Új privát üzeneted érkezett!

Ani, innentől csak pozitív gondolatok!!! Cirógasd meg a pocidat, és mondd meg neki, hogy jó helyen van ott, ügyesen maradjon is bent, és akkor nagy meglepit fog kapni 8 hónap múlva: egy igazi anyucit és apucit!! :lol:

Nem akarod elmondani apának, tuti?? Szerintem neki is meg kell élnie ezeket a pillanatokat!!De ez az én véleményem....

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Vikike, sztem még alszik, de írtam neki sms-t hogy olvassa b.netet.

Hát valószínű el kell mondjam ma apának, mert este barátnönk szülinapját ünnepeljük és nem akarom hogy mástól tudja meg. Szívesen vártam volna még ugy 2 napot :) A májusit se mondtam meg neki, talán jobb is.

madiani

Felhívtam apát :D

Hallotam a hangján, meghatódott, (remélem nem okozunk neki csalódást, közbe poci simi és mondom: jól van, Anna vagy Roni, minden rendbe lesz, kapaszkodj picikém (picikéim)!)

madiani

Egy biztos: ma már nem szabad innod!! Mármint alkoholt :lol:

És apa nem tudott a múltkoriról?? És nem látta rajtad a szomorúságot?? meg kell, hogy mondjam, nálunk a tavalyi vetélés együtt megélése még jobban összehozott minket, sokkal szorosabb lett az addigis szoros kapcsolatunk. És sokkal jobb volt együtt végigcsinálni, mintha egyedül kellett volna...

De itt nincs ilyenről só, hszen ez örömhír!!! :wink:

Leht, hogy ahelyedben valami meglepivel készülnék neki... Egy csaj pl egy plüss gólyát tett az ágyukra. Apa kérdezte is tőle: hát ez?? aztán leesett neki... :wink:

Kép

Kép

hoppá

Jajj, de jó, akkor mától ő is egy lépéssel a föld felett fog lebegni!!! Persze csak finoman... :wink:

Kép

Kép

hoppá

Asszem lesz mit olvasni a csajoknak, teleírjuk az oldalakat :lol:

Kép

Kép

hoppá

Ani, ez szupeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!! Jó, jó, még nem gratulálok, de akkor is nagyon örülök Neked és a kék tesztnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne gondolj most arra, hogy mi volt korábban, a lényeg, hogy most mi van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az első és legnagyobb akadályon túl vagy, úgy tűnik kis apróságotok befészekelte magát a méhedbe és most ki sem mozdul onnan legalább 9 hónapig!!!! Erre gondolj és hívd fel a dokidat, hátha megtámogatja egy kis duphastonnal!!!!

Úgy látom ma mindenki korán kelt :roll: Én 4.10 óta fent vagyok, kipattantak a szemeim, mint aki 14 órát aludt. Nem is tudtam visszaaludni, emésztgettem a tegnapi vizsgálatot.... :oops: Kata, szerintem egy dokiról beszélünk :cry: De a lényeg, hogy a hétvégén én is pozitívat tesztelek és akkor már csak BB nézegethet, ennek az embernek a közelében nem megyek többet!!!!!

Maci,
nálam is be van jelentve az albérlő és van egy olyan szerződésünk, amiben nem fizet semmit. (no de persze azért fizet ám :wink: ) Remélem az apeh nem jár a nyakamra, az nekem se hiányzik!!!!! Nagyon kedvelem ezt a lányt, remélem még sokáig nálam fog lakni :wink:

Chrissyy,
vigyázz ám nagyon magatokra!!!!!! Látom, már nagyon szeretnéd, hogy foghasd a babátokat, de hidd el, később is minden rendben lesz, csak óvatossan takarítgass és súrold a padlót!!!!!!

Vicuska,
merre vagy??????? Millió kérdésem lenne hozzád, de amíg nem vagy, nem akarom betelíteni a topicot.... Gyere minél előbb, ha hazaértetek!!!!!!!!!

Ani,
annyira, de annyira örülök!!!!! olyan, mintha tegnap lettetek volna karoson és ünnepeltetek volna... Hogy rohan az idő :P :P

Úgy tűnik most a szülinaposok rendkívüli ajándékot kaptak :P , de Vicuksa, azért mi se adjuk fel, lehet, hogy most topic rekordot döntünk és négyen is csinálunk a napokban pozitív tesztet!!!!!!!
Vendég

A múltkorit azért nem mondtam neki mert fel se fogtam mi van. Az volt a második éles hónapunk, el se mertem hinni amikor pozitiv lett a teszt, utána meg (amikor megjött) örültem hogy nem éltem bele magam. Most biztos rosszabul viselném, de ilyen nem lesz!!!!!!!! :D

Most lépnem kell dolgozni, du jövök.
Pusszantás

madiani

Ez a nap is jól kezdődik!!!!!! Ani, el se hiszem, annyira örülök Nektek, kb, mintha az enyém lenne... :wink:

Kár, hogy Apa már nem volt veled reggel!!! Ilyen korán jár dolgozni????

szerintem ezek az életben a legszebb pillanatok, amikor az ember pozitív tesztet csinál (mondom én, aki még sose csinált :oops: ), de hiszem, hogy ennél szebb ajándékot nem lehet adni egy társnak :P

Ani, ne csináld már, hogy csak délután jössz!!!!! Mhelyről nem tudsz babanetezni???? Olyan jó, hogy ilyen lelkes vagy, az én kedvem is feldobod!!!! Gyere még!!!!!!
Vendég

Egy biztos, nekem mára meg van alapozva a jó hangulatom!! :lol: Köszi Ani! :wink:

De mivel szeretem az ilyen napokat, Vicuska, Nati, gyertek ti is ilyen hírekkel, jó???? Oké, ma már nem kell, a mait elintézte Ani, de van még pár nap, amikor esélyes az a teszt!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Ani
Ezt el se hiszem!!!!!!! Nem térek magamhoz!!! Nagyon drukkolok! Mikor mész dokihoz?
De jó, akkor lesz, kivel mennem. :D

Nati
Mi hajdanában együtt melóztunk a tulajjal, aki fiatalabb is nálam. Csak szóbéli megállapodás van köztünk. Hivatalosan nem is lakik ebben a lakásban és nem ment bele az ideiglenes lakcímbe. Vaj lehet a füle mögöt.... :D
Vendég

Isteeeeeeeeeenem libabőrös vagyok lányok és mindjárt folynak a könnyeim!!!! Annyira de annyira örülök Antámnak. Nem is tudom mit írjak, nagyon drukkoltam már nekik, annyira megérdemlik.
Antám nem lesz semmi baj, még egyszer nem fordulhat elő ami múltkor volt én ezt mondtam is neked tegnap, 9 hónap múlva egy gyönyörű egézséges lánykátok vagy fiacskátok lesz :D !!! Jővő nyáron már együtt sétáltatjuk őket és remélem a topicból most már mindenki mielöbb babás lesz(Nati, Vicuska) és ellepjük a játszóteret :D :D :D !
Szerintem is menj el a dokihoz, csütörtökön pont rendel! Simogasd a pocidat ahogy Kata írta és bátorítsd a bébit, hogy jó helyen van. Millió puszi és vigyázz magatokra, este talizunk és beszélünk.

Nati, Vicuska azt hiszem nektek is el kéne menni ZALAKAROSRA, áldott egy hely :D :D !

Macika, hogy érzed magad, vukk meglátogatott már?
vikike_

Kép
vikike_

Na végre előkerült a vonalzóm, vagyis sikerült :D !

Kép
vikike_

Vikike
Szerencsére eddig sikerült Vukot elkerülnöm. Néha környékez, de elhajtottam. :)
A cicim még mindig állatira érzékeny, más gondom nincs. Remélem, nem is lesz. :)
Vendég

Ja, meg egyre pisisebb vagyok. :oops:
Vendég

Jó reggelt, illetve napot.

Ugy látom a fehérvári levegő mindenkinek jót tesz, illetve zebrás tesztet hoz.

Ani,

Befogom a számat, de azért magamban nagyon örülök, és drukkolok, hogy a következő terhességi teszted erősebb legyen.
De szerintem ez tuti terhesség, mert emlékszem a legutóbbi 2 csíkos tt-ed nem volt ennyire erős. Na mindegy, akkor majd csak akkor gratulálok, ha majd engeded. :lol: :lol:

Kata,

Ha lány akkor már tuti a Barbi, ha fiu, akkor még nem tudjuk. Azon majd ráérünk akkor gondolkodni.

Ismét a melóhelyen vagyok, de szóltam, hogy csak pár hetet leszek, nagyon megértőek voltak.
Ha már otthon leszek, akkor már többet fogunk tudni találkozni, tök jó lesz.

Nati,

Szerintem ne stresszeld magad ezen az átjárhatóságin, mert addig tuti zebrás leszel. Itt mindenki az lesz, illetve már majdnem mindenki az. Szóval egyenlőre arra koncentrálj, hogy pár nap mulva egy szép 2 csíkos tesztet mutogass itt nekünk. :lol: :lol:

Vicuska,

Hol vagy???? Már meg kellett hogy gyertek Törökből... :lol: :lol:

Szilvi,

Mikor teszel fel uj vonalzót??? A régi már nem aktuális. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Hétfőn már okosabb leszek, utána teszek fel új vonalzót. Terv már van. :)

Most beszéltem apával, nem akarják hétvégére hazahozni nekem. :( :( :(
Vendég

Judy, jó hogy ilyen megértőek a munkahelyeden. Nekem tavaly júniusban aláírták, hogy a sulimat fizetik 60%-ban, most pedig üzentek, hgy menjek be a számláért, mrt nem fizetik... :twisted: Kedvesek, nem?? Vagy ne is várja el, ha táppénzen vagyok? Vélemény??? (csak őszintén!!)

Maci, és itt Fehérváron kit fogsz választani dokinak??

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Hát igen, csak akkor fizetnek valamit, ha ez által hasznot hozol nekik. Amugy meg elmehetsz a fenébe.

Szilvi,

Tényleg, ki lesz a választottad?????

Láttam tegnap BB-t, nagyon szimpi volt, és tényleg majd mindegyik páciensével tegeződött.

Szerintetek felajánlhatom az enyémnek a tegeződést??? Idestova 10 éve ismerjük egymást, és átmentünk már 1-2 dolgon együtt. Mit gondoltok???? Kényelmesebb lenne.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata
Sztem azt, akihez te is jársz. :D Majd megkérdezem, hogy bevállal-e? :lol:
Igazából nem tudom... Barátném suliját fizeti a melóhelye, attól függetlenül, hogy január elején jön a gólya hozzájuk...
Vendég

Judy
Az orvosodról is sok jót olvastam...
Igazából olyan kell, aki elviseli a sok idióta képzelgésem meg időnként a hisztijeim... Nem szeretem, ha valami nem úgy van, ahogy én akarom.
:lol:
Vendég

Judy, szerintem nyugodtan mondd neki, hogy tegezzen, szerintem ő is fogja mondani. A kolléganőmmel ezt megbeszélte, pnt azért, mert hallotta, hogy a mi okink szinte mindenkivel tegeződik.

Maci, jó választás!! Én mindenkinek ajánlom, nagyon jó fej, jó doki!

Hát igen, ez a sz@r helyzet... Valszeg "kicsit" besértődtek rám, mert év elején nem mentem, hogy megcsináljam az órarendet... És most "amilyen az adjonisten..." elvet játsszák velem. De apával megbeszéltük, ha ez nekik jó, akkor kapják be... EZ legyen a legnagyobb örömük... Pedig júniusban aláírta a főnököm, hogy vállalja.... Na mindegy, nem fogom magam ezzel idegesíteni..
Bocs az off-ért.

Kép

Kép

hoppá

Szilvi,

A BB tuti jó választás, mondom nagyon szimpi volt. Ha nem lenne a Zsolti, vagy elköltözne, akkor tuti hozzá mennék.

Kata,

Hát remélem nem veszi sértésnek. Majd jövő szerdán megyek este hozzá, akkor felhozom a témát.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Maci,
BB szerintem is jó választás, de ezt már írtam :wink: . Tegnap pl 7-en vártunk főorvosi bemutatásra, 5 BB-s beteg, a másik kettő pedig másik két főorvoshoz tartozott. BB folyamatosan kijött közénk, türelmet kért, nyugtattgatott mindenkit, majd amikor mindenki végzett, akkor egyesével behívott bennünket és mindnenkinek elmondta, hogy mi a folytatás. A másik két doki csak az orvosiba ment be, majd utána a folyosón megbeszélte a pácienssel a következő lépést... Apának is szimpi volt BB hozzáállása!!!
Nem tartom magam egy "egyszerű" páciensnek, szerintem senki nem az, ne gondold, hogy hisztis vagy, aki orvost választ, szerintem mind azért tesszük, hogy a legjobb kezek közé kerüljünk és rábízzuk az életünket... Ezt pedig ugyebár keveseknél tesszük nyugodt szívvel :wink:
BB-nek van honlapja, szerintem nézd meg, és ha gondolod jelentkezz be hozzá a megadott számon. Kicsit sokat kell várni az időpontra, de mond hogy kismama vagy és sürgős (állítólag bevállik :wink: ) http://barnabasbata.atw.hu/

Kata,
nálunk ilyenre még csak egyszer volt példa, de mindnekivel kötünk szerződést, és abban pontosan benne van, hogy ki mit fizet. Egyéni elbírálás esetén akkor is fizetjük, ha szülni megy az illető, de ilyenkor mérlegeljük, hogy mióta van nálunk, mennyire elkötelezett a cég iránt, stb. Egyébként meg ha valaki elmegy a cégtől, akkor vissza kell fizetnie, és a gyeses évek nem számítanak bele a letöltendő időszakba...
De szerintem ne izgasd magad ezen, tényleg ez legyen a legnagyobb gond, bár nem tudom, mennyire vagytok eleresztve és ki tudjátok-e fizetni, de nem éri meg az idegeskedés!!!! Neked most a legfontosabb, hogy egészséges babó van a pocidban!!!!!!!

Judy,
ha ilyen jóban vagytok, akkor szerintem is ajánld fel, semmi baj nem történhet belőle :wink: .
Az elején nekem nagyon furcsa volt BB-vel, de mára már sokkal könnyebb és természetesebb, hogy tegeződünk. Tudom, ezt talán nem kellene, de könnyedébben is kérdezek tőle vagy érdeklődöm, mintha magázódnánk és meglenne a távolság...

Ani,
úgy látom bentről nem tudsz netezni.... Gondolom mennyire tudsz most a munkára koncentrálni.... :roll: Akkor így már nem is aktuális az álláskeresésed, igaz?????
Vendég

Köszönöm mindenkinek a "véleményt". :) BB honlapját már nézegettem.

Kezd tele lenni a pufferem a mai nappal. Lassan mehetek is haza.
Vendég

Elosonok haza, amíg nem esik. :)
Szép délutánt mindenkinek!
Vendég

Szilvi,

Jól teszed, mi szarrá fogunk ázni fél 5 fele, lóg a vihar lába.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Milyen viharról beszéltek???? Itt ragyog a nap :P :P Dél körül egy kicsit beborult, de most már semmi híre a dolognak!!!

Szóval senki nem fog ma megázni :lol:

Ani,
neked van meg Vicuska száma? Nem küldenél neki egy sms-t, hogy mikor jönnek, mi a helyzet vele???
Aztán mesélj ám, hogyan telt a mai napod eme nagyszerű hír tudtán :P :P Tudom, hogy még nem nagyon mersz neki örülni, de biztos különleges este lesz ma Apával!!!!!
Vendég

Sziasztok, írtam Vicuskának sömit.

Most nem sok idöm van, nem reagálok mindenre, de holnap egyedül leszek az irodába, csak nektek fogok írni. :) Apa, örül, kérdezgeti hogy is van ez, de csak akkor mondja ki ha már a dokibácsi is igent mond, addig azt mondja: még nem biztos.
Látjátok jobb hogy az előzőt nem is tudja.

Most bocsi de mennem kell (szülinapi partyzunk), holnap mindenről beszámolok.

pusszantás

madiani

Szarrá áztunk. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
sajnálom!!!!!!!! Pesten tényleg ragyogott a nap, egészen addig amíg el nem indultam... Onnatól kezdve szakadt, egészen Bicskéig....
Melengesd meg magatokat, nehogy megfázz!!!!!!

Ani,
várunk holnap, nem fogunk békén hagyni!!!! :wink:

Gyönyörűszép álmokat, holnap jövök már csak!!!
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!!!!

csajok,irtam egy regényt és elszállt :evil:
most már csak cimszavakban:

Megjöttünk,jó volt nagyon,pancsoltunk és süttettük a hasunkat végig.35 fok volt kb,a tenger is fincsi meleg volt 8) 8)

Szilvi,Ani!!!!!!!!!!!!

millió gratula a zebra tesztekhez!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kata

akkor kis pöcsösöd lesz?gratulálok hozzá :P

Judy

jó hir,hogy Bazsi jol van

Nati

rajtad a sor zebra teszt ügyben :wink:

Nekem ma 7.cn,Törökbe megjött.Szurkáljuk a Merionalt,ma voltam dokinál,baloldalt-az a jó oldalam-3 db 10 mm-es tüsző van,jobbo.semmi-az jó hir.ott ugyis csak elakadna.A méhnyk kicsit vékony,irt rá Aspirin protectet :shock:
pénteken du.1-re ujra Uh-ra kell mennem,és akkor kidertül mikor lesz inszem,valószinű vasárnap este,vagy hétfőn :roll: :lol: :lol:

Érzem,hogy ez sikerülni fok!!Uracskám is nagyon lelkes!!!Csak nehogy pofára essünk :?

Visszaolvasok...
Vendég

Sziasztok!

Judy-nak köszönhetően rátok találtam, és szeretnék hozzátok csatlakozni!

Én is Fehérváron lakom, és én már kismama vagyok. 2008. márciusra 19-re vagyok kiírva.

Próbáltalak benneteket visszaolvasni, de még nem értem a végére (de igyekszem)!

Üdv, Andi

Kép
tand

Szia Vicuska, sajnálom a 7. cn-et, pedig azt néztük a többiekkel, hogy most vasárnap kellett volna tesztelned! :? De örülök, hogy már készülsz az inszemre, kívánom, hogy legyen sikeres!!! :wink:

Szia Andi, üdv a fehérvériak között, jó kis csapatba kerültél!!
már meg is lestelek iwiwen az emilcímed alapján. :wink: Azért mesélsz magadról??
Akkor csak 3 hét különbség van köztünk! Kihez jársz dokihoz??? Mindent mesélj el magadról!! Első baba? Mióta próbálkoztatok?? Dolgozol??

Judy, remélem azért nem fáztál meg!!

Ani, holnap reggel várjuk az erősödő tesztedet!! :lol:

Nati, te pénteken, vagy szombaton tesztelsz??? :roll:

Maci, eddig el tudtad hessegetni vukkékat, de lesz olyan, amikor ragaszkodni fog hozzád.... :lol: El nem enged.... :lol:

Mi most jöttünk meg hokimeccsről. Ez is jó hét lesz nekünk, ezen kívül még 4 meccs lesz!! :wink:
Fáj a fejem, megyek fürcsizni, aztán szpátty.

Jó éjt, babás álmokat :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok, jó reggelt!

Gyorsan feldobom a képeket, aztán irány az iroda és onnan nyugiba mindenkinek tudok írni. Sajna a táblira kicsit várnotok kell, mert szervízbe (édesapámnál) van a gépem, most apáéról írok.
Hát nem tudom mi lesz csajszikák, mensisen fáj a pocim :(, na de holnap okosabbak leszünk (remélem).

Kép

Kép

madiani

Szia Ani, nekem is fájt mensisen a pocim, sőt sokaknak babásan is!! :wink: Szerintem nem fog megjönni, és együtt örülünk pár hét múlva, amokor a doktorbácsi megállapítja, hogy ott a petezsák, benne embriócsomó!! :lol:

A jóslóteszted egyértelműen erősödik, a tt-d pedig holnap már erősebb lesz, a hcg 1.5 naponta duplázódik, azért látványosabb, ha 2 naponta csinálsz tt-t. (mármint 2 nappal később) :wink:
A hőd teljesen jó, felteszem az én "terhesgörbémet" (meglátod hányszor mértem :lol: , csak a hő az érdekes...)

Kép

Nati, te hogy állsz??

Kép

Kép

hoppá

Szép jó reggelt Nektek!!

Ani,
szerintem ez egyértelmű, ne izgulj, tényleg sokaknak fáj a pocija mensisen, csak nem annyira erősen!!!! Hidd el, ott van a kis apróságotok!!!!! Ez már valóság, jobb, ha elfogadod és inkább babusgasd a pocid!!!!!! Nem lenne ilyen erős a tt, ha nem lennél terhes!!!!!!!
Korábbi ciklusokban is csináltál már jóstesztet? Mi volt a tapasztalatod??

Kata,
az én szervezetemből tejesen kiürült a hcg, ma reggel olyan egycsíkos lett, hogy csak na.... De ennek most valahogy örülök, mert akkor a következő napi kétcsíkosak valódiak lesznek és nemcsak a tüszőrepi miatt :P :P Igaz, hogy néha picit feszít alul a pocim vagy bököd jobb oldalt, de megbeszéltem magammal, hogy most ágyazódik be. :lol: :lol: Tudom, nem vagyok normális, de valamivel muszály magamban tartani a lelket....
Kata, Te az első tüszőrepis ciklusban teszteltél korábban, vagy megjött és nem volt rá sajna szükség?

Vicuska,
örülök, hogy megjöttetek és hogy ilyen pozitív vagy!!!! Szerintem az inszem megteszi hatását és 3 hét múlva a teszted is pozitív lesz :lol: :lol: :lol:
Légyszi áruld el, hogy milyen gyógyszert vettél be átjárhatósági előtt??? Diclofenac duot vagy retardot? Nekem eddig a duo vált be, de most csak retard van otthon.... Ismered őket?
Én is kaptam most dalacint, barom forvosnak köszönhetően :twisted: :twisted: De BB azt mondta a terhességnek nem árt, de tisztit :wink:

Andi,
üdv köztünk, én is kíváncsi vagyok Rád, írj magadról!!!!

Chrissyy,
megvagytok még???? Tegnap mit suvickoltatok???

Judy,
remélem azért tényleg nem fáztatok meg!!!! Milyen volt Bazsinak az első nap megint az iskolában???

Vikike,
gyere Te is, mondd Te is a barátnődnek, hogy minden rendben lesz és adja át magát a kismamaságnak :wink:

Maci,
milyen volt az éjszakád, reggeled??? Semmi vuk?? hm, hm, biztos hozzánk jön :wink:
Apa mikor jön haza??

Kata,
milyen suliban jársz most???
Vendég

Jó reggelt,

Ani,

Katának igaza van, tt-t 2 naponta érdemes csinálni a hcg szint miatt, de ahogy elnézem a jóslóteszteket, amik szépen erősödnek, mindenképpen baba van nálad. :lol: :lol: :lol:

Andi,

Üdv itt nálunk. :lol: :lol:
Írjál magadról valamit légyszi. Ja és jelöltelek iwiw-en én is. :lol:

Vicuska,

Sajnálom pirit, viszont annak örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok. Én még sosem voltam Törökben, bizti nagyon szép lehet. Az az igazság, hogy féltem oda kimenni. Hall az ember ezt azt.
Ez a hónap bizti sikeres lesz, mindenki 2 kézzel fog neked szorítani. :lol: :lol:

Kata,

Nem fáztam meg hála istennek.Pont akkor kapott el minket az eső, amikor kiléptünk a boltból. Olyan rohadt mérges voltam. :evil:
Egyszer elmehetnénk veletek hokimeccsre??? Szerintem a srácok élveznék a dolgot. Itt van a fehérvári pályán???

Nati,

Ne aggódj, 4 nap mulva zebrásat fogsz pisilni. :lol: :lol: :wink: :wink:

Bazsi már nagyon várta, hogy mehessen suliba. Főleg hogy fociedzés is volt. Halálra unta már magát szegény otthon.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt mindenkinek!

Kata örülök a pozitív fogadtatásnak! :lol:

Először is mindenkinek aki kismama, illetve akinek már van csemetéje gratulálok! akinek esetleg még eddig nem sikerült annak meg kitartást!!!

Nos, akkor írok magamról egy keveset.
28 éves vagyok, és most várom az első babánkat.
A párommal már több mint 9 éve vagyunk együtt, és idén júniusban volt az eljegyzésünk, amikor megbeszéltük, hogy akkor most már nem védekezünk, és ha jönni akar a baba, akkor had jöjjön. Hát nálunk jött is egyből :)
A Mihályi Gyula doktor úrhoz járok a magánrendelésére. Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve, csak azt sajnálom, hogy ő nem vezet le szülést. Majd meglátjuk, hogy mi lesz?

A volnalzómat nem javítottam ki, de a doki szerint egy héttel később fogant meg és most még csak 13 hetes vagyok, sőt az AFP-re is október 12-re kaptam időpontot. De a kiskönyvben mindent maradt az eredetiben.
A babáról talán ennyit.

Magamról: én 10 éves korom óta lakom Fehérváron, itt jártam általánosba, gimibe, sőt még fősulira is. Aztán a fősuli után (ahol megismerkedtem a párommal) elköltöztünk Zalaegerszegre (ő egyébként zalai) és ott kezdtük el a ténylegesen közös életünket. Aztán 2006 tavaszán rájöttünk, hogy itt Fehérváron sokkal jobb lesz nekünk, főleg, ha családot szeretnénk, mivel a szülem is itt vannak, na meg nem utolsósorban mindketten jó állásajánlatot kaptunk.
Egyébként egy építőipari cégnél dolgozom, még most is, sőt ha a baba is úgy gondolja, akkor év végéig mindenképpen szeretnék dolgozni, a többit meg majd meglátjuk!

Talán magamról ennyit!

Ahogy olvasom ti már nagyon profik vagytok ebben a gyerek témában, gondolok pl a lázgőrbékre, stb. Ahogy olvaslak vissza benneteket, akkor gondolok bele, hogy mennyire nem tudok dolgokat :oops: ! Vagyis mi sokmindenből kimaradtunk a párommal, hogy nekünk sikerült elsőre összehozni a babát!

Azt hiszem már így is sokat írtam magamról!
Üdv mindenkinek!

Kép
tand

Andi,

Egyáltalán ne bánkódj, hogy nem tudsz semmit a hőgörbékről, inkább örülj, de gonolom örülsz is, hogy elsőre sikerült.
Hála istennek ilyen téren én sem panaszkodhatok.
Minden nőnek így kellene teherbe esnie, akkor nem kellene annyi idegeskedése keresztül menniük.

Szerintem te is mindenképpen fiatalabb dokit válassz, mert az idősebbek már nem ugy állnak hozzá a dolgokhoz. De ez csak az én véleményem. Gondolom már ebben a topicban is olvastál egy-két nevet, talán nem lesz nehéz a választás.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Na itt volnék!

Elösször is MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A BIZTATÓ SZAVAKAT! Nagyon jól esik hogy ennyire izgultok velem együtt. El se tudom mondani mit jelentenek nekem a szavaitok!

Vicuska, nagyon örülök hogy végre jössz. Sajnálom hogy megjött, de nagyon jó olvasni hogy pozitívan állsz hozzá, és most sikerülni fog!!!!
Mesélj a nyaralásról kicsit többet, ha tudsz rakj fel képeket is.

Nati,
nagyon drukkolok nektek, hamarossan teszteltek :D, izgulsz ugye? Hülye kérdés.....
Minden korábbi ciklusomba csináltam jóstesztet, általába a második negatívig, utána már nem. Azért nem raktam ide fel, mert nem sok értelmét láttam :). A májusi ciklusomba ugyanilyen volt mint most (na jó a tt kicsit halványabb volt és egyre halványodott), csak akkor nem fogtam fel. DE MOST MÁSKÉPP LESZ!!!!! :D

Kata, köszi a biztatást, a példákat :)
Szar hogy a melóhelyeden valamit megígértek és aztán nem tartják be. Nálunk is ez a helyzet a jutalékkal. Amugy mit tanulsz? A fejfájásod elég sokszor visszatér, bizti érzékenyebb lettél a frontokra.

Judy, nagyon szar idő lett, remcsi nem fáztál meg. A tegezésről meg csak annyit hogy nekem kicsit furi (merthát mégis csak az orvosod), de mivel az én orvosam mind vén trottyok voltak nem is gondoltam ilyesmire. Nem tudom a tied hány éves, milyen a viszony kettőtök között, de attól hogy megkérdezed nem fog megsértődni max azt mondja hogy inkább ne. Nekem volt egy tanárom (szinte fiatalabb volt mint mi diákok) de nem hagyta hogy tegezzük, azt mondta igy jobban meg tudja tartani a tiszteletet. Mellesleg utáltuk is. :) Ne de ezt ugyis neked kell érezni!

Szilvi, remélem tudunk majd együtt menni a vizsgálatokra. nekem sincs semmi tünetem, a cicim fáj de az mensi elött is fáj. Remélem találsz megfelelő dokit.

Chrissyy
, remcsi minden ok, szépül a lakásotok. Nagyon vigyázz magatokra!

Vikikém drága, nagyon örülök hogy igy aggodsz és izgulsz miattam, és hogy ez a Karos mit müvelt velünk? :) Ha nem velünk történik el se hiszem hogy ilyen van. Ne haragudj (Iván se) ha tegnap kicsit zizi voltam, de nehéz józanul az ittasan jókedvüeket tolerálni, de ezt gondolom tudod. Hisz én is szörnyű voltam, amikor Levivel voltál várandós. :) Pusszantás miatta, remcsi ki tudtátok magatokat pihenni.

Tand, Andi ha nem baj inkább ezt fogom írni, üdvözöllek köztünk, örülök hogy idetaláltál. Kérlek írj magadról, és ha beleegyezel a tábliba is beraklak (kérlek írd le az adataid).

Lányok, FONTOS: ha hosszú üzit írtok azért veszik el az egész, mert közbe a babanet szétkapcsol és amikor rányomtok az elküld gombra akkor lép vissza (nem úgy lép ki mint amikor rendesen kiléptek, tehát látszólag bent vagy). Ezáltal viszont elvész amit írtok. Viszont jó hír: VAN MEGOLDÁS! Amikor kész a szöveg, az egészet jelöld ki és nyomj egy ctrl+c (ezáltal lemásolod a szöveget a vágólapra) és csak ezútán nyomd meg az elküld gombot. Ha azt veszed észre hogy eltünt a kisregény amit írtál, ne pánikolj. Lépj a kurzorral az üzenetbe, és amikor ott vagy és villog, nyomj egy ctrl+v (bemásolod a vágólapró) És már kész is! Ez nem csak itt müködik hanem a wordbe ,excelbe, sőt az egész számítástechnikai világba.
Bocsika azoktól akik ezt tudták, de azért írtam le így hogy mindenkinek érthető legyen.

Ha valamire nem reagáltam bocsika.

madiani

Ani,

Azért én emlékszem arra májusi tesztre, sokkal de sokkal halványabb volt mint a mostani. Ez most tuti babó, ráadásul Karoson is voltatok, most már hiszek az erejében.

Nagyon jó a viszonyunk a dokikámmal, mondom már 10 éve ismerjük egymást, és mindig másról is szoktunk dumcsizni, nem csak a nügyógyi dolgokról. Amugy 37 éves csak 3-4 év van köztünk.
28 évesen vezette le az első szülésemet. Együtt izgultunk hogy minden rendben menjen. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, akkor nyugodtan kérdezz rá a tegzésre. Teljesen más lehet a viszonyod vele mint nekem az én dokijaimmal :)
Köszike a biztatást, nagyon ari vagy :)

madiani

Ani, nekem sem működik a mail-es kereső.
Öszetett keresés, írd be Tokodi Andrea, meg hogy Székesfehérvár, Magyarország, és egyedül őt fogja felhozni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Akkor, úgy néztem mindenkinek megfelel a tali időpontja

2007 október 13. 16:30 Isolabella

Szerintetek foglaljak helyet, mert hát mégis csak 8-9 leszünk (nagyon remélem :))? Andi jösz te is?

madiani

Mindegyikőtöknek köszi a pozitív fogadtatást!

Ani, ahogy Judy írta, ezen a néven csak én futok Fehérváron (legalábbis az iwiw-en)! Sajnos csak otthonról tudlak titeket visszajelölni, mivel itt a cégnél le van tiltva az az oldal :cry: !
Merre jártatok Karoson? pihentetek? Igaz az előzményeket nem olvastam még végig, de egy misztikus hely Zalakaros itt a topic-ban?

A tábliba nyugodtan betehetsz engem is, de mindjárt visszanézem, hogy milyen adatokra van szükség, és meg is írom!

Kép
tand

Adataim:

tand, Andi
28 (07.31.)
2007.06.
2007.06.12.
--
nincs
13+1 vagy 14+1??
2008.03.19.
dr. Mihályi Gyula