elösször is MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A BIZTATÓ SZAVAKAT! Nagyon jól esik hogy ennyire izgultok velem együtt. El se tudom mondani mit jelentenek nekem a szavaitok!
Vicuska, nagyon örülök hogy végre jössz. Sajnálom hogy megjött, de nagyon jó olvasni hogy pozitívan állsz hozzá, és most sikerülni fog!!!!
Mesélj a nyaralásról kicsit többet, ha tudsz rakj fel képeket is.
Nati, nagyon drukkolok nektek, hamarossan teszteltek
, izgulsz ugye? Hülye kérdés.....
Minden korábbi ciklusomba csináltam jóstesztet, általába a második negatívig, utána már nem. Azért nem raktam ide fel, mert nem sok értelmét láttam
. A májusi ciklusomba ugyanilyen volt mint most (na jó a tt kicsit halványabb volt és egyre halványodott), csak akkor nem fogtam fel. DE MOST MÁSKÉPP LESZ!!!!!
Kata, köszi a biztatást, a példákat
Szar hogy a melóhelyeden valamit megígértek és aztán nem tartják be. Nálunk is ez a helyzet a jutalékkal. Amugy mit tanulsz? A fejfájásod elég sokszor visszatér, bizti érzékenyebb lettél a frontokra.
Judy, nagyon szar idő lett, remcsi nem fáztál meg. A tegezésről meg csak annyit hogy nekem kicsit furi (merthát mégis csak az orvosod), de mivel az én orvosam mind vén trottyok voltak nem is gondoltam ilyesmire. Nem tudom a tied hány éves, milyen a viszony kettőtök között, de attól hogy megkérdezed nem fog megsértődni max azt mondja hogy inkább ne. Nekem volt egy tanárom (szinte fiatalabb volt mint mi diákok) de nem hagyta hogy tegezzük, azt mondta igy jobban meg tudja tartani a tiszteletet. Mellesleg utáltuk is.
Ne de ezt ugyis neked kell érezni!
Szilvi, remélem tudunk majd együtt menni a vizsgálatokra. nekem sincs semmi tünetem, a cicim fáj de az mensi elött is fáj. Remélem találsz megfelelő dokit.
Chrissyy, remcsi minden ok, szépül a lakásotok. Nagyon vigyázz magatokra!
Vikikém drága, nagyon örülök hogy igy aggodsz és izgulsz miattam, és hogy ez a Karos mit müvelt velünk?
Ha nem velünk történik el se hiszem hogy ilyen van. Ne haragudj (Iván se) ha tegnap kicsit zizi voltam, de nehéz józanul az ittasan jókedvüeket tolerálni, de ezt gondolom tudod. Hisz én is szörnyű voltam, amikor Levivel voltál várandós.
Pusszantás miatta, remcsi ki tudtátok magatokat pihenni.
Tand, Andi ha nem baj inkább ezt fogom írni, üdvözöllek köztünk, örülök hogy idetaláltál. Kérlek írj magadról, és ha beleegyezel a tábliba is beraklak (kérlek írd le az adataid).
Lányok,
FONTOS: ha hosszú üzit írtok azért veszik el az egész, mert közbe a babanet szétkapcsol és amikor rányomtok az elküld gombra akkor lép vissza (nem úgy lép ki mint amikor rendesen kiléptek, tehát látszólag bent vagy). Ezáltal viszont elvész amit írtok.
Viszont jó hír: VAN MEGOLDÁS! Amikor kész a szöveg, az egészet jelöld ki és nyomj egy ctrl+c (ezáltal lemásolod a szöveget a vágólapra) és csak ezútán nyomd meg az elküld gombot. Ha azt veszed észre hogy eltünt a kisregény amit írtál, ne pánikolj. Lépj a kurzorral az üzenetbe, és amikor ott vagy és villog, nyomj egy ctrl+v (bemásolod a vágólapró) És már kész is! Ez nem csak itt müködik hanem a wordbe ,excelbe, sőt az egész számítástechnikai világba.
Bocsika azoktól akik ezt tudták, de azért írtam le így hogy mindenkinek érthető legyen.
Ha valamire nem reagáltam bocsika.