Sziasztok!
Hát egy pár napra megint eltűntem, de ez van
.
Először is minden gyermeknek aki beteg, mihamarabbi gyógyulást. Ha pedig fogacska okozzta a bajt, akkor pedig mihamarabbi kibújást
Anita
Hát a székrekedésről csak annyit, hogy én sem szedek vasat, sőt terhes vitamint sem. Egyetlen dolog a kálcium, de annak nem lehet ilyen hatása. Így valószínűleg bele kell törődnöm, hogy ez egy ilyen időszak.
Talán két napja kicsit jobb, pedig nem csinálam semmit másképp
Hát kombi kiságyat én is láttam máshol és nem Brendon áron, de mégis kicsit drágábban, mint Vecsésen. A tietek miatt nem érdemes bosszankodj. Akkor kellett, hát megvettétek. Lehet, hogy akkor tényleg nem is lett volna olcsóbban sehol, kit tudja.
Kriszti
Ez a ház így a képekről csodásan néz ki és hát a kis játszótér láttán én is nagyon elolvadtam
.
Szerintem ne aggódja, hogy mi hogyan alakul. A házat intézzétek, mert utána tényleg nem lesz már erre sem időd sem energiád. Ha mindent kitalálsz jó előre mit és honnan szeretnél, sec-perc alatt beszerzitek majd a babónak. A lényeg, hogy készülj fel, mert én a Vecsési boltban nem ezt tettem (valahogy csak a kiságyra koncentráltam) és az eladónő segített hogy esetleg ez nem kell hozzá vagy az stb. és ott jöttem rá, hogy még mennyi mindenre nem gondoltam. Szóval felkészülten minden meglesz és amit lehet majd menetközben is beszerezhetitek (vagy bárki a családban, aki segíteni tud).
A háznoz nagy drukk!!!
Ancsa
Légy üdvözölve közöttünk és gratulálunk a kislányhoz
Edit
Az a csúszásgátló nagyon tetszik nekem is, majd rákeresek az Interneten. Köszi a tippet.
Köszi a székrekedéses praktikákat. Már egy jópáron túl vagyok egy ideje az olajon kívül. Bevallom erre még nem szántam rá magam, pedig elég logikusnak tűnik.
Én egész éjszaka iszom vizet. Ne kérdezzétek miért, de már évek óta így van, hogy kb. fél - 1 liter vizet megiszom. Szóval nem tudom számít-e hogy ennyi vedelés után egy pohár állott vízzel kezdek. Lehetséges. A korpát eszem minden nap, szóval tényleg csak az oldaj maradt ki. Ezt még kipróbálom mindenképpen.
Benszi
Nagyon szép pocid van és hát két csodálatos gyeremek lakik most benne, ami egész hihetetlen. Nekem néha ezt az egy drágaságot is furcsa elhinni, hogy itt éli az életét a pocimban már hónapok óta és arra készülődik, hogy megszülessen. Nálad pedig két picur teszi mindezt. Szerintem ez maga a csoda!
Judit
Köszi a tippet a székrekedéshez. Ezt is megnézem mindenképpen.
A mozgolódások miatt ne aggódj. Egy-két hét és egyre erősebb lesz, sőt néha eléggé meg fogsz lepődni jópár mozdulaton, amikor már lesz súlya és ereje ahhoz hogy jól odanyomódjon a belső szerveidhez
. Nálunk most az elmúlt két hét alatt nőtt meg nagyon és azóta érzem erőteljesebben. Mostmár tudom mi a különbség a rugdosás és böködés, illetve az ide nyomódom-oda nyomódom, rugok egyet a hólyagra, egyet a belekre között
. Ettől függetlenül ezt az időszakott még jobban élvezem és imádom, mégha néha elég furcsa érzéseket is okoz az emberben.
Nagyon édes lesz a gyerekszobátok
. Hát nekünk sem lesz ilyen, mert nincs rá hely, de majd a házban (ha egyszer kész lesz vagy ha egyáltalán bele tudunk majd kezdeni).
A kenguru v. hordozókendő dologgal kapcsolatban tapasztalat nincs, de már én is nagyon körbejártam a dolgot. Igaz én már elsőre a hordozókendőnél kötöttem ki. Azt tényleg lehet újszülöttkórtól használni és nagyon imádják a babák. Én mindenképpen szeretnék egyet, mert tudom, hogy ha vásárolni fogok majd később menni akár csak a közértbe is, akkor nem fogok babakocsizni, mert az úgy egy kész küzdelem és szabad maradhat a kezem. Remélem már az elejétől fogva rá tudom szoktatni és akkor minden rendben lesz. Persze a nagy séták majd babakocsisak lesznek
Legalább is most így tervezem.
Ne haragudjatok, de most nem tudok más hozzászóláshoz írni, mert így is elég hosszú lett a levelem és dolgoznom kell tovább.
Majd még jelentkezem.
Jaj, hát a legfontosabb. Megszületett a végleges név, így majd bekerülhet a táblázatba is.
Csongor lesz,
Batáry Csongor :) . Nekünk nagyon tetszik, számmisztikailag tökéletes neki és tegnap kétszer is rákédeztünk a picúrnál is hogy neki tetszik-e. Mindkét esetben a Csongor név hallatán akkorát rúgott, míg a többinél nem (pedig vagy 6 nevet soroltunk fel szép lassan egymásután)
. Ez teljesen komoly! így úgy döntöttünk neki is biztosan tetszik
.
Réka