Sziasztok
Hát az esküvõi izgalmakról én is tudnék mesélni
én lefoglaltam az M-es ruhát még januárban (júliusban volt az esküvõ
) aztán azon parázhattam, hány ember hordja majd addig....bementem egyszer a szalonba, jó szürke volt, bõgtem is érte eleget. Na, az utolsó hónapban végig hasmenésem volt (csak max 2 szer voltam wc-n tehát nem folyamatosan), na, ez eredményezett is egy S-es ruhát, amit elõtte vartak pár héttel, és csak egy menyasszonyon volt.
Na, de a poén (ami nekem az, ti lehet em is röhögtök rajta, mert ehhez ismerni kell a páromat, - sõt lehet, meséltem is - ):
A Csabiról tudni kell, hogy antiromantikus, soha nem nevelték arra, hogyan kell egy lánnyal szépen bánni, stb. Persze mindemellett inteligens, okos, kedves srác, csak hát otthonról hozott minta, " a nõ hülye, alsóbbrendû teremtmény, kis aranyos házikedvenc, "
Szóval, egy példa: ha én nem mondom neki, hogy az esküvõ napján (ajándék jaguárral+soförrel) fel kéne talán jönnie értem a szüleimhez, Õ dudálni akart, hoy jöjjek le. Nem akarom hosszúra húzni, elõtte még voltak olyan hajmeresztõ ötletek, hogy mivel a kocsit 4 órára kaptuk kölcsön, nem fér bele, hogy:
1.) Csabiékhoz menjen az autó, a Csabiért (Gyömrõi út, repülõtéri gyorsforgalmi mellett)
2.) Értem (Rákoskeresztúr, tehát 10 perc csabiékhoz)
3
A vajda Hunyad várához fotózásra
4.) Onnan az oktogoni anyakönyvi hivatalba
5
Ott várakozna - na ezt kellett volna kihagyni - amíg az oktogonon a mûtermi fotók elkészülnek
6
Inenn a Benczúr Hotelbe a vacsira
Szerintem, éesmindegy lett volna, a fotóstól (amikor mindenki az étteremben van már) mivel (akár földalattival - szerintem nagyon poén lett volna) megyünk a vacsorára.
Na, és a "romantikus elképzelés":
Apu hajtogasson be engem a 3 ajtós suzukinkba, és vigyen el a fiús házhoz.......Na ja....
Ez még csak az elõzmény: A poén:
Én mindent letisztáztam-szerveztem elõtte már fél évvel, aztán havonta, a végén hetente telefonáltam / mentem be a szolgáltatókhoz, hogy minden rendben van-e.
Így volt a virágossal is. Megrendeltük, 10 szál fehér, 7 szál porcelán, 3 szál sötétrózsaszín rózsából a csokrot+gyöngyvirág, olyan tüll amilyen a fátylam, stb stb + autódísz+ kitûzõk.
A virágost is felhívtam még elõzõ este. Mondja, itt a virág a jégen, minden OK:
Gondolta a virágos, keres rajta egy kicsit, az esküvõ napján reggel 8-kor felhívja Csabit, hogy vagy 7 !!!!!!!!! szálból köti a csokrot, vagy 3x annyiba fog kerülni, mert drágább anyagot kapott. (na ja, júliusban)
Drága párom mit csinált drága Apóssal nagy eggyetértésben???????????????????????????
Elmentek a lõrinci temetõhöz esküvõi csokrot köttetni. Nem ám egy légkondicionált virágüzletbe, ahol normális, szép friss hosszúszálú rózsák vannak!!!! ÁÁÁÁ Júliusban, 40 fokban 4 virágostól szedtek össze valami hasonló színû ,de sima egyszerû rövidszárú, kornyadt, poros minden fehér más árnyalat, amúgy s 14 szálat sikerült........na nem ragozom, milyne lett a csokor....
Mondjuk, az esküvõ napján nem vettem észre, nem is merték elmondani, na de másnap egybõl láttam, hogy itt naagy gáz van. Erre csabi, miután elmesélte, és én szakadtam a röhögéstõl (hogy mennyire de menyire jellemzõ ez rá) nem értett, és a mai napig se érti, ez miért volt poén, hogy Õ a temetõnél köttette acsokrot. Ja, és büszkén hozzátette: hát az egész annyiba került, mint a másiknál az autódísz............................................
Még annyi atörténethez, hogy a mûtét másnapján délelõtt pont ezt mesélem a lányoknak (én hülye hol máshol, mint az intenzív örzõben, ahol mindenkinek hassebe van......) úgy kivágtak, csak úgy porzott
vagyis közölte a nõvérke, a pont belépõ párommal, hogy vigyen valamerre, mert az ügyeletes orvos már kérdezte, mi ez a röhögés, Õ nem akart túlórában + hasakat varni
Úgyhogy lehet, ezért kerültem le gyorsan a 121-be, hogy minél messzebb legyek onnan
Pusz: Kata
ui: Femmikérõl semmi hír? Ott dolgozik egyáltalán? Nem hallok róla....pdig lassan fel kéne vele vennem a kapcsolatot
remélem
4 nap!!!!!!!!!!!!!!!